#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/09/2010 12:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Αντιϊμπεριαλιστές» στο πλευρό του ΔΝΤ και της κλεπτοκρατίας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zackii avatar
  zackii 18/09/2010 13:07:43

  Αν ρωτήσετε οποιοδήποτε βουλευτή οποιουδήποτε κόματος τι προτιμάει, να βγει αυτός βουλευτής και να χάσει το κόμμα του η να μη βγει και να κερδίσει,και σας απαντήσει το δεύτερο χάνω ότι θέλετε.
  Να μη σας πω ότι προκειμένου να ξαναβγούν δίνουν και το ένα πόδι.
  Αν επίσης ρωτήσετε έναν οπαδό του ΠΑΣΟΚ η της ΝΔ (του εαυτού σας περιλαμβανομένου) αν πιστεύουν ότι το κόμμα τους μπορεί να αλλάξει το παραμικρό στην σημερινή κατάσταση,ούτε εκείνοι το πιστεύουν.
  Τότε γιατί χτυπιούνται?
  Δύσκολη απάντηση που άπτεται της ιδιόμορφης ψυχολογίας του Έλληνα.
  Ελπίδα γιά βόλεμα? Εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα? Αντιμετώπιση τω κομμάτων ως Παναθηναικός-Ολυμπιακός? Συνήθεια? Δεν πάει το χέρι μου να ψηφίσω άλλο κόμμα? Να πάμε το βράδυ στο καφενείο νικητές? Όλα μαζί?
  who knows...

 2. fufutos avatar
  fufutos 18/09/2010 15:10:44

  Οι αντιιμπεριαλιστές-αντιφασίστες του χθες είναι οι σημερινοί καπιταλιστές-φασίζοντες του σήμερα. Αυτό μας δείχνει την ανθρώπινη φύση ή μάλλον την ανθρώπινη φιλοδοξία...

 3. Misha avatar
  Misha 18/09/2010 15:26:07

  Φοβερή αλίευση Φακτωρ!
  Μπράβο!
  ΔουΝούΤειο Παρακράτος , Τατουλης και Τσουκάτος.

  • EPICOUROS avatar
   EPICOUROS @ Misha 19/09/2010 02:05:33

   ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΑΣΠΕΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΕ
   ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ 1975 Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΚΕΤΖΗΔΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑΝ Ως ΛΑΦΥΡΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 4. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/09/2010 15:36:19

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=355168&dt=18/09/2010
  Το ιδεολογικο προτυπο της ΑΑΣΠΕ.

 5. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 18/09/2010 15:46:52

  Φάκτορα, δεν παίζεσαι με τίποτα! Πού φύλαγες αυτόν τον θησαυρό της αποκάλυψης, του «προτέρου εντίμου βίου» των μεταλλαγμένων ; Πάντως «συμπτωματικά» όλοι αυτοί σήμερα βρίσκονται στην ίδια "στρούγκα"! Τυχαίο; Δεν το νομίζω καθόλου!

 6. Βερενίκη avatar
  Βερενίκη 18/09/2010 16:23:50

  Μην αγγίζετε το φάκελο «ΑΡΚΑΔΙΑ»! Θα έρθουν στην επιφάνεια και άλλοι λεβέντες, φρούτα όλα ώριμα να πέσουν! Η ιστορία που γράφτηκε τα τελευταία 30 χρόνια από τους εξ Αρκαδίας ορμώμενους είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα(!). Αν έχουν ακούσει κι αν έχουν δει τα ψηλά βουνά εκεί πράματα και θάματα!

  • Misha avatar
   Misha @ Βερενίκη 18/09/2010 17:52:21

   Βαγγέλας Γιαννόπουλος, Ρέππας, Λαλιώτης, Τατούλης, Καρατζαφύρερ, Αβραμό..ποιος άλλος;

   • Βερενίκη avatar
    Βερενίκη @ Misha 18/09/2010 21:20:31

    Άλλος? Άλλοι να δεις! Δασκαλάκης, Κωστόπουλος, Σπυρόπουλος,Ματζώρης Καλτεζιώτης,Παπαηλιού, ΄Τάσος Σεχιώτης(μέγας σοσιαλιστής με παρατεταμένη την χείρα εις την πλατείαν του Αη Βασίλη στο ζαχαροπλαστείο του Πλατανίτη, για να σκύβουν και να χαιρετούν οι υπήκοοι!)Η περιοχή έχει παράδοση στην πολιτική. Σε κάθε είδους πολιτική.Είναι πάντα μέσα...

 7. BlueSky avatar
  BlueSky 18/09/2010 18:32:44

  Ντορατζαχέρης;;
  Και; Πού είναι το πρόβλημα;
  Έχοντας γράψει ο Τατούλης: "Ποιος αγνοεί ότι όλο και πιο έντονα γίνεται σήμερα κουβέντα για την κατάσταση της τουρκικής και μακεδονικής μειονότητας στις βόρειες περιοχές της χώρας μας;"
  και "Η υιοθέτηση ακραίων θέσεων και υψηλών τόνων σε ένα ζήτημα, του οποίου τον κάκιστο χειρισμό πληρώνουμε ακόμη, μπορεί να “ανακουφίζει” έναν κίβδηλο και μη ρεαλιστικό πατριωτισμό κάποιων ακραίων στοιχείων, αλλά επί της ουσίας προσφέρει στον κ. Γκρούεφσκι μια καλή ευκαιρία να ανεβάσει ανθελληνικές στροφές και να αλιεύσει ψηφοφόρους."
  Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε φυσικά τις παραπάνω ανοησίες Τατούλη, αλλά:
  για αυτόν τον άνθρωπο είπε ο Καρατζαφέρης "η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη πρόταση για την περιφέρεια της Πελοποννήσου." Για να χτυπήσει την υποψηφιότητα Δράκου, που προτείνει η Ν.Δ., προτείνει Τατούλη. Για να εκδικηθεί δηλαδή τη Ν.Δ. δεν διστάζει να δώσει το χρίσμα σε άνθρωπο, που πιστεύει -και το γράφει!!!- ότι υπάρχει τουρκική και μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα! και ότι η Ελλάδα υιοθέτησε ακραίες θέσεις (το άρθρο γράφτηκε μετά το Βέτο του Βουκουρεστίου), και όλα αυτά προσφέρουν ευκαιρία στον Γκρούεφσκι να ανεβάσει στροφές!!! Δηλαδή εμείς φταίμε για τη σαλταρισμένη εθνικιστική πολιτική του Γρούγιου!!!

  Εξαπατημένοι οπαδοί του ΛΑΟΣ, ψάχνετε ακόμη δικαιολογίες για τον κωλοτούμπα;

 8. 2505 avatar
  2505 18/09/2010 18:33:02

  http://www.best-tv.gr/

  gallop για τατουλη στη μεσσηνία..........

 9. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 18/09/2010 18:58:02

  Τότε "πάλευαν¨ κυρίως ενάντια στον ¨Σοβιετικό Σοσιαλιμπεριαλισμό...¨ ( Σοσιαλισμός στα λόγια – ιμπεριαλισμός στην πράξη , σύμφωνα με τον Λένιν ) υπαρκτό γεγονός σύμφωνα με την άποψη μου μετά από την επέμβαση στην Τσεχοσλοβακία , στον ποταμό Ουσούρι στην Β. Κίνα και το Αφγανιστάν ) και το ¨Δόγμα Μπρέζνιεφ¨ της ¨περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας¨.

  Πρότειναν μάλιστα στην μεταπολιτευτική Ελλάδα ¨Εθνική Συμμαχία¨ με όλες τις άλλες ¨ αστικές προοδευτικές δυνάμεις¨ και με τους Ευρωκομουνιστές του Κ.Κ.Ε.(ες.) για την αποτροπή του κινδύνου …

  Λέγεται πως και η κόρη του Ευάγγελου Αβέρωφ είχε περάσει από την ΑΑΣΠΕ...

  Από τα άλλα ιδρυτικά μέλη του ΕΚΚΕ στο Βερολίνο ο Θάνος Λίποβατς έφυγε γρήγορα για να συνεχίσει από τα Α.Ε.Ι. ¨αντιρατσιστικούς αγώνες¨ και για ¨ελεύθερη σεξουαλική επιλογή¨ , ενώ η σημερινή ¨ανανεώτρια¨ Άννα Φιλίνη έδωσε ¨σκληρές μάχες για την διαρκή σοσιαλιστική επανάσταση ¨ στα πρότυπα της Κινεζικής Πολιτιστικής Επανάστασης και της συζύγου του Μάο-Τσε-Τούνγκ Τσιάνγκ-Τσίνγκ., αλλά ξαναεπέστρεψε στα ¨πατρώα οικογενειακά της εδάφη…¨ , τώρα στο ¨ ρεύμα Κουβέλη ¨/

  Όλοι τους όμως υποστήριξαν επίσης το 1975 την ¨δίκαιη επίθεση και εισβολή του λαού στην Αμερικάνική Πρεσβεία¨ στην μεταπολιτευτική ¨επέτειο¨ του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου... ( λέτε να ήταν και οι Τσουκάτος-Τατούλης ;).

  ¨Πάλευαν¨ και για την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας στα 12 μίλια , που εννοείται δεν το ήθελαν ούτε οι Αμερικάνοι , ούτε οι Τούρκοι, αλλά ούτε και οι ¨Σοβιετικοί¨ για να μπορούν να αλωνίζουν οι στόλοι τους πιο ελεύθερα στο Αιγαίο και την Μεσόγειο ( και με τα 12 μίλια μπορούν , αλλά... ).

  Στις μεταπολιτευτικές εκλογές δεν κατόρθωσε το ΕΚΚΕ , παρά την ¨ζηλωτική προσπάθεια¨ των μελών του , να ξεπεράσει τους 12-14000 ψήφους. ‘

  Η αντιιμπεριαλιστική ρητορική του ΠΑΣΟΚ δεν καθήλωσε μόνο το Κ.Κ.Ε. , αλλά περιθωριοποίησε και τις περισσότερες Μαοϊκές- Τροτσκιστικές ομάδες και οργανώσεις.

  Μετά από πολλές διασπάσεις και αποχωρήσεις πολλά επίσης στελέχη του ΕΚΚΕ και άλλων αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων ¨δικαιώθηκαν στους αγώνες τους¨ με την προσχώρηση και τον διορισμό στο ΠΑΣΟΚ . Άλλοι ¨ιδιώτευσαν¨ , όπως ο Πέτρος Στάγκος ( βασανίστηκε άγρια στην Χούντα από την Χωροφυλακή στον Περισσό ) και ο Κούλογλου ( ¨αντιρατσιστής¨ και σύμφωνα με την πολιτική του κληρονομιά σύγχρονος ¨αντιρώσος¨ ), στην Ντόϊτσε Βέλλε , το Μπι-Μπι-Σι και την κρατική - ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα , υπηρετώντας την ¨ανεξάρτητη δημοσιογραφία¨, ίσως με αμοιβές ανάλογες με το ¨αγωνιστικό - αριστερό τους παρελθόν¨ ..., ίσως.

  Μία καρικατούρα του ΕΚΚΕ με όλα τα στοιχεία του παραλογισμού και του παράδοξου , ίσως και της φαιδρότητας , εμφανίζεται στους τείχους της Αθήνας και σαν ¨ΟΑΚΚΕ¨. Τα ελάχιστα αυτά άτομα μένοντας πιστά στον ¨αγώνα¨ ενάντια στο ¨Σοβιετικό Σοσιαλιμπεριαλισμό¨ θεώρησαν σωστό μετά την διάλυση - αυτοδιάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ να συνεχίσουν το μετερίζι γενικά σε ότι προέρχεται από την Ρωσία για να αποτρέψουν τον ¨Ανατολικό Δεσποτισμό¨ όπως διαμορφώνεται από την εποχή των Τσάρων και του Μεγάλου Πέτρου !

  Ότι προέρχεται από την Ρωσία είναι δεσποτικό και αναχρονιστικό , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ¨ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨ , με την οποία θα πρέπει να συνεργάζονται οι ¨Αριστεροί¨ όπως στην περίοδο του Β΄Π.Π. !

  Τα κείμενα τους αναδημοσιεύονται στα φιλελεύθερα και ¨νεοφιλεύθερα¨ σάϊτ, ¨για πλάκα¨ θα έλεγα , μάλλον για να δείξουν πως υπάρχουν και ¨καλοί αριστεροί¨ που αναγνωρίζουν τις δυτικές αξίες ¨της προόδου...¨.

  Πολλά επίσης στελέχη του ΕΚΚΕ και άλλων αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων ¨δικαιώθηκαν στους αγώνες τους¨ με τον προσχώρηση και τον διορισμό στο ΠΑΣΟΚ , άλλοι ¨ιδιώτευσαν¨ , όπως ο Πέτρος Στάγκος ( βασανίστηκε άγρια στην Χούντα από την Χωροφυλακή στον Περισσό ) και ο Κούλογλου ( ¨αντιρατσιστής¨και ¨αντιρώσος¨ σύμφωνα με την πολιτική του κληρονομιά ), στην Ντόϊτσε Βέλλε , το Μπι-Μπι-Σι και την κρατική - ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα , υπηρετώντας την ¨ανεξάρτητη δημοσιογραφία¨ ,ίσως με αμοιβές ανάλογες με το ¨αγωνιστικό - αριστερό τους παρελθόν¨ ..., ίσως.

  Κάποιοι ελάχιστοι συνεπείς ( και στον δογματισμό τους ) όπως ο σκηνοθέτης της Ακαδημίας Ανατολικού Βερολίνου Χρ. Μπίστης ( έχει γυρίσει και ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τον Εμφύλιο και τα Δεκεμβριανά με αξιόλογο αρχειακό υλικό , το οποίο αποσύρθηκε στην συνέχεια διότι εκτιμήθηκε , από τους ίδιους , σαν ¨οπορτουνιστικό¨ ) παρέμειναν στο περιθώριο της Αριστεράς ( κοινώς σαν αμετανόητη ¨αριστεριστές¨ ) συνεργαζόμενοι είτε με το ΜΕΡΑ , είτε με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ...κουβαλώντας και την σφραγίδα του στην ουσία ¨Αντιδικτατορικού ΕΚΚΕ¨ ( το οποίο σαν τέτοιο έγραψε κάποια ιστορία και μόνο για αυτό θα μείνει μάλλον στην ιστορία... ).

  Αυτοί , οι τελευταίοι ναυαγοί , τουλάχιστον δεν πρόδωσαν ούτε την ιστορία τους , ούτε τις αρχικές βασικές τους ιδεολογικές αρχές και ούτε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια , ανεξάρτητα από το γεγονός εάν πολιτικά κάνουν τις σωστές ή όχι εκτιμήσεις για τις τρέχουσες ανάγκες μπροστά στην νέα κατοχή του ελληνικού λαού και την προωθούμενη διάλυση της Ελλάδας. Είναι ένοχοι μόνο για την ¨συμβολή τους¨ στο γενικότερο ιδεολογικό κομφούζιο της Αριστεράς στην Ελλάδα. Ένοχοι διότι παρά την ανιδιοτέλεια των περισσοτέρων ΔΕΝ έδωσαν λύση και διέξοδο στον ελληνικό λαό. Θα μπορούσαν και να μην είναι ένοχοι σαν απλοί πολίτες. Αλλά οι ίδιοι είχαν επιλέξει να παίξουν τον ρόλο της ¨πρωτοπορίας¨ , οπότε είναι απολογούμενοι , στον βαθμό που υπάρχει συνείδηση.

  Ο Τσουκάτος , Τατούλης και ομογάλακτοι παρέμειναν σίγουρα στην πρωτοπορία κατεδάφισης της ελληνικής κοινωνίας , για ίδιον όφελος , είτε οικονομικό , είτε απλής υστεροφημίας ¨να γίνουν κάτι στη ζωή τους¨ .

  Υ.Γ. αγαπητέ ¨ψυχραιμία¨ δεν θεωρώ σοβαρή την παραπομπή στο ¨Βήμα¨ του ιμπεριαλισμού και στην ανάλυση του Άγγλου μελετητή για τα θύματα της Κινεζικής Επανάστασης υπό τον Μάο-Τσε-Τούνγκ. Μας τα έχουν ¨ζαλήσει¨ με τις ισοπεδωτικές αναφορές στα ¨ολοκαυτώματα¨ των Εβραίων , του Στάλιν και τώρα του Μάο. Σίγουρα υπήρχαν πολλά θύματα και μάλιστα αδικοχαμένοι.

  Θύματα του θρησκευτικού τύπου δογματισμού στον οποίο ανήκουν και ο ¨Συνταγματικός Δογματισμός¨ που θέλει να απογορέψει ότι δεν ανήκει στο ¨Συνταγματικό Τόξο¨ , το οποίο αποκαλούν ¨Δημοκρατία εξ- ορισμού¨ .

  Αλλά οι θεωρίες του ¨ολοκληρωτισμού¨ ( κομμουνισμός , φασισμός και βέβαια όχι ο καπιταλισμός , η ¨δημοκρατία¨ , ο ιμπεριαλισμός και ο μιλιταρισμός )είναι το νέο προπαγανδιστικό ευέρημα - πυροτέχνημα των απολογητών του φοντομελαστικού καπιταλισμού. Καλό θα ήταν οι άγγλοι και αμερικάνοι μελετητές να μας παρουσιάσουν τις έρευνες τους για τις εκατόμβες των πολέμων και των θυμάτων απο την αυγή του καπιταλισμού. Τα θύματα του αγγλικού ιμπεριαλισμού από την εποχή του Κρόμγουελ μέχρι τον πόλεμο για τις νήσους Φόκλαντ στην Αργεντινή. Και όχι μόνο τα ¨ανα τον κόσμο θύματα¨ , αλλά και αυτά των εργαζομένων στις ίδιες τις χώρες τους. Την εξαθλίωση , την παιδική εργασία και την αλλοτρίωση μέσα στην καταναλωτική κοινωνία.

  Όσο πιο τέλειο το ¨προϊόν¨ , τόσο πιο βάρβαρος ο άνθρωπος¨ έγραφε ο νεαρός Μαρξ για την αλλοτρίωση του ανθρώπου ( την αντικεινοποίηση του ). Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα στην μητρόπολη του καπιταλισμού , όπου ανοίκουμε και εμείς.

  Και δεν γράφω ¨συμψηφιστικά¨ . Δεν μου αρέσει όμως η υποκρισία και η επιλεχτική ιστορία.

  Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην Εξουσία , είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στην λήθη.

  • alexis avatar
   alexis @ ΝΤΑΝΤΟΝ 18/09/2010 22:32:46

   +1000

 10. δημης avatar
  δημης 19/09/2010 03:05:31

  ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ..... ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑΞΑΝ Ο Χ Ι Χ Α Β Ο Υ Ζ Α....
  ΑΞΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΞΙΩΝ
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...

 11. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 19/09/2010 11:21:27

  ΟΣΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ! ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ. ΟΣΟ ΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (Π.Χ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ), Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ "ΚΑΛΟΣ". ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ ΑΥΤΑ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΡΙ! ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΗ ΝΑ ΠΗ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ! ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

 12. ΑΡΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ avatar
  ΑΡΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ 19/09/2010 13:23:35

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...!!!

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ..ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ D.W.
  ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ...
  ....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΟΦΙΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ...!!! ΧΑ ΧΑ Α

 13. σπυρος avatar
  σπυρος 19/09/2010 23:58:39

  Στοιχηματίζω 10000 € υπέρ TATOYΛΗ όποιος επιθυμεί και το λέει η τσέπη του πάμε συμβολαιογράφο

  • Paranoia avatar
   Paranoia @ σπυρος 20/09/2010 00:06:31

   ΣΔΟΕ ακούς;...

  • Enzo avatar
   Enzo @ σπυρος 20/09/2010 00:19:27

   καληνυχτα σπυρακο γιατι εγω παω για υπνο μαζι και ο τατουλης σου.
   τιποτα δεν προκειται να κανει.

  • Misha avatar
   Misha @ σπυρος 20/09/2010 00:27:18

   Mόλις κυκλοφορήσει στην συντηρητική έως βασιλόφρονα περιφέρεια η συμμετοχή του ,οψίμως νεοφιλελευθερου πασοκου,Tattoolis σε ακραία αριστερή φράξια θα πάρει ότι και η Δαμανάκη όταν ήταν υποψήφια για την δημαρχία της Αθηνας.

   Ήδη σε Λακωνία και Μεσσηνία το όνομα Τattoolis χρησιμοποιείται ως εμετικό.

   • Γιωργης avatar
    Γιωργης @ Misha 20/09/2010 00:30:07

    ω ναι

 14. 2505 avatar
  2505 20/09/2010 13:16:14

  Στη Μεσσηνια οι επιλογες ντορικων δημαρχων εχουν στρεψει τους ΝΔκρατες στον τατούλη για ψηφο διαμαρτυρίας...

  • Ηλίας avatar
   Ηλίας @ 2505 20/09/2010 13:23:23

   Ξέρεις κατά που πέφτει η Μεσσηνία; Αμφιβάλω.

 15. 2505 avatar
  2505 21/09/2010 13:05:22

  Νικας-Καλαματα,Κόλλιας-τριφυλλία,Καφανταρης-Πυλος ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.......

 16. 2505 avatar
  2505 21/09/2010 13:07:14

  Παρε μια δημοσκοπηση απο το δεξιο καναλι να εχεις...
  http://www.best-tv.gr/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.