22/10/2009 02:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιτρομοκρατική οπερέτα Νούμερο2;Το αν ήταν παράδοση-παραλαβή το κομμάτι της 17 Νοέμβρη που εξαρθρώθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη και υπουργού Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, φαίνεται ανάγλυφα από τη φωτογραφία της γιάφκας της οδού Πάτμου στα Πατήσια, όπου οι φοβεροί και τρομεροί τρομοκράτες, εγκαταλείποντας άρον άρον το «στρατηγείο» τους δεν παρέλειψαν να απλώσουν το λάβαρό τους πάνω στην καρέκλα. Μην μπας και έκαναν κανά λάθος οι αστυνομικοί και δεν καταλάβαιναν ότι το αναστατωμένο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ΕΛΑΣ, σπίτι, και γεμάτο με ρουκέτες και πολυβόλα, δεν ήταν η γιάφκα της 17Ν. Εν πάση περιπτώσει, ας το κάνουμε γαργάρα κι’ αυτό.

«Φιλικές συναντήσεις».

Τώρα λοιπόν, επτά ολόκληρα χρόνια μετά την προ-Ολυμπιακή αντιτρομοκρατική οπερέτα Νο1, πέντε χρόνια αφότου απεχώρησε η κυβέρνηση Σημίτη και σχεδόν έξι χρόνια από τη στιγμή που εγκατέλειψε το υπουργείο ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο τελευταίος επανέρχεται δριμύτερος στο θέμα της τρομοκρατίας. Έτσι, μέσω των παλαιών και δοκιμασμένων δημοσίων σχέσεών του με διευθυντές, διευθυντικά στελέχη, και γνωστούς δημοσιογραφικούς αστέρες της τηλεόρασης και του Τύπου, διαρρέει ότι ξανανοίγει τον φάκελο της 17 Νοέμβρη. Η πρώτη διαρροή, ως αναμενόταν, έγινε στα «Νέα», στις παραπολιτικές στήλες της εφημερίδας. Στην εφημερίδα δηλαδή, που όταν προσάγονταν ο ένας μετά τον άλλον τα μέλη του αντιδικτατορικού αγώνα στην αντιτρομοκρατική, το 2001 και 2002, είχαν κύριο τίτλο: «Φιλικές συναντήσεις» στην Ασφάλεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες διαρροές από το μετονομασθέν υπουργείο «Προστασίας» του Πολίτη (τρομάρα τους, Όργουελ θυμίζουν όλα αυτά, με το υπουργείο Πολέμου να γίνεται υπουργείο της Ειρήνης, το υπουργείο Προπαγάνδας, υπουργείο Αλήθειας, το υπουργείο Επισιτισμού, υπουργείο Αφθονίας, και πάει λέγοντας) ανοίγει και σειρά άλλων φακέλων τρομοκρατικών οργανώσεων που είτε δεν εξαρθρώθηκαν ποτέ, είτε εξαρθρώθηκαν εν μέρει.

Κατά πολύ ασφαλείς πληροφορίες, πάντως, αυτές τις ημέρες άρχισαν  και πάλι «φιλικές συναντήσεις», προς το παρόν, με άγνωστο αριθμό ατόμων από τους «συνήθεις υπόπτους» στα γραφεία του 12ου ορόφου του κτιρίου της Λ. Αλεξάνδρας.

Αντιπερισπασμός;

 Προφανώς, η κυβέρνηση, μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο της στον οικονομικό τομέα, εν όψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού, αλλά και μπροστά στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επιδιώκει έναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό. Σε πρώτη φάση, τουλάχιστον. Διότι, κατά τις διαρροές από κύκλους του κ. Χρυσοχοΐδη, η Αστυνομία φέρεται να έχει συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία τόσο για άτομα που ανήκαν στους κύκλους –ευρύτερους ή στενούς- της 17 Νοέμβρη, όσο και για άλλες νεώτερες οργανώσεις. Όπως, για παράδειγμα, τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», της οποίας φερόμενα ως μέλη συνελήφθησαν προεκλογικά.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, λοιπόν, προσπαθεί να ανακαλύψει τον άσσο στο μανίκι. Έτσι ξαναπιάνει την υπόθεση της 17Ν, ανοίγοντας ξανά ολόκληρη τη βεντάλια της τρομοκρατίας κι αναζητώντας διασυνδέσεις με το κοινό ποινικό έγκλημα. Διαρροές από το υπουργικό περιβάλλον ανέφεραν πως μετά το 2005 δεν είχε δοθεί η απαραίτητη βαρύτητα σε ευρήματα, τόσο στο φάκελο για τη δράση της 17Νοέμβρη όσο και στους φακέλους που σχηματίστηκαν για άλλες τρομοκρατικές ομάδες, ακόμη και για εκείνες που σταμάτησαν τις επιθέσεις. Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, πάντα μέσα από τις διαρροές συνεργατών του υπουργού, θεωρούν βέβαιο ότι σε αυτούς τους φακέλους υπάρχει πλήθος αναξιοποίητων και αταυτοποίητων στοιχείων μέσω των οποίων, θα μπορέσουν, μεταξύ άλλων, να προσεγγίσουν και τους τρομοκράτες νέας γενιάς, όπως λένε. Μάλιστα αστυνομικές πηγές προχώρησαν ακόμα παραπέρα κι έκαναν λόγο για ενδεχομένως έξι άτομα που θα ταυτοποιηθούν από τον επανέλεγχο των φακέλων και εμπλέκονται στη δράση της 17Ν ή ακόμα και του ΕΛΑ ή της 1ης Μάη.

Υπερεξουσίες ΕΥΠ-δυσαρέσκεια Αντιτρομοκρατικής.

 Το παιχνίδι της …γάτας με το ποντίκι με τους τρομοκράτες θα κληθεί να παίξει κατά τα φαινόμενα η ΕΥΠ αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την Αντιτρομοκρατική όπου ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια. Να σημειωθεί ότι στην ΕΥΠ ανατίθεται ρόλος-ομπρέλα, πλήρης εποπτεία στη δράση της ΕΛΑΣ, αλλά και εμπλοκή στις έρευνες. Το γεγονός άλλωστε, της πρόσφατης στελέχωσης της ΕΥΠ με απόστρατους της ΕΛΑΣ, επιβεβαιώνει τις υποψίες. Ο Μ. Χρυσοχοΐδης βέβαια, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι δεν του αρέσει η επαναφορά αποστράτων και θα προσπαθήσει να δουλέψει με ικανούς που υπάρχουν ακόμα στην αστυνομία. Όμως στην ΕΥΠ ήδη έχει επαναφέρει προσωπικές του επιλογές και μάλιστα ο Α΄ υποδιοικητής, Φ. Παπαγεωργίου, προέρχεται από τα σπλάχνα της Αντιτρομοκρατικής, ενώ ο δεύτερος υποδιοικητής είναι επίσης απόστρατος της ΕΛΑΣ. Να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι και η κυβέρνηση της ΝΔ, όταν αντικατέστησε τον διοικητή της ΕΥΠ, κ. Κοραντή, ο οποίος εξελέγη βουλευτής, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, τοποθέτησε στη θέση του, τον έως τότε εισαγγελέα σε θέματα τρομοκρατίας, κ. Παπαγγελόπουλο. Να λοιπόν, και κάτι που έχει συνέχεια στην Ελλάδα (!).

Ο Φώτης Παπαγεωργίου που θεωρείται φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ και ειδικά στον κ. Χρυσοχοΐδη, είχε παραιτηθεί ύστερα από κρίσεις στην ΕΛΑΣ καταγγέλλοντας αναξιοκρατία. Η αλήθεια είναι πάντως ότι όντως η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, επί ΝΔ, δεν άκουγε τις συμβουλές του -καθώς έχει γνώσεις- στα θέματα της αντιμετώπισης της νέας γενιάς τρομοκρατών. Τώρα θα είναι ο άνθρωπος που θα οργανώσει τις έρευνες, τους φακέλους κι όσα στοιχεία προκύψουν. Εξάλλου θα έχει στη διάθεση του και τα υπερσύγχρονα συστήματα παρακολουθήσεων της ΕΥ και βέβαια τον σούπερ «κοριό» της. Δεν αποκλείεται επίσης να ζητήσει τη βοήθεια της Σκότλαντ Γιαρντ για άλλη μια φορά. Έτσι κι αλλιώς από τότε Βρετανοί αξιωματούχοι παραμένουν στην Ελλάδα κι έχουν πολύ στενές σχέσεις με έλληνες αξιωματικούς. Ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Δημήτρης Χωριανόπουλος, από την άλλη, είναι υπέρ των…αμερικάνικων μεθόδων. Ενδεχομένως θα υπάρξει και πάλι συνύπαρξη Ελλήνων, Αμερικανών και Άγγλων υπό το «μανδύα» της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.

 Όπως και να’ χει, οι πρώτοι φάκελοι υποθέσεων και υπόπτων έχουν τεθεί στο τραπέζι και μελετώνται με προσοχή μη τυχόν υποπέσουν στην αντίληψη των αστυνομικών κάποια επιπλέον αξιοποιήσιμα στοιχεία. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε πως «οργανωμένο έγκλημα, ναρκωτικά, φυλακές και τρομοκρατία είναι ένα και το αυτό». Το ίδιο στην ουσία είχε κάνει και το 2002 όταν με συμπαραστάτες τους κ. Νασιάκο και Σύρο αντιμετώπισαν την τρομοκρατία ως κοινό έγκλημα. Όλοι θυμούνται τον τότε διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής Στέλιο Σύρο να λέει στους διαδρόμους του αστυνομικού Μεγάρου ότι οι τρομοκράτες είναι κοινοί κακοποιοί που αφήνουν λάθη πίσω τους, ύστερα από κάθε ενέργεια, κι έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως χθες ταυτοποιήθηκε η παρουσία άλλων πέντε νεαρών ατόμων μέσα στη γιάφκα του Χαλανδρίου, όπου οργανώνονταν τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Πρόκειται για 4 άντρες και μία κοπέλα. Οι πιο πολλοί γνωστοί αντιεξουσιαστές, με έντονη δράση και στα πρωτοφανή επεισόδια του περασμένου Δεκέμβρη μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως για δύο από αυτούς κι για άλλους δύο που επίσης αναζητούνται έχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν και στη «Σέχτα Επαναστατών». Το θέμα είναι πως για άλλη μια φορά ξεκινά το κυνήγι μαγισσών που ίσως οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις.

Στο μεταξύ, ενάμιση μήνα πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου του 16χρονου Αλέξη τα Εξάρχεια «βράζουν» με την αστυνομία να έχει πιεστική παρουσία στην περιοχή, νεαρούς κουκουλοφόρους να παίζουν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ και να ακολουθούν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της αστυνομίας. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κραδαίνοντας το μαστίγιο αλλά κουνώντας και το καρότο επιλέγει συχνές εμφανίσεις σε Μέσα Ενημέρωσης υποστηρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι αυτό που γίνεται αποτελεί μέρος του σχεδίου για την προστασία του πολίτη και όχι…επιχείρηση σκούπα όπως έκανε η Δεξιά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 22/10/2009 02:32:37

  Μιχαλάκη, όταν πείσεις τον "Κορυδαλλό" να σου πεί που είναι το 45αρι, η πρώτη γραφομηχανή και η αφίσσα που λείπει, και τα δώσεις, όπως έκανες και με τις γιάφκες Πάτμου και Δαμάρεως, τότε να το συζητήσουμε το πράμα. Ξανανοίγει τους φακέλλους... Για δες! Και το φάκελλο της Στάζι τον είχες τόσα χρόνια στα χέρια σου, αλλά, αν και συνέλαβες τα άτομα (πλήν ενός, που είναι τούτος οέοο;) που αναφέρονταν ακριβώς στα αρχεία, το΄κανες με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

  Να ξεκαθαρίζουμε κάτι, ε; Ναι, όταν αποφασίζεις να πάρεις το δρόμο της ένοπλης πάλης, δεν ζητάς ελαφρυντικά από τα δικαστήρια και αποφυλακιστήρια. Διότι έξω είναι οι περισσότεροι και του ΕΛΑ και της 17Ν. Ετσι; Δεν ζητάς να σε σώσει το ίδιο το σύστημα και το κατεστημένο (και των ΜΜΕ) που εσύ, υποτίθεται, ότι πολεμάς.

 2. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 22/10/2009 09:02:27

  Ναι αλλα εγω ρωταω το κομμα που ψηφισα,τη ΝΔ,γιατι ειχε κλεισει τους φακελλους οταν μαλιστα δικα του ηταν τα θυματα;
  Απαντηση δεν θα παρω βεβαια αλλά υποψιαζομαι οτι φοβοντουσαν μηπως βρουν μεσα τιποτα αγωνιστες των οποιων σεβονται και τιμουν τους αγωνες.Μετα ομως να μην αναρωτιουνται για το αποτελεσμα των εκλογων.

 3. tiramola avatar
  tiramola 22/10/2009 09:45:34

  Όταν επί Παυλόπουλου και Μαρκογιαννάκη συνελήφθη η Μυρτώ , μέλος της οργάνωσης της κατσαρόλας , ήταν επιτυχία λίγο πριν τις εκλογές...
  Τώρα επί Χρυσοσχοίδη και λόγω του οικονομικού στραπάτσου(?) στην ΕΕ μιλάμε για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό με αντιτρομοκρατική οπερέτα...
  Εγώ δεν γνωρίζω περισσότερα από τον αρθρογράφο , δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε , αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται τα γεγονότα είναι ενδεικτικός της εμπάθειας του γράφοντος.
  Θα περίμενα μία αυτονόητη απορία.
  Τα στοιχεία αυτά δεν υπήρχαν στα αρχεία της αντιτρομοκρατικής?
  Τώρα προέκυψαν που ανέλαβε ο Χρυσοσχοίδης?
  Η προηγούμενη ηγεσία δεν γνώριζε τίποτα?
  Μήπως τελικά είναι προτέρημα να ...κοιμάσαι όρθιος?

  Le canard δεν λες τίποτα...
  Αν βρεθεί το 45αρι και η ιστορική γραφομηχανή τι ουσιαστικό θα προσφέρει?
  Εγώ λοιπόν σου λέω ότι είναι και τα δύο στην κοιλιά μιάς φάλαινας κάπου στην μέση του Ειρηνικού...
  Αν εσύ ήσουν περαστικός από τον ΕΛΑ ή την 17Ν ή ακόμα και αν συμμετείχες σε τρομοκρατικές ενέργειες πως θα σε συλλάβουν αν δεν έχουν κάποιο στοιχείο που να σε ενοχοποιεί?
  Μήπως να συλλάβουν και μένα επειδή είχα βρεθεί σε 1-2 πανυγήρια στην Ικαρία που διοργανωτής ήταν ο Χριστόδουλος Ξηρός?

  Υ.Γ Σε τέτοιου είδους ιστορίες καλό θα είναι να μένεις μόνο στα πραγματικά περιστατικά γιατί διαφορετικά ο κίνδυνος να εκτεθείς με πιθανά σενάρια είναι σχεδόν σίγουρος...

  • sinn avatar
   sinn @ tiramola 22/10/2009 10:09:58

   Aντιτρομοκρατική οπερέτα τότε (επί Μαρκογιαννάκη), αντιτρομοκρατική οπερέτα και τώρα (επί Χρυσοχοίδη). Πραίτορες τότε, Προστάτες του Πολίτη τώρα.

  • SKAIs avatar
   SKAIs @ tiramola 22/10/2009 12:22:03

   Με δεδομένο ότι έδωσες συγχαρητήρια στην ΛΟΥΚΑ για ανύπαρκτη δήλωσή της που μάλιστα ήταν υπέρ τρομοκρατών, άδικα γράφεις τις απόψεις σου εδώ. Νομίζω ότι κανείς, μετά από αυτό σε πέρνει στα σοβαρά.
   Σε κάτι όμως μπορείς να συνεισφέρεις: Μου λές σε παρακαλώ πώς εκφράζεται η Αχαϊα στην ΝΕΑ Κυβέρνηση του επίσης "Αχαιού εκ γυναικός" GAP?

 4. Lavazza avatar
  Lavazza 22/10/2009 10:13:25

  Αυτή είναι η αληθινή τρομοκρατία που μαστίζει τη Χώρα μας:


  Ένα από τα μεγαλύτερα «εργαστήρια» παρασκευής και νόθευσης ναρκωτικών ουσιών ανακαλύφθηκε χθες στα Πατήσια.
  Μετά από έφοδο, η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 130 κιλών ηρωίνης (!!!) και συνέλαβε οκτώ άτομα ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ καταγωγής.
  Το πρωί θα γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση.

  Υ.Γ: Πέραν των 130 Κιλών Ηρωίνης (!!!) δώστε σημασία και στα Κεφαλαία...

  • mnk avatar
   mnk @ Lavazza 22/10/2009 16:11:43

   Μην ήταν Γιαπωνέζοι; Μην ήταν Θιβετιανοί; Μην ήταν Κοζάκοι; Το βρήκα! Μπάσταρδοι απόγονοι των αξιωματικών του Μεγα-Αλέξαντρου, με ελληνική "ιθαγένεια" και με εκλογικό βιβλιάριο θα ήταν!

  • andr3as avatar
   andr3as @ Lavazza 22/10/2009 16:46:49

   Δικό τους δεν είναι το λιμάνι του Πειραία?
   Οτι γουστάρουν φέρνουν μέσα...

 5. Νίκος avatar
  Νίκος 22/10/2009 10:40:22

  Lavazza, ελατε, ελατε τωρα μπιζνες κανουν οι ανθρωποι, προσφορα και ζητησα, αυτη δεν ειναι η ιανομορφη θεοτητα του πολυαγαπημενου μας συστηματος; πρεπει να απολαμβανετε τα αγαθα της παγκοσμιοποιησης. Και Φυσικα ο σαρκασμος δεν στρεφεται εναντιον σου.

 6. osaperas avatar
  osaperas 22/10/2009 11:33:41

  Η φιλοσοφία του Χρυσοχοίδη περί Δημοκρατίας και τρομοκρατίας είναι γνωστή. Την είχαμε διαπιστώσει και στην προηγούμενη θητεία του ως υπουργός. Όχι απλά δεν είναι σοσιλαιστικές οι ιδέες (έστω όπως εννοεί τον σοσιαλισμό το ΠΑΣΟΚ) αλλά ότι πιο αντιδραστικό σκοτεινό και μαύρο.

  Και επί της ουσίας είναι άδικο να κατηγορούμε το κάθε Μαρκογιαννάκη ο οποίος έκανε (ή ήθελε να κάνει αλλά δεν τον άφησαν ή δεν τα κατάφερε) τα ίδια πράγματα και να επαινούμε το Χρυσοχοίδη επειδή έχει καλύτερο λέγειν και καλύτερο λούκινγκ και καλύτερες δημόσιες σχέσεις από τον ΄Μαρκογιαννάκη.

 7. nik avatar
  nik 22/10/2009 12:06:38

  "Οπερέτα" το ένα, "παρωδία" το άλλο, αφού οι τρομοκράτες-δολοφόνοι είναι ακροαριστεροί, δεν είναι θέμα. Καμία έρευνα δε θα είναι ποτέ σωστή (δηλ.ηθική), πάντα κάποιο "λάθος" θα γίνεται, κάποιου τα "ανθρώπινα δικαιώματα" θα παραβιάζονται κοκ.
  Αν ήταν ακροδεξιοί βέβαια, όλο το staff της Αυγής και της Ελευθεροτυπίας θα έκανε πεζές περιπολίες με τα rpg στους ώμους για να "σώσουν τη δημοκρατία" απ'τους φασίστες.

  • sinn avatar
   sinn @ nik 22/10/2009 12:31:48

   "Αν ήταν ακροδεξιοί βέβαια, όλο το staff της Αυγής και της Ελευθεροτυπίας θα έκανε πεζές περιπολίες με τα rpg στους ώμους για να “σώσουν τη δημοκρατία” απ’τους φασίστες."

   Σύμφωνοι- η αλλαγή όμως (:"μέρος ευρύτερου σχεδίου για την προστασία του πολίτη και όχι επιχείρηση σκούπα όπως έκανε η Δεξιά") έχει αντικειμενικά παρωδιακό χαρακτηρά όταν υποστηρίζεται απο κονδυλοφόρους που μεχρι χθες δικαιολογούσαν ή ακόμη υμνούσαν την "αντικαθεστωτική" βία και εφαρμόζεται από τύπους που μέχρι χθές διακήρυσσαν ότι η συζήτηση για ασύλληπτα μέλη της 17Ν είναι "κουβέντα να γίνεται".


   "Ποιο είναι το σχόλιο σας στον ισχυρισμό ότι επί ημερών ΠΑΣΟΚ συνελήφθησαν μόνο οι εκτελεστικοί βραχίονες και όχι οι εγκέφαλοι της τρομοκρατίας;

   Πρόκειται για ανοησίες. Η 17Ν βρίσκεται στη φυλακή με καταδικαστικές αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται."

   http://www.chrisochoidis.gr/2009/03/26/me-tin-kybernisi-karamanli-tin-exoyme-patisei-asxima-san-xora

 8. οξεία γωνία avatar
  οξεία γωνία 22/10/2009 12:33:48

  Μόνο οι πρασινοφρουροί μπορεί να είναι τόσο δίγλωσσοι και θρασείς.
  Ονόμασαν το Υπουγείο Δημοσίας "Τάξεως" Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να μας δέρνουν χωρίς "τάξη", δηλαδή όσο γουστάρουν.
  Τί σόϊ "προστασία" είναι αυτή, όταν σε βαράνε στο κεφάλι και στα πόδια μόνο και μόνο πίνεις επειδή καφέ σε μια καφετέρια;
  Αυτά μόνο ένα σοσιαλιστικό μυαλό μπορεί να τα σκαρφιστεί και να τα δικαιολογήσει.
  Ακόμη και οι άλλοι "προστάτες", οι νταβατζήδες των νυκτερινών κέντρων και των πορνείων, σε προειδοποιούν πρώτα.
  Είδες ο Γιωργάκης πώς το εννοούσε το κοινωνικό πρόσωπο αλά πασόκ;
  Είδες πώς εννούσε τη συμμετοχική δημοκρατία;
  ΕΓΩ ΣΕ ΒΑΡΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.
  Κάτι μου λέει ότι σε λίγο ο Χρυσοχοίδης θα ζητάει και αποζημιώσεις από όσους έσπασαν τα κεφάλια τους, για έξοδα καθαρισμού των γκλόμπς από τα αίματα.
  Αθεράπευτε χάνε Έλληνα, πάλι σε κοροϊδέψανε και σου κλέψανε την ψήφο.

 9. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 22/10/2009 12:45:34

  Σε ότι αφορά 17Ν, ουδέν πρόκειται να γίνει. Αντιπερισπασμός είναι.

 10. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 22/10/2009 12:46:20

  Το προβλημα στο συγκεκριμενο ζητημα ομως δεν ειναι της Αυγης ή της Ελευθεροτυπιας που συντηρουν ενα συγκεκριμενο μηχανισμο τραμπουκων που τους ευνοει.Το προβλημα ειναι στο κομμα που υποτιθεται οτι εκπροσωπει τα θυματα αυτου του μηχανισμου,τοσο πολιτικα οσο και κοινωνικα δηλαδη τη Νεα Δημοκρατια.
  Οντας απασχολημενοι σε αλλοτρια κανουν το κοροιδο για το βασικοτατο αυτο ζητημα.

  • nik avatar
   nik @ ψυχραιμια 22/10/2009 12:59:56

   Έχουν συμβιβαστεί αυτοί, όταν πλέον ο Χρυσοχοΐδης τους τη βγαίνει από τα δεξιά τι περιμένεις;

 11. Helmut avatar
  Helmut 22/10/2009 13:30:28

  Οπερέτα ξε-οπερέτα, η 17Ν εξαρθρώθηκε και μεγάλο κομμάτι της βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα...

  Τουλάχιστον όσον αφορά τον εκτελεστικό πυρήνα.

  Το ότι υπάρχουν και άλλα μέλη, του ιδεολογικού κυρίως πυρήνα (δεν έχουν "αίμα" στα χέρια τους δηλαδή...) που είναι γνωστοί στην Αντιτρομοκρατική και κυκλοφορούν έξω μετά από κάποιο "ντίλ" με τις αρχές, είναι πολύ πιθανό.

  Το ότι ο Χρυσοχοϊδης "ξανανοίγει" τον φάκελο ενδέχεται να είναι μοχλός πίεσης για να ξανασυνεργαστούν οι ίδιοι άνθρωποι, αυτή τη φορά όμως για να βοηθήσουν σε κάποια "επιτυχία" κατά του Ε.Α. ή της Σέχτας...

 12. Edo avatar
  Edo 22/10/2009 22:17:26

  Παράδοση-παραλαβή, 17Ν 2002. Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις.

 13. akatalliloteros avatar
  akatalliloteros 22/10/2009 22:53:13

  Μερικά ερωτήματα για τις 20 πρώτες μέρες της νέας διακυβέρνησης:

  http://wp.me/pEfax-1Y

 14. akatalliloteros avatar
  akatalliloteros 23/10/2009 01:45:27

  Μέγα σκάνδαλο κομματικοποίησης με το opengov.

  http://wp.me/pEfax-20

  Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ άραγε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.