#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/07/2011 11:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιπολίτευση δεν γίνεται μόνο με …γραπτές ανακοινώσεις!Αντιλαμβάνομαι ότι λόγω της  θερινής ραστώνης, τα αντανακλαστικά χαλαρώνουν λίγο. Ό,τι πρέπει δηλαδή, για έναν πονηρό, να πιάσει τους αντιπάλους στον ύπνο.

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε λοιπόν:

Πρώτον, το υπουργείο οικονομικών, δηλαδή ο κ. Βενιζέλος, με μια χοντροκομμένη δημιουργική λογιστική, δηλαδή  αλχημεία, μετέφεραν δαπάνες του Ιουλίου στον Αύγουστο! Πρόκειται για μια καραμπινάτη προσπάθεια εξαπάτησης που στέλνει ένα μήνυμα αφερεγγυότητας.

Δεύτερον, το φιλοκυβερνητικό ΒΗΜΑ, υπαινίσσεται οσμή σκανδάλου στη διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων. Αντιγράφω επακριβώς: «Όχι ωστόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτός όχι μόνο τον τοποθετεί γενικό κουμανταδόρο για την ανταλλαγή των ομολόγων, αλλά τον αμείβει γι αυτό (πόσα;) και από πάνω.  Αμοιβή γιατί; Για το γεγονός ότι ο κ. Άκερμαν εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα και εκείνα των ομοτέχνων του; Όχι πάντως επειδή προστατεύει τους Έλληνες φορολογούμενους. Αυτό θα ήταν που θα ήταν οξύμωρο σχήμα - αντάξιο εκείνου του λύκου που φυλάει τα πρόβατα.»

Τρίτον,  ο κ. Βενιζέλος με προσωπική του απόφαση, ευνοεί το εθνικό μας προμηθευτή! Αντιγράφω επακριβώς: «Όλα» τα μηχανάκια για τα «φρουτάκια» χαρίζει μέχρι το 2020 ο Βενιζέλος στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Ενώ μέχρι τώρα το νομοσχέδιο προέβλεπε την παραχώρηση μόνο μέρους των μηχανημάτων αυτών(16.500), με τροποποίηση που κατέθεσε σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος, δίνει στον ΟΠΑΠ (δηλαδή στον μοναδικό συμβεβλημένο ιδιώτη πάροχο την ΙΝΤΡΑΛΟΤ) και τα 35.000 μηχανήματα.  (ο κατασκευαστής και πάροχος των μηχανημάτων αυτών η ΙΝΤΡΑΛΟΤ θα παίρνει το 8% από τα έσοδα μέχρι το 2020)

Πως αντέδρασε τώρα η Ν.Δ.;

Για το πρώτο θέμα, που το απεκάλυψε ο κ. Βρούτσης, αν πληροφορήθηκα σωστά, έβγαλε μια ανακοίνωση για την τιμή των όπλων.

Το δεύτερο θέμα, αμφιβάλλω, αν το πήραν χαμπάρι (για μένα είναι το σπουδαιότερο όλων)

Για το τρίτο, ακούστηκαν κάτι ξεψυχισμένες δηλώσεις!

Α, και κάτι τελευταίο: Στην ομιλία του στο Peterson Institute στην Ουάσιγκτον, ο κ. Βενιζέλος ομίλησε εκπροσωπώντας και τη Ν.Δ. κατά δήλωσή του!

Υπήρξε κάποια παρασκηνιακή εξουσιοδότηση προς αυτό ή το είπε καθ’ υπερβολήν! Ότι και να συμβαίνει, η Ν.Δ., δεν μας οφείλει κάποιες εξηγήσεις;

Είναι προφανές ότι ο κ. Βενιζέλος, γιατί αυτός κυβερνάει ας μη γελιόμαστε, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη θερινή ραστώνη, που λέγαμε στην αρχή, για να περάσει κάποια μέτρα γρήγορα και χωρίς αντιδράσεις, για να είναι έτοιμος εν όψει Σεπτεμβρίου.

Και γι αυτό εγώ τώρα ανησυχώ, επειδή φοβάμαι ότι κάποιοι κοιμούνται αμέριμνοι, αγκαλιά με τις δημοσκοπήσεις και κινδυνεύουν να …ξυπνήσουν απότομα.

Μόνο ο Σαμαράς επαγρυπνεί σ΄αυτό το κόμμα; Οι υπεύθυνοι τομέων και παρατομέων νομίζουν ότι με το να κάνουν μια ανακοίνωση "καθάρισαν";

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. danaos avatar
  danaos 30/07/2011 11:57:51

  Από πότε τα λέμε και τα φωνάζουμε Αδέξιε; Φωναί βοούσαι εν τη ερήμω.Ακούει κανείς;Τελική διαπίστωση:Μυαλό δεν βάζουμε! Άρα λοιπόν καλά κάνει και αλωνίζει ο Βενιζέλος με πρίμο σιγόντο τους Μεγκαλοσκαϊαλτεράδες! Εμείς μούγκα!

 2. Wolf avatar
  Wolf 30/07/2011 12:13:06

  Παρακαλώ. Παρακαλώ πολύ... τι είναι αυτά τώρα?
  Επειδή ο Σαμαράς είναι εργασιομανής και κανα δυό -παραπάνω δεν είναι που να χτυπάς τον κώλο σου στα μάρμαρα- ακόμη, πρέπει να τρελαθεί το σύμπαν?
  Καλοκαιράκι είναι, τα μπάνια του λαού σε εξέλιξη είναι, τι να κάνουν δηλαδή οι άνθρωποι?
  Άλλωστε όλο το χειμώνα έχουν παράξει τόσο έργο, που... αυτό!
  Επίσης έχουν να ασχοληθούν και με άλλα σοβαρά πράγματα, όπως να τραβήξουν ο ένας το χαλί στον άλλο, να βάλουν καμιά τρικλοποδιά και στο τέλος της ημέρας όλο αυτό να επιστρέφει, ως τροχοπέδη, στο Σαμαρά. Άρα κάνουν δουλειά!!!

  Και στο τέλος - τέλος, επειδή ο Σαμαράς έχει βάλει αμέτι - μουχαμέτι σκοπό του, να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, πρέπει να τρέχουν όλοι μαζί του?
  Σάμπως αυτοί θα πάρουν τα εύσημα, όχι! Ή έτσι καταλαβαίνουν τουλάχιστον!
  Ο Σαμαράς θα τα πάρει.
  Άρα που να τρέχουν καλοκαιριάτικα οι άνθρωποι?
  Άφησε τους, ρε άνθρωπε και εσύ πρωινιάτικα, να ζήσουν τον καλοκαιρινό τους μύθο!!!

 3. blue nile avatar
  blue nile 30/07/2011 12:27:04

  Τώρα τι να πει κανείς...
  Χθες το πρωί στο γνωστό καφέ-στέκι σημαινόντων νεοδημοκρατών της πόλης οι συζητήσεις που άκουσα ήταν για το που θα πάνε το σαββατοκύριακο και το πότε αναχωρούν για τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά και τους άλλους τουριστικούς προορισμούς.
  Πήγα να ανοίξω κουβέντα για τα τερτίπια του Βενιζέλου στην οικονομία και στη περίφημη δήλωση περί φίλων στη ΝΔ, πέταξε κάποιος μια ατάκα και μετά το γύρισε σε μυκονιάτικες περιγραφές ...με τη σιωπηρή αποδοχή της παρέας.
  Δεν είναι κολάσιμες οι διακοπές όμως τέτοιες στιγμές που ο πολιτικός αντίπαλος ψυχοραγεί και είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα εκμεταλευόμενος ότι μπορεί, τη θερινή ραστώνη φερ'ειπείν, είναι ανεπίτρεπτη η παθητική στάση αναμονής και η ενασχόληση με τον ελεύθερο χρόνο.
  Αλλά το'χω πάρει απόφαση, στη Σαλονίκη τα ντοράκια είναι πλειοψηφία και νιώθουν πολύ άβολα με τον τρόπο αντιπολίτευσης του Σαμαρά.
  Και με το ντοράκια δε χαρακτηρίζω μόνο τους οπαδούς της θυγατέρας αλλά όλους αυτούς που είναι ακόμα προσκολλημένοι στο άρμα του μεσαίου χώρου της φουά γκρα αντιπολίτευσης .
  Και μετά από τόσες καρπαζιές που έχουν φάει με τέτοιες συμπεριφορές ακόμα μυαλό δεν έχουν βάλει.

 4. βουλα ελευθεριαδου avatar
  βουλα ελευθεριαδου 30/07/2011 12:28:04

  οταν ξυπνησουμε λαος και κομμα θα ζουμε σε μια αλλη Ελλαδα

 5. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 30/07/2011 14:18:02

  Αδικαιολόγητη ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΑΚΙΝΗΣΙΑ...Μόνον ο Σαμαράς θα τα κάνει όλα;ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!!Εξάλλου,πολλοί σχολιαστές του Αntinews το γράφουν σε ΟΛΟΥΣ τους ΤΟΝΟΥΣ!!!Είναι δυνατόν ΤΟΣΟΙ άνθρωποι να κάνουν λάθος;Γι'αυτό,λοιπόν,βουλευτές και μεγαλοστελέχη της παράταξης ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ και ΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΝ,κινούμενοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!Τα πράγματα ΔΕΝ είναι παίξε-γέλασε....

 6. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 30/07/2011 16:06:05

  Λέτε τα μελτέμια του Αυγούστου να εξανεμίσουν και το όποιο προβάδισμα; Ξεχάσαμε το 1999; Πάντως, αν η Ν.Δ. επιβεβαιώσει - μη διαψεύδοντας - οτι ο Βενιζέλος την εκπροσωπούσε στη Ν. Υόρκη, η εκπροσώπηση δεν θα αφορά όλους τους νεοδημοκράτες.

 7. letta avatar
  letta 30/07/2011 18:02:08

  Σουτ, ησυχία θα τους ξυπνήσετε! Εάν περιμένουν έτσι να πάρουν κυβέρνηση είναι πολύ γελασμένοι. Αλλοίμονο από εμάς. Σε λίγο η ΝΔ θα βρίσκεται στις κηδείες όλων μας. Την ευχαριστούμε πολύ. Περίμενα ότι ο αρχηγός θα ήταν κοντά στα προβλήματα του κοσμάκι. Τον φρενάρουν κάτι ξύπνιοι εκεί μέσα, μήπως και κατηγορηθεί λαϊκιστής. Ο λαός όμως τον θέλει δίπλα του όμως τώρα που ισοπεδώνεται. Έχω ακούσει απελπισμένους που λένε, που να πιαστούμε τωρα; ποιός θα διώξει αυτή την χούντα; Ξύπνα Αντώνη, γιατί θα το χάσεις το τραίνο. Θα σε προσπεράσει και τότε θα είναι αργά. Είμαι πολύ απογοητευμένη. Θα έπρεπε κάθε μέρα να σφυροκοπούν αλλύπητα την κυβέρνηση οι βουλευτές στην βουλή με τα σημεία και τέρατα που γίνονται και αυτοί στα τέτοια τους. Θα έλθει όμως και η ώρα του ετοιμοθάνατου Έλληνα. ΤΌΤΕ ΌΜΩς ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΆΨΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ. Έλληνες τελειώσαμε!

 8. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 30/07/2011 21:07:06

  Ας μην τους παρεξηγούμε..μπορεί να πάνε στην Τήνο για προσκύνημα..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.