28/05/2010 19:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιπαράθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για κλήση Σημίτη στην Εξεταστική

Στην Εξεταστική Επιτροπή παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς σχετικά με το αίτημα της ΝΔ να κληθεί στην επιτροπή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από την Κομοτηνή, αρμοδιότητα για κλήση μαρτύρων έχουν οι εξεταστικές επιτροπές.

Στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: Σε κανέναν δεν διαφεύγει ότι η ΝΔ λίγο αργά ενδιαφέρθηκε για τη διαφάνεια, όταν εκείνη ήταν που συντόνισε και κάλυψε το Βατοπέδιο, αποχωρώντας ως κυβερνητική πλειοψηφία, τρεις φορές από το Κοινοβούλιο, είπε και αντιδιαστέλλοντας τη στάση του κόμματός του συμπλήρωσε: Εμείς, την επομένη των εκλογών, μιλήσαμε για διαφάνεια, εμείς προτείναμε τη σύσταση όλων των εξεταστικών επιτροπών, ακόμα και εκεί που υπήρχαν υπόνοιες για παλαιότερα στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τις υποδείξεις και τα διδάγματα “περί διαφάνειας” ας τα απευθύνει ο κ. Πεταλωτής στους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, κυρίους Τσουκάτο και Μαντέλη.Και ας μας απαντήσει, επιτέλους, πως εξηγείται το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ήταν τόσο κοντά στις ηγεσίες του Κινήματος, πήραν χρήματα –κατά δική τους ομολογία- από τα “μαύρα” ταμεία της SIEMENS».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.