#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/01/2011 12:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιλαλούν οι φυλακές στον παράδεισο του GAPΎστερα από 15 μήνες διακυβέρνησης GAP είναι σαφές προς ποια κατεύθυνση κινείται η χώρα, ήδη δε το «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ» είναι το επίσημο δόγμα της συμμαχίας Δ.Ν.Τ.-ΠΑΣΟΚ.

Ως δικηγόρος, όμως, και υπερασπιστής ανθρώπων και δικαιωμάτων, ανησυχώ πολύ για την σταθερή πορεία της πατρίδας μου προς την πλήρη κατάργηση δημοκρατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων του νομικού πολιτισμού που ισχύουν από την εποχή του  Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού.

Στον παράδεισο του GAP, κατ’εντολή των οικονομικών εγκεφάλων του Δ.Ν.Τ., έχει αναγορευθεί σε «υπ’ αριθμόν 1» κοινωνική απειλή και μάστιγα για την δημοκρατία ο εκάστοτε φοροφυγάς, χωρίς κανείς να εξετάσει εάν ο φόρος που υποτίθεται ότι οφείλει αντιστοιχεί σε πραγματική και δίκαιη φορολογική υποχρέωση.

Δυστυχώς, όμως, η έκπτωση των δημοκρατικών ελευθεριών και η μείωση των δικαστικών εγγυήσεων γίνεται από την κυβέρνηση βάσει οργανωμένου σχεδίου, που προφανώς έχει εκπονηθεί από τους εντολείς της, καθώς οι σημερινοί κυβερνώντες δεν πείθουν ούτε για την ευφυΐα, ούτε για την επιστημονική τους κατάρτιση, ώστε να σκεφθούν και να συντάξουν τα όσα οι νόμοι που ψηφίζουν, μας επιβάλλουν.

Αρχικά, με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ εξαπολύθηκε καμπάνια ψυχολογικού καταναγκασμού και κατασυκοφάντησης συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες, με σκοπό να στραφεί εναντίον μεγάλη μερίδα της κοινωνίας.

Μετά, επιβλήθηκε ψυχολογία προσωπικής ενοχής σε όλον τον λαό για την κακή κατάσταση της χώρας […μαζί τα φάγαμε..], ώστε να καμφθούν οι εσωτερικές αντιστάσεις και να αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα ό, τι θα επακολουθήσει.

Τέλος, με ήδη διαμορφωμένο το κλίμα, ξεκίνησε η νομική εξόντωση των δικαιωμάτων, με εργαλεία τους νόμους που ψήφισε η κυβέρνηση, νόμους που παραβιάζουν το πνεύμα του Συντάγματος και τις προσωπικές ελευθερίες όλων, δήθεν για επιτάχυνση της δικαιοσύνης και αναζωογόνηση των δημοσιονομικών της χώρας.

Με τον νόμο 3900/2010, με πρόσχημα την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης, λες και φταίει ο φορολογούμενος που αργούν τα δικαστήρια να δικάσουν την υπόθεσή του, ουσιαστικά καταργήθηκε ο ένας από τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας, και καταργήθηκαν όλες οι εγγυήσεις για την τήρηση των απαραίτητων τυπικών διαδικασιών από την Διοίκηση έναντι του φορολογούμενου. Με απλά λόγια, εάν η εφορία σου βάλει πρόστιμο, θα το επιδώσει όπως και όποτε θέλει, εάν δεν σε βρει θα το πετάξει στον απέναντι κάδο σκουπιδιών, εσύ θα πρέπει να προσφύγεις, και εάν χάσεις δεν έχει έφεση. Συγχαρητήρια, εάν αυτό είναι δικαιοσύνη, τότε ο Μουσολίνι ήταν ιεραπόστολος και ο Ιαβέρης νεωκόρος.

Με πρόσφατη υπουργική απόφαση αποφασίστηκε να διπλασιαστούν τα δικαστικά έξοδα και να δεκαπλασιαστούν τα παράβολα για την υποβολή μηνύσεως, εάν δε παρασταθεί κάποιος ως πολιτικώς ενάγων, πρέπει να προπληρώσει 150€!!!! στο Ελληνικό Δημόσιο, χώρια οι δικηγορικές αμοιβές. Προφανώς, αγνοούν οι κυβερνώντες ότι η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο των δικαιωμάτων όλων, ιδιαιτέρως των μη εχόντων και των κάθε μορφής αδυνάτων. Το δε πρόσχημα ότι δήθεν οι Έλληνες είναι δικομανείς είναι αστείο, καθώς ακόμη και εάν ίσχυε, για κάθε αβάσιμη μήνυση ο Εισαγγελέας που την εξετάζει έχει την δυνατότητα να την βάλει στο αρχείο, και να επιβάλλει εκ των υστέρων τα έξοδα στον μηνυτή. Όμως, το 99% των μηνύσεων καταλήγει στο ακροατήριο, επομένως δεν προκύπτει από την κρίση του εκάστοτε Εισαγγελέα να είμαστε δικομανείς.

Τέλος, αποκορύφωμα της επίθεσης κατά των δημοκρατικών μας ελευθεριών και του δικαιώματος προσφυγής στην Δικαιοσύνη είναι το πρόσφατπ φορολογικό νομοσχέδιο: Ως άλλη χούντα του Βιντέλα, η κυβέρνηση του GAP αποφάσισε να βάλει στην φυλακή όλους του οφειλέτες του Φ.Π.Α.. προτού καν εκδικαστεί η έφεσή τους!!!!!.

Εάν χρωστάς 5001 €, δικάζεσαι σε ποινή !!!! Εάν μάλιστα χρωστάς άνω των 75.000 €, πιθανόν από εξωλογιστικό προσδιορισμό-δηλαδή χωρίς έλεγχο στα βιβλία της επιχείρησής σου, μπορεί και να προφυλακιστείς!!!!! Γι’ αυτό πάρθηκαν μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών: για να βγουν έξω οι παιδεραστές και οι έμποροι ναρκωτικών, και να αδειάσουν κελιά για τους φοροφυγάδες!!!!!! Ακόμη όμως και εάν κρίνεις ότι αδικείσαι από την εφορία, και προσφύγεις στην Δικαιοσύνη, πρέπει να προκαταβάλεις το 50% της οφειλής, και εάν δεν το έχεις, καλές διακοπές στο Μαλανδρίνο ή στην Τρίπολη, μαζί με τους κρατούμενους για σεξουαλικά αδικήματα. Είναι δε τόσο απροκάλυπτη η υπαγόρευση του νομοσχεδίου από τους τροΐκανούς, ώστε εφευρίσκει και θεσμούς όπως αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, απευθείας made in USA, με αποτέλεσμα να γελάνε και οι πέτρες, πόσω μάλλον οι νομικοί.

Ολοκληρωτικό είναι όχι μόνον το πολίτευμα που δεν βασίζεται στην λαϊκό βούληση, αλλά και αυτό που βιάζει την λαϊκή βούληση, το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες, πίσω από νομιμοφανείς αλλά αντιδημοκρατικές διαδικασίες, όπως ζούμε σήμερα. Ως δικηγόρος αρνούμαι να συναινέσω σε έκπτωση των δημοκρατικών ελευθεριών, και σε περιορισμό του δικαιώματος προσφυγής στην δικαιοσύνη, παρ’ότι είναι βέβαιο ότι η δουλειά μου θα αυξηθεί. Αν και στον παράδεισο του GAP το επάγγελμα του μέλλοντος είναι σιδεράς ή δεσμοφύλακας, αφού οι φυλακές θα γεμίσουν και ο «Καπετανάκης» θα ξαναγίνει επίκαιρο άσμα

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 7

ΣΧΟΛΙΑ

 1. netos avatar
  netos 29/01/2011 13:36:41

  Αν είναι για φοροφυγάδες ν' αντιλαλήσουν.

 2. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 29/01/2011 14:08:51

  Γιατί δεν προτείνει ο Δ.Σ μέτρα για την εξάλειψη της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, αφου όπως πολύ καλά γνωρίζεις τα υπάρχοντα πλαίσια είναι τόσο ελαστικά που δίνουν την δυνατότητα στους "ενδιαφερόμενους" να μην πληρώνουν ποτέ!
  Η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή είναι ειδεχθή εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και μια από τις αιτίες της σημερινής κατάντιας μας...
  Πάντως ο ευρωπαικός Διαφωτισμός δεν προέβλεπε την ατιμωρησία της φοροδιαφυγής που αναντίρρητα βασιλεύει σήμερα...

 3. Misha avatar
  Misha 29/01/2011 14:20:11

  Δικηγόρε7

  Ο Νίκος Κοτζιάς είπε σε συνέντευξη του πως το Μνημόνιο συντάχθηκε από «κονσόρτσιουμ» μεσαίων στελεχων της χούντας ΔΝΤ-ΕΕ μαζί με ντόπιους τραπεζίτες και επιχειρηματίες (υποθέτω Σάλλας, Κοντομηνάς, Στουρνάρας, Δασκαλόπουλος κλπ ).
  Η επίθεση είναι ολομέτωπη σε βάρος του λαού, της εθνικής ανεξαρτησίας, της πολιτισμικής συνοχής, της δημογραφικής βιωσιμότητας.
  Κοινώς: ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ !

 4. NTINOS avatar
  NTINOS 29/01/2011 15:32:52

  Με απλά λόγια, εάν η εφορία σου βάλει πρόστιμο, θα το επιδώσει όπως και όποτε θέλει, εάν δεν σε βρει θα το πετάξει στον απέναντι κάδο σκουπιδιών, εσύ θα πρέπει να προσφύγεις, και εάν χάσεις δεν έχει έφεση.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣ,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΠ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 3 ..7 ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ.

  150 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;;ΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ.

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΖΙΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
  ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΚ ΑΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΠΟΡΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
  ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.....

 5. bromoskylo avatar
  bromoskylo 29/01/2011 16:48:25

  "...Ολοκληρωτικό είναι όχι μόνον το πολίτευμα που δεν βασίζεται στην λαϊκό βούληση, αλλά και αυτό που βιάζει την λαϊκή βούληση...."
  'Όλα αυτά ήταν γνωστα πριν από τις 14 Νοεμμβρίου του 2010 και ο λαός επέλεξε τον ολοκληρωτισμό. Για να μην βγεί η δεξιά.

  "....το επάγγελμα του μέλλοντος είναι σιδεράς ή δεσμοφύλακας, αφού οι φυλακές θα γεμίσουν"
  Γιαυτό κλείνουν τα σχολεία. Για ν' ανοίξουν φυλακές.

 6. SXOLIASTHS avatar
  SXOLIASTHS 29/01/2011 17:02:36

  Κατ αρχήν συνγχαρητήρια για το άρθρο. Λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
  Να προσθέσω μερικά ακόμη . Καλό είναι πριν σχολιάσει κανείς να σκέφτεται
  1) Αν θέλει η "κυβέρνηση" αυτή των πρακτορίσκων του ΔΝΤ να συνεχίσει να νομοθετεί για την χώρα και για τον καθ ενα
  2)Αν όχι, με ποιους τρόπους ανατρέπεται και με ποιούς "θρέφεται" Εκτός από ενοπλη ρήξι "αλα Τυνησια" κλπ κλπ κι εκλογές μήπως υπάρχουν κι άλλοι; πχ έλλειψη οικονομικης συνεργασίας του κόσμου...
  3) Τα λεφτά του "κοσμάκη" στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις τα χρησιμοποίησαν για τον λαό; ή για τις τσέπες τους.....Αυτά είναι τα λεφτά των φόρων. Τα λεφτά που λείπουν από τα Ταμεία ποιοί τα έφαγαν;
  4) Θέλει κανείς την συνέχιση αυτής της ιστορίας; Αν ναι τότε να μιλάμε για φοροφυγάδες κλπ κλπ χαμηλών στρωμάτων . Απο 5000 ευρω και πάνω νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα οι εφοπλιστές να τα πληρώσουν!!!
  5) Υπάρχει αναλογία και αντιστοιχία μεταξύ προστίμων και εισοδήματος; ή κάποιος που βγάζει 1000 ευρώ το μήνα από τα πρόστιμα έχει φτάσει να χρωστάει 80.000 ; και είναι φοροφυγάς αυτός;
  6) Αν ο φτωχός που δεν έχει να πληρώσει ονομάζεται "φοροφυγάς" Τότε αυτοί που ΝΕΜΟΝΤΑΙ τούς φόρους ονομάζονται ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ και η επίσημη κατοικία τους που πρέπει να τους αναζητήσετε λέγεται ΒΟΥΛΗ.

 7. NTINOS avatar
  NTINOS 29/01/2011 17:14:16

  ΑΥΤΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;;;;;;;;

  Οπως αποκαλύπτει η έρευνα του «Εθνους», γιατροί «ανασταίνουν» συναδέλφους τους που έχουν αποβιώσει και τους εμφανίζουν να υπογράφουν συνταγές χιλιάδων ευρώ ανά μήνα.
  . Σημειώνεται πως από τους ελέγχους που έγιναν στα Ταμεία το 2010 προέκυψε πως 20 γιατροί του ΙΚΑ είχαν καταφέρει να συνταγογραφούν κατά μέσο όρο φάρμακα αξίας 170.000 ευρώ τον μήνα ο καθένας.
  •Περισσότερα από 30 φαρμακεία διαπιστώθηκε πως πουλάνε δύο φορές τα φάρμακα! Συγκεκριμένα βγάζουν τις ταινίες γνησιότητας από τα φάρμακα και τις χρησιμοποιούν για να πληρωθούν από τα Ταμεία.
  •Στη συνέχεια πουλάνε τα φάρμακα αυτά -χωρίς τις ταινίες γνησιότητας- σε ασθενείς που δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν στον ασφαλιστικό τους φορέα (π.χ. είναι ανασφάλιστοι, δεν έχουν χαρτί από γιατρό). Μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε αποκαλυφθεί πως σε φαρμακείο (στην Πελοπόννησο) βρέθηκαν πάνω από 3.000 κουτιά φαρμάκων χωρίς τις ταινίες.
  •Ορισμένοι γιατροί... καταφέρνουν να γράψουν συνταγές σε ανύπαρκτους ασθενείας. Για παράδειγμα γιατρός του δημοσίου έγραψε μέσα σε ένα μήνα 180, εκ των οποίων σχεδόν οι μισές αφορούσαν «ασθενείς-φαντάσματα».

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.

 8. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 29/01/2011 17:15:24

  Εάν προφυλακίζονται οι φοροφυγάδες,το κράτος κερδίζει ή πρέπει να πληρώνει την διαμονή-διατροφή τους σε πτέρυγες φυλακών μόνο για αυτούς,χωρίς επαφή με ποινικούς;
  Γιατί να μην δημεύεται/κατάσχεται πρώτα η κινητή & ακίνητη περιουσία τους & όταν δεν υπάρχει να προβλέπεται η κατάσχεση;

 9. spiros avatar
  spiros 29/01/2011 17:34:19

  Υπάρχει μια παροιμία: Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Αυτό θα εφαρμοστεί εν προκειμένω και η σιωπιλή αντίδτραση θα απενεργοποιήσει στην πράξη το νομοσχέδιο.
  Επέτρεψέ μου όμως να εκφράσω μια γνώμη πολύ αρνητική για την επαγγελματικότητα των δικηγόρων και ιδιάιτερα του ΔΣΑ που τα δέχεται με "αντάλλαγμα" την δική τους εύνοια. Μέχρι σήμερα σιωπή!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. kiki avatar
  kiki 29/01/2011 17:38:07

  Δικηγορε,
  Οργανωστε μαζικες προσφυγες εναντιον αυτων , των κατακτητων και των τοκογλυφων.
  Δεν μπορει καπου σαυτον τον τοπο , θα υπαρχουν δικαστες.
  Ξανακαντε προσφυγη εναντιον του Μνημονιου, η της δανειακης συμβασης σωστα αυτην την φορα, στο ΣΤΕ, δεν μπορει καπου θα υπαρχουν τιμιοι δικαστες.
  Καντε προσφυγη για την αντισυνταγματικοτητα ολων των προεδρικων διαταγματων που εχουν βγει, μετα την υπογραφη της συμβασης.
  Για το φορολογικο, για οτιδηποτε εχουν αποφασισει, τα περισσοτερα ειναι αντισυνταγματικα.
  και αν σπασετε εσεις οι δικηγοροι και οι φαρμακοποιοι, δεν εχει μεινει τιποτα.
  διωξτε και τον Παξινο.

 11. Ηράκλειτος avatar
  Ηράκλειτος 29/01/2011 22:00:56

  Το νέο πιο προσδοφόρο επάγγελμα δε θα είναι δεσμοφύλακας αλλά ελεγκτής εφοριακός. Με το νέο φορολογικό , οι ελεγκτές των νέων οργανικών μονάδων του Παπακωνσταντίνου και του ΓΑΠ προβλέπεται πριν αναλάβουν θέση ευθύνης να υπογράφουν δήλωση επίτευξης ποιοτικών και ποσοτικών στόχων.
  Δηλαδή με απλά λόγια γδάρτε όσο περισσότερους μπορείτε , βεβαιώστε φόρους επι δικαίων και αδίκων με αμφισβητούμενες διαδικασίες για να πετύχετε τους στόχους και φυσικά να αμοιφθείτε ανάλογα με τους στόχους που πετύχατε.
  Η έννοια της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας καταργείται και γίνεται στην ουσία ένας ιδιωτικός φορομπηχτικός μηχανισμός
  Φτύνω κατάμουτρα για να μη πω κάτι χειρότερο τους συναδέλφους μου εφοριακούς κυρίως συνδικαλιστές που ειδοποιημένοι απο "τους επάνω φίλους τους" πολύ πριν δημοσιευτεί καν το προσχέδιο νόμου , έτρεχαν να εξασφαλίσουν τυπικά προσόντα με μαϊμού μεταπτυχιακά για να πάρουν θέσεις στο σύστημα του Παπακωνσταντίνου και του ΓΑΠ.

 12. kiki avatar
  kiki 30/01/2011 09:00:46

  @ Ηρακλειτε,
  ξαναψηφισαν ΠΑΣΟΚ, περυσι στο σωματειο, και ας ειχαν κοψει τους μισθους.Δεν πειραζει ας διαλυσουν τα παντα, αφου οι πιστοι οπαδοι του πασοκισταν δεν καταλαβαινουν, ας την πληρωσουν.
  Αυτοι να δεις που θα τρωνε ξυλο οι φοροεισπρακτορες, οπως γινεται και με το ΣΔΟΕ, σε ολη την Ελλαδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.