#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/05/2011 15:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιδράσεις στην Βουλή για δηλώσεις ΚαμμένουΑπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή κ. Π. Καμμένου, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας . Γ. Μιχελάκης δήλωσε: «Μίλησε, ήδη, για το θέμα αυτό ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, ο κ. Κ. Τασούλας. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις, οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν».

Μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου, o Κώστας Τασούλας είπε: «Αυτά είναι… θέση του κυρίου Καμμένου και όχι της ΝΔ. Και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη αυτών που λέει, καθώς και το βάρος των αποδείξεων».

Στη Βουλή ανέλαβε να αναδείξει τις καταγγελίες Καμμένου ο Γ. Καρατζαφέρης, κάνοντας μια ακόμα πάσα στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας τη ΝΔ να τοποθετηθεί (ως να μην ήξερε τι είπαν Μιχελάκης και Τασούλας). Και ο Γ. Ραγκούσης πήρε την πάσα κάνοντας λόγο για «συστηματική προσπάθεια στοχοποίησης του ίδιου πρωθυπουργού». «Δεν υπάρχει θέμα Καμμένου στο κοινοβούλιο, αλλά ηθικής και πολιτικής τάξης για τον πρόεδρο της ΝΔ αν τον κρατήσει στις τάξεις της», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Στο θέμα παρενέβη και ο Αλ. Τσίπρας που κάλεσε την κυβέρνηση, την διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της εποπτεύουσας Τράπεζας της Ελλάδος να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία. «Όσο καλούμε τον Καμμένο να διευκρινίσει, άλλο τόσο καλούμε και την κυβέρνηση».

Η αντιπαράθεση στην Βουλή

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Βομβαρδίζομαι από ερωτήματα δημοσιογράφων… Ο Πάνος Καμμένος που είναι επιλογή του αρχηγού του να είναι σε όλες τις επιτροπές. Πριν από λίγο είπε στον κ. Χατζηνικολάου πως ο κ. Παπανδρέου είναι έμμισθος broker.  ΄Η η καταγγελία έχει ουσία ή αυτά που είπε να τα αιτιολογήσει. Είναι δυνατόν; Εγώ τα θεωρώ εξωπραγματικά. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό αποτελεί εσχάτη προδοσία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Πράγματι το ανέφερα… Αναφέρομαι στο ασφάλιστρο κινδύνου το οποίο αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το καλοκαίρι του 2009 και πουλήθηκε Δεκ. 2009  αξίας 1,3 δις… Η ίδια περίοδος ήταν, από συνέντευξη Στρος Καν, τότε που ο Πρωθυπουργός συνομιλούσε με ΔΝΤ. Το cds πουλήθηκε εκείνη την περίοδο. Άρα οι κερδοσκόπου επί 10 ημέρες… Από έρευνα που έκανα προκύπτει… Μάρκελος, Ξαφά, Αντρίκος Παπανδρέου…Είναι σοβαρό θέμα αν πούλησαν το ασφάλιστρο κινδύνου και ζημιώθηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο…Να ενημερωθεί η Βουλή και η Εισαγγελεία…

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Άκουσα τι είπε ο κ. Καμμένος. Όταν ακούγεται πως συμμετέχει στο πάρτυ Μαρκέλου και ο Αντρίκος Παπανδρέου και στο άλλο (Κατάρ) ο άλλος αδερφός…Αν κάναμε πραγματικές εξεταστικές θα οδηγούμασταν εκεί που είναι ο Στρος Καν!Η υπεράσπιση θεσμικού ρόλου Πρωθυπουργού δεν είναι μόνο θέμα κομμάτων… Είναι και για τα αδέρφια του.

Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Έκπληκτος παρακολούθησα συζήτηση… Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση όσοι βρισκόμαστε στην αίθουσα…

ΑΘ. ΠΑΦΙΛΗΣ, ΚΚΕ:Είναι τεράστιο θέμα… Τέθηκαν σοβαρά θέματα και πρέπει να απαντηθούν…

Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Το τελευταίο διάστημα υπάρχει συστηματική προσπάθεια στοχοποίησης στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού αυτές τις δύσκολες στιγμές. Υπάρχει εκστρατεία λάσπης από διάφορα κέντρα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας. Δεν υπάρχει θέμα Καμμένου αλλά θέμα Σαμαρά. Υπάρξει θέμα πολιτικής και  ηθικής τάξης… για το αν θα κρατήσει στο κόμμα τον κ. Καμμένο… Ο κ. Σαμαράς να λάβει σοβαρά υπόψιν το περιστατικό…

Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡ. ΝΔ. :Δημιουργήθηκε μείζον θέμα από κ. Ραγκούση… υπέπεσε σε κοινοβουλευτικό ολίσθημα… Προσπάθησε να δημιουργήσει αιχμές στο πρόσωπο κ. Σαμαρά… Δεν αγνοείται γεγονός ότι είναι ο 3ος πολιτειακός παράγοντας…Το τι θα κάνει με Καμμένο δεν αποτελεί υποχρέωση απάντησης σε εσάς, ούτε έχετε το δικαίωμα να υποδεικνύετε τι θα κάνει… Ο βουλευτής σε αυτή την αίθουσα έχει απεριόριστο δικαίωμα να λέει τη γνώμη του με παρρησία. προσπαθείτε να δημιουργήσετε ψευδείς εντυπώσεις και δημιουργείτε πρόβλημα στο πολίτευμα. Να ανακαλέσετε, διαφορετικά είστε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος…

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Να ρίξει η κυβέρνηση άπλετο φως στην υπόθεση. Πιστεύω και καλώ κυβέρνηση, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  και εποπτεύουσα Τράπεζα της Ελλάδος  να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί ο μόνος τρόπος να απαντηθούν και να αρθούν υποψίες και καχυποψίες είναι να χυθεί άπλετο φως. Όσο καλούμε κυβέρνηση άλλο τόσο καλούμε και Καμμένο , τα στοιχεία να δοθούν στην δημοσιότητα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 19/05/2011 15:55:11

  έλεγχος της IJ Partners από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Ελεγκτική εταιρία κάτω από κοινοβουλευτικό έλεγχο;

 2. noldor avatar
  noldor 19/05/2011 16:12:02

  Μπουλντόζας ΙΙ

 3. Σταράτα avatar
  Σταράτα 19/05/2011 16:18:07

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ

 4. socrates avatar
  socrates 19/05/2011 16:18:57

  Καλά θ ακάνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
  Αν είναι τόσο επιπόλαιος ο Καμμένος σταυρωθήτω, το αξίζει.
  Αν όχι;
  Πόσοι πρέπει να σταυρωθούν (για πάνω από ένα λόγους);

 5. Δανάη avatar
  Δανάη 19/05/2011 16:26:01

  Πόσες εθνικές προδοσίες οφείλει να κάνει ένας πρωθυπουργός μέχρι να επέμβει εισαγγελέας;

 6. αλιγγάτωρ avatar
  αλιγγάτωρ 19/05/2011 16:35:50

  Πω πω!!! σάλος θα έγινε σήμερα. Τελικά μερικές συζητήσεις πρέπει να μην τις χάνεις..

 7. antanistimi avatar
  antanistimi 19/05/2011 16:36:45

  Τι γνωριζουν το ελληνικο υπουργειο Οικονομικων και η Τραπεζα της Ελλαδας?
  Οκτωβρης `09 η Τραπεζα της Ελλαδας με τον κ. Παπακωνσταντίνου μετα απο αιτηση της ενωσης Εληνικων Τραπεζων εκανε αλλαγη στον τροπο πωλησεων Ελλην.Ομολ. από Τ3 σε Τ10.
  Οι σορτακηδες μπορουν πλεον να πουλανε ομολογα Ελλην.Δημοσ. κι ας μην τα εχουν στα χερια τους και ριχνοντας την τιμη να τα ξανα αγοραζουν εως και 10 ημερες αργοτερα αντι για τρεις που ηταν. Μετα δε απο λιγες μερες νομιζω μεσα στο δεκεμβρη του `09 κανονισαν ωστε αν καποιος δεν ειχε κερδισει και δεν μπορουσε να ξεφορτωσει στις 10 ημερες να μην εχει κυρωσεις υστερα δηθεν απο πιεσεις διεθνων οικων??!!!Συγχρονως ηρθαν τυχαια οι δηλωσεις για τιτανικους,διεφθαρμενη χωρα κλπ,κλπ.........Επερωτηση για το τ3-τ10 ειχαν κανει τοτε και οι βουλευτες του πασοκ της οικον. επιτροπης με επικεφαλης νομιζω την κ βασω Παπανδρεου ζητωντας απαντησεις.

 8. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 19/05/2011 17:42:08

  Τα πολλα λογια ,λεει σοφα ο λαος ,ειναι φτωχεια .Ειπαμε ,να γινει σοβαρη ερευνα απο σοβαρους ερευνητες και τα ευρηματα να δοθουν στον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου για τα περαιτερω .Αυτα και μονο .Ολα τα αλλα ειναι .......κολπα.

 9. Orestios avatar
  Orestios 19/05/2011 17:59:13

  Γι' αυτό φώναζε το GAP πως λεφτα υπάρχουν.
  Έπαιξαν στην πτώχευση της Ελλάδας ενώ την κυβερνούν ταυτόχρονα προκαλόντας την πτώχευσή της.
  'Ετσι βγαίνουν τα λεφτά!!!!!!!!!!

 10. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 19/05/2011 18:16:47

  To ΠΑΣΟΚ πάντως περίμενε ως μάνα εξ ουρανού μια αφορμή για να αλλάξει την συζήτηση από τις υποδειξεις της Τροικα για συναίνεση και τις πρωτοβουλίες Σαμαρά. Γι αυτό και ο Καραζταφέρης έσπευσε να κάνει πάσα τις δηλωσεις Καμένου στο ΠΑΣΟΚ

 11. SharK avatar
  SharK 19/05/2011 18:20:36

  Από τη στιγμή που το η ίδια η ΝΔ τον άφησε ακάλυπτο, υποβιβάζοντας μιά τόσο σοβαρή καταγγελία σε "προσωπικές απόψεις" έχω κάθε λόγο να θεωρώ το βουλευτή ένα αδίστακτο συκοφάντη.

  • SharK avatar
   SharK @ SharK 19/05/2011 18:28:33

   σκέφτομαι όμως και το εξής: ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης δεν καταγγέλει ένα προθυπουργο για εσχάτη προδοσία χωρίς συννενόηση με το κόμμα του, αλλιώς ένα σοβαρό κόμμα θα τον έστελνε στο πειθαρχικό. μήπως η ΝΔ λοιπόν έβαλε το βουλευτή να πετάξει λάσπη έτσι ανέξοδα; δεν μου κάνει και πολύ έντιμο...

  • Αυτόνομος avatar
   Αυτόνομος @ SharK 19/05/2011 18:28:54

   Οπότε η κυβέρνηση δεν έχει παρά να τον μηνύσει. θα το κάνει;

 12. NIKOS avatar
  NIKOS 19/05/2011 18:30:17

  ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 13. politco on avatar
  politco on 19/05/2011 18:56:14

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΟΝΟ!!! Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ήταν από τους λίγους που έφεραν πριν μήνες στο φως, την είδηση που τώρα ξαφνικά "και καλά" ανακαλύψαμε , ήτοι το θέμα "άνευ όρων και αμετάκλητα" . Ά μιας και το έθιξα , πώς και δεν το παίξανε ακόμη τα πρασινοκάναλα, μάλλον τα καημένα θα το ξεχάσανε ... . . . . . .

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ politco on 19/05/2011 19:58:59

   !!! Δεν το παίξανε ακόμα;;;

 14. SAVAS avatar
  SAVAS 19/05/2011 19:04:08

  Κάποιοι έχουν εξαφανιστεί πάντως τις τελευταίες μέρες και ώρες...... Ρε παιδιά λέτε να μείνουμε ακέφαλοι...... Μα που είναι, μα που είναι.....

  • juliet avatar
   juliet @ SAVAS 19/05/2011 19:30:22

   μα που είναι....... απλώνουνε τον πράσινο ήλιο να μας θαμπώσει...

 15. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 19/05/2011 19:58:07

  Λοιπόν, τα δεδομένα είναι τα εξής:

  1) Ξέρους ότι ο κος Καμμένος δεν είναι τόσο γενναίος όσο θέλει να δείχνει, διότι όταν εξετάστηκε ο Κόκκαλης στην εξεταστική για τη Siemens, είχε καταπιεί τη γλώσσα του.

  2) Αυτά που είπε εμείς τα λέμε και τα φωνάζουμε εδώ και μήνες, πάνω από χρόνο. Το Ίντερνετ έχει πάρει φωτιά από τα όσα έχουμε γράψει και οι πολιτικοί μας (παρόλο που ορισμένοι διαβάζουν antinews και άλλα blogs) κάναν την πάπια.

  3) Το θέμα με το Τ+10 και άλλα πράγματα όπως αυτά που καταγγέλλει τώρα ο κος Καμμένος δεν είναι χαζός ούτε άσχετος ο Σαμαράς να μην τα ξέρει. Και δεν είναι δυνατόν να τα κινεί η Βάσω Παπανδρέου και να μην τα κινεί ο Σαμαράς. Η προφανής εξήγηση είναι ότι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα εις βάρος της Ελλάδας (μέρος του οποίου είναι και το Τ+10 και αυτά που καταγγέλλει ο κος. Καμμένος) είναι τόσο χοντρό, που ο Σαμαράς καμία διάθεση δεν έχει να το παίξει Δον Κιχώτης και περιμένει υπομενητικά να διαμορφωθούν οι συσχετισμοί δυνάμεων έτσι, ώστε να του επιτρέψουν να ασκήσει αντιπολίτευση όπως θα την ήθελε κι αυτός και όλοι μας.

  4) Αν λοιπόν α. ο κος. Καμμένος δεν είναι τόσο γενναίος όσο δείχνει και β. αυτά που λέει ήταν ήδη γνωστά από καιρό, τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι μία:

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

  Και προφανώς μυρίστηκε το ψητό ο κος. Καμμένος και αποφάσισε να κινηθεί αναλόγως για να πιάσει θέση στα πρώτα στασίδια της αντινεοταξικής αντίστασης.

  Δεν μας πειράζει αυτό, αλλά τουλάχιστον εμείς εδώ οι τακτικοί σχολιαστές στο antinews δεν μπορούμε να του πούμε και "μπράβο" που λέει κι αυτός δημόσια όσα εμείς εδώ έχουμε ξελαρυγγιστεί να φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο...

  • pater avatar
   pater @ Επώνυμος 19/05/2011 22:36:47

   Μήπως όμως δεν έπρεπε να τον αδειάσει η ΝΔ; Τουλάχιστον τόσο άμεσα....

 16. zame avatar
  zame 19/05/2011 21:26:44

  ειναι πολυ σοβαρο θεμα τελικα αυτο το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΛΟΓΙΚΗΣ με τους Πολιτικους μας..
  αυτοι μας εχουν κυριολεκτικα ΑΠΑΞΙΟΜΕΝΟΥΣ..
  ρε τον ΤΣΙΦΤΙ τον Ραγκουση...δεν ειναι θεμα Καμμενου αλλα της ΝΔ...ειπε.
  (αμεσως την μπαλα στην κερκιδα)
  δυσκολα να αποφυγουμε το παραδειγμα της ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ
  κυριε Ραγκουση υπαρχη πολυ σοβαρο θεμα εκ-λογικευμενης ηθικης & οικονομικης ταξης .. γιατι ΤΡΙΖΟΥΝ τα ΘΕΜΕΛΙΑ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας
  με το πληροφοριακο υλικο που κυκλοφορει..και ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ειναι ΟΛΑ ΛΑΣΠΗ.
  ....ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ..η μου φαινετε ?
  .

 17. aris. A avatar
  aris. A 19/05/2011 22:25:44

  Συστατικό μιας επιτυχημένης ομάδας είναι η πειθαρχία.

  Ο κύριος Καμμένος κατά την γνώμη μου κυνηγώντας την δημοσιότητα την έχει παραβιάσει πολλές φορές.

  Νομίζω ότι απαιτείται να γίνει περισσότερο ομαδικός.

  Θεωρώ ότι έχει το άγχος της πρωτιάς της Β Αθηνών.

  Επίσης πιστεύω ότι στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι δεν θα επιλέξουν με βάση την δημοσιότητα αλλά με την ουσία.

  Θεωρώ λότι τέτοιες καταγγελίες έπρεπε να γίνουν υπό την ομπρέλα του κόμματος.

  • Αντώνης avatar
   Αντώνης @ aris. A 19/05/2011 23:05:01

   Φίλε aris. A, στις επόμενες εκλογές το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε κόμματα τα οποία δεν είναι εξουσίας (μικρά κόμματα που ποτέ δεν έχουν μπεί στην βουλή ή που δεν το βλέπουν ούτε στα όνειρά τους ότι θα μπούνε). Είναι ντροπή να αυξάνουν τα όρια ηλικίας των συνταξιούχων και να μειώνουν τις συντάξεις και από την άλλη μεριά οι βουλευτές να κάνουν 2 ή 3 τετραετίες και να βγαίνουν μετά στην σύνταξη, επίσης να ζητάνε και τα ....δεδουλευμένα τους, ντροπή!!!!! Πόσο έχουν δουλέψει αυτοί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ στην ζωή τους? Τι έχουν προσφέρει στην Χώτα μας εκτός από ντροπή και φτώχια? Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε? Πόσο ακόμα θα τους αφήνουμε να μας κλέβουνε μέσα στα μάτια μας? Γιατί τους αφήνουμε ακόμα να πέρνουν τους παχυλούς μισθούς τους? Γιατί δεν πληρώνουν τηλέφωνα, ρεύμα, ταξιδεύουν χωρίς να πληρώνουν και έχουν ακόμα λόγο και μας κοροιδεύουν? Γιατί να ξαναβγάλουμε τους ίδιους? Ας μην αφήσουμε κανένα να κυβερνήσει εν λευκό να μπούν μέσα και τα πολύ μα πολύ μικρά κόμματα. Πάρτε το χαμπίρι, είμαστε κοντά στο να βγεί ο μαζικά λαός και να αρχήσει να τα σπάει ΟΛΑ!!!!!!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ aris. A 20/05/2011 00:26:42

   Έτσι είναι. Οι μεμονωμένες καταγγελίες από έναν βουλευτή αποδυναμώνονται εύκολα και στο τέλος απαξιώνονται. Ενώ αν τις έβγαζε ένα ολόκληρο κόμμα με μια επερώτηση που υπογράφεται π.χ. από 50 βουλευτές ή με ερώτηση του ίδιου του Προέδρου στην ώρα του πρωθυπουργού θα γινόταν σεισμός. Λίγος χρόνος μένει πριν απαξιωθεί η παρέμβαση Καμμένου, γι' αυτό πρέπει να μαζέψει όλο το αποδεικτικό υλικό που έχει για την ύποπτη αυτή υπόθεση που εμπλέκεται η εταιρεία Μαργέλου-Ξαφά-Αντρίκου Παπανδρέου και να την πάει στον Πρόεδρο του κόμματός του. Αν αυτός δεν την αξιολογήσει ως σημαντική ενώ αποδειχθεί ότι είναι τότε ο βουλευτής θα έχει κάνει το καθήκον του και η ευθύνη θα είναι πλέον του Προέδρου του. Αν τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αξιόπιστα το θέμα θα βγει, να είναι σίγουρος ο βουλευτής. Εξ όσων έχουν φανεί μέχρι σήμερα ο Σαμαράς δεν κωλώνει.

 18. drider avatar
  drider 19/05/2011 22:48:21

  Εγώ ένα έχω να πω. Ο κ. Κουρουπλής από το πασοκ και ο κ. Καμμένος από τη νδ καταψήφισαν τις νέες εγγυήσεις προς τις τράπεζες. Μπράβο και στους δύο τους!

 19. zame avatar
  zame 19/05/2011 22:55:02

  μα ειναι δυνατον να ψαχνουμε εξ-ιδανικευμενη επιτυχια ..μεσα σε αυτην την ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΤΑΞΙΑ.. "καλα κρασια" δηλαδη..& μετα λεμε πως και γιατι ...

 20. antanistimi avatar
  antanistimi 19/05/2011 22:56:20

  Το θεμα πραγματι παιζει εδω και πανω απο ενα χρονο.Απο το τελος του `09.Σημερα ομως επεσε η σφραγιδα.Και ειναι πολυ σοβαρο για να σκεπαστει απο την οποια σκοπιμοτητα των δηλωσεων οποιων στελεχων της Νεας Δημοκρατιας.Ο Πανος
  δεν μοιαζει με αφελη ουτε ο Σαμαρας με κοροιδο.

 21. ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΣ avatar
  ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 20/05/2011 10:30:00

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.
  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS.
  ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΑ SPREAD

 22. ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΣ avatar
  ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 20/05/2011 10:31:48

  ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΕΣ (Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΝΔ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ

 23. Scarface avatar
  Scarface 20/05/2011 12:22:19

  Θα διαφωνήσω με τον Πάνο Καμμένο και θα διαφωνήσω έντονα.
  Τόσο με κάποια απ αυτά που λέει, όσο και με τον τρόπο.
  Και εννοώ ότι διαφωνώ με τις κατηγορίες προς τον πρωθυπουργό -όχι γιατί δεν είναι έτσι- όταν δε συνοδεύονται με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, αλλά επίσης διαφωνώ με τον τρόπο.
  Και διαφωνώ γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο που έκανε ο Παπανδρέου όταν έλεγε : διοικώ μια διεφθαρμένη χώρα, όταν μιλούσε για τον Τιτανικό της ελληνικής οικονομίας και ξεφτίλιζε τη χώρα διεθνώς.
  Ο Καμένος κάνει ακριβώς το ίδιο. Απαξιώνει το θεσμό του πρωθυπουργού της χώρας -που δυστυχώς στην παρούσα φάση κατέχει ο Παπανδρέου- κατηγορώντας τον με τόσο βαριές κατηγορίες και αυτό από έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού.
  Και το αποτέλεσμα είναι, σε μια εξαιρετικά δυσμενή για τη χώρα περίοδο, να γινόμαστε πάλι ρόμπα, από εγχώρια βέλη.
  Για αυτά διαφωνώ με τον Καμένο, όχι γιατί λέει ψέματα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του. Τους θεωρώ αποτυχημένους και επικίνδυνους. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχουν φύγει ...χθές.
  Λίγη όμως προσοχή και αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει. Και σίγουρα δε βλάπτει τη χώρα.
  Δεν έχει καμιά λογική να κάνει τον Πουαρώ για να δείξει πόσο καλός είναι σαν εκπρόσωπος του λαού, όταν την ίδια στιγμή κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα του, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, επαναλαμβάνω!!!

  Επίσης διαφωνώ και με τη διαχείριση που έκανε.
  Γιατί, αφού όπως λέει έχει τέτοια στοιχεία, δεν τα πήγε στον Πρόεδρο του να τον ενημερώσει και να δουν από κοινού τον τρόπο που θα το χειριστούν. Ενώ αντ΄ αυτού όταν τον άδειασε το κόμμα του, βγήκε και είπε : ότι έπρεπε να τον ρωτήσουν πριν πάρουν θέση!
  Μήπως να μυρίζουν και τα νύχια τους κε Καμένο, για τις προθέσεις σας?

 24. politco on avatar
  politco on 20/05/2011 16:57:40

  πάντως σε όλα τα κ.....κάναλα χθές ούτε ένα δεν βρήκα να έχει έστω και μονόλεπτο ρεπορτάζ για το θέμα ....... ό,τι διατάξει το Μαξίμου ρε παιδί μου : τί είναι ετούτοι ρε παιδιά.......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.