13/01/2010 17:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιδράσεις κομμάτων για την συζήτηση «εξπρές» του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης

Αντιδρούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη συζήτηση «εξπρές», όπως τη χαρακτηρίζουν, του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) στη Βουλή.

Το ΠΣΑ θα δοθεί αύριο στις 3 μμ στα κόμματα και στις 5 μμ καλούνται προς ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων από τον υπουργό Οικονομικών.

«Ετσι βλέπετε τη διαβούλευση; Φοβάστε το διάλογο και την αντιπαράθεση. Η όποια συζήτηση γίνει την επόμενη πλέον εβδομάδα, αφού θα έχει σταλεί το Πρόγραμμα στις Βρυξέλλες θα είναι απλώς μία έκθεση ιδεών», παρατήρησε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος .

«Μην ανησυχείτε για το Πρόγραμμα, αλλά για το τι αφήσατε πίσω σας», απάντησε η υπουργός Οικονομίας Λ. Κατσέλη, υπενθυμίζοντας ότι πέρυσι δεν συζητήθηκε το αντίστοιχο πρόγραμμα της κυβέρνησης της ΝΔ.

«Μεθοδεύετε να μη γίνει εκ των προτέρων συζήτηση», ανταπάντησε ο κ. Μαρκόπουλος.

Την ίδια ώρα, αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη διαμαρτυρία της στον πρόεδρο του Βουλής Φ. Πετσάλνικο, για τις «απαράδεκτες διαδικασίες συζήτησης "εξπρές"» του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης στη Βουλή

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.