#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/04/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντί να απειλεί ο Τσοχατζόπουλος ας δώσει ονόματα!Είναι πράγματι σκληρό να προφυλακίζονται μητέρες ανήλικων παιδιών. Είναι σκληρό να κλείνουν σπίτια και η μισή οικογένεια να βρίσκεται στη φυλακή.

Από αυτή την άποψη, και σεβόμενοι τα ανήλικα παιδιά και εγγόνια του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον συμπονούμε.

 

Από την άλλη, όμως, θα έπρεπε να γνωρίζει ο πρώην υπουργός πως όταν παίζεις με τη φωτιά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καείς. Και θα πρέπει στις δηλώσεις που έκανε για τις προφυλακίσεις της Αρετής Τσοχατζόπουλου και της Βίκης Σταμάτη, να είναι πιο φειδωλός. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του, το γεγονός ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και το ότι από τα σαλόνια βρέθηκε στ΄αλώνια. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς ότι από τα 500 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη, βρίσκεσαι στα 10 τ.μ. με θέα τα κάγκελα της φυλακής.

Σε καμιά από τις δηλώσεις του, δεν μας εξηγεί πώς βρέθηκαν τόσα λεφτά και τόσα ακίνητα. Πώς ξαφνικά ο κ. Τσοχατζόπουλος διάγει βίο εξαιρετικά πλούσιο, τόσο αυτός όσο και ολόκληρη η οικογένειά του. Και πώς κατηγορείται με στοιχεία ότι είναι ιδιοκτήτης υπεράκτιων εταιρειών.

Αντί ο πρώην υπουργός να βλέπει συνωμοσίες και φαντάσματα, ύπουλο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να τον εξοντώσουν και άλλα τέτοια φανταστικά σενάρια, ας βρει τρόπους να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω. Κι αντί να απειλεί ότι θα κάνει αποκαλύψεις, ας δώσει κι άλλα ονόματα. Όλων αυτών που πριν και μετά από εκείνον πήραν μίζες ή έγιναν κολλητοί με τους εμπόρους όπλων.

Την κόρη και σύζυγό του αυτός τις έμπλεξε και πληρώνουν οι γυναίκες αυτές και τα παιδιά τους, τις λαμογιές του Ακη. Αποδέχθηκαν φυσικά κι αυτές τα βρόμικα χρήματα, επομένως έχουν τη δική τους ευθύνη.

Λίγος σεβασμός, λοιπόν από αυτούς που κατέκλεψαν το κράτος και έγιναν ξαφνικά από φτωχαδάκια, κροίσοι. Η αλλαζονική συμπεριφορά δεν κάνει σε κανένα από την οικογένεια Τσοχατζόπουλου καλό. Στο κάτω – κάτω αν έχει ο κ. Ακης το σθένος ας τα πάρει όλα πάνω του και ας μείνουν ελεύθεροι οι συγγενείς του.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου από τον Κορυδαλλό έχει ως εξής:

 

"Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα.

 

Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά: Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν και να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές «ανθρωποφαγίας» και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά, των κομματικών αντιπάλων;

 

Είμαι βέβαιος και πάλι ότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστα τέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλα έκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, όταν κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία εναντίον μου. Τότε που με τις εσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολο σχεδόν του Κοινοβουλίου. Άρα στην πράξη προωθούν μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα, που τυπικά έχει στόχο εμένα, στην ουσία όμως μετατρέπει σε θύματα όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ακόμη και τα ανήλικα παιδιά.

 

Η χθεσινή αυθαίρετη επιβολή από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου, έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της. Έγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους, με τραπεζικό δανεισμό ύψους 850.000 ευρώ –με εμένα εγγυητή στα τραπεζικά συμβόλαια δανείου, καθώς και στις υποθήκες που έχουν εγγραφεί στα υποθηκοφυλακείο-, και σταδιακή καταβολή του υπόλοιπου τιμήματος των 450.000 ευρώ, -αποκλειστικά από ίδιους πόρους που καλύπτονται από τα εισοδήματα όλων των προηγούμενων ετών, όπως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές μας δηλώσεις-, στη διάρκεια της τριετίας 2006-2009 προς τα συνεργεία που ολοκλήρωσαν τις κατασκευές του σπιτιού.

 

Πέραν τούτου όμως, ουδεμία σχέση έχει εκείνη με οποιοδήποτε άλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό, τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της.

Το μόνο για το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη, είναι να αναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώς και να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειά της.

 

Πέραν της τελεσίδικης νομικής κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίου του ΑΕΔ, και στην πράξη, όπως βεβαίωσαν οι ελεγκτικές Αρχές του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης στη Βουλή, καμία σχέση δεν υπάρχει ούτε με δωροδοκίες, ούτε με «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος». Έτσι, εφαρμόζοντας έμπρακτα τη θεωρία της «οικογενειακής ευθύνης», εξελίσσεται η «επιχείρηση προσωρινής κράτησης». Μετά από έμενα τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μου Αρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, προχτές, με την απαράδεκτη προσωρινή κράτηση και της συζύγου μου, χτες, -αδιαφορώντας ότι έτσι εγκαταλείπεται μόνο του το 5,5, ετών παιδί μας-, ολοκληρώνεται το σχέδιο εξόντωσης που οδηγεί στη διάλυση της οικογένειας μου.

 

Κάποιοι μου λένε: «Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

 

Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας.

 

Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες.

 Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως.".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 29/04/2012 10:52:41

  "Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα!"

  Ξεκάθαρο το μηνυμα!

  Βγάλτε με έξω μόλις τελείώσουν τα προεκλογικά καραγκιοζιλίκια ,αλλιώς ανοίγω το στόμα μου!

 2. paul avatar
  paul 29/04/2012 11:59:20

  Αν τα ξέρει όλα ας τα ξεράσει να τα μάθουμε και εμείς. Όσοι έκλεψαν το κράτος να πάνε ΙΣΟΒΙΑ

 3. voter avatar
  voter 29/04/2012 12:06:35

  Δεν νομίζω ότι πρόκειται να πει και να αποκαλύψει τίποτα γιατί πολύ σύντομα θα είναι όλοι έξω και θα απολαμβάνουν την ωραία θέα της Ακρόπολης .

  • juliet avatar
   juliet @ voter 29/04/2012 12:22:57

   voter,καλημέρα
   ξέρεις ,πολύ καλά ότι δεν θα μιλήσει.Τίποτε δεν είναι απλό ,οταν μπλέκεις σε τέτοιες ''ιστορίες''.Η ηλικία του είναι κρίσιμη,ένα έμφραγμα ....,εγκεφαλικό και όλα καλά.Ολα ένα γαιτανάκι.

 4. Andreas avatar
  Andreas 29/04/2012 12:21:11

  http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-40-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-060837591.html

  Μετά τον Άκη ακόμα 40 υποθέσεις διαφθοράς

  Μετά τον Άκη ακόμα 40 υποθέσεις διαφθοράς
  Η περίπτωση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, που διερευνήθηκε εξονυχιστικά από τη Δικαιοσύνη, δε φαίνεται να είναι η μόνη που απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", η εισαγγελία της Αθήνας επικεντρώνει από καιρό τις έρευνές της γενικότερα στην αναζήτηση εκείνων που μετείχαν σε πράξεις πολιτικής διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

  Μία ομάδα νέων εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας κ. Ελένης Ράικου, δουλεύουν συστηματικά τους τελευταίους μήνες, ερευνώντας κάθε εμπεριστατωμένη καταγγελία για πολιτική διαφθορά, έστω και εάν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν με τους εν ενεργεία πολιτικούς, αλλά μόνο με "βετεράνους".
  Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πληροφορίες από έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για έρευνες, οι οποίες τους επόμενους μήνες θα έχουν αποτέλεσμα και θα προκαλέσουν αίσθηση.
  Ανώτατες δικαστικές πηγές, ανέφεραν στην εφημερίδα ότι ερευνώνται κατ’ εξοχήν τα εξοπλιστικά προγράμματα σε βάθος χρόνου, αλλά και οι προμήθειες των δημοσίων νοσοκομείων, όπου τα πρώτα ευρήματα κάνουν λόγο για "πάρτι" με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ να έχουν σπαταληθεί.
  Ανάλογες έρευνες από συγκεκριμένους εισαγγελείς αφορούν δημόσιες συμβάσεις που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια και ελέγχονται για παρασκήνιο που σχετίζεται με μαύρο χρήμα και διαδικασίες βλαπτικές για το δημόσιο συμφέρον.

  Όχι μια ούτε δύο αλλά 40 υποθέσεις διαφθορά έχουν υπαχθεί στη διαδικασία του νόμου εξπρές 4022 του 2011 ενώ επτά πρόεδροι πρωτοδικών τρέχουν συγκεκριμένες υποθέσεις με εντολή του προϊσταμένου του Πρωτοδικείο Αθηνών κ. Νικολόπουλου.

  Στο μεταξύ, οι φάκελοι του κ. Τσοχατζόπουλοι παραμένουν ανοικτοί, καθώς ερευνώνται όλες οι πτυχές τους.
  Οι υποθέσεις
  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδεικτικά σε αυτές τις υποθέσεις είναι υποθέσεις για τα υποβρύχια, τα περιουσιακά στοιχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, η υπόθεση με κατηγορούμενο τον πρώην γενικό γραμματέα του ΥΠΟΙΚ Γ. Καπελέρη για την γνωστή υπόθεση της εγκυκλίου με τα πρόστιμα για τα καύσιμα, διάφορα στημένα ματς.
  Παράλλξλα, προσωπική εντολή έχει δώσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τη υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια η οποία αφορά την εξαπάτηση εκατοντάδων επενδυτών και ασφαλισμένων του ομίλου με κατηγορούμενο τον άλλοτε επικεφαλής Π. Ψωμιάδη, για την υπόθεση ορθοπεδικών υλικών η οποία αφορά την υπερτιμολόγηση ιατρικών ειδών της εταιρείας Johnson&Johnson μέσω της θυγατρικής της De Puy Hellas με κατηγορούμενους επώνυμους γιατρούς και άλλους.
  Στην εν λόγω λίστα προστίθεται και υπόθεση καταπάτησης δημοσίων εκτάσεων στον Διόνυσο, η οποία αφορά καταπατήσεις και παράνομες αγοραπωλησίες και τέλος υπόθεση καταπάτησης στη Γλυφάδα.

 5. yianna avatar
  yianna 29/04/2012 12:37:15

  Κατάσχεση άμεση, αυτός ο άνθρωπος είναι το παράδειγμα μιας εποχής που πρέπει να παρέλθει ανεπιστρεπτί. Όταν έχει περικοπεί το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων κατά 40%, είναι δυνατό οι συγκεκριμένοι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας? Να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι απ'όπου και αν προέρχονται. Οι υπογραφές στις μεγάλες συμβάσεις της Χώρας είναι συγκεκριμένων ανθρώπων, η Εκάλη, η Πολιτεία και η Πεντέλη το 1983 ήταν αραικατοικημένες, και τώρα δεν υπάρχει κενό οικόπεδο, δηλαδή δεν το γνωρίζουν?
  Εύχομαι η συμμετοχή του κ. Αθανασίου να σηματοδοτήσει αλλαγή στην απόδοση δικαιοσύνης. Τιμωρία όχι μόνο στους Πασόκους αλλά και σε αυτούς της αποδω πλευράς που πρόδωσαν τις αρχές τους.
  Αλλιώς θα δούμε την Χρυσή Αυγή σε νούμερα που δεν θα πιστεύουν τα μάτια μας.

 6. Android avatar
  Android 29/04/2012 12:52:13

  Η πραγματικότητα είναι ότι θα βγεί κάποια στιγμή χωρίς φυσικά να μιλήσει. Ομερτά...

 7. Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
  Δ.Φ. (ανιδεος) 29/04/2012 13:57:02

  Αυτος σιγουρα δεν θα μιλησει, αλα η γυναικα του και η κορη του ειναι νεες για να κατσουν πισω απο τα καγγελα.
  Το θεμα πια δεν ειναι αν θα αρχησει ο Ακης να κελα'ι'δαει, αλλα αν θα αντεξει η ''δικαιοσυνη'' το βαρος μιας τετοιας υποθεσης.

 8. TopGunZ avatar
  TopGunZ 29/04/2012 14:10:05

  Αυτός και οι όμοιοί του σεβάστηκαν τα ανήλικα Ελληνόπουλα που είδανε τον πατέρα τους τελευταία φορά πάνω σε μια θηλιά ή δίπλα σε ένα περίστροφο με μοναδικό κληροδότημα ένα γράμμα συγνώμης?

 9. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 29/04/2012 14:12:39

  Το θέμα Ακη,δεν είναι οτι δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι.
  Το θέμα είναι οτι δεν μένει τίποτα στο νερό!Γέρνουν τα άτιμα που αγόρασες,γέρνουν...

 10. ΑΝΑΧΑΡΣIΣ avatar
  ΑΝΑΧΑΡΣIΣ 29/04/2012 14:38:17

  Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται .
  Σίγουρα δεν ειμαι υπερασπιστής του Ακη ,ανέκαθεν πίστευα στον "βρώμικο" ρόλο του ΠΑΣΟΚ και της "μεσαιας" ταξης που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα. Ομως και με τον Ακη αρκετοί θα "ξυλευτούν" είτε εκμεταλευόμενοι την "ανύπαρκτη" δικαιοσύνη , - μην ξεχνάμε και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας , αλλά και την τοποθέτηση καποιου άλλου υψηλόβαθμου δικαστικού στο υπουργείο Άμυνας ,και στη Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος , η και κάποιον αλλον που εξηκοντίσθη στον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό -, είτε εκμεταλευόμενοι την τραγωδία στο ξεκλήρισμα μιας οικογένειας.
  Και όμως ολα φεύγουν μπροστά στα μάτια μας ,και εμείς εκεί χωρίς βουλή (άβουλοι) παρακολουθούμε το νέο μελό .
  Το πρωι στο Σκαι οι αστέρες Λομβέρδος και Αβραμόπουλος προαπαθούσαν να δικαιολογήσου τα αδικαιολόγητα.Μια ερώτηση στον Αβραμόπουλο : Είναι δυνατόν για μια σύμβαση (υποβρύχια) που αποδεδειγμένα πλέον υπογράφηκε κατω απο συνθήκες διαφθοράς , μιζων ,αδιαφάνειας να μην προχωράτε στην καταγγελία της ? Ποιος κοινός νους και ποιά "τυφλή" δικαιοσύνη σας ξεχωρίζει από τον υπόδικο Ακη?
  Βεβαια να μην ξεχνάμε και το αριστερό παρελθον του Αβραμόπουλου (ρ.φεραίος ) οπως και εκείνο του ομοτράπεζου του το πρωι Λομδέρδου (ΚΝΕ).
  Και ετσι ερχόμαστε σήμερα και λέμε για την ηγεμονία της αριστεράς από την μεταπολίτευση και μετα (ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ , ΔΑΜΑΝΑΚΗ , ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ , ΜΟΣΙΑΛΟΣ , ΠΑΓΚΑΛΟΣ , ΜΠΙΣΤΗΣ ,ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ και πολλοι άλλοι , ων ουκ εστι αριθμος) .Τετοια αριστερά ηθελε ανέκαθεν η "αστική ταξη" μας για να μπορεί κάθε φορά να κάνει κουμάντο ,είτε σαν τοκογλύφος (συγγρος κ.α.) είτε σαν συγχρονος "νταβαντζης".

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΑΝΑΧΑΡΣIΣ 29/04/2012 15:12:56

   Χα, χα, ο Συγγρός !!! Ο "εθνικός ευεργέτης"! Και οι "διάδοχοι", στα χνάρια του.
   Ολα μοιάζουν μαγικά...
   Ο πολυμήχανος αστός όλο φιγούρα...
   Τίγκα (και τύφλα) στα σκουπίδια ο αιώνας...
   ....ευτυχώς που ο κόσμος δεν τα χάνει...

   Ανάχαρσι, ευχαριστώ που μου θύμησες έναν από τους γενάρχες των εν Ελλάδι απατεώνων. Αυτόν, που η εντόπια αστούρα του φόρεσε το πιό λαμπρό φωτοστέφανο..

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΑΝΑΧΑΡΣIΣ 29/04/2012 15:27:30

   Η πιό σκληρή εκδίκηση είναι η περιφρόνησή τους.
   Τα μαζεύουν, τα τρώνε (ή τα κληροδοτούν στους απογόνους) και στο τέλος σκάνε από το πολύ λίπος. Τους ζηλεύουν πολλοί, αλλά είναι λερωμένοι. Τους θαυμάζουν πολλοί, αλλά είναι άσχημοι. Στο τέλος, απομένει μόνον η καταφρόνια.
   Δεν έχει τίποτε το ωραίο και τίποτε το αληθές, το να είσαι ταυτόχρονα “ευκατάστατος”, καταφερτζής και αστός!
   Αυτή είναι η δική μας εκδίκηση. Τα υπόλοιπα, ο Θεός!

 11. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 29/04/2012 15:07:31

  Sic transit gloria mundi.
  Πράγματι, τ' ανήλικα παιδιά και εγγόνια δεν φταίνε σε τίποτε.
  Και εκείνη η φράση "αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα" (με το διφορούμενο νόημα του "παιδεύουσι"), δείχνει πόσο αβάσταχτα σκληρός είναι αυτός ο κόσμος για τους μικρούς και αθώους, πόσο σκανδαλωδώς ευνοικά φτιαγμένος για τους μεγάλους και ανήθικους.
  Φοβάμαι κι εγώ ότι θα βγεί σύντομα ("διότι παρεγράφη", ή διότι...διότι...). Ίσως ακόμη και η προσωρινή τιμωρία του θα είναι ασήμαντη εξαίρεση. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, "ευκατάστατος" "ευκατάστατου", καταφερτζής καταφερτζή, αστός αστού...
  Στη χώρα της φαιδράς μπανανο-πορτοκαλέας, δικαιοσύνη σημαίνει ανταμοιβή για τη "μαγκιά" του καταφερτζή και "ευκατάστατου", τιμωρία για την εντιμότητα του ταπεινού και φτωχού.
  Και καμμιά ψηφοφορία δεν μπορεί να τ' αλλάξει αυτό.
  Ως πότε;

 12. tripod avatar
  tripod 29/04/2012 15:31:01

  Τωρα ειναι σε ποινικο δικαστηριο αν αποδειξουν οτι πηρε μιζες τρωει 10 χρονια καθειρξη! Δεν ειναι εξεταστικη εχη ΜΕΓΑΛΗ σημασία αυτο.
  Εξαλου θα τον δώσουν οι γύρω του για να γλιτωσουν οι ίδιοι.
  Ασε που τον πανε και για σύσταση εκληματικής οργάνωσης και για ξέπλυμα, επίσης 10 χρόνια καθειρξη.

  Και το πιο σημαντικό κανείς δεν πρόκειται να βάλει το χέρι του στη φωτιά γι αυτόν σήμερα. Θα μπεί φυλακη για τα καλά ειναι σχεδόν βεβαιο

 13. Ατερμων avatar
  Ατερμων 30/04/2012 05:14:53

  Δεν είναι και τόσο σκληρό να κλείνεις το σπίτι σου
  και να προφυλακίζεις όλη σου την οικογένεια, αν αυτό είναι
  κάτι που εσύ αποφάσισες να παίξεις κορώνα - γράμματα.

  Σκληρό είναι να έχεις κλείσει χιλιάδες σπίτια, να έχουν
  πεινάσει χιλιάδες παιδιά και χιλιάδες να έχουν εξ' αιτίας σου
  μεταναστεύσει που δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι σου.

 14. teras avatar
  teras 30/04/2012 09:41:56

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΗΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ...

 15. diwattos avatar
  diwattos 07/08/2012 22:07:22

  ο τσοχατζο σηγουρα θα ειπε.. αν με πειραξετε θα δωσω ονοματα. και τον εχουν και καλοπερναει μεσα στις φυλακες κοροιδααααααααααα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.