Αντάρτικο από Κωνσταντοπούλου: Που είναι οι δεσμεύσεις της Θεσσαλονίκης;
14/05/2015 22:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντάρτικο από Κωνσταντοπούλου: Που είναι οι δεσμεύσεις της Θεσσαλονίκης;

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ με κορυφαία στελέχη να εξαπολύουν έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Το πρώτο «μπαϊράκι» σήκωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία και αθέτηση των δεσμεύσεων της ΔΕΘ.

Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναξιοπιστία στο θέμα των διαπραγματεύσεων και των υποχωρήσεων απέναντι στους δανειαστές. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μέσω του κ. Δραγασάκη σαφές μήνυμα στο Μαξίμου ότι εγκαταλείπει το προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Επίσης, στελέχη κυρίως προερχόμενα από το Αριστερό Ρεύμα, ο Ρούντι Ρινάλντι κ.α. εξέφρασαν τη δυσφορία τους για πτυχές της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης. Κριτική στάση φέρεται να άσκησε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, κυρίως για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητρόπουλος και το πρωί, στη Βουλή είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Δραγασάκης φέρεται να τους ενημέρωσε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συμφωνία μέχρι τις 19 Μαΐου, αλλά υπό αυτό το δυσμενέστατο κλίμα περιορίστηκε σε αυτό και αποχώρησε από τη συνεδρίαση, η οποία ωστόσο συνεχίστηκε.

Και σε όλο αυτό το εσωκομματικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ που μοιάζει με δαμόκλειο σπάθη, έρχεται να προστεθεί και η Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία εκφράζει αντιρρήσεις σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για συμφωνία και τα πιθανά μέτρα που θα προβλέπει αυτή.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κίτρινη Γραβάτα avatar
    Κίτρινη Γραβάτα 15/05/2015 15:25:18

    Κάποιοι μπορεί να ερωτεύτηκαν ήδη τις καρεκλιτσες τους και να είνα διατεθιμένοι να χαμαιλεοντίσουν για να τις διατηρήσουν, αλλά οι σύντροφοι, μπορει να τους τη χαλάσουνε τη μαγιονέζα :).

  2. това́рищ Θόδωρος avatar
    това́рищ Θόδωρος 15/05/2015 17:56:52

    Καλά καλά... Στο τέλος θα τα πιστέψετε κι εσείς οι ίδιοι τα θεατρινίστικα σας.. Για πες μας, Ζωϊτσα, πότε έκλεισε η συμφωνία για τη συμφωνία? Από 20 Φεβρουαρίου που λέει κι ο Αλέξης? (ο άλλος ο Αλέξης, όχι ο Αλέξης, ο Αλέξης)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.