#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/03/2013 14:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντάρτες με παντόφλες απειλούν στο διαδίκτυο!Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλίας (Σόρος) έχει μια ψωραλέα στρατιά κουκουλοφόρων. Άλλους στους δρόμους και στις καταλήψεις, άλλους στο διαδίκτυο και σε μερικά ΜΜΕ. Εκτός από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες προβοκάτορες, με τους οποίους χορεύει καντρίλιες η Κουμουνδούρου, εκτός από τους τρομοκράτες με τους οποίους είναι μεσοτοιχία και που με τόσο πάθος αγωνιά για τους μώλωπες μετά τη σύλληψή τους, έχει και τα φασιστοειδή του στην αχανή και δυσώδη ζούγκλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστολογίων.

Μια φλώρικη και θρασύδειλη Κου Κλουξ Κλαν που μολύνει τον δημόσιο λόγο. Με χαβαλετζίδικα ή «επαναστατικά» ψευδώνυμα, από καμιά δεκαριά ο καθένας, μοιράζουν ύβρεις, απειλές, συκοφαντίες. Τρολάρουν, κοινώς, αναλαμβάνουν εκστρατείες παρενόχλησης, δυσφήμησης, διασποράς ψευδών ειδήσεων με αναρτήσεις τερατολογιών, μοίρασμα «πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων», με λυσσώδεις επιθέσεις, καλυπτόμενοι πάντοτε πίσω από την ανωνυμία. Δημιουργούν κλίμα με τις παντόφλες και το φραπόγαλο πίσω από το πληκτρολόγιο. Πες πες, κάτι θα μείνει στους ανόητους που πιστεύουν ό,τι διαβάζουν, που καταπίνουν αμάσητες τις ανοησίες και τις «ταμπέλες» που μοιράζουν αφειδώς οι ψευτοπροοδευτικοί φασίστες της ανακυκλωμένης αριστεράς του φουά γκρα. Φραγκάτοι πολυτελείς τουρίστες παριστάνουν τους αναξιοπαθούντες και αγωνιούντες για το πόπολο. Τεμπελχανεία περιωπής ψυχοπονάνε, τάχα, τους ανέργους, τους αστέγους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Μεταξύ κρουασάν, βόλτας και μπαρότσαρκας σκορπάνε απειλές για «Μελιγαλάδες» και ακύρωση της…συμφωνίας της Βάρκιζας, χύνουν χολή στο κοινωνικό σώμα, ελεεινολογούν την κυβέρνηση, συκοφαντούν στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τυπώνουν εξώφυλλα με έμμεσες ή άμεσες απειλές, ακόμη και κατά του πρωθυπουργού. Τσογλαναραίοι που χλεύαζαν τους νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ, αλλά που τώρα ξέρουμε τ’ όνομά τους, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και ανέγγιχτοι από τον νόμο.

Είναι αφιονισμένοι, γιατί για πρώτη φορά δεν έχουν απέναντί τους μια ενοχική, αμήχανη Κεντροδεξιά. Τρελαίνονται βλέποντας τα ράκη των ιδεών τους να σκορπίζουν στον άνεμο και την ψευτοαριστοκρατική κομπορρημοσύνη τους να αμφισβητείται, να γκρεμίζεται ο δήθεν προοδευτικός μανδύας τους και να αποκαλύπτεται το προκατακλυσμιαίο και ολοκληρωτικό αδιέξοδο των αποτυχημένων στα μήκη και τα πλάτη της γης ιδεών τους.

Είχαν την αυθαίρετη εξουσία να ονοματίζουν ανθρώπους και πράγματα, και τώρα τη χάνουν. Με τυφλή οργή βλέπουν να αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπό τους, όλο και περισσότερους στην κοινωνία και στον δημόσιο λόγο να τους τρίβουν την αλήθεια στα μούτρα, να ανταποδίδουν τα πυρά και να απονέμουν δικαιοσύνη, να αμφισβητούν τις ανύπαρκτες περγαμηνές τους και την μπατιρισμένη «αυθεντία» τους. Χάνουν το απυρόβλητο, την ασυλία δεκαετιών και βλέπουν τις ευθύνες τους να αναδεικνύονται. Είναι οι ευθύνες αυτών που στελέχωσαν τους μηχανισμούς παρακμής και λεηλασίας της χώρας, που αφελλήνισαν την παιδεία, οι ευθύνες αυτών που έγιναν τα καλοπληρωμένα δουλικά των μπετατζήδων, προμηθευτών, καναλαρχών, με πλάκα τα αριστερά «γαλόνια» τους. Ακόμη και τώρα, εν όψει ιδιωτικοποιήσεων, κάνουν σέρβις σε συγκεκριμένα συμφέροντα με στοχευμένες «παρεμβάσεις». Δείτε ποιοι επιχειρηματίες απουσιάζουν παντελώς από τις αναφορές των «αγωνιστών» βουλευτών, στελεχών, των φυλλάδων και παραφυάδων τους και θα καταλάβετε.

Εκτός όμως από τους κουκουλοφόρους, υπάρχουν και οι επώνυμοι. Χλιδάτοι παλαιοδεξιοί παίρνουν 25 κολλαριστά χιλιαρικόπουλα τον μήνα για να χύνουν τα δάκρυά τους για τον χειμαζόμενο λαό. Όταν πηγαίνουν στη βίλα τους στην Κυανή Ακτή για weekend, τα σκουπίζουν για να μη στάξουν στην Ντομ Περινιόν.

Ξεπεσμένοι άνκορμεν, που μετακινούνται με θωρακισμένο αυτοκίνητο και καμιά δεκαριά σωματοφύλακες, ωρύονται γι’ αυτούς που παίρνουν 500 ευρώ, ενώ αυτοί χρόνια τώρα παντελόνιασαν εκατομμύρια επί εκατομμυρίων. Πότε, άραγε, στις πολυτελείς καριέρες τους κατήγγειλαν τον υπερδανεισμό της χώρας, πότε οργίστηκαν για τα ολυμπιακά έργα, κερασμένα απ’ τον λαό στα αφεντικά τους; Πότε ύψωσαν τη φωνή τους για τα καπέλα στις προμήθειες, στους εξοπλισμούς, για την ανομία των ισχυρών; Ποτέ. Πα-πα-πα, το παπί. Τώρα, βέβαια, υποχρεώνονται να γράφουν και editorials που θυμίζουν εκθέσεις κακού μαθητή της Τρίτης Γυμνασίου. Βλέπετε, η εφημερίδα έχει ένα πρόβλημα σε σχέση με το κανάλι: Δεν έχει κοντρόλ να σ' τα σφυρίζουν και είναι ριψοκίνδυνο να σ' τα γράψουν άλλοι. Θα βρομίσει η πιάτσα…

Αφού, λοιπόν, υπηρέτησαν πιστά και σκυφτά το σύστημα της μεταπολιτευτικής παράγκας, σήμερα ποντάρουν τα ιδρωκοπημένα, από άλλους, φράγκα τους στο ενδεχόμενο της βασιλείας του βισματία, σκονάκια και πενθούντα τον βενεζουελιανό λοκατζή. Πουλάει φύλλα, τηλεθέαση και διαδικτυακά «χτυπήματα» το φιλολαϊκόν και οργισμένο του πράγματος.

Όλοι μαζί αντάμα, οι βουλευτές και τα στελέχη, η Κου Κλουξ Κλαν του διαδικτύου και των δρόμων, οι επώνυμοι ανανήψαντες της καθεστωτικής χωρίς αρχές δημοσιογραφίας, κάτι καραδοκούντες επιχειρηματίες με τον γνωστό έναν και μοναδικό πελάτη, το κράτος. Όμορφος κόσμος, ηθικός και με ευρώ φτιαγμένος και αρκούντως εκνευρισμένος. Διότι δεν τους διαφεύγει η «λεπτομέρεια», τη νιώθουν στο πετσί τους: Αυτά που ξέρατε, παίδες, last year…

(Δημοσιεύεται στην "Δημοκρατία")

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 13/03/2013 15:47:08

  Απολαυστικος κ´ αληθινός όπως μόνο ο φαηλος μπορεί

 2. element avatar
  element 13/03/2013 16:10:27

  Με λίγα λόγια: κανείς δεν δικαιούται να αρθρώνει λόγο υπέρ των αδυνάτων, και όποιος δεν είναι με την Κυβέρνηση είναι τρόλ ή φίλος τρομοκρατών ή φαρισσαίος.
  ΟΚ!

  • Θησειώτης avatar
   Θησειώτης @ element 13/03/2013 16:24:54

   Βρε καλώς τα, τα παιδιά....
   χα χα χα...
   κ. Κρανιδιώτη δώσε πόνο στους ελληνόφωνους της "αριστεράς".

   • Δικτατορία του Τρολεταριάτου avatar
    Δικτατορία του Τρολεταριάτου @ Θησειώτης 18/03/2013 22:49:18

    Ένας αριστερός είναι περισσότερο πατριώτης από τον πατριδοκάπηλο, εσένα δηλαδή. Κατανοητό;

  • Geros avatar
   Geros @ element 13/03/2013 17:02:10

   @element
   Δεν νομίζω να μην καταλαβαίνεις τι λέει ο αρθρογράφος , νομίζω ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
   Άλλο να διαφωνώ και άλλο να παρενοχλώ με δέκα ψευδώνυμα , προσβάλλοντας , απαντώντας στον εαυτό μου , λέγοντας συνειδητά ψέματα και πουλώντας αγανάκτηση από το laptop μου ενώ είμαι σε διακοπές στην Βιέννη.

 3. ΑΠΟΛΛΩΝ avatar
  ΑΠΟΛΛΩΝ 13/03/2013 16:14:23

  Aυτό κατάλαβες εσύ ; Αν οι κ.κ. αριστεροί αποκαλούν όσους διαφωνούν μαζί τους "φασίστες", τότε ναι, είμαστε φασίστες. Ως εδώ και μη παρέκει.

 4. spyros avatar
  spyros 13/03/2013 17:05:09

  Aψογος !!!
  Συνέχισε να δίνεις πόνο και άσε τους υποκριτές θολοκουλτουριαρέους να σκούζουν.
  Στηρίζουμε.

 5. man8os avatar
  man8os 13/03/2013 17:06:42

  Αυτοι οι επωνυμοι γιατι ολο βγαινουν εκτος καδρου;
  Θα πρεπει να ονοματιζονται και να τους μαθαινουμε. Να ξερουμε ποιος ειναι τι και για ποιον δουλευει.

 6. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 13/03/2013 17:09:27

  Συμφωνουμε σε ολα με το Φαήλο, άλλα αν δεν προσεξει τη μεσαια ταξη η Ελληνικη Κεντρο-Δεξια, τοτε ο ''βισματιας'' και οι παλαι ποτε ''φιλοι του ΓΑΠ'', θα παρουν το τιμονι της Ελλαδα στη πιο κρισιμη στιγμη και φοβαμαι οτι η ζημια θα ειναι μη-αναστρεψιμη...

 7. δημης avatar
  δημης 13/03/2013 17:16:13

  ΣΤΑ..ΠΟΔΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ή ...ΣΤΟ(ΑΝΤΙ ΓΙΑ) ΜΥΑΛΟ;;;;;

 8. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 13/03/2013 18:08:25

  Οι εθελοντές φρουροί - Mπέρτολτ Μπρεχτ

  Με τα λογοτεχνικά μου έργα
  απόχτησα μερικούς εθελοντές φρουρούς
  που με προστατεύουν
  σ΄ αυτή την πόλη των συναλλαγών.
  Ακριβά σπίτια και σπίτια μ΄ εξωτική θωριά
  μου απαγορεύονται.
  Ορισμένα άτομα
  μπορώ να τα συναντήσω μονάχα σαν αποδείξω
  ότι έχω δουλειά μαζί τους.
  Να τα καλέσω στο τραπέζι μου
  απαγορεύεται.
  Σαν τους είπα ότι θέλω ν΄ αγοράσω ένα τραπέζι περίτεχνα δουλεμένο
  τους άκουσα να γελάνε.
  Αν ήθελα ν΄ αγοράσω ένα παντελόνι
  Ξέρω ότι θα μούλεγαν:
  Δε σου φτάνει αυτό που έχεις;

  Έτσι με προστατεύουν σ΄ αυτή την πόλη
  για να μπορούν να λένε ότι ξέρουν κάποιον
  που δεν πουλιέται.

 9. eksothen avatar
  eksothen 13/03/2013 18:35:32

  Mr F.Kranidiotis,
  In just one paragraph you succeded in encapulating the truth of the matter:
  "....Είχαν την αυθαίρετη εξουσία να ονοματίζουν ανθρώπους και πράγματα, και τώρα τη χάνουν. Με τυφλή οργή βλέπουν να αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπό τους, όλο και περισσότερους στην κοινωνία και στον δημόσιο λόγο να τους τρίβουν την αλήθεια στα μούτρα, να ανταποδίδουν τα πυρά και να απονέμουν δικαιοσύνη, να αμφισβητούν τις ανύπαρκτες περγαμηνές τους και την μπατιρισμένη «αυθεντία» τους. Χάνουν το απυρόβλητο, την ασυλία δεκαετιών και βλέπουν τις ευθύνες τους να αναδεικνύονται. Είναι οι ευθύνες αυτών που στελέχωσαν τους μηχανισμούς παρακμής και λεηλασίας της χώρας, που αφελλήνισαν την παιδεία, οι ευθύνες αυτών που έγιναν τα καλοπληρωμένα δουλικά των μπετατζήδων, προμηθευτών, καναλαρχών..."!


  P.S. Your writing as always enjoyble. Do Not Stop.

 10. Ραβινος avatar
  Ραβινος 13/03/2013 20:17:51

  Λεβεντογραφες για νοημονες ανθρωπους !Τετοια κανεις Φαηλε και θα συνεδριαση παλι η Ροζα η Ποζα και η σκουρλετοπαρεα να εκδοσει ανακοινωθεν σαλπισμα κινδυνου για την λεχροκομπανια των συριζαυγητων !Ευγε για μια ακομη φορα !

 11. Andreas avatar
  Andreas 13/03/2013 20:25:15

  Απαξιώνετε αυτούς με τους οποίους μαλλιοτραβιέστε... Εξ επαγωγής, αυτοαπαξιώνεστε, κι ας συμφωνώ μαζί σας στην ουσία...

 12. αργατεία avatar
  αργατεία 13/03/2013 20:56:18

  Δεν νομίζω να υπάρχει άλλως στην Ελλάδα που να απογυμνώνει την μαντάμ-Σουσού ελλαδική ψευτοαριστερά με τόσο γλαφυρό, καυστικό, σαρκαστικό και απολαυστικό τρόπο. Τελικά ένα από τα προβλήματα της χώρας ήταν ότι έπαιρνε τις μπουρδολογίες και αοριστολογίες τους στα σοβαρά γιατί δεν υπήρχαν δυνάμεις να αναπτύξουν λόγο (και όσες υπήρχαν τις στοχοποίησαν, περιθωριοποιησαν και εξουδετέρωσαν σε κάποιο βαθμό) και έτσι μονοπωλούσαν αυτοί (οι ψευτοαριστεροί) τις κοινωνικές επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, την παραγωγή δημόσιου λόγου και "επιχειρημάτων", την παραγωγή νοημάτων και τρόπων του σκέπτεσθαι για τα δημόσια πράγματα. Τώρα φαίνεται πως το χάνουν το μονοπώλιο και απογυμνώνονται, φαίνεται η ρηχότητα των αναλύσεων και προσεγγίσεων τους, μια "αριστερά" του σαλονιού, του δήθεν και του πολιτικώς ορθού, επαρχιώτικη, χωρίς δική της ιθαγενή σκέψη, μιμητική. Εκεί όμως που θα πέσει τρελό γέλιο κ.Κρανιδιώτη και λοιποί συν-αναγνώστες είναι όταν σε λίγο καιρό θα ανατραπεί πλήρως το Φαλμεραϊκό επιχείρημα περί ασυνέχειας του ελληνικού έθνους από επιστήμονες του εξωτερικού, αμερικανούς κυρίως, οι πρόσφατες ανακαλύψεις των οποίων ανατρέπουν το κυρίαρχο αποδομιστικό αφήγημα για το ελληνικό έθνος. Επειδή παρακολουθώ το θέμα από κοντά και είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα, έρευνες και πράγματα. Να δω τότε τι θα κανουν οι του Ξύριζα διανοούμενοι αποδομιστές που μας λέγανε ότι το ελληνικό εθνος επινοήθηκε τον 18-19 αιώνα. Θα κλάψουν πολύ μα πάρα πολύ και το πιο ωραίο είναι ότι η σφαλιάρα θα έρθει όχι από Έλληνες ιστορικούς (αυτούς εύκολα θα τους χαρακτήριζαν εθνικιστές) αλλά από αμερικανούς ιστορικούς γίγαντες στο αντικείμενό τους σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ...να δούμε τι θα πουν όταν θα ακούν μεγάλους ιστορικούς να λένε ότι οι Έλληνες ως έθνος εξακολούθησαν να υφίστανται και στα ρωμαικά, βυζαντινά και οθωμανικά χρόνια, είχαν αίσθηση της ταυτότητας τους και ήταν ενεργοί, απλά η δυτική ιστοριογραφία (γερμανική κυρίως) απέκρυψε αυτήν την πραγματικότητα και επινόησε το σχήμα της ασυνέχειας που τόσο άκριτα υιοθέτησαν και οι εν Ελλάδι ξερόλες των κατεστραμμένων από τους ίδιους ελληνικών πανεπιστημίων. Συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου, ξέφυγα από το άμεσο θέμα της ανάρτησης αλλά είναι ζητήματα συναφή αυτά. Η ηγεμονία της ξυριζιακής ψευτοαριστεράς στην ιστοριογραφία τελειώνει.....

  • αργατεία avatar
   αργατεία @ αργατεία 13/03/2013 20:57:14

   οοοπως ο δαίμων του υπολογιστή- "δεν νομίζω να υπάρχει άλλΟς εννοούσα"

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ αργατεία 14/03/2013 09:32:54

   To ζήτημα όμως δεν είναι τόσο να υποστηρίζουμε και να κραυγάζουμε οτι αποτελούμε συνέχεια των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά να είμαστε αντάξιοι απόγονοί τους, πράγμα που δυστυχώς, είναι εξόχως κουραστικό, απαιτητικό και ανεβάζει τόσο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, ώστε το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς, η πλειοψηφία μας (;) να περνάει από....κάτω.
   Αυτή η ''έλλειψη'', είναι κι η εξήγηση ΟΛΩΝ των τραγικών μας προβλημάτων.
   Η απελπιστική ψυχοδιανοητική μας παρακμή.

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ αργατεία 14/03/2013 11:46:21

   Αγαπητέ "Αργατεία", έχω γράψει επ' αυτού εδώ μέσα πριν πάνω από ένα χρόνο. παρακολουθώ το θέμα και από την πλευρά της πληθυσμιακής βιολογίας, αν θέλεις να επικοινωνήσουμε, πε΄ς το φάκτορα νβα σου δώσει το εμέϊλ μου. Να είσαι καλά.

 13. usound avatar
  usound 13/03/2013 23:05:27

  Μην τους βαράς άλλο!Έλεος!Δεν βλέπεις πως παραπατάνε;

 14. Kimon avatar
  Kimon 13/03/2013 23:27:18

  Αν κοπούν τα λεφτά στις ΜΚΟ και θα δείτε πως θα εξαφανιστεί ο στρατός των αθλίων. Ποιος άραγε εισηγήθηκε τον νόμο όπου οι αντιρρησίες συνείδησης στον στρατό μισθοδοτούνται με 2οο Ευρώ το μήνα για να μένουν εκτός στρατοπέδου , ενώ τα ηρωικά φτωχά παιδιά του λαού που υπηρετούν την πατρίδα κάτω από δύσκολες συνθήκες στα σύνορα, για να μην σοδομήσουν τα κοπρόσκυλα οι Τούρκοι, ίσα που λαμβάνουν 10 Ευρώ; Αν αποφασίζει η πολιτεία να περιποιηθεί τέτοια καλόπαιδα με πάγο και ρετσινόλαδο τότε να δούμε πόσοι θα αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί.

 15. άλκης avatar
  άλκης 14/03/2013 00:14:56

  Πόσο δίκιο έχεις. Πόσο δίκιο έχεις. Τα παράσιτα και οι ξυπόλητοι έχουν αρχίσει και χάνουν την μπάλα. Οι σαβούρες της μεταπολίτευσης....

 16. Βατάτζης avatar
  Βατάτζης 14/03/2013 03:08:22

  Ασχετο, αλλά ουσιαστικό: Μπουτάρης και Καμίνης ετοιμάζονται να αποδεχθούν τις δωρεές του Σόρος.

 17. Easy κι εύκολα avatar
  Easy κι εύκολα 14/03/2013 04:39:22

  Κύριε Κρανιδιώτη,

  αν και δεν φάνηκε, αρχικά, μεγάλη ζημιά έκανε ο Κωτούλας, όμως...

  "Κεντρικό Ι σ ρ α η λ η τ ι κ ό Συμβούλιο Ελλάδος & Ι σ ρ α η λ η τ ι κ ή Κοινότητα Θεσσαλονίκης: Ζ η τ ο ύ μ ε την ΑΜΕΣΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ Κωτούλα".

  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ για τις απόψεις του συνεργάτη του καλούν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας πως ναζιστικές αντιλήψεις δεν χωρούν και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές...

  "Η καταδίκη του ναζισμού και του νεοναζισμού πρέπει να είναι ομόθυμη και ΧΩΡΙΣ αστερίσκους και υποσημειώσεις», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ...

  Το καλύτερο που έχει να κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είναι ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ το συνεργάτη του», τονίζει από την πλευρά της η ΔΗΜΑΡ[...]

  ".. Ζητούμε την ΑΜΕΣΗ α π ο μ ά κ ρ υ ν σ η του εν λόγω εκπαιδευτικού από το Υπουργείο Εσωτερικών. Σε μία περίοδο που ο αγώνας κατά του νεοναζισμού είναι αγώνας για την ίδια τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, οι α ν α θ ε ω ρ η τ έ ς της Ναζιστικής θηριωδίας και του Ολοκαυτώματος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν θέση στην υπηρεσία της Ελληνικής πολιτείας", Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος.

  ".. Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης θεωρεί απαράδεκτη την επιλογή και τον διορισμό του εν λόγω ατόμου σε μια τόσο υπεύθυνη και ευαίσθητη θέση και ζητά την άμεση και αμετάκλητη απομάκρυνσή του".

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Easy κι εύκολα 14/03/2013 23:32:05

   Καμμία ζημιά δεν έκανε ο εξαίρετος Γιάννης Κωτούλας. Προφανώς κάποιος συριζαίος αληταράς, μέσω προσωπικής σχέσης, παραπλάνησε το ΚΙΣ και μια παραπομπή του συγγραφέα σε απόσπασμα ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗ γάλλου, έγινε δήθεν "φιλοναζιστική" θέση. Ήδη οι εβραίοι συμπολίτες μας θα έχουν ενημερωθεί για το παπατζιλίκι, την αισχρή σκοφαντική απάτη σε βάρος του Γιάννη, ο οποίος έχει αρθρογραφήσει επανειλημμένα για την ελληνοισραηλινή προσέγγιση!
   Η δε ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση καλά θα κάνει να το βουλώσει, όταν έχει φυντάνια που φτύνουν την γενοκτονία του λαού μας.
   Το ΠΑΣΟΚ; Ε, στις επόμενες εκλογές θα πάει να συναντήσει το Κόμμα των Προοδευτικών κλπ.
   Αυτά που ήξεραν τα φασιστοειδή, οι χρήσιμοι ηλίθιοι υποστηρικτές του "Μαβί Μαρμαρά" και των άλλων ΜΙΤατζίδικων αντισημιτικών και τρομοκρατικών πρωτοβουλιών, θα τους τα βάλουμε εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος...

   • Easy κι εύκολα avatar
    Easy κι εύκολα @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 15/03/2013 19:52:35

    Λιγουλάκι δύσκολο να παραπλανήσει " κάποιος συριζαίος αληταράς" ολόκληρο ΚΙΣΕ, ταυτόχρονα και με τους Σαλονικιούς Εβραίους. Όχι;

    Δόξα τω Θεώ..., εεε, τα ΜΜΕ, να λες, που το έκαναν γαργάρα το θέμα. Γιατί αν το έπαιζαν μαζί με το ...fun-club Χαστουκιάρη στη ΝΔ, την είχαμε καταβάψει, πατόκορφα.

    Βρίζεις τα κυβερνο- συνεταιράκια του προέδρου; ...Αχαριστία!
    Χα, χα, χα!

    ΥΓ. Την είδες την δημοσκόπηση;

 18. αργατεία avatar
  αργατεία 14/03/2013 06:40:26

  άλλο αυτό Νικόλαε, μην μπερδεύεσε, άλλο αυτό, αν δε εχεις ταυτότητα ουτε τουρισμο εχεις ουτε τιποτα, Made in Hellas, και δεν κατάλαβα τι λογική είναι αυτή, γιατί να πετάξουμε στα σκουπίδια ένα τεράστιο συμβολικό κεφάλαιο, την σχέση μας με την αρχαιοτητα και το βυζάντιο,πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να το κάνει αυτό,αυτά που λες ειναι λιγο λογικές μπουτάρη.. το οτι ειμαστε ναι απογονοί τους, είναι διαφήμιση για την χώρα, και μαλιστα τεράστια, τι θα είμαστε, μιγάδες? ας αφήσουμε τις "τεχνοκρατιζουσες" λογικες που εχουν αποτυχει παταγωδως, αν η πολιτική ελίτ και η σαβούρα της ακύρωσε το ελληνικο συμβολικό κεφάλαιο με την βλακεία που την δέρνει αυτό δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το ξαναφτιαξουμε!!! ειδικά σήμερα το έχουμε όσο ποτέ ανάγκη, έτσι ξεκινούν σοβαρές πολιτικές, αλλιώς τρέχα ζήτα λεφτά σαν τον ζητιάνο από τον κάθε τραπεζίτη....

 19. Θόδωρος 17.06.2012 avatar
  Θόδωρος 17.06.2012 14/03/2013 08:04:06

  Χρησιμοποιώ το σχόλιο σας σαν αρχή και σχολιάζω γενικά. Δεν απευθύνομαι προσωπικά.

  Οι ανωτερότητες μας τελείωσαν, φίλε Αντρέα. Είμασταν ανώτεροι τόσα χρόνια και καταντήσαμε να μας κόβουν τον μισθό χωρίς να φταίμε σε τίποτα.
  Κι όλα γι' αυτό το διεφθαρμένο πρασινο-σύστημα που τώρα έχει πάει στον Σύριζα. Είναι ο Σύριζα ΤΩΡΑ ΠΙΑ Αριστερά? Τρίχες κατσαρές! Τον νέο Αντρέα ψάχνουνε που θα μοιράσει πάλι τα κλεψιμέϊκα στον "λαό".

  Αν και ακραίος ο Φαήλος καμιά φορά, εγώ τον στηρίζω. Πρέπει να γυρίσει η ζυγαριά κι απ' την άλλη για να ισορροπήσει. Πολύ μονόμπαντα είχε γείρει όλα αυτά τα χρόνια! Και αυτό θα πάρει χρόνο, αλλά εμείς θα στηρίζουμε..

  • Andreas avatar
   Andreas @ Θόδωρος 17.06.2012 14/03/2013 18:02:01

   Μα κι εγώ στηρίζω, αλλά όχι ότι δε φταίμε και σε τίποτα. Ίσα ίσα, εμείς φταίμε, ο λαός, έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες.

 20. Kostas nikolaou avatar
  Kostas nikolaou 14/03/2013 12:35:57

  Τα λες ωραία και όπως αξίζει στο συριζαριό αλλα σε παρακαλώ πρόσεξε τα λόγια σου. Στις επόμενες εκλογές τα κουκιά δεν θα βγαίνουν ( οι πασόκοι μας τελείωσαν και ο μπάρμπα φώτης θα είναι στο +- 3%) . σε περίπτωση που χρειαστει να συνεργαστούμε με τους συριζαίους ( χτύπα ξύλο) .Δεν θα '' ανεκτώ'' από εσένα κωλοτούμπα του στυλ '' συνεργασία με τους συριζαίοιυς για το καλό της πατρίδας'' ή '' ο καλός σύριζα συνεργάζεται μαζί μας , ο κακός σύριζα πλέον είναι σε άλλο κόμμα'' ( στα πλαίσια του στυλ ο καλός πασόκος είναι στην κυβέρνηση , ο κακός πήγε στον σύριζα).
  πριν βιαστείς να με πεις τρελό , τα ίδια έλεγα και εγώ τον Ιούνιο όταν φίλος μου κκες με πληροφορούσε ότι έρχεται συνεργασία με πασόκους ( του είπα πολύ χειρότερα βασικά από το ότι είναι τρελός και δεν ξέρει τι του γίνετε)

  • Τηλέμαχος Αναγνώστου avatar
   Τηλέμαχος Αναγνώστου @ Kostas nikolaou 15/03/2013 01:14:40

   Άμα καταπιείς (και στηριχτείς από αυτήν και συγκυβερνήσεις μαζί της) τη Ρεπούση μετά όλα είναι εφικτά ....
   Πάρε κι ένα δείγμα: 'Τον Θεοδωρίδη είδες πως τον βάλανε στην άκρη αμέσως, με το Λαφαζάνη και το Γλέζο συνεργάζομαι, βλέπεις εσύ τίποτα καλύτερους ή πιο πατριώτες στο πολιτικό σκηνικό; Ή έχεις υπόψη σου κάποιους που είναι πιο αστοί από το Σταθάκη και τον Τσακαλώτο;"

   • Kostas nikolaou avatar
    Kostas nikolaou @ Τηλέμαχος Αναγνώστου 15/03/2013 09:32:36

    μπροστα στην ξυνίλα της συνωστισμένης ο στρατούλης θα φαίνεται πολύ γλυκούλης. Δεν (θέλω να ) πιστευω βέβαια να ζήσουμε τέτοια κωμικοτραγική κατάσταση αλλά φροντίζω να κρατάω μικρό καλάθι

 21. billaras avatar
  billaras 14/03/2013 20:47:38

  ενω τα δεξια τρολ εχουν εξαφανιστει?

 22. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 14/03/2013 23:33:19

  Σε αυτή την περίπτωση θα αναλάβω την εθνική αναμόρφωση της Μπαϊραμπά.

  • Kostas nikolaou avatar
   Kostas nikolaou @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 15/03/2013 11:28:30

   με απογοητεύεις φαήλο
   τα παλικάρια των καταδρομέων είναι για τα δύσκολα. εσύ πρέπει να αναλάβεις , αφού εφοδιαστείς με αρκετές ζαχαρίτσες για να αντέξεις την ξυνίλα τους, την αναμόρφωση του στρατούλη και του σκουρλέτη.
   Αφήσε σε εμας της αεροπορίας την αναμόρφωση της κας επιστημονικής συνεργάτιδος. Αν και , ντρέπομαι που το ομολογώ δημοσίως, λόγω του εξαιρετικά αδύναμου χαρακτήρα μου με το ωραίο φύλλο μάλλον το αντίθετο θα συμβεί.

 23. Albert avatar
  Albert 15/03/2013 00:19:36

  Θα προτιμούσα λιγότερο ρεβανσισμό. Καλή η αποενοχοποίηση, αλλά αν είναι να αντικαταστήσετε τον αριστερισμό με ...δεξι-ισμό θα πέσετε σε τοίχο.

 24. FRESCO avatar
  FRESCO 15/03/2013 08:55:05

  SHUT UP AND TAKE MY MONEY!

 25. Ratsas avatar
  Ratsas 15/03/2013 11:41:48

  Για άλλη μια φορά πολύ καλό το άρθρο σας κ.Κρανιδιώτη! Μας εκφράζετε. Συνεχίστε έτσι!

 26. Κρις avatar
  Κρις 15/03/2013 14:13:34

  "η ΔΗΜΑΡ να το βουλώσει, το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές θα πάει να συναντήσει το κόμμα των Προοδευτικών", καλά με ποιους συγκυβερνά η Ν.Δ. ξέρετε; και με ποιους θα συγκυβερνήσει στο μέλλον, αφού αυτοί είναι για τα μπάζα; γιατί όποιος ονειρεύεται αυτοδυναμία, στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν είναι αυτές, είναι μακριά νυχτωμένος. πολύ μακριά...

 27. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 16/03/2013 20:46:54

  απιστευτη καταντια.
  ο συμβουλος του πρωθυπουργου να χρησιμοποιει τετοια γλωσσα.
  ειναι κριμα κ αδικο για την ελλαδα πρωτα απο ολα.
  λυπαμαι πολυ γιατι εχω μικρα παιδια και σκεφτομαι οτι ολοι εσεις εδω μεσα θα καθορισετε το μελλον τους
  ευχαριστω

 28. Δικτατορία του Τρολεταριάτου avatar
  Δικτατορία του Τρολεταριάτου 18/03/2013 11:25:34

  Σαν δικηγόρος που είσαι (και όχι ως δικηγόρος, σαφής η διαφορά στρουμπουλό ακροδεξιό αγοράκι) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι για να σε πάρουν κάπως στα σοβαρά οφείλεις να μιλάς με ντοκουμέντα/ονόματα/λεπτομέρειες. Ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι; Ποιοι είναι οι πλούσιοι αριστεροί; Ποιοι είναι οι τεμπελχανάδες. Γιατί εδώ δεν είναι δικαστήριο, όπου τους πείθεις λόγω τρομοκρατίας, κενών λόγων, γλυψίματος και φιλίας με τον πορδυπουργό μας. Τρέχα τώρα για άνοιγμα (όχι ποδιών, αυτό το κάνει ο Αντωνάκης στην Μέρκελ και στον Τόμσεν) προς τα αδέλφια σου τους Χρυσαυγίτες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.