#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/01/2010 17:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανοίκεια επίθεση κατά Σαμαρά από ΠΑΣΟΚΤην ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του Πακιστάν ευχαριστεί τον  πρωθυπουργό για την χορήγηση ιθαγένειας και το δικαίωμα ψήφου προς τους Πακιστανούς, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, προχώρησε σε μια θρασύτατη επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της ιθαγένειας

Ο Γ. Πεταλωτής κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να συμπεριφερθεί ως σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα και τόνισε ότι ο Αντ. Σαμαράς δεν μπορεί να λέει ότι το μεταναστευτικό νομοσχέδιο είναι "Δούρειος Ίππος" για τον ελληνισμό, γιατί το 1990 ως υπουργός Εξωτερικών ήταν αυτός που είχε ανοίξει τα σύνορα ως αποτέλεσμα να μπουν στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, παράνομα, χωρίς χαρτιά και χωρίς να έχουν καταγραφεί πουθενά.

Είναι προφανές, πως μερικοί αγνοούν τι κάνουν όλα στη πλειοψηφία τους τα ευρωπαικά κόμματα, στο ζήτημα της ιθαγένειας των μεταναστών.

Ο Εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανταπαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο δήλωσε: "Είναι το λιγότερο απαράδεκτο ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης να κατασκευάζει ανύπαρκτες δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για να μπορέσει να στηρίξει τα όσα ψευδή και ανακριβή αποδίδει στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας". Και συνεχίζει: "Οφείλει, λοιπόν, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος να γνωρίζει ότι:

1. Ουδέποτε ο κ. Σαμαράς μίλησε για «Δούρειο Ίππο». Αν εξακολουθήσει να επιμένει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στους ψευδέστατους ισχυρισμούς του, οφείλει να τους αποδείξει.

2. Και ο τελευταίος πολίτης, γνωρίζει ότι το άνοιγμα των συνόρων προήλθε από την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού και προκάλεσε στην Ελλάδα συνέπειες ανάλογες με εκείνες, που προκλήθηκαν στις περισσότερες χώρες της Δύσης.

3. Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς βοήθησε να ενισχυθούν οι δεσμοί του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού με την Ελλάδα. Αυτό του το αναγνωρίζουν οι Βορειοηπειρώτες (και όχι μόνο αυτοί), όπου και αν βρίσκονται.

4. Η πλημμυρίδα των παρανόμων μεταναστών ήλθε στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία 1994-2004, που κυβερνούσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Για όλα αυτά πρέπει να απολογηθεί το κόμμα του κ. Γιώργου Παπανδρέου αντί να παριστάνει-δια του κ. Πεταλωτή- τον τιμητή και τον εισαγγελέα των πάντων.

5. Είναι ολοφάνερο ότι η Κυβέρνηση έχει ενοχληθεί, ιδιαίτερα, από την απήχηση, που βρίσκουν στην κοινή γνώμη οι προτάσεις Σαμαρά για μία σωστή μεταναστευτική πολιτική. Και από την κατηγορηματική αντίθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις θέσεις της Κυβέρνησης για τη μετανάστευση, οι οποίες-αν εφαρμοσθούν- θα δημιουργήσουν νέα κίνητρα για την προσέλκυση παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οφείλει να εγκαταλείψει άμεσα τις επικίνδυνες προχειρότητες, με τις οποίες επιχειρεί να ρυθμίσει πολύ σοβαρά θέματα και να προσέλθει να συζητήσει τη δέσμη προτάσεων Σαμαρά για τους μετανάστες, που ανταποκρίνεται πλήρως στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία και εμπειρία και αποτελεί-ως εκ τούτου- μονόδρομο για την Ελλάδα".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/01/2010 17:55:51

  Εγώ παρακλώ τον κύριο Πεταλωτή να πάει μόνιμα στο Πακιστάν να γίνει δάσκαλος, και να πάρει μαζί του και την προσφιλή μου Υπουργό

  • ndvoice avatar
   ndvoice @ archaeopteryx 12/01/2010 21:34:25

   Κύριε υπουργέ της προπαγάνδας,

   Τους Γεωργιανούς, τους Βούλγαρους, τους Τσετσένους, τους Ρουμάνους, τις Ουκρανές, τις Ρωσίδες, τις Σέρβες, τους Πολωνούς κ.λ.π. ποιός τους έφερε; κι' αυτούς ο Σαμαράς; Μπράβο Σαμαρά!!! είσαι δύναμη.
   Κάνεις όμως τον ¨κινέζο¨κ. υπουργέ της προπαγάνδας για το τι προσέφεραν όλοι αυτοί. Λοιπόν, όλοι αυτοί, μαζί με τους Αλβανούς (τους οποίους μας φαίνεται ότι ειρωνεύεσαι λίγο) και φυσικά τους Βορειοηπειρώτες, προσέφεραν φτηνά εργατικά χέρια και μαύρη εργασία, σαν οικοδόμοι, εργάτες υπηρετικό προσωπικό και έτσι μπόρεσε η Ελλάδα να δείξει μια ανάπτυξη, να μπει στην ευρωζώνη και να κάνει Ολυμπιακούς αγώνες, γεμίζοντας φυσικά τις τσέπες πολλών επιτήδειων.
   Ξεχάσαμε όμως κ. υπουργέ της προπαγάνδας ότι εσείς δεν θέλετε να έχετε σχέση με όλους αυτούς του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού.
   Εσείς είστε του τρίτου κόσμου.

   • ndvoice avatar
    ndvoice @ ndvoice 12/01/2010 21:56:51

    Κύριε Παπανδρέου μην κρύβεσαι πίσω από τον Πεταλωτή.
    Εσύ που έζησες μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά στο ίδιο Πανεπιστήμιο και στους ίδιους κοιτώνες, πες και σε μας, τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, για να ξέρουμε από πρώτο χέρι: Είναι ο Αντώνης Σαμαράς ο πολιτικός που θα άνοιγε τα σύνορα της χώρας του και θα την έκανε ξέφραγο αμπέλι όπως τον κατηγορεί ο υπουργός σου; Θέλουμε να το ακούσουμε από εσένα που τον έζησες και τον ξέρεις. Έχει σημασία.
    Μην κρύβεσαι λοιπόν πίσω από τον υπουργό σου για μια τέτοιας σπουδαιότητας πολιτική κατηγορία.
    Αν συνεχίζεις να πιστεύεις έστω και λίγο στην όποια συναίνεση ευαγγελίζεσαι, πρέπει να βγεις αμέσως τώρα και να διαψεύσεις τον υπουργό σου.
    Διαφορετικά μην αναφέρεις ξανά τη λέξη συναίνεση. Θα ακούγεται τουλάχιστον αστεία.

 2. EUROTSOPANHS avatar
  EUROTSOPANHS 12/01/2010 18:06:37

  Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς βοήθησε να ενισχυθούν οι δεσμοί του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού με την Ελλάδα. Αυτό του το αναγνωρίζουν οι Βορειοηπειρώτες (και όχι μόνο αυτοί), όπου και αν βρίσκονται.

  4. Η πλημμυρίδα των παρανόμων μεταναστών ήλθε στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία 1994-2004, που κυβερνούσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Για όλα αυτά πρέπει να απολογηθεί το κόμμα του κ. Γιώργου Παπανδρέου αντί να παριστάνει-δια του κ. Πεταλωτή- τον τιμητή και τον εισαγγελέα των πάντων

  Θα μου επιτρεψει ο κ.Παναγιωτοπουλος να διαφωνησω οσον αφορα στις 2 παραπανω παραγραφους.
  Η τοτε κυβερνηση Μητσοτακη επετρεψε την ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΗ μεταναστευση των ΑΛΒΑΝΩΝ στην ελλαδα,οσοι ειναι απο τις παραμεθορειες περιοχες ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
  τα περι ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ειναι προπαγανδα.
  ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΧΩΡΙΣ KNOW HOW,ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.
  ΤΟ ΜΕΤΑ ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ ΒΟΔΙΩΝ.

  • anonymous avatar
   anonymous @ EUROTSOPANHS 12/01/2010 21:19:32

   Είναι αλήθεια αυτό που λες. Το έκανε κατ' απαίτηση των Αμερικανών. Όπως είπες το έκανε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το χρεώνεται ο Σαμαράς.

 3. Orestios avatar
  Orestios 12/01/2010 18:09:00

  Αυτός ο δυσπροσωδιακός είπε όλο αυτό το πράγμα? Μάλλον προτιμά να βλέπει Πακιστανούς παρά ευρωπαϊκούς πληθυσμούς στην χώρα μας. Εμ, με τέτοια μουτσούνα τί περιμένατε να ακούσετε? Και συνεχίζω. Η ντουντούκα του GAP, προσπαθεί να μας πείσει πως στην ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι ταλιμπάν. Μάλλον αγνοεί ο υπερτροφικός εγκέφαλός του πως στην Ευρώπη υπάρχει σοβαρότητα και δεν προσκυνούν κάθε φορά που έναν ιμάμης ΑΠΑΙΤΕΙ κάτι.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Orestios 12/01/2010 18:16:35

   Ορέστιε τα σέβη μου.
   για το ακριβολόγο και περιλάλον "δυσπροσωδιακός"!

   • Orestios avatar
    Orestios @ B.K.Σ. 12/01/2010 18:34:05

    Θα ήθελα να τον ακούσω να τα λέει όλα αυτά ο στόμας του. Ο υπέρμαχος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης!

  • trellakias avatar
   trellakias @ Orestios 12/01/2010 19:00:20

   Φίλε Ορέστη θα συμφωνήσω απόλυτα και θα προσθέσω τον εξής προβληματισμό μου για απάντηση και "διαβούλευση". Αν βάψεις τα μούτρα του Πεταλωμένου με Πράσινη ανάπτυξη δεν μοιάζει ίδιος ο ΣΡΕΚ από την ταινία? Αναμένω πιθανές άλλες καλές ιδέες!

   • Orestios avatar
    Orestios @ trellakias 12/01/2010 19:11:52

    Δεν είσαι ευγενικός! :)

   • Νικόλας avatar
    Νικόλας @ trellakias 12/01/2010 19:35:43

    Εμένα αυτός ο άνθρωπος μου θυμίζει ιδιοκτήτη ταβέρνας να φοράει λευκή ποδιά και να σου βγάζει τυρί φέτα από το ξύλινο βαρέλι ρωτώντας σε αν αρκεί η ποσότητα :)

 4. γεωργιος avatar
  γεωργιος 12/01/2010 18:21:11

  Υπερβολές απ' όλες τις πλευρές.

 5. ΜΗΤΣΟΣ avatar
  ΜΗΤΣΟΣ 12/01/2010 18:24:55

  Απορώ με τις επιλογές των κυβερνήσεων στην Ελλάδα.
  Η ΝΔ είχε αυτόν τον δυσκοίλιο Αντώναρο.
  Το ΓΑΠ διάλεξε αυτόν με το σπινθιροβόλο βλέμμα ροφού.
  Και περιμένουν μ'αυτούς να πείθουν τον κόσμο καθημερινά;
  ΕΛΕΟΣ!!!!

 6. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 12/01/2010 18:26:15

  Ας υποθέσουπε ότι που είπε ο κύριος μπούλης είναι σωστή δηλαδή ότι ο Σαμάρας άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν οι Αλβανοί στην Ιταλία γιατι ξεκίνησαν να πηγαίνουν παράλληλα; Τους έδωσε και εκεί την άδεια ο Σαμαράς;

  Νομίζω ότι η ΝΔ και κυρίως ο δρακουμέλ αναζητούσε και φθηνό εργατικό δυναμικό οπότε κάπου έχει βάση ότι η ΝΔ έδωσε φθηνά χέρια στην ελληνική εργοδοσία.

  Καλή η αιχμή αλλά αστεία να συσχετίζεται μπροστά στο τερατούργημα που ΠΑΣΟΚ.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ «Κασσάνδρα» 12/01/2010 18:41:46

   Τις μέρες της σφοδρής αντιπαράθεσης Σαμαρά Μπακογιάννη για την προεδρία είχε γραφεί από σχολιαστή εδώ ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι είχε γίνει συμφωνία να αναλάβουν Ελληνικές εταιρείες κτίσιμο αεροπορικών εγκαταστάσεων στο Πακιστάν με αντάλλαγμα την έλευση εδώ μαζικά Πακιστανών εργατών.
   Και ο νοών νοείτω ποιος κυβερνητικός παράγοντας προώθησε τη συμφωνία.

   Όσον αφορά την επίθεση του ΠΑΣΟΚ στο Σαμαρά γνώμη μου είναι ότι πρέπει να την δει σαν ευκαιρία να σηκώσει το γάντι ΤΩΡΑ και να ανεβάσει τους τόνους για το νομοσχέδιο ώστε να καταστεί γνωστό σε όλη την υπνώττουσα ελληνική κοινωνία η έκταση της ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ κατά της Ελλάδας.

   ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ!

   ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟ '21, ΚΑΙ ΤΟ '21 ΚΑΙ ΤΟ '40!

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 12/01/2010 18:42:50

    κυβερνητικός παράγοντας της ΝΔ εννοείται, για εκείνη την περίοδο μιλούσε ο σχολιαστής

   • «Κασσάνδρα» avatar
    «Κασσάνδρα» @ αλλενάκι 12/01/2010 18:49:06

    Τις μέρες της σφοδρής αντιπαράθεσης Σαμαρά Μπακογιάννη για την προεδρία είχε γραφεί από σχολιαστή εδώ ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι είχε γίνει συμφωνία να αναλάβουν Ελληνικές εταιρείες κτίσιμο αεροπορικών εγκαταστάσεων στο Πακιστάν με αντάλλαγμα την έλευση εδώ μαζικά Πακιστανών εργατών.

    δεν τα ήξερα αυτά άλλα κόλπα

   • Soustom avatar
    Soustom @ αλλενάκι 12/01/2010 22:32:29

    και τό 1922,αλλά κυρίως το '1912..μήν ξεχνάς το ΄12!!!!

 7. stelios avatar
  stelios 12/01/2010 18:35:11

  Συμφωνα με τον απιθανο αυτο τυπαρα,το Πακισταν συνορευει με την Ελλαδα οπως η Αλβανια και ζουν εκει και Βορειοηπειρωτες.
  Που τον κονομησε αυτον το Παιντι?
  Ειναι μηπως απο την παλια παρεα του Βασιλη Δολμα,πρωην προεδρου της ΔΕΘ και νυν τροφιμου φυλακων?

 8. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 12/01/2010 18:39:12

  Απλές απορίες ηλιθίων Ιθαγενών:

  Οπότε κύριε Πεταλωτή το άσπιλο και τίμιο ΠΑΣΟΚ νομιμοποιεί την παρανομία του κ Σαμαρά το 1990; ...σύμφωνα με την λογική σας.
  Πως μπορούμε κύριε Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε να αποκαλέσουμε κάποιον που νομιμοποιεί την παρανομία αποζητώντας ίδια οφέλη;
  Παράνομος είναι μόνο όποιος κατασκευάζει ..."Δούρειους Ίππους" ή όποιος τους χρησιμοποιεί για να καρπωθεί...ψήφους και να αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας;

  ΥΓ

  Στο συγκεκριμένο θέμα η ΝΔ, επιτέλους, ενεργεί ως Ευρωπαϊκό Κόμμα: όπως ο Θαπατέρο στην Ισπανία, η Μέρκελ στην Γερμανία, ο Σαρκοζί στη Γαλλία, ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία (...με τον αγαπητό Καντάφι το ίνδαλμα του ΠΑΣΟΚ του Α΄) κλπ
  Αφού το ΠΑΣΟΚ είναι Ευρωπαϊκό Κόμμα γιατί δεν υλοποιεί τις ονειρώξεις του; Ας θέσει τους ίδιους όρους στην χορήγηση ιθαγένειας που θέτει το πρότυπο του αρχηγού σας η ΔΑΝΙΑ.
  Προς το παρόν μόνο το ....Ευρωπαϊκό Πακιστάν έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για το νομοσχέδιο σας....
  Εργο της Κυβέρνησης είναι η νομιμοποίηση παρανομιών;

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Ο Ιθαγενής 12/01/2010 22:32:00

   Τα ερωτήματα είναι δύο,

   να δώσει ιθαγένεια σε αυτούς που έφερε ο Σαμαράς

   και να μας εξήγηση πως ενήργησε ο Σαμαράς ώστε ο μισοί Αλβανοί κάποιοι εκ αυτών και Β. Ηπειρώτες ήρθαν στην Ελλάδα και οι άλλοι μισοί τράβηξαν προς Ιταλία

 9. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/01/2010 18:39:50

  στην Ροδόπη

 10. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 12/01/2010 18:51:59

  ψάχνω να βρω το σχόλιο ανάμεσα σε εκείνα τα εκατοντάδες σχόλια, αν μπορεί να βοηθήσει ο Φάκτορ
  μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί ξαφνικά πλημμυρίσαμε Πακιστανούς

 11. katerina avatar
  katerina 12/01/2010 19:11:15

  παιδιά στείλτε μαζικά μηνύματα. άς τους δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με το μεταναστευτικό. άς τούς δείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα. Το ότι τους ψηφίζουμε δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι αποδεχόμαστε κάθε βλακεία που αποφασίζουν.Προσωπικά θεωρώ ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες διογκωθηκε την περίοδο 94-07 και καμμία κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε για να το λύσει.Τώρα όμως που η χώρα μαστίζεται απο την ανεργία αποτελεί έγκλημα για τα παιδιά μας να νομιμοποιήσουμε τους λαθρομετανάστες και πιστεύω ότι θα ζήσουμε φαινόμενα απείρου κάλλους στο μέλλον.

 12. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 12/01/2010 19:23:41

  Δε βλέπω πώς απαντάει το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση του Σαμαρά για διαφορετική αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών από αυτή που ετοιμάζει η κυβέρνηση με το να επικαλείται κάτι που υποτίθεται ότι έγινε πριν 20 χρόνια. Ο αντιπερισπασμός δεν είναι τακτική διαλόγου αλλά τακτική πόλωσης, περιχαράκωσης και σύγκρουσης. Ελπίζω ο Σαμαράς να μην πέσει στην παγίδα και να διατηρήσει ένα επίπεδο ήθους και λογικής.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Δημήτρης 12/01/2010 20:32:19

   Δεν απαντα γιατι δεν μπορει να απαντησει.Οι πασοκοι και οι προοδευτικοι γενικα εχουν συνηθισει να απαντουν σε πρωτογονες εκροδεξιες αποψεις περι του οτι Ελληνες ειναι μονο οσοι καταγονται απο τους αρχαιους και εχουν καθαρο αιμα κλπ .Εχουν επισης συνηθισει να εμφανιζονται ως πρωτοποροι προοδευτικοι.
   Οταν καποιος επισημαινει οχι καμμια καθαροτητα αλλα την αναγκη οι νεοι Ελληνες να αισθανονται και Ελληνες και φερνει παραδειγματα απο πρηγμενες ευρωπαικες χωρες βραχυκυκλωνουν και γυριζουν 20 χρονια πισω.

 13. στ. τακης avatar
  στ. τακης 12/01/2010 19:28:00

  ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ 10% ΜΠΡΟΣΤΆ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.

 14. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 12/01/2010 19:31:54

  'πιστεύω ότι θα ζήσουμε φαινόμενα απείρου κάλλους στο μέλλον.'

  Τα φαινόμενα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά τα ΜΜΕ τα αποκρύπτουν συστηματικά. Όταν σε λίγα χρόνια διογκωθούν και πολλαπλασιαστούν αρκετά δε θα μπορούν πια να τα καλύπτουν αλλά τότε θα είναι πολύ αργά (αν και νομίζω ότι ήδη είναι).

  'Προσωπικά θεωρώ ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες διογκωθηκε την περίοδο 94-07 και καμμία κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε για να το λύσει.'
  Πράγματι όλες οι κυβερνήσεις ουσιαστικά αδιαφόρησαν, άλλωστε οι βουλευτές και οι υπουργοί δε μένουν στις ίδιες περιοχές με εμάς την πλέμπα ούτε έχουν τα οικονομικά μας προβλήματα. Η κατάσταση στην Αθήνα έχει γίνει ανεξέλεγκτη τον τελευταίο ιδίως χρόνο. Seeing is believing.

 15. eo avatar
  eo 12/01/2010 19:35:46

  Κύριοι, αυτοί του ΠΑΣΟΚ εκχωρούν το μοναδικό πράγμα που δεν τους ανήκει και μάλιστα τζάμπα. Μοιράζουν υπηκοότητες, αυτοί όμως θα εξακολουθήσουν να μένουν στα σπίτια τους στην Αγ. Παρασκευή και πάνω και ασε τους ιθαγενεις του Περάματος να βγάλουν άκρη. Ετσι και αλλοιως αυτό που (ακόμα) τους ανήκει, την προσωπική τους περιουσία κλπ κλπ δεν προκειται να το μοιράσουν. (οι μαρξιστικές ιδεοληψίες σε αντιθεση με τις new age τους τελειώσαν προς πολλού)
  Για μενα το ζήτημα πανω από όλα είναι πως θα γίνει ενσωμάτωση σε αυτο το προβληματικό κράτος ανθρώπων που προέρχονται από ημι failed states χωρίς έννοια δικαίου, σεβασμού στους νόμους κλπ κλπ. Ερχονται και εδώ που είμαστε επίσης για τα πανηγύρια (αν και λίγο καλύτερα μέχρι πρότινος) και στο τέλος θα δούμε πράγματα και θαύματα. Αλλά όπως είπαμε αυτούς δεν τους αφορά, ποτό στο κέντρο έχουν σταματήσει και να κατεβαίνουν άλλωστε.

 16. kapsoulis avatar
  kapsoulis 12/01/2010 20:06:18

  Θυμαμαι την προθυμια και προσφορα του Πακισταν προς την Τουρκια να στειλη στρατευματα για βοηθεια της γειτονος οταν οι σχεσεις μας ειχαν ενταθει νομιζω την εποχη του "Βυθισατε το Χωρα".
  Αυτοι τωρα συγχαιρουν τον Giorgo,τα συμπερασματα δικα σας.

 17. Dimi avatar
  Dimi 12/01/2010 20:12:19

  Οι Ελληνες Πολίτες είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ για τον πρωτοφανή Διεθνή διασυρμό που υφίστανται, και είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ με τις Μεταναστευτικές και Αφελληνιστικές – γιά λόγους ψηφοθηρίας - προκλήσεις αυτής Κυβέρνησης. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ!! Τελεία και Παύλα.

  Ευχαριστώ τα antinews blogs γιά τη ζεστή φιλοξενία της ελεύθερης έκφρασης που μάς παρέχουν. Θα παρακαλούσα, να μάς προτείνουν ένα νόμιμο τρόπο γιά τη συγκέντρωση υπογραφών των Ελλήνων Πολιτών, ΚΑΤΑ του εχθρικού γιά την Ελλάδα Νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό.

  Με κάθε έκφραση εκτίμησης.

 18. Spm avatar
  Spm 12/01/2010 20:17:20

  Κυριε Πεταλωτή, είστε ανιστορητος. Στην καλυτερη περιπτωση. Γιατι αν παμε σε αλλη βερσιον, τοτε ειστε επικινδυνος για τον τοπο.
  Προτεινω λοιπον ή να ανοιξετε τις εφημεριδες και επισημα εγγραφα της εποχής ή αλλοιως την περιπτωση σας θα πρεπει να την εξετάση ο ιδιος ο Πρωθυπουργός και να επιβαλει τις ποινες που πρεπει -αν οπως ισχυριζεται δεν λειτουργει στον μικροκομματικο, ψηφοθηρικο του κοσμο-.
  Διαλεγετε και παίρνετε!!!

 19. πολίτης avatar
  πολίτης 12/01/2010 20:35:34

  Λοιπόν, από το πρωί σήμερα στη δημόσια διαβούλευση, η επιλογή για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια με βγάζει στο σχέδιο Καλλικράτης. Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν να δει κανείς και να σχολιάσει για την ιθαγένεια, έχει εξαφανιστεί. Το έχετε παρατηρήσει!
  Όσον αφορά τον κο Πεταλωτή, με εκπλήσσουν οι απόψεις του, δεδομένης της περιοχής που εκλέγεται, καθώς στο παρελθόν μόνο θετικά είχα ακούσει για τη στάση του, ως βουλευτή της αντιπολίτευσης, σε εθνικά θέματα.
  Τέλος, ο κος Σαμαράς δυστυχώς δεν με καλύπτει. Η στάση του είναι πολύ χλιαρή και μοιάζει περισσότερο να του έχει επιβληθεί από τις αντιδράσεις των οπαδών του. Έστω κι έτσι όμως, πρέπει να πειστεί να αναλάβει δράση, να κάνει κάθε μέρα δηλώσεις σχετικά με το θέμα, ώστε να αναγκαστούν τα ΜΜΕ να το παίζουν, καθώς η γραμμή τους είναι να μην αναφέρουν τίποτα ή να το ρίχνουν “μαλακά”, ότι δήθεν αφορά μόνο τη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδια των νόμιμων μεταναστών που αυτή τη στιγμή ζούνε στην Ελλάδα.
  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και πρέπει να το ακούσει. Να ακούσει ότι χορηγείται ιθαγένεια και στα παιδιά των παράνομων μεταναστών, με γελοίες προϋποθέσεις. Ότι δεν αφορά μόνο αυτούς που ζουν εδώ (που έτσι κι αλλιώς είναι άπειροι), αλλά είναι μια ρύθμιση που θα ισχύει και για το μέλλον. Ότι η μελλοντική εκλογή του κ.Σαμαρά δεν μπορεί να διορθώσει το κακό, καθώς η ιθαγένεια δεν αφαιρείται. Ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα είναι μειονότητα στον τόπο τους και θα αναρωτιούνται πώς συνέβη και ποιός φταίει.
  Πρέπει ο κος Σαμαράς να μιλάει παντού και καθημερινά γι'αυτό, οι δικοί του να κάτσουν να το διαβάσουν και να αναλύουν τους κινδύνους όπου τους καλούν, ακόμη και για άσχετο θέμα. Το MEGA εδώ και μέρες παίζει συνέχεια το φορολογικό και επιδεικτικά αγνοεί το θέμα της ιθαγένειας και ανάλογη στάση έχουν και τα άλλα κανάλια. ΄Οταν όμως γίνονται αναφορές, συνοδεύονται από έγχρωμους εφήβους που διαμαρτύρονται για την άδικη Ελλάδα, που δεν τους αναγνωρίζει ως πολίτες. Η πλύση εγκεφάλου δεν έχει όρια.
  Κύριε Πεταλωτή, εσείς το έχετε διαβάσει το νομοσχέδιο ή σας παραμυθιάζουν κι εσάς οι δικοί σας, σχετικά με το περιεχόμενό του; Θέλετε να κάνετε όλη την Ελλάδα Θράκη;

 20. μαρικα avatar
  μαρικα 12/01/2010 20:38:45

  Και αν ακομα ειναι ετσι,οτι ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα,που ειναι το προβλημα;Οταν το ΠΑΣΟΚ ανελαβε τοτε την κυβερνηση,τα εκανε ολα τουμπα αυτα που ειχε αρχησει η ΝΔ,γιατι λοιπον δεν σταματησε και την λαθρομεταναστευση;
  Ως για τον διασυρμο της χωρας,αυτα τα χρωσταμε στον ΓΑΠ.Πρεπει να εχεται παρατηρησει οτι καθε φορα που κατι λεει ο ΓΑΠ αμεσως γεινεται χαμος.Με λιγα λογια αυτος κατηγορει τον τοπο με τον δικο του τροπο.Ισως εχει να ξωφλεισει και συμβολαια.Ισως ειναι βαλτος να οδηγησει την Ελλαδα εξω απο την ΕΕ και να εχει η Τουρκια ποιο ελευθερο παιδιο.Καταλαβαται;

 21. chien andalu avatar
  chien andalu 12/01/2010 20:52:28

  @FactorX

  Ασχετη με το post ερώτηση:
  Γιατί σβήσατε το post για τη Διαδήλωση Συμπαράστασης Τούρκων Αριστερών στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης;

 22. Σπύρος avatar
  Σπύρος 12/01/2010 22:50:12

  Tό ψάχνω και εγώ και δέν το βρίσκω απο χτές.
  Εχει δίκιο ο chien.

 23. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 12/01/2010 22:51:14

  Στα χώρια σας δεν σας έμαθαν και την υπηκοότητα μόνο την ιθαγένεια για να μαζεύεται ψήφους

 24. provato avatar
  provato 12/01/2010 23:07:45

  Θα σας πω εγώ τι έγινε:
  Ο Σαμαράς πάτησε το κουμπί στο τηλεκοντρόλ και άνοιξε η πόρτα στα ΕλληνοΑλβανικά σύνορα. Μπήκαν μέσα όλοι. Είχε δε τέτοια εμβέλεια το τηλεκοντρόλ που άνοιξε και τα ιταλικά σύνορα. Για να μην πω και τα Αμερικάνικα και με πείτε παραμυθά. Μετά πέταξε το τηλεκοντρόλ στη θάλασσα. Όταν λίγο μετά βγήκε το ΠΑΣΟΚ έψαχνε παντού αλλά δεν έβρισκε το τηλεκοντρόλ και έτσι έμεινε για πάντα ανοιχτή η πόρτα. Και όχι μόνο αυτό. Κάποια χρόνια μετά ένας σατανικός τύπος πήγε στο Σημίτη ένα τηλεκοντρόλ και του είπε πως ήταν αυτό που είχε πετάξει ο Σαμαράς στη θάλασσα. Πάτησε το κουμπί ο Σημίτης και αντί να κλείσει η πόρτα στα ΕλληνοΑλβανικά , άνοιξαν ΟΛΕΣ οι πόρτες ακόμα και αυτές που ήταν διπλαμπαρωμένες, ακόμα και τα παράθυρα. Μέχρι και Τσετσένοι μπήκαν μέσα ...

  ΥΓ: Το τηλεκοντρόλ λένε πως ήταν siemens.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ provato 13/01/2010 11:14:53

   Κάπως έτσι, όμως ξέχασες να αναφέρεις πως με το telecontrol του Σημίτη, οι Τσετσένοι μπορούσαν να κάνουν και televoting, που μέτρησε κανονικά...

 25. Τρίβελος avatar
  Τρίβελος 12/01/2010 23:37:21

  Δεν τους κράτησαν τα τοίχοι τους φυγάδες της σοσιαλιστικής ευτυχίας ,θα κρατούσαν τα ορεινά περάσματα των βουνών της μεθορίου τούς αλβανούς που αποζητούσαν ακόμα πιο πολύ την έξοδο από τον παράδεισό τους!
  Και ποιός θα μπορούσε εκείνες τις μέρες να αρνηθεί στούς χιλάδες έλληνες βορειοπειρώτες που έσπασαν τα δεσμά να περάσουν τα σύνορα.
  Άλλες μέρες , άλλη εποχή, καμμία σχέση με το σημερινό ζήτημα των λαθρομεταναστών και τη χορήγηση ιθαγένειας.
  Η απάντηση του Πεταλωτή , δείχνει πόσο ισχνά και αθεμελίωτα είναι τα επιχειρήματα της κυβέρνησης σ' αυτό το θέμα. Κ'αυτό είναι απογοητευτικό και επικίνδυνο!

 26. parsifal avatar
  parsifal 13/01/2010 00:17:49

  Τόλμησε και επετέθη στον Σαμαρά ! Βρέ το παληόπαιδο ! Εθιξε την ιερή αγελάδα !

  • Factorx avatar
   Factorx @ parsifal 13/01/2010 10:56:16

   Έχετε δίκαιο.Καλύτερος τιτλος ειναι "βλακώδης επίθεση κατα Σαμαρά". Διαβάστε και πως την έκανε διαβάζοντας την 'Ε".

 27. chalkion avatar
  chalkion 13/01/2010 08:15:23

  Πέστα ρε PARSIFAL. Άκου εκεί, "Ανήκεια επίθεση κατά Σαμαρά"....

 28. άστεγος avatar
  άστεγος 13/01/2010 09:15:27

  Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟ.

  Δήλωση-καταπέλτης κατά Πεταλωτή από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Χειμαρριωτών κ. Φρέντη Μπελέρη
  «Η δήλωση του κ. Πεταλωτή είναι απαράδεκτη και προσβλητική για τους Βορειοηπειρώτες. Είναι πασίγνωστο ότι όσοι μπήκαν στην Ελλάδα επί υπουργίας Αντώνη Σαμαρά, η πλειοψηφία ήταν Βορειοηπειρώτες. Οι Βορειοηπειρώτες, αν δεν γνωρίζει ο κ. Πεταλωτής, είναι Έλληνες το γένος και ο κ. Παυλόπουλος, με το νόμο του, έδωσε την ελληνική ιθαγένεια σε Έλληνες το γένος. Είναι προσβλητικό να θεωρεί ο κ. Πεταλωτής “Δούρειο Ίππο”, Έλληνες το γένος, Έλληνες πολίτες σήμερα, που έτυχε να γεννηθούν εκτός ελλαδικών συνόρων.

 29. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 13/01/2010 11:04:07

  Και μέσα στην τούρλα του Σαββάτου,ν'άσου κι η Τατιάνα!Ψές τ'απομεσήμερο,με την ευκαιρία της φιλοξενίας έγχρωμης καρακουκλάρας του Next top model,(πρός Θεού!!!!χωρίς την εντολή των αφεντικών της.Ξέρετε δά,έχει τόσες σκοτούρες τ'αφεντικό,αγγελιόσημα,δικαστήρια και...μιά απαιτητική Barby,που δεν του περνάει απ'το τσερβέλο ν'αβαντάρει το γω γουλίνι)έπιασε ως ειδήμων κι αυτή,το θέμα της χορήγησης ιθαγένειας.Και στην οθόνη,λίγο πιό πρίν,σύνδεση με τον εξωπεταχθέντα ...αντικειμενικό.Πως την λένε την έκφραση;Α,ναί:τα είδα όλα!!!!!

 30. Marmouta Evangelia avatar
  Marmouta Evangelia 13/01/2010 12:20:24

  Τη φράση Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες που έλεγε ο Αντρέας Παπανδρέου την ξέχασε ο υιος του? Αν νομίζει ότι θα ισχύσει το αποφασίζουμε και διατάζουμε στην περίπτωση του νομοσχεδίου των αλλοδαπών γελιέται. Αν θέλει να πέσει μια ώρα νωρίτερα απο την εξουσία ας το πάει το νομοσχέδιο στη Βουλή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.