29/05/2008 22:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανοίγουν οι φάκελοι και για άλλες γερμανικές εταιρείες

Στην αρχή της δεκαετίας του 1990, υπήρχε υψηλόβαθμο στέλεχος στη Ζημενς Ελλάς, με νευραλγικό ρόλο στα οικονομικά της εταιρείας, το οποίο ήταν ένα από τα πρόσωπα που χειρίστηκαν την περιβόητη σύμβαση 7753 του 1992 με τον ΟΤΕ. Υφιστάμενός του ήταν ο mister TAXIS, ο οποίος μάλιστα, εκλήθη από τον εισαγγελέα για να καταθέσει. Και οι δύο, όπως και ο κ. Η. Γεωργίου, «φαγώθηκαν» αργότερα από τον κ. Χριστοφοράκο. Ο πρώτος όμως, το υψηλόβαθμο στέλεχος που θύμιζε οπτικά έναν πρώην πρωθυπουργό, δεν έχει κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα. Γιατί; Επειδή όπως λέγεται γνωρίζει πολλά και δεν κάνει να τα ακούσουν κι άλλοι; Ιδιαίτερα για την προαναφερόμενη σύμβαση. Ο ίδιος γνωρίζει με πάσα λεπτομέρεια και για ένα άλλο έργο που έγινε στην Αττική, το μεγαλύτερο την τελευταία τριακονταετία. Το έργο έγινε επί ΠΑΣΟΚ, αλλά το έχασε η Ζημενς. Αυτό το υψηλόβαθμο στέλεχος λοιπόν, φέρεται να χειρίστηκε εκ μέρους της Ζημενς Ελλάς, και με το πράσινο φως της μητρικής, Ζημενς Γερμανίας, το θέμα. Λέγεται μάλιστα, ότι για να πάρει το έργο η Ζημενς, η μητρική του είχε διαθέσει κονδύλι ύψους 700 εκ. δραχμών για μίζες. Τελικώς όμως, ένας άλλος, επίσης γερμανικός κολοσσός, «προσέφερε» τα διπλάσια. Έτσι, η «δουλειά» χάθηκε. Μήπως λοιπόν πρέπει να ανοίξουν τα στόματα και η Δικαιοσύνη να διευρύνει τις έρευνές της και σε άλλες εταιρείες και μεγάλα έργα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Helmut avatar
  Helmut 30/05/2008 09:54:55

  Το Θείον Βρέφος προειδοποιεί:

  Κάτω τα χέρια από το flughafen μας!

  O Μακετάς.

 2. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 30/05/2008 10:51:38

  Αυτό το Flughafen "μας" , το αρχιτεκτονικό έκτρωμα , σαν και αυτό της " πολυπολιτισμικής " πλατείας Ομόνοιας , που θυμίζει , με τις επιμήκεις αίθουσες του , γερμανικό εργοτάξιο , δηλαδή στρατόπεδο συγκέντρωσης ( "K-Z /APELL PLATZ" ) , με τις πολλές σημαίες "Hochtief" ( με διευθύνοντα σύμβουλο κάποιον "KEITEL" ) και σχεδόν καμία ελληνική ,και δίχως ούτε ένα στοιχείο της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς και κάποιο χρώμα του φυσικού περιβάλλοντος.
  Αυτό το Flughafen "μας" , στο οποίο το "Ελληνικό" "Δημόσιο" διατηρεί υποτίθεται τον "έλεγχο" με το 51 % των μετοχών , αλλά με γερμανικό μάνατζμεντ και διευθύνοντα σύμβουλο ( με το 49 % ), ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ "ΟΤΕ" ΤΗΣ " ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".
  Και όμως κανείς δεν σχολίασε μέχρι τώρα τις νέες προοπτικές του "ελληνικού" ΟΤΕ σε σχέση με την μέχρι τώρα λειτουργία του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ "EL-PASSO" για τη Μέση-Ανατολή (διάβαζε ελληνιστί "EL-VENIZELOS" )!

 3. Sratis avatar
  Sratis 30/05/2008 13:17:43

  Ατάκες Αλογοσκούφη στη συνέντευξη Τύπου:

  "Παρενοχλούσε τη διοίκηση Βουρλούμη" και "δεν πληρούσε τα κριτήρια για να καταστεί στρατηγικός εταίρος", υποστήριξε πριν από λίγο σε δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης για τον κ. Α. Βγενόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης[29.5.8], ημέρα κατά την οποία κατατέθηκε η συμφωνία της Deutsche Telekom στη Βουλή.

 4. AMIGOS avatar
  AMIGOS 30/05/2008 21:37:26

  :D
  kala pos ton ksetriposate afton ton lopoditi.
  Tu aresan ke oi KREPES TOU PAPA

 5. AMIGOS avatar
  AMIGOS 30/05/2008 22:22:53

  :D Συνηθίζει να πίνει το καφεδάκι του κάθε Πέμπτη πρωί στο πεντελικό να διαβάζει την εφημερίδα του με τον Σάμος και πολλούς εργατοπατέρες , του αρέσει να τον κερνάνε και να περηφανεύεται ότι ήταν ο πιο καθαρός . Βρε αθεόφοβε λωποδύτη ήσουν και γεν. Οικ. Διευθυντής πως και σε ξετρύπωσαν εσένα το δάσκαλο του TAXIS.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.