06/05/2009 21:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανοίγει και η πρώτη πρεσβεία για UFO


__________________________________________________________________________________________
Η Δημοκρατία του Καζακστάν είναι το πρώτο κράτος στον Πλανήτη Γη που προετοιμάζεται να κατασκευάσει μια πρεσβεία για alien. Αν πιστέψουμε ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου οι αρχές της χώρας έχουν ήδη εντοπίσει την κατάλληλη τοποθεσία για την κατασκευή αυτού του φιλόδοξου σχεδίου στην περιοχή Almaty. Το συγκρότημα υποδοχής των alien θα περιλαμβάνει διάδρομο προσγείωσης των UFO, ξενώνα, υψηλής στάθμης, θέατρο και μεταφραστική υπηρεσία.

Γιατί όμως στο Καζακστάν; Εδώ και καιρό κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι υπάρχει μια υπόγεια βάση UFO στην περιοχή Derbent της Κασπίας. Το 2002 ο Fuad Gasimov επικεφαλής της Αεροδιαστημικής Υπηρεσίας του γειτονικού Αζερμπαϊτζάν και μέλος της πρώην Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ δήλωσε ότι η Σοβιετική Ένωση είχε οργανώσει αποστολές για να βρει την μυστική βάση στην ίδια περιοχή (κλικ εδώ).

Εγώ πάλι λέω ότι αν δεν βρουν την  μυστική βάση στην Κασπία μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε εμείς. Υπάρχουν πολλές μυστικές βάσεις UFO στο τρίγωνο Πλατεία Συντάγματος - Β. Σοφίας -  Πλατεία Κολωνακίου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/05/2009 23:44:46

  Πάντως αν ασχοληθεί κανείς σε κάποιο βάθος με τα ΟΥΦΟ, τους Ανουνάκι κλπ θα πάθει κανονική πλάκα και θα αλλάξει πολύ τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα τόσο ασήμαντα καθημερινά ζητήματα που νομίζουμε ότι είναι κρίσιμα ενώ στην πραγματικότητα είναι ανθυπολεπτομέρειες.

 2. Helmut avatar
  Helmut 07/05/2009 09:34:14

  Ωραία, να τους στείλουμε τον Βύρωνα Πολύδωρα...

 3. Lavazza avatar
  Lavazza 07/05/2009 09:49:17

  @Helmut

  μαζί με τη Βάσω Παπανδρέου...

 4. spectator avatar
  spectator 09/02/2011 13:51:51

  pliros eksoplismenoi me blakia

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.