#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/05/2009 00:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανησυχητικές εξελίξεις στην Θράκη

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_6781.html  

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νἰκος avatar
  Νἰκος 19/05/2009 00:42:31

  "Η παράδοση αυτής της Ελληνικής πληθυσμιακής ομάδας στα χέρια των πρακτόρων δεν είναι ελέω πολιτών, αλλά ελέω νεκρών εγκεφαλικά και ενεργούντων αντεθνικά ανθρώπων και ως εκ τούτου θεωρείται τουλάχιστον αποτυχημένη εφαρμογή εθνικής πολιτικής (αποφεύγω βαρείς χαρακτηρισμούς έως ότου τα γεγονότα, πράγμα που το απεύχομαι, να με δικαιώσουν)…"

  Δυστυχως η παραδοση συνεχιζεται απο τα ασπονδυλα του φινλανδοποιημενου και θλιβερου δουκατου των Αθηνων. Τι να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Μονο "πακετα" της ΕΕ ξερουν να μασουν, να αλληλομαχαιρωνονται, και να κατηγορουν την Ελλαδα στο εξωτερικο (ο ΓΑΠ των λιγοτερων κομματιων Ελληνικης για να κοιμαται ησυχος τα βραδυα γης). Αντε, παλι με χρονια με καιρους παλι δικα τους (των Τουρκων) θα ειναι.

 2. Νἰκος avatar
  Νἰκος 19/05/2009 01:22:52

  Ο φιλος Chris Hitchens εγραψε το ακολουθο αρθρο για την Τουρκια. Παραθετω το συνδεσμο για οσους ενδιαφερονται.

  http://www.slate.com/id/2216518/

  Το πιο κατω λημμα αφιερωνεται στα εντος των τοιχων γιουσουφακια και νεροκουβαλητες της "εκατερωθεν φιλιας" και στους ιδεολογικους Ναινεκους της ανευ ορων προσεγγισης, με την οπισθεν φυσικα. Καλά αναγωνση κ. Δημου και λοιπες καρδουλες.

  "It's not just a matter of a Turkish political party undermining Turkey's own historic secularism. It is a question of Turkey trying to impose its Islamist and chauvinist policies on another European state—and indeed on the whole NATO alliance. And if this is how it behaves before it has been admitted to the European Union, has it not invited us all to guess how it would behave when it had a veto power in those councils?".

  Καποτε ειπα οτι δεν τιθεται θεμα προσαρμογης της Τ. στα Ευρωπαικα "κεκτημενα" αλλα θεμα "τουρκοποιησηεως" της Ευρωπης, και καποιοι φιλοι εξανεστησαν.

  Σημ: ο ορος "κεκτημενα"ανηκει στην εδω αλιτ που κελπτοκυβερνα τον ερημο τουτο τοπο και μαλλον αναφερεται στις επιδοτησεις και στις λαμογιες.

 3. Factorx avatar
  Factorx 19/05/2009 01:39:32

  @Νίκος: Γιατί δεν του κάνεις μια μετάφραση να το ανεβάσουμε; ¨Ολα απο μας τα θέλετε

 4. gianniotis avatar
  gianniotis 19/05/2009 01:48:36

  GRAN SERAI ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ......

  Πρόστιμο συνολικού ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ, επέβαλε ο ΕΦΕΤ στο ξενοδοχείο Grant Serai επειδή κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε ληγμένα τρόφιμα, επιβλαβή για την δημόσια υγεία. Τα τρόφιμα παρουσίαζαν εκτεταμένη αλλοίωση και δεν έφεραν ενδείξεις.
  Ο ΕΦΕΤ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 299.500 ευρώ σε 44 επιχειρήσεις τροφίμων, που κατείχαν νοθευμένα και ακατάλληλα για κατανάλωση τρόφιμα ή παρέβησαν τις υγειονομικές διατάξεις. Στην επίσημη ανακοίνωση και για την περίπτωση του ξενοδοχείου των Ιωαννίνων, αναφέρεται:
  «Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο ξενοδοχείο ΑΚΤΗ ΑΡΙΑΝΔΗ ΑΕΞΤΕ που βρίσκεται στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΔΩΔΩΝΗΣ 33), διότι στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατόπιν καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια λειτουργίας των καταστημάτων εστιάσεως του ξενοδοχείου, παρουσίαζε ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής στο χώρο αποθήκευσης και ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής χώρων και εξοπλισμού, δεν εφάρμοζε κάποιο σύστημα αυτοελέγχου, διέθετε μη ασφαλή - ακατάλληλα για κατανάλωση τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας καθώς και τρόφιμα μη ασφαλή - επιβλαβή για τη δημόσια υγεία με εκτεταμένη αλλοίωση και άνευ ενδείξεων, κατά την πρώτη επιθεώρηση δεν επέτρεψε στους ελεγκτές την είσοδο στους χώρους αποθήκευσης και τέλος δεν μερίμνησε ως όφειλε για τη φύλαξη όλων των κατασχεθέντων τροφίμων».

 5. Evros avatar
  Evros 19/05/2009 08:54:11

  Μπράβο ωραία προπαγάνδα.
  Μια φωτογραφία και τίτλο “Ανησυχητικές εξελίξεις στην Θράκη”

  Η αναπαραγωγή ακροδεξιού φασιαστικού περιεχομενου θαμπών πληροφοριών δεν τιμά το antiweb.

  Φοβίες και κίνδυνοι που ανακαλύπτοντε απο το συγκεκριμένο blog του ΛΑΟΣ σκοπό έχει να δημιουργήσει κλίμα φοβου στην Αθήνα και όχι σε αυτούς που ζούνε στα σύνορα. Η αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων βοηθάει την προεκλογική εκστρατεία συγκεκριμένων πολιτικών απόψεων ίδιων μ αυτων που επέβαλαν τις μπάρες πριν πολλα χρόνια.

 6. Σχολιαστής avatar
  Σχολιαστής 19/05/2009 10:31:46

  Το λάθος είναι ότι οι Μουσουλμάνοι υπάρχουν ακόμα στη Θράκη. Όταν το 1955 οι Τούρκοι κυνήγησαν τους Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη, ήταν χρυσή ευκαιρία να τους διώξουμε. Μία σου και μία μου. Αφού η Συνθήκη της Λωζάνης καταπατήθηκε στην πράξη από τους Τούρκους, οι Μουσουλμάνοι δεν είχαν καμιά θέση στη Θράκη. Τώρα δε γίνεται πια τίποτα. Θα τους φάμε στη μάπα αναγκαστικά. Οι συσχετισμοί των στρατιωτικών δυνάμεων είναι συντριπτικοί υπέρ της Τουρκίας και δε μπορούμε να ρισκάρουμε πόλεμο.
  Όσο για την τουρκοποίηση των Πομάκων, φταίμε κι εμείς. Για να ξεχάσουν ότι είναι Βούλγαροι, τους βάλαμε να πηγαίνουν σε τουρκικά σχολεία. Βλέπεις τότε οι Βούλγαροι ήταν εχθροί, τόσο λόγω των Βαλκανικών Πολέμων, όσο και λόγω των σφαγών που έκαναν στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τις οποίες όλως περιέργως ξεχνάμε να μνημονεύσουμε, ενώ τις σφαγές των Ναζί τις θυμόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι.

 7. Μίνως avatar
  Μίνως 19/05/2009 10:40:39

  Evros
  "Geçmiş olsun"

  Κοιτα να συνηθίσεις σ'αυτήν την γλώσσα διοτι εντός ολίγου αυτήν θα χρησιμοποιείς(όσο βέβαια εξακολουθείς να καθεύδεις).

 8. Evros avatar
  Evros 19/05/2009 10:53:03

  Σχολιαστής
  Για να λέμε την αλήθεια. Το 1955 με τα γεγονότα αρκετοί Μουσουλμάνοι Τουρκικής καταγωγής φοβήθηκαν και θέλησαν να φύγουν στην Τουρκία. Το Ελληνικό κράτος με τους τότε Ελληνάρες τους γύριζαν πίσω ξανά στα χωριά τους.
  Ομως θα πρέπει να ξεχωρήσουμε τους Μουσουλμάνους σε τρείς φυλές τους ΡΟΜ η τσιγκάνους ή κατσίβελους όπως εσεις θέλετε, στους Πομάκους και τους Τουρκικής καταγωγής. Ολους αυτούς τους σαλαμοποίησε μαζί το Ελληνικό και το Τουρκικό κράτος για να εξηπηρετήσουν συμφέροντα. Αυτή η σαλαμοποίηση συνεχίζεται, όπως συνεχίζεται και η συνεργασία των Ελλήνων πολιτικών με το Τουρκικό κράτος για τον έλεγχο της μειονότητας.
  Σας καλώ όλους να ρθείτε στην μουσουλμανική γιορτή στο 1000 τον Ιούλιο. Θα δείτε το Ελληνικό και Τουρκικό πολιτικό τσίρκο να συνοστίζοντε για τις εντυπώσεις.

 9. ariel avatar
  ariel 19/05/2009 11:55:27

  Σχολιαστή
  έχω γράψει και άλλη φορά, πως αφού δεν τους διώξαμε, έπρεπε να τους εντάξουμε στην Ελλάδα πραγματικά. Εμείς κάναμε το αντίθετο. Τους σπρώξαμε στην άλλη μερια, με το να τους εγκαταλείψουμε και να τους αφήσουμε να ζουν σε συνθήκες αθλιότητας. Τα έχω ζήσει και δεν λέω σαχλαμάρες.

 10. Inger Kiss avatar
  Inger Kiss 19/05/2009 14:17:34

  Είναι προφανές πως με όσα γράφετα για τη Θράκη, είστε εναντίον των γκαίη και θα βάλω τον Δημητρά να σας κυνηγήσει.

 11. Inger Kiss avatar
  Inger Kiss 19/05/2009 14:17:50

  γράφετΕ

 12. kostasxan avatar
  kostasxan 19/05/2009 20:55:34

  Κατά αρχάς να ευχαριστήσω τον ιστότοπο που δημιοσίευσε το κείμενό μου. Παρεπιμπτόντως Evros, η ύβρις πως το ιστολόγιό μου ανήκει στο ΛΑΟΣ θα πρέπει να τονισθεί. Κι επειδή το μυαλό σου γεννάει περισσότερα από όσα μπορούν να δουν τα μάτια σου, να σου δηλώσω ότι είμαι κάτοικος της Θράκης, της Ξάνθης και σε καθημερινή βάση έρχομαι σε επαφή με τους Πομάκους που διαμαρτύρονται για όσα αυτή τη στιγμή γίνονται στα ορεινά, αλλά δεν λέγονται. Επειδή, θεωρώ πως διατηρείς πλήρη άγνοια για τα τεκταινόμενα, καλό θα ήταν να σκέφτεσαι περισσότερο, να ρωτάς ακόμη περισσότερο, να ακούς ή να διαβάζεις συνεχώς και να μιλάς ή να γράφεις ελάχιστα. Θα μάθεις πολλά με την συνταγή αυτή. Η τακτική της σπίλωσης με γκαιμπελικές μεθόδους ίσως να είναι προσωπική σου κατάκτηση, αλλά επειδή δεν με γνωρίζεις καλό θα ήταν να μην με συγχέεις με ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Γύρνα στην πραγματικότητα και θα δεις ότι είναι διαφορετική από όσα λες. Ούτε εγώ ήθελα να μάθω αυτά που έμαθα και που είδα... Ξέρεις, θα μπορούσα να αναφέρω και ονόματα Πομάκων που μου έδωσαν πληροφορίες και να τους στήσω στον τοίχο για να νιώσεις εσύ πως διαβάζεις αλήθειες... Οι τακτικές των δημοσιογράφων δεν είναι και τακτικές των πολιτών. Ως πολίτης, που ζω μία κατάσταση, γράφω και πολίτης θα παραμείνω. Απλός πολίτης και όχι υπηρέτης του κάθε κόμματος και του κάθε ΛΑΟΣ. Οι ταμπελίτσες έμπαιναν αλλού και από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνταν ναζί...
  Ευχαριστώ όλους σας για την υπομονή σας στην απάντησή μου, που για εμένα προσωπικά ήταν θέμα τιμής...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.