28/09/2010 19:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ απο δηλώσεις Κακλαμάνη

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ απο σημερινές δηλώσεις του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος αμφισβήτησε την περαίωση και τα συντονιστικά όργανα που έχει συστήσει ο Παπανδρέου.

Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Κακλαμάνης θεωρεί λογικές τις επιφυλάξεις που εκφράζουν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, καθώς η ρύθμιση αδικεί τους συνεπείς φορολογούμενους.

    «Είναι νομίζω αναμενόμενο και λογικό να εκφράζεται μια επιφύλαξη και ενδεχομένως και διαφωνία, για ένα μέτρο το οποίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Υπάρχει βέβαια η ανάγκη, η μεγάλη, για να υπάρξουν έσοδα στα ταμεία του κράτους. Και εδώ υπάρχει το ηθικό πλέον ζήτημα που μπαίνει, κατά πόσο μπορείς να απευθύνεσαι στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, αλλά και στους άλλους κλάδους που δεν φοροδιαφεύγουν …

Υποθέτω ότι και ο κ. Παπακωνσταντίνου θα το αντιλαμβάνεται αυτό, ότι μπορεί μεν να μη γίνεται διαφορετικά, υπάρχουν και άλλες απόψεις και σε αυτό, όμως δεν παύει να είναι ένα άδικο μέτρο για εκείνους που είναι συνεπείς», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στον ραδιοσταθμό "9,84".

Εξάλλου, έδειξε να διαφωνεί με τη θεσμοθέτηση του λεγόμενου συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης, σημειώνοντας:

    "Τα τελευταία χρόνια διολισθαίνουμε σε μη θεσμικές -σύμφωνα με τους κανόνες του πολιτεύματός μας- διαδικασίες. Το Σύνταγμα αναγνωρίζει αρμοδιότητες συγκεκριμένων λειτουργών σε όλη την κλίμακα της πολιτειακής οργάνωσης και επίσης όργανα συλλογικής λειτουργίας. Μπορεί για επιμέρους προβλήματα να χρειάζεται μια άτυπη συνεργασία συναρμοδίων προσώπων, τα άλλα, ομολογώ, ότι δεν μπορώ να τα κατανοήσω".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 28/09/2010 19:48:11

  Φίλοι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έτσι όπως πάει το πράγμα, να το θυμηθείτε. Πάμε για πλήρη απονομιμοποίηση του ελληνικού κράτους τους επόμενους μήνες. Γενικό μπάχαλο. Στο τσαφ είναι να σταματήσουν να λειτουργούν όλα. Και αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε πάμε για πείνα, για συνολική πείνα...

  Οι εφοριακοί δεν μαζεύουν φόρους, οι αστυνομικοί κάνουν τον κουφό στις εντολές της κυβέρνησης, ετοιμάζεται ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών, χωρίς την οποία δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές ΚΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ μια τέτοια δικτατορικής εμπνεύσεως κάρτα (εκεί πήγαινε η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση";;;), σε λίγο θα μας λέει το κράτος "κάντε αυτό" κι εμείς θα κάνουμε το αντίθετο έτσι για σπάσιμο και δεν θα υπάρχει και τρόπος να μας τιμωρήσει. Και όλοι τότε θα γουστάρουν αυτή την αναρχία και θα γίνει χαμός...

  Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα προλάβει να έρθει ο Σαμαράς στα πράγματα, προτού να έχουμε αυτή την καταστροφική εξέλιξη.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Επώνυμος 28/09/2010 19:53:12

   ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Επώνυμος 28/09/2010 20:31:30

   Κι από πάνω θέλουν λέει να απαγορεύσουν το κάπνισμα και στα ΙΧ. Πάνε καλά; Στις μηχανές θα επιτρέπεται άραγε; Θράκα τι λές;

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Strange Attractor 28/09/2010 21:14:59

    !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πλάκα με κάνεις;;;;;

   • Enzo avatar
    Enzo @ Strange Attractor 28/09/2010 21:17:00

    ρε δεν πανε να λενε οτι θελουν.
    απο σημερα θα γινω και λιγο παπαρηγα κουκοε.ανυπακοη!

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Strange Attractor 28/09/2010 21:20:48

    Αυτό λέγεται "δεξιά ριζοσπαστικοποίηση", Enzo!

   • Enzo avatar
    Enzo @ Strange Attractor 28/09/2010 21:23:43

    εγω σας το εχω πει. ο σαμαρας θα ειναι ο ανθρωπος που θα ενωσει την δεξια με την αριστερα κατω απο την σημαια της λαϊκης δεξιας. θα δειτε στο μελλον.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Strange Attractor 28/09/2010 21:24:10

    Με τη χρήση της κάρτας μπορούν να επιβάλλουν και να παρακολουθήσουν άνετα περιορισμούς στο κάπνισμα π.χ. δύο πακέτα το μήνα ή ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ή περιορισμό του βοδινού, όπως ανήγγειλε αυτός.

    Για να αναφέρουμε μόνο δύο ελαφριά παραδείγματα.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Strange Attractor 28/09/2010 21:27:18

    Σωστά αλλενάκι!

    Εδώ επέβαλαν θεώρηση βιβλίων και στοιχείων για να μην πλαστογραφούνται, υποτίθεται, τα φορολογικά στοιχεία και σου φορτώνουν από πάνω, σε κάθε θεώρηση, να αποδείξεις ότι η γιαγιά σου δεν ήταν ο σούπερμαν.

    Τώρα που θα έχουν τέτοια υπερεξουσία στα χέρια τους δεν θα επιβάλουν ό,τι χωράει και δε χωράει το μυαλό του ανθρώπου;

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Strange Attractor 28/09/2010 21:30:12

    Με δυο λόγια μπορούν ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΙΤΙΑ!

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Strange Attractor 28/09/2010 21:32:49

    Εγώ πιστεύω ότι νέα κάρτα είναι βλακεία ....αρκεί μία η κάρτα μέλους του ΠΑΣΟΚ όλα τα άλλα είναι ημίμετρα
    :-)

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Strange Attractor 28/09/2010 21:37:21

    Καλά, ασιτία ίσως όχι, δεν θα το τραβήξουν τόσο γιατί θα φαίνεται εχθρικό προς τον πολίτη και θα το αρνηθούν τότε όλοι, αλλά θα μπορούν να επιβάλουν διάφορα πολιτικώς ορθά πράγματα.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Strange Attractor 28/09/2010 21:47:40

    Επώνυμε, όταν αυτή τη στιγμή δεν δίστασαν να βγάλουν τα αντικαρκινικά φάρμακα εκτός λίστας, τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα διστάσουν να επιβάλλουν μερίδες φαγητού ή λίτρα βενζίνης;

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Strange Attractor 28/09/2010 21:52:53

    Δεν το ήξερα αυτό αλλενάκι! Τρομερό!

    Αυτό που λέω είναι ότι η κάρτα προφανώς θα είναι συνδεδεμένη με ένα σωρό κοσμικά πλεονεκτήματα, και με βασικό κοσμικό μειονέκτημα τη στέρηση της ελευθερίας σου. Θα εμφανίζεται όμως έτσι ώστε να θέλει ο άνθρωπος να την πάρει. Θα την κάνουν πολύ ελκυστική. Δεν θα φαίνονται πράγματα πιθανά όπως ασιτίες κλπ. Αμφιβάλλεις ότι θα συνδεθεί π.χ. με "ανεξάρτητες αρχές" που θα ελέγχουν την ορθή χρήση της;

    Ο βασικός λόγος για να μην την πάρεις θα είναι πνευματικός. Και θα έχεις λόγο να μην την πάρεις επισης και τη στέρηση της ελευθερίας σου. Αλλά κατά τα άλλα η δική μου γνώμη είναι ότι θα την εμφανίζουν πολύ ελκυστική και δεν θα παίζουν - σε σχέση πάντοτε με την κάρτα - σενάρια π.χ. ασιτίας. Φυσικά, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

    Αυτό με τα φάρμακα που ανέφερες μπορεί π.χ. να γίνει και χωρίς την κάρτα, δεν είναι αυστηρά συνδεδεμένο με την κάρτα.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Strange Attractor 28/09/2010 21:58:22

    Δεν έχει σχέση με την κάρτα φυσικά, ειναι όμως ενδεικτικό των αδίστακτων προθέσεών τους, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν όποτε αυτοί κρίνουν.

   • Misha avatar
    Misha @ Strange Attractor 28/09/2010 23:35:44

    Παιδες, με την κάρτα θα συνδεθούν αρχικά οι αποδείξεις, μετά, ότα το καρτελόνι θα πάρει την μορφή της E-ID (όπως έχει ηδη εξαγγελθεί) θα ενσωματωθούν ΥΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ : Ασφάλιση, περίθαλψη, εργασία, ιατρικό ιστορικό , συναλλαγές με την εφορία και ποιος ξέρει τι άλλο.

    Χωρις την καρτούλά αυτή συνεπώς δε θα μπορείς ουτε να πουλάς, ουτε να αγοράζεις, ουτε να έχεις τα φάρμακα σου.

    100% επιβεβαίωση της σχετικής προβλεψης της Αποκάλυψης [που γραφτηκε πριν 1900τόσα χρόνια.

    Ακόμα και όταν άκουγα τις προοπτικές αυτές την δεκαετία του 1980 μου φαίνονταν παραμύθια για αγρίους, και όμως τωρα καλούμαστε να πουμε τα μεγάλα ΟΧΙ και τα μεγάλα ΝΑΙΟ μας ο καθένας.

  • Misha avatar
   Misha @ Επώνυμος 28/09/2010 23:30:31

   Eπώνυμε

   Επειδή έχω ψυλλιαστεί πως αγαπάς τη ρωμαίικη παράδοση , θα σου πω ένα τσιτάτο του αη Γιάννη του Χρυσόστομου , ο οποίος τα έβαλε με τους παλατιανούς της εποχής του για χάρη των φτωχών: κάλλιο η αναρχία από έναν άδικο άρχοντα.

   Πιστεύω ειλικρινά πως μια γενικευμε΄νη απειθαρχία στις επιταγες ΓΑΠ-ΔΝΤ είναι ικανή να σώσει την πατρίδα μέσα σε μερικές ώρες, αναγκάζοπντας τον Τσολάκογλου να πάει στη βάση του κι ακόμα παραπέρα.

   Οι φορτηγατζήδες δείχνουν τον δρόμο.

 2. kiki avatar
  kiki 28/09/2010 20:15:39

  Την θεια Βασιλω,θα προσπαθησω να την πεισω να παρει την καρτα για τις συναλλαγες της,ηλικια 87 ετων αγροτισα,την μανα μου 87 ετων,αστη ,καχυποπτη με τις τραπεζες και τα ηλεκτρονικα,θα την πεισω να παρει καρτα,για τις συναλλαγες της,εδω δεν μπορω να την πεισω οτι η τηλεοραση εχει τηλεκοντρολ.

  • Misha avatar
   Misha @ kiki 28/09/2010 23:36:59

   Κική, το ζητούμενο είναι να αρνηθείς εσυ τα τερτίπια τους.

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/09/2010 20:21:21

  Η απαγόρευση της πληρωμής με μετρητά είναι δικτατορικό και αντισυνταγματικό μέτρο.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ αλλενάκι 29/09/2010 10:06:41

   Tobin Tax all the way, και γιά τον αέρα που αναπνέουμε, σλλενάκι.

   O νέος νεοταξικός φόρος €200+ Δις ετησίως, στα χέρια της νεοταξικής μαφιοκρατίας. Γιά να μάς ψεκάζει, να μάς μολύνει με τον ιό Embola, γιά ν'αποφασίζει ποιός από εμας θα ζήσει και ποιός θα πεθaiνει, γιά.. «το καλό μας».

   De-Population η λύση Τους, στο Οver-Population παγκόσμιο πρόβλημα.

   Χρειάζονται πολλά λεφτά (των φορολογουμένων βεβαίως), γιά έρευνες κι εμβόλια (Bill & Melinda Gates Foundation oι σημαιοφόροι της προσπάθειας). Etσι, με τη «μάσκα» της κατ'επίφαση ευσπλαχνίας και φιλανθρωπίας, θ'αποδεκατίζεται «softly» το αύριο της στοχευμένης ανθρωπότητας, και ιδιαίτερα των τριτοκοσμικών, οι οποίοι σύμφωνα με τον Kissinger "δεν αξίζει να ζουν". Για ν'απομείνουν τελικά, μόνον οι 500,000 (πεντακόσιες χιλιάδες) των εκλεκτών της δήθεν ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, που θα μοιράζονται ανενόχλητοι πλέον, στον αιώνα τον άπαντα, τους Θησαυρούς και τ'αγαθά της γής.

   Ομως, όπως όλοι οι τρελλαμένοι γιά εξουσία και χρήμα αλαζόνες, επιδεικτικά αγνούν τους νομοτελειακούς κι αστάθμητους παράγοντες των κοινωνικών εκρήξεων..

   *
   Φόρο «Τobin Τax» προτείνει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου

   ..«δεν αρκεί να υπάρχει μια δημοσιονομική ισορροπία, δηλαδή ένα μάζεμα του σημαντικού χρέους των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά χρειάζεται να υπάρχουν και επενδύσεις και στήριξη της ανάπτυξης.

   Και αυτό, αν δεν γίνει σε κρατικό επίπεδο, σε επίπεδο δηλαδή κρατών-μελών, μπορεί και πρέπει να γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο με νέα μέσα.

   Και τα νέα μέσα που προτείνουμε, είναι πολύ συγκεκριμένα. Πρώτα απ’ όλα, ένας Φόρος, «Τobin Τax», όπως λέγεται, δηλαδή, στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, που μπορεί να φέρει περίπου 200 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο για την ανάπτυξη στην Ευρώπη.

   Ένας φόρος, ο πράσινος όπως λέγεται, για τους εκπεμπόμενους ρύπους. Και βεβαίως, τα ευρωομόλογα που θα στηρίξουν μακροπρόθεσμες επενδύσεις για την ανάπτυξη».

   ~Συνεδρίαση Ευρωσοσιαλιστικού Κόμματος, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
   ~GIGA FM 105.4: Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2010 19:38

 4. ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ avatar
  ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ 28/09/2010 20:32:00

  “Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του”. (Αποκάλυψη 13:16,17)

  οι Εγγλεζοι που ειπαν οχι ειναι πιο πονηροι ?
  εδω διαβασα οτι οι γερμανικες αντιστοιχες καρτες εχουν προβλημα ασφαλειας...
  Μπα κατι μου μυριζει οτι προσπαθουν να κανουν οι τραπεζες.....

  Τυχαιο δε νομιζω ! ! ! ! ! !

  Γρηγορειτε

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/09/2010 20:34:37

  Δεν δεχόμαστε την ΚΑΡΤΑ-ΧΕΙΡΟΠΕΔΑ.
  Συλλογική αντίσταση στη ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ.

  • Γλίτσας avatar
   Γλίτσας @ αλλενάκι 28/09/2010 20:37:31

   Γίνε η πασιονάρα του νέου ανένδοτου κατά του 666. Μαζύ σου όλοι. Να πάρεις και την Ντίμη στον όμορφο αυτό αγώνα. Δεν περισσεύει κανένας.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Γλίτσας 28/09/2010 20:40:43

    ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΟΣΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Γλίτσας 28/09/2010 20:42:02

    Γιατί το κοροϊδεύεις; Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο; Διάβασες αυτά που λέει ο Γέροντας Παϊσιος σε ανύποπτο χρόνο; "Γέροντος Παϊσίου Λόγοι, τόμος Β΄, Πνευματική Αφύπνιση". Σελίδες 176 και επόμενες, αν θυμάμαι καλά. Δες εκεί τι ακριβώς λέει και αν θέλεις μετά, μην τα ακολουθείς ή κορόιδεψε όσο θέλεις. Αλλά θα εκπλαγείς από το πόσο προφητικός αποδεικνύεται σήμερα ο λόγος του Γέροντα!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Γλίτσας 28/09/2010 20:48:13

    Όλα αυτά οδηγούν νομοτελειακά σε αυτό που πιστεύω από μικρός. Αργά ή γρήγορα, με αρχή την κάρτα συναλλαγών, μέσω της οποίας θα φακελωνόμαστε όλοι, θα οδηγηθούμε στο επόμενο βήμα: τσιπάκι εμφυτευμένο που θα έχει όλα τα στοιχεία μας προσωπικά, τραπεζικά, κλπ. Θα ακουμπάμε το δάχτυλο στον αισθητήρα και θα αφαιρούνται χρήματα από το λογαριασμό μας που θα πηγαίνουν στον λογαριασμό του καταστήματος με την πλήρη ενημέρωση της εφορίας και άλλων. Η απόλυτη πρακτικότητα μεν το απόλυτο αλά μπιγκ μπράδερ φακέλωμα δε. Τα χρήματα θα είναι άυλα σε όλα τα επίπεδα πλέον. Και οι ληστείες θα αφορούν κόψιμο του δαχτύλου... Καλό ή κακό δεν ξέρω. Αλλά το ότι το εντόπισε ο Ιωάννης πριν 2000 χρόνια κάτι μου λέει. Πάντως θα γίνει.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Γλίτσας 28/09/2010 20:58:32

    Θα γίνει, strange... Σε πολύ λίγο θα είναι γεγονός.

    Μπαίνουμε στο πιο σκοτεινό τούνελ της ανθρωπότητας, με τις μεγάλες φρίκες... Το τέλος του τούνελ θα είναι η Μεγάλη Επανάσταση, που όλοι ευαγγελίστηκαν και κανείς δεν πρόσφερε.

    Εδώ θα είμαστε και θα τα ζήσουμε.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Γλίτσας 28/09/2010 21:01:06

    Τρεισήμιση χρόνια θα κρατήσει, σιγά το πράγμα, όσοι το ξεπεράσουμε με επιτυχία μας περιμένουν λαμπρές ημέρες. Θα αλλάξει πάρα πολύ μετά η ζωή όλων των ανθρώπων προς το καλύτερο. Τα λέει και η Αποκάλυψη, μας τα είπε και ο Γέροντας.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Γλίτσας 28/09/2010 21:07:28

    Για να δούμε... Οι περισσότεροι δεν μπορούμε ούτε 10 δευτερόλεπτα να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας, τα "τρεισήμισι χρόνια" θα είναι αιώνες...

    Εφ'όσον πιστεύεις ότι πρόκειται για το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε ("it's the end of the world as we know it"), δες και τι έχει ειπωθεί και γραφεί για το πόσο δύσκολα χρόνια θα είναι... Τα ξέρεις καλύτερα από εμένα, φυσικά.

   • tiramola avatar
    tiramola @ Γλίτσας 28/09/2010 21:10:29

    @Strange.
    "Johnny Mnemonic" by William Gibson
    "Neuromancer" από τον ίδιο και πολλά άλλα που έχουν γραφτεί από την δεκαετία του 80

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Γλίτσας 28/09/2010 21:19:31

    Αθανάση, δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα και δεν πιστεύω τίποτα από όσα έχουν γραφτεί, παρά μόνον αυτά που αναγνωρίζει επίσημα η Εκκλησία μας. Τα βιβλία του Γέροντος δεν τα αναγνωρίζει ακόμη επίσημα, όμως τα αναγνωρίζει ημιεπίσημα και θα ανανγωριστούν όταν (σχετικά σύντομα) καταταγεί ο Γέροντας στους Αγίους της Εκκλησίας.

    Ο Γέροντας λοιπόν μας είπε στο ίδιο βιβλίο ότι ο Χριστός ο ίδιος θα μας βοηθήσει με έναν τρόπο που μετά από προσευχή τον αποκάλυψε και στον Γέροντα, αλλά δεν τον είπε ο Γέροντας και άφησε μόνον ένα επιφώνημα θαυμασμού στις μοναχές που κατέγραφαν την ομιλία του, θαυμασμού για την πρόνοια του Θεού.

    Δεν θα σωθούμε από μόνοι μας, αυτό, όπως σωστά λες, δεν παίζει...

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Γλίτσας 28/09/2010 21:40:37

    @tiramola: Matrix, They live, πολλοί προσπάθησαν να μιλήσουν για το θέμα.

  • mitsosms avatar
   mitsosms @ αλλενάκι 28/09/2010 20:43:51

   Γιατί δεν την δέχεσαι; Τις πιστωτικές από την άλλη γιατί τις δέχεσαι;

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ mitsosms 28/09/2010 20:52:10

    Έχω ελεύθερη τη χρήση της πιστωτικής Ή/KAI με μετρητά.

    Η απαγόρευση της πληρωμής με μετρητά είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΛΟΚΤΗΣΙΑΣ.

   • Enzo avatar
    Enzo @ mitsosms 28/09/2010 21:07:54

    σωστον!

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/09/2010 20:38:42

  Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ένα σάπιο σύστημα όταν μόλις αποκαλύφθηκαν ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ότι έβαζαν στο χέρι δεκάδες ακίνητα και κτήματα ανήμπορων ανθρώπων.

 7. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 28/09/2010 20:39:49

  Αποκάλυψη, κεφ. 13, στίχοι 16-17: "... και ποιει παντας, τους μικρους και τους μεγαλους, και τους πλουσιους και τους πτωχους, και τους ελευθερους και τους δουλους, ινα δωσιν αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι το μετωπον αυτων, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού."

  Μας προειδοποίησε και ο Γέροντας Παϊσιος ότι πρώτα θα βγει η κάρτα, θα πούνε "να την πάρετε, δεν είναι τίποτα, δεν λέει αυτά η Γραφή" και μετά θα πούνε "α, για να μην τη χάσετε και έχετε πρόβλημα και δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές, κάντε το χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο για να είστε ασφαλείς".

  Έρχεται κάτι χειρότερο από δικτατορία ή αντισυνταγματικότητα. Έρχεται η παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου!

  Βέβαια, δεν ξέρουμε αν θα έρθει στις σημερινές ημέρες ή μετά από μερικά χρόνια ή δεκαετίες ή εκατονταετίες, πάντως αυτή η μεθόδευση είναι ξεκάθαρο τι πάει να περάσει. Κι όσοι αρνηθούν να το δουν για να μην τους περάσουν για "οπαδούς του Λιακόπουλου" θα φέρουν αυτοτελή ευθύνη.

  Διότι και οι Λιακόπουλοι είναι μέρος του κόλπου: γελοιοπούν αυτά τα πολύ σοβαρά πράγματα, ώστε όταν πάνε κάποιοι να μιλήσουν για αυτά επειδή θα βλέπουν ολοφάνερα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, να πάνε και να πουν οι άλλοι ότι "να, δείτε τους, Λιακόπουλοι είναι κι αυτοί".

  Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: Δεν είναι δυνατόν να περάσει, αν ΕΜΕΙΣ δεν πούμε "ναι". Δεν μπορούν να παραβιάσουν την ελευθερία μας!

  Για όποιον έχει δει το "Δικηγόρο του Διαβάλου" με τον Αλ Πατσίνο και τον Κήανου Ρηβς, ας θυμηθούμε πώς τελειώνει η εμπλοκή του Ρηβς με τον Πατσίνο: Πραγματικά, σχεδόν Ορθόδοξη προσέγγιση σχετικά με την ελευθερία του ανθρώπου και εκπληκτικά εύστοχα όλα όσα περιέγραφε εκείνη η ταινία σχετικά με το πώς κινείται ο διάβολος. Βέβαια, αυτό που δεν ισχύει από εκείνη την ταινία, είναι η παντοδυναμία του διαβόλου που εμφάνιζε. Ευτυχώς, υπάρχει Θεός και ευτυχώς, ο διάβολος νικήθηκε από το Σταυρό του Χριστού.

  Πρέπει όμως κι εμείς να κάνουμε το δικό μας μερτικό, να πούμε κι εμείς το μεγάλο όχι.

  Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Σαμαράς στη ΔΕΘ (το Σάββατο) μίλησε για την κάρτα αυτή και τάχθηκε κατά!

  Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρει επίσης και η Εκκλησία της Ελλάδος μια καθαρή θέση, ώστε να ξέρουμε όσοι μας ενδιαφέρει το θέμα τι να κάνουμε - το ζήτησε και ο Γέροντας Παϊσιος αυτό.

  Ζούμε στιγμές δοκιμασίας όλοι, που θα φανεί πού θα πάει και τι θα κάνει ο καθένας. Μας παρηγορεί η διαβεβαίωση του Γέροντα ότι "θα συντομευθούν οι ημέρες δια τους εκλεκτούς" και δεν θα κρατήσει πολύ η δοκιμασία του Αντιχρίστου. Μια δοκιμασία τρεισήμιση ετών θα είναι...

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Επώνυμος 28/09/2010 20:42:38

   ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κο ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ!!!
   ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ!!!

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ αλλενάκι 28/09/2010 20:51:10

    Το είπε. Βέβαια, όχι για αυτή την κάρτα των "συναλλαγών", αλλά για την "κάρτα του πολίτη" που τίποτε δεν μας αποκλείει να περιλαμβάνει και τις πληροφορίς τις σχετικές με τις συναλλαγές του πολίτη, ώστε να "μειωθεί κι άλλο η γραφειοκρατία" (!).

    Συγκεκριμένα, είπε ο Σαμαράς:

    "Δεν χρειάζεται να βγάλουμε πρόσθετη «κάρτα» για κάθε πολίτη, όπως πρότεινε ο κ. Παπανδρέου. Αυτό θα φέρει επί πλέον κόστος και μεγάλη καθυστέρηση. Οι τρείς αριθμοί που ήδη έχει και το δελτίο ταυτότητας αρκούν. Είπαμε να μειώσουμε τη γραφειοκρατία, όχι να τη διογκώσουμε. Είπαμε να κόψουμε τις δαπάνες, όχι να τις αυξήσουμε χωρίς λόγο."

    h__p://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=65551&Itemid=92

  • mitsosms avatar
   mitsosms @ Επώνυμος 28/09/2010 20:45:29

   Αντίχριστος η κάρτα; Έχει ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται!!!!

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ mitsosms 28/09/2010 20:52:21

    Ακριβώς. Διαβάστε αυτά που λέει ο Γέροντας στο βιβλίο που λέω παραπάνω και θα τα δείτε και μόνοι σας.

    Φυσικά, δεν είναι υποχρεωτικό κανένας να πιστέψει το Γέροντα. Ευτυχώς, έχουμε ελευθερία και κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Εγώ πάντως τον πιστεύω.

  • Enzo avatar
   Enzo @ Επώνυμος 28/09/2010 20:47:05

   ρε συ επωνυμε τον παϊσιο τον ειχα γνωρισει και με ειχε ευλογησει, λες να την γλυτωσω?

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Enzo 28/09/2010 20:55:21

    Άσχετο. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην δεχθεί κανείς το χάραγμα, που θα είναι άρνηση πίστεως. Τα λέει ο Γέροντας αναλυτικά, μια που τον γνώρισες, διάβασέ τα κιόλας. Η κάρτα ΔΕΝ είναι το χάραγμα. Αλλά αν την πάρεις και συνηθίσεις να δουλεύεις με αυτήν, τότε όταν θα έρθει η ώρα να αντικατασταθεί με το χάραγμα θα είναι σχεδόν αδύνατον στους ανθρώπους να ζήσουν χωρίς την κάρτα. Γι' αυτό ίσως το καλύτερο θα ήταν να μην την πάρουμε από τώρα.

    Βέβαια, θα εξαρτηθεί από το πώς θα μεθοδευθεί ακριβώς η κάρτα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει η Εκκλησία, το Άγιο Όρος, και θα πράξουμε ανάλογα. Υπάρχει φυσικά περίπτωση το πράγμα να μην πηγαίνει εκεί, να μην είναι αυτό που νομίζουμε, αλλά οι ενδείξεις που έχουμε αυτή τη στιγμή εκεί μας οδηγούν.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 28/09/2010 21:01:17

    εχω το βιβλιο του και δεν το εχω διαβασει.μα τι καθομαστε και λεμε? βασικα πρεπει να σουταρουμε τον γιωργακη απο την ελλαδα το γρηγοροτερο!!!!!
    εκει ειναι η λυση.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Enzo 28/09/2010 21:08:39

    Κάνε ένα κόπο Enzo...

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Enzo 28/09/2010 21:15:42

    Όχι ό,τι κι ό,τι, υπάρχει δυστυχώς και αρκετό trash για τον Γέροντα μιλάμε για το "Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι τόμος Β΄ Πνευματική Αφύνπιση", Έκδοση του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής Θεσσαλονίκης.

    Δεν είναι θέμα Σαμαρά. Αν πρόκειται για εφαρμογή του σχεδίου του Αντιχρίστου, ο εχθρός θα είναι ο ίδιος ο διάβολος και δεν μπορεί να τον νικήσει ένας Σαμαράς, ούτε εξαρτάται από έναν Γιωργάκη. Δεν ξέρουμε δηλαδή αν σήμερα θα πραγματοποιηθούν αυτά που προφητεύει η Αποκάλυψη ή αν πρόκειται για hoax, με σκοπό να αποκοιμηθούν τα αντανακλαστικά μας.

    Άλλωστε, αν διαβάσεις την Αποκάλυψη, το λέει καθαρά ότι το Θηρίο, προτού κυριαρχήσει, θα έχει δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα από το οποίο θα θεραπευθεί και θα θαυμάσει όλη η γη και θα το ακολουθήσει (το θηρίο). Κεφάλαιο 13, στίχοι 2-3: "και το θηριον ο ειδον ην ομοιον παρδαλει, και οι ποδες αυτου ως αρκου, και το στομα αυτου ως στομα λεοντος. και εδωκεν αυτω ο δρακων την δυναμιν αυτου και τον θρονον αυτου και εξουσιαν μεγαλην. και μιαν εκ των κεφαλων αυτου ως εσφαγμενην εις θανατον, και η πληγη του θανατου αυτου εθεραπευθη. και εθαυμασθη ολη η γη οπισω του θηριου,..."

    Άρα, εμένα αυτό μου λέει ότι δεν θα νικηθεί το Θηρίο με ανθρώπινα μέσα, παρά μόνον με την επέμβαση του Θεού, μετά την οποία θα έλθει χιλιόχρονη βασιλεία του Χριστού με τον διάβολο δεμένο, οπότε και θα κηρυχθεί πραγματικά το Ευαγγέλιο σε όλη τη γη, σύμφωνα με όσα μας είπε ο Χριστός.

    Είναι πολλά ακόμη να γίνουν από αυτά που μας είπε ο Γέροντας. Το κυριότερο σημείο που μας είπε είναι η απόπειρα των Εβραίων να ξαναχτίσουν το ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ. Θα δείξει. Προς το παρόν, απλώς είμαστε σε εγρήγορση, χωρίς να το δένουμε κόμπο ότι θα συμβούν αυτά τα γεγονότα στις μέρες μας.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 28/09/2010 21:22:17

    ρε τωρα βρεθηκαν να γινουν ολα αυτα? σε μας ελαχαν ολα?
    θα τα δει ολα η δικια μας η γενια τελικα.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Enzo 28/09/2010 21:24:05

    Enzo είχες την τύχη να σε ευλογήσει ο γέροντας και δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο του ακόμα;;
    Τώρα που είσαι στα δύσκολα όπως λες διάβασέ το...βουνό ολόκληρο θα φύγει από πάνω σου.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 28/09/2010 21:31:02

    ετυχε tsilivithras να τον γνωρισω. με ειχε παρει και μεσα στην καλυβα του να με διαβασει.πιτσιρικας ημουνα.
    τον πατερα μου και κατι αλλους τους εκραξε και τους εδιωξε.μονο εμενα πηρε.
    υπαρχουν πολλοι πνευματικοι ανθρωποι στο αγιον ορος.
    αμα πας να πεις ψεμματα η' καμια μαλακιτσα σε καταλαβαινουν με την μια. δεν σε παιρνει.εκει καταλαβαινεις οτι υπαρχουν ανθρωποι σε αλλα "επιπεδα"

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Enzo 28/09/2010 21:37:49

    Εnzo
    Φίλε τα ξέρω...γι αυτό στο είπα.
    Άστα...δεν είναι για ανοιχτή συζήτηση αυτά τα πράγματα γιατί ο κόσμος όχι μόνο δεν πιστεύει αλλά τα κοροιδεύει κιόλας.

    Ο Επώνυμος τα είπε με πολύ ωραίο τρόπο αλλά εγώ απορώ πως δεν βγήκε κανείς να κοροιδέψει ακόμα.

    Κι αυτό που ανέφερε για την ταινία του Πατσίνο...εκεί είναι το κλειδί...ελεύθερη βούληση...αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει από εγωισμό και μόνο...δεν καταλαβαίνει ότι σε τελική ανάλυση πάντα αυτός έχει την τελική απόφαση...αρκεί να είναι οξυμένη η συνείδηση.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Enzo 28/09/2010 21:41:48

    Βγήκε αυτός που έχει τον θεσμικό ρόλο, ακριβώς από κάτω. Άργησε 32'' ακριβώς.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Enzo 28/09/2010 21:43:17

    Αγαπητέ Τσιλιβήθρα, ακόμη κι αυτοί που κοροϊδεύουν κατά βάθος προβληματίζονται. Ο κόσμος έχει πολύ περισσότερη ανησυχία από όσο δείχνει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα δεν είναι αυτοί που κοροϊδεύουν, αλλά οι διάφοροι Λιακόπουλοι που εξευτελίζουν αυτά τα πράγματα και δημιουργούν εστίες εξευτελισμού της Αγίας Γραφής και των λόγων των Αγίων της Εκκλησίας μας. Η πηγή του κοροϊδέματος είναι δηλαδή οι Λιακόπουλοι. Το να κοροϊδέψεις είναι ανθρώπινη αντίδραση και εύκολο να το ξεπεράσει, αυτός που κοροϊδεύεται. Το να προβληματιστείς σοβαρά και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να επηρεαστεί από τον εξευτελισμό που δημιουργούν σε αυτά τα πράγματα οι Λιακόπουλοι, αυτό είναι το πραγματικά δύσκολο.

    Αλλά έχει ο Θεός για όλα. Ευκαιρία είναι όλα αυτά να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι.

    Και θα εκπλαγεί κανείς, όταν θα έρθει πραγματικά κάτι εκ του Αντιχρίστου να δει πόσο οι Λιακόπουλοι της εποχής εκείνης (ή οι σημερινοί, αν τα ζήσουμε σήμερα) θα είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να υποταχθούν και να δώσουν άλλοθι στη μεθόδευση.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 28/09/2010 21:44:39

    βγηκε ο λαστιχενιος και τα κοροιδευει.
    χαχαχαα, ρε λαστιχενιε, πηγαινε να σε διαβασει κανενας παπας!

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Enzo 28/09/2010 21:55:10

    Επώνυμε
    δεν διαφωνώ καθόλου.Μαλώνω πιο πολύ με φίλους που πιστεύουν στις βλακείες του Λιακόπουλου παρά με φίλους άθρησκους ή άθεους.
    Χώρια τη ζημιά που κάνει και σε ανθρώπους με πατριωτικές ανησυχίες που νομίζουν ότι θα ρθει ο Πούτιν σε ένα διαστημόπλοιο να μας σώσει...

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ Enzo 28/09/2010 22:16:38

    Οσο αλαζονικό είναι για κάποιον άνθρωπο να αμφισβητεί την ύπαρξη του θεού, άλλο τόσο είναι το να υποστηρίζει ότι τον εκπροσωπεί.
    Η σχέση του κάθε ανθρώπου με τον Θεό είναι αυστηρά προσωπική και δεν υπόκειται ούτε σε δόγματα, ούτε σε θρησκείες που απώτερος σκοπός τους είναι μόνο να ποδηγετήσουν και να εξυπηρετήσουν υλικές και όχι πνευματικές ανάγκες.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Enzo 28/09/2010 22:20:47

    Ευτυχώς, Κάποιε, εμείς στην Ορθοδοξία δεν θεωρούμε ότι υπάρχει εκπρόσωπος του Θεού επί της γης. Αυτά είναι ρωμαιοκαθολικές αιρέσεις. Στην Ορθοδοξία η σχέση του ανρθώπου είναι απευθείας με το Θεό. Και η τέλεση των Μυστηρίων από την Εκκλησία είναι απευθείας επαφή με το Θεό.

    Αυτό ακριβώς ήταν η διαμάχη για τις "κτιστές" και τις "άκτιστες" ενέργειες επί Γρηγορίου του Παλαμά. Ακτιστες ενέργειες σημαίνει ότι η δράση του Θεού είναι και αυτή Θεός. Δεν είναι κάτι άλλο από το Θεό. Εκεί ακριβώς είναι που δεν υπάρχει μεσολάβηση μεταξύ Θεού και ανθρώπου στην Ορθοδοξία. Και ο ρόλος της Εκκλησίας, των ιερέων, δεν είναι να στέκονται στη μέση του δρόμου και να σου εμποδίζουν την πρόσβαση, αλλά να στέκονται στην άκρη του δρόμου και να σου δείχνουν ποιος είναι ο δρόμος.

    Γιατί ο δρόμος υπάρχει. Και όλα τα άλλα είναι απλώς πλάνες.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Enzo 29/09/2010 10:19:11

    @ Enzo @ tsilivithras Είναι πολύς ο κόσμος που πιστεύει και σέβεται τα Θεία.

    Προϊόντα μακράς διαρκείας, λάδι, αλεύρι γιά τις "βροχερές ημέρες" που έρχονται.

  • koxakis avatar
   koxakis @ Επώνυμος 29/09/2010 09:33:13

   Φιλε μου οι "οπαδοι" οπως τους αποκαλεις του Λιακοπουλου ειναι πολυ καλα ενημερομενοι για αυτα τα θεματα και θα μπορουσες πολλα να αποκομισεις απο τα βιντεο που ανεβαζουν στο δικτυο χωρις κανενα προσωπικο κερδος με μονο σκοπο μια εναλακτικη ενημερωση ....Μια βολτα στο γιουτουμπ και στα βιντεακια των "οπαδων" θα σε ξαφνιασει ευχαριστα ....
   πολυ φιλικα πολυ καλη σου μερα !!

 8. tiramola avatar
  tiramola 28/09/2010 21:35:27

  Ναι, τα οράματα του Παίσιου από όνειρα βαρεμένων μοναχών...

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ tiramola 28/09/2010 21:38:33

   Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να πιστέψει τιραμόλα, ευτυχώς έχουμε ελευθερία, εμείς πιστεύουμε το Γέροντα Παϊσιο, εσύ πίστεψε τον ΓΑΠ. Ο καθένας κάνει τις επιλογέ του. Δόξα τω Θεώ, έχουμε ακόμα δημοκρατία.

  • loretta avatar
   loretta @ tiramola 28/09/2010 21:43:11

   ....οι βαρεμενοι μοναχοι οπως λες τιραμολα ...δικαιολογουνται....Ο βαρεμενος ομως που μας κυβερναει ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ.

 9. tiramola avatar
  tiramola 28/09/2010 21:43:12

  Η κοινωνία θα προχωρήσει όπως θα προχωρήσει και κανένας Γιωργάκης η Αντωνάκης ή ο Θεός ο ίδιος δεν πρόκειται να διακόψει αυτήν την πορεία.
  Η πιό ασφαλής μεταφορά δεδομένων στο κοντινό μέλλον θα είναι με μικροτσιπ εμφυτευμένο στο κεφάλι(βαποράκια πληροφοριών)αφού θα μαίνεται ανελέητος ο πόλεμος μεταξύ των πολυεθνικών και η μετάδοση δεδομένων στο ηλεκτροσύμπαν δεν θα είναι ασφαλής λόγω συνεχών επιθέσεων από κινέζικους ιούς.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ tiramola 28/09/2010 21:45:56

   Αν έχεις διαβάσει Γκίπσον είναι ολόκληρη σχολή το κυβερνοπάνκ.
   Μόνο που το κυβερνοπάνκ είναι αντίσταση στο δομημένο υφιστάμενο σύστημα...

   • tiramola avatar
    tiramola @ Ο Ιθαγενής 28/09/2010 21:52:52

    Ότι έχει γράψει το έχω διαβάσει

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ tiramola 28/09/2010 21:46:43

   Ε, αφού ούτε ο Θεός δεν θα μπορεί να το εμποδίσει, τότε τι να πούμε εμείς ρε τιραμόλα.

   "Το μωρόν του Θεού, σοφώτερον των ανθρώπων εστί και το ασθενές του Θεού ισχυρότερον των ανθρώπων εστί". Προς Κορινθίους 1,25.

   Είπαμε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εσείς τις δικές σας, εμείς τις δικές μας. Ο Θεός έδωσε ελευθερία και το κυριότερο περιεχόμενο αυτής της ελευθερίας είναι να δικαιούσαι να είσαι μακριά από το Θεό και να μην Τον πιστεύεις.

   • tiramola avatar
    tiramola @ Επώνυμος 28/09/2010 21:55:15

    Αυτά τα γνωρίζω Επώνυμε και μάλιστα πολύ καλά, κάποιοι άλλοι έπαιξαν με την δεξιά του κυρίου και είναι για φτύσιμο.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ tiramola 28/09/2010 22:06:23

   και εγώ για αυτό γελάω και περνάω πολύ καλά με τις γελοιότητες:

   opengov, diavgeia, apografi, ΕΑΠ.

   Το ξέρεις ότι 1/10/2010 σταματά να λειτουργεί νόμιμα η δημόσια διοίκηση;
   Με τη diavgeia οποιαδήποτε διοικητική πράξη δεν είναι εκτελέσιμη αν δεν έχει προηγηθεί ανάρτηση...μόνο που η αναμένεται η εγκύκλιος Ραγκούση, η τεχνική υποστήριξη, οι διευκρινίσεις...οι άνθρωποι δεν είναι κυβερνοπάνκ κυβερνοάσχετοι είναι που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, που δεν μπορούν να πάνε από το Α στο Β. Από αυτές εδώ τις σελίδες κριτίκαρα τα λάθη τις αβλεψίες ή τις παραλείψεις των προηγούμενων αλλά οι νυν είναι ή ηλίθιοι ή "ηθελημένα" ηλίθιοι, οπότε κοιτώ το χάος και να το θυμάσαι θα ξεσπάσει κάπου και όταν σπάσει θα είναι με αίμα αυτή τη φορά.
   Έχει καταρρεύσει το σύστημα περιμένουν ΦΕΚ με αρμοδιότητες δεν ξέρει ο Υπουργός τι έχει στις αρμοδιότητές του (πχ διαδήλωναν οι αλιείς στην Αποστολάκη γιατί δεν έχει βγει το ΦΕΚ της θάλασσας η ΓΓ Αθλητισμού κάνει βόλτες και ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς συναντά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος...χάος και τον Φεβρουάριο τα ξανά λέμε....)

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Ο Ιθαγενής 28/09/2010 22:13:07

    Κι εντωμεταξύ, με δεδομένο ότι όλα τα ΦΕΚ είναι πλέον δωρεάν προσβάσιμα για τον καθένα στο Ίντερνετ, πραγματικά δεν ξέρω Ιθαγενή τι νόημα έχει πλέον αυτή η "diavgeia".

    Η πλάκα είναι ότι ΕΝΑ σωστό πράγμα έκανε το ΠΑΣΟΚ, τη δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ΦΕΚ, και ξέχασε να το διαφημίσει! Διαφημίζει την καταστροφή της χώρας ως δήθεν σωτηρία της, και το μόνο πραγματικά σωστό που έκανε το έχει αποσιωπήσει!

    Μωρε τι είν' τούτοι;;;

 10. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 28/09/2010 22:17:10

  Βρε μπας και αυτό επιδιώκουν τελικά, την καταστροφή; Για να έρθουν να τα αγοράσουν μετά όλα για ένα κομμάτι ψωμί τα αφεντικά τους;

  • loretta avatar
   loretta @ Επώνυμος 28/09/2010 22:26:45

   με διαμεσολαβητη για την οικογενεια τον χαρη και τον νικολακη..!!

  • anonymos avatar
   anonymos @ Επώνυμος 28/09/2010 23:22:43

   Εχεις διαβάσει την Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου?

 11. Enzo avatar
  Enzo 28/09/2010 22:20:15

  ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
  ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
  ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Enzo 28/09/2010 22:24:28

   Αγαπητέ Enzo, η ελπίδα μας είναι ότι μέσα σε αυτό το μπάχαλο δεν θα λειτουργήσουν και οι κανόνες που θα σε διαλύσουν.

   Αν εσύ φοβάσαι μήπως σφραγιστούν οι επιταγές σου, σε μια χώρα όπου όλοι θα έχουν σφραγίσει επιταγές, μικρή σημασία θα έχει αν έχεις σφραγίσει επιταγές.

   Γι' αυτό εγώ είμαι κάπως αισιόδοξος. Πιστεύω ότι το γενικό μπαχαλο θα έχει και το πλεονέκτημα ότι θα καταφέρουμε τελικά να τη σκαπουλάρουμε.

   Βέβαια, εσύ καλά κάνεις και μας κρατάς στην τσίτα, για να ξέρουμε και την έκταση του προβλήματος.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Επώνυμος 28/09/2010 22:33:48

    τα χρεη δεν διαγραφονται. δεν ξερω τι θα γινει αλλα ερχεται μεγαλη καταστροφη και αυτο επιδιωκει ακριβως το πασοκ.μιλαμε για πασοκ πια και οχι για κυβερνηση.
    οι φορτηγατζηδες δεν προκειται να κανουν πισω με τιποτα.
    αυτο μου λενε.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Επώνυμος 29/09/2010 13:27:24

    Διαγράφηκαν μια φορά το 1945. Και τώρα για αντίστοιχη καταστροφή πάμε. Και θα δεις ότι εδώ θα λειτουργήσουν άλλοι νόμοι, διαφορετικοί.

 12. Γ.Τ. avatar
  Γ.Τ. 28/09/2010 22:26:37

  Η κυβερνηση ειναι ανικανη να διαχειριστει το βαρος των γεγονοτων που ερχονται. Η Ελλαδα για αλλη μια φορα αποτελει πειραμα για την εφαρμογη νεων μοντελων διακυβερνησης. Θα συμφωνησω με τον επωνυμο οτι πρεπει να γρηγορουμε γιατι αυτα που ερχονται μας ξεπερνουν ολους..

  • Enzo avatar
   Enzo @ Γ.Τ. 28/09/2010 22:44:52

   επιτηδες τα κανει το πασοκ για να καταστραφουμε και ολοι οι υπολοιποι.δεν ενδιαφερεται καθολου.

   • loretta avatar
    loretta @ Enzo 28/09/2010 22:54:04

    να μην αμφιβαλεις καθολου για αυτο φιλε Enzo....ενας πρωθυπουργος που νοιαζεται δεν ειναι τουριστας στην χωρα του ουτε περιφερεται σαν θιασος απο cnn στο bloomberg...να πουλαει μαρουλια φακες και λαδι...

    το θεμα ειναι....τι θα κανουμε ολοι μας για αυτο???

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 28/09/2010 23:04:42

    πρωτον, και να ηθελε το κρατος δεν θα μπορουσε να σταματησει τους φορτηγατζηδες.κανενας κρατος στον κοσμο δεν μπορει.οποιος τα εβαλε εχασε στο τελος.
    το ιδιο θα γινει και εδω. το θεμα ποιος θα εχει επιβιωσει μεχρι τοτε.
    θα ειμαστε ολοι στην ομηρια και στην αγωνια.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 28/09/2010 23:05:38

    και μιλησα για κρατος. φαντασου εδω να δεις τι εχει να γινει που δεν υπαρχει κιολας! Χ Α Ο Σ!

 13. anonymos avatar
  anonymos 28/09/2010 23:23:07

  Οποιος διαφωνεί φεύγει

 14. soulis avatar
  soulis 28/09/2010 23:29:45

  Εξυπνες οι δηλωσεις του κακλαμανη, μαλον εχει προσφατες τις εικονες του Μαιου στο μυαλο του. Κ. Κακλαμανη sorry αλλα ολοι δεχθικατε την περαιωση ομοφωνα, τωρα για εντυπωσεις μη βγαινετε στα ραδιοφωνα και το παιζετε δηθεν θυγμενοι, και δηθεν δεχθικατε την περαιωση αναγκαστικα.
  Λιγο τον Καρατζαφερι με το μνημονιο μας θυμιζετε.

  Παλι στις τουαλετες θα τρεχετε οταν θα ερθει η ωρα, αυτο μην το ξεχασεται ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!! μονο που δεν θα βρεθουν τοσο μεγαλες τουαλετες να σας χωρεσει ολους, ουτε τοσο γερη πορτα να κρατησει τον κοσμο εξω. Ελπιζο το βραδυ να σκεφτιται λιγο τι εχετε κανει προσωπικα γιαυτο τον τοπο και ελπιζω να σας εδωσα μια ιδεα ωστε να κοιμαστε υσηχα τα βραδυα

 15. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 28/09/2010 23:43:54

  άμα αντλείτε επιχειρήματα από αποσπάσματα της Αποκάλυψης και λόγους του Παίσιου, τι να πω.....σε λίγο θα αναφέρετε και τους Νεφελίμ....

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ δαιμονάκι 28/09/2010 23:59:47

   Τους ανέφερες εσύ και σε ευχαριστούμε γι'αυτό.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ δαιμονάκι 29/09/2010 13:26:20

   Κανένας δεν μίλησε για Νεφελίμ. Και για τον ρόλο των Λιακόπουλων, στους οποίους βασίζονται στη συνέχεια οι πληρωμένοι προβοκάτορες σαν και του λόγου σου, δαιμονάκαινα, τα είπαμε παραπάνω.

   Προβοκάτερες, ε, προβοκάτορες!

 16. kiki avatar
  kiki 29/09/2010 13:16:36

  @ loretta.
  Εχεις απολυτο δικιο,η διαμεσολαβηση,μονο στο πρωτο εξαμηνο ειναι 13 δισ,κερδη η οικογενεια,ο παπ,καιο παμπουκης.Σωστη.

 17. kiki avatar
  kiki 29/09/2010 13:16:43

  @ loretta.
  Εχεις απολυτο δικιο,η διαμεσολαβηση,μονο στο πρωτο εξαμηνο ειναι 13 δισ,κερδη η οικογενεια,ο παπ,καιο παμπουκης.Σωστη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.