30/06/2009 15:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναταραχή στα blogs από την εγκύκλιο Σανιδά

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ατακτος avatar
  ατακτος 30/06/2009 15:28:45

  Το παιδί τα έχει χάσει εντελώς στα ελληνικά το λέμε σάλταρε...

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/06/2009 15:41:12

  Άκου
  «Αρχίζεις να διακρίνεις τι είδους κόσμο δημιουργούμε; Είναι το ακριβώς αντίθετο κάθε ηλίθιας ηδονιστικής Ουτοπίας που οραματίστηκαν οι παλιοί αναμορφωτές της κοινωνίας. Ένας κόσμος φόβου, προδοσίας και αγωνίας, ένας κόσμος ανθρώπων που ποδοπατάνε και ποδοπατιούνται, ένας κόσμος που θα γίνεται όχι λιγότερο αλλά περισσότερο αμείλικτος όσο εξελίσσεται. Πρόοδος στον κόσμο μας θα σημαίνει προοδευτική αύξηση του πόνου».
  Άκου
  «Φυσικά δεν υπήρχε κανένας τρόπος να διαπιστώσεις αν σε παρακολουθούσαν κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Ούτε καν να μαντέψεις δεν μπορούσες σχετικά με το πόσο συχνά ή με ποιο σύστημα η Αστυνομία Σκέψης ενεργοποιούσε τη συσκευή παρακολούθησης ενός συγκεκριμένου ατόμου. Υποθετικά όλοι παρακολουθούνταν συνέχεια. Επειδή στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τη συσκευή παρακολούθησης όποτε ήθελαν. Κι εσύ έπρεπε να ζεις –και όντως ζούσες, επειδή η συγκεκριμένη συνήθεια γινόταν ένστικτο –με την πεποίθηση οτι κάθε ήχος που έκανες ακουγόταν και, εκτός από τις στιγμές που ήσουν στο απόλυτο σκοτάδι, κάθε κίνησή σου καταγραφόταν».
  Άκου
  «Από εκεί που καθόταν ο Γουίνστον μπορούσε άνετα να διαβάσει τα τρία συνθήματα του Κόμματος, έτσι όπως ήταν χαραγμένα με λευκά γράμματα στην είσοδο του κτιρίου: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ».
  Κοίτα
  Άκου
  «Ποτέ ξανά δεν θα είσαι ικανός να νιώσεις ανθρώπινα αισθήματα. Κάθε τι θα πεθάνει μέσα σου. Ποτέ ξανά δεν θα είσαι ικανός να αγαπήσεις, να νιώσεις φιλία, ή τη χαρά της ζωής, να γελάσεις, να νιώσεις περιέργεια, κουράγιο ή πληρότητα. Θα είσαι κενός εσωτερικά. Θα σε αδειάσουμε εντελώς και μετά θα σε γεμίσουμε με εμάς».
  Άκου
  «Το Κόμμα αναζητά τη εξουσία, αποκλειστικά για χάρη της εξουσίας. Δεν μας νοιάζει το καλό των άλλων –ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά για τη εξουσία. Ούτε πλούτη, ούτε πολυτέλειες, ούτε μια μακρά ευτυχισμένη ζωή –μόνο εξουσία, καθαρή εξουσία. Τι σημαίνει ‘καθαρή εξουσία’ θα το καταλάβεις σύντομα. Εμείς διαφέρουμε από κάθε ολιγαρχία τους παρελθόντος αναφορικά με το τι γνωρίζουμε και με το πως ενεργούμε. Όλοι οι άλλοι, ακόμα και όσοι μας έμοιαζαν, ήταν δειλοί και υποκριτές. Οι Γερμανοί Ναζί και οι Ρώσοι Κομμουνιστές ήταν πολύ κοντά μας, μεθοδολογικά, αλλά δεν είχαν ποτέ το κουράγιο να αναγνωρίσουν τα κίνητρά τους. Υποκρίνονταν, ίσως να το πίστευαν κιόλας, οτι χρησιμοποιούσαν τη εξουσία αναγκαστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, κι ότι στην επόμενη γωνία υπήρχε ένας παράδεισος όπου όλοι οι άνθρωποι θα ήταν ελεύθεροι και ίσοι. Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Γνωρίζουμε οτι κανένας δεν οικειοποιείται την εξουσία με σκοπό να την παραδώσει. Η εξουσία δεν είναι το μέσο, είναι ο σκοπός. Κανένας δεν εγκαθιστά μια δικτατορία για να υπερασπιστεί μια επανάσταση, όποιος κάνει μια επανάσταση το κάνει για να εγκαταστήσει μια δικτατορία. Ο σκοπός των διώξεων είναι οι διώξεις. Ο σκοπός των βασανιστηρίων είναι τα βασανιστήρια. Ο σκοπός της εξουσίας είναι η εξουσία».
  Άκου
  «Δεν μας ικανοποιεί η παθητική υπακοή, ούτε καν η απόλυτη υποταγή. Όταν τελικά θα παραδοθείς σε εμάς, αυτό θα πρέπει να γίνει με τη δική σου ελεύθερη βούληση. Δεν καταστρέφουμε τους αντιρρησίες επειδή μας αντιστέκονται –όσο κάποιος μας αντιστέκονται δεν τον καταστρέφουμε. Τον μεταπείθουμε, ελέγχουμε τη σκέψη του, τον μετασχηματίζουμε. Καίμε κάθε κακό και κάθε ψευδαίσθηση που υπάρχει μέσα του, τον φέρνουμε στη δική μας πλευρά, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά γενικότερα –σωματικά και ψυχικά. Τον κάνουμε έναν από μας πριν τον σκοτώσουμε. Είναι ανυπόφορη για μας η ύπαρξη έστω και μιας λανθασμένης σκέψης, οπουδήποτε στον κόσμο, όσο μυστική και αδύναμη αν είναι αυτή. Ακόμα και τη στιγμή του θανάτου δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την παραμικρή απόκλιση... κάνουμε το μυαλό να δουλεύει σωστά πριν το ανατινάξουμε».
  Κοίτα
  Άκου
  «Ο ιδανικός κόσμος για το Κόμμα θα πρέπει να είναι τεράστιος, τρομερός και γυαλιστερός –ένας κόσμος από ατσάλι και μπετόν, από τερατώδεις μηχανές και τρομακτικά όπλα –ένα έθνος πολεμιστών και φανατικών που προελαύνουν σε πλήρη ενότητα, που σκέφτονται όλοι το ίδιο και φωνάζουν τα ίδια συνθήματα, δουλεύουν, παλεύουν, θριαμβεύουν, καταδιώκουν – 300 εκατομμύρια άνθρωποι, όλοι τους με το ίδιο πρόσωπο».
  «Θα εξαφανίσουμε τον οργασμό. Οι νευρολόγοι μας δουλεύουν πάνω σε αυτό, τώρα. Δεν θα υπάρχει άλλη πίστη πέρα από την πίστη στο Κόμμα. Δεν θα υπάρχει άλλη αγάπη πέρα από την αγάπη στον Μεγάλο Αδερφό. Δεν θα υπάρχει γέλιο πέρα από το γέλιο του θριάμβου πάνω από τον ηττημένο εχθρό. Δεν θα υπάρχει τέχνη, λογοτεχνία ή επιστήμη. Όταν θα είμαστε παντοδύναμοι δεν θα έχουμε ανάγκη καμιά επιστήμη. Δεν θα υπάρχει διάκριση ανάμεσα στο όμορφο και το αποκρουστικό. Δεν θα υπάρχει περιέργεια ούτε διασκέδαση στην καθημερινή ζωή. Κάθε είδους ηδονή θα καταστραφεί. Αλλά πάντα –μην το ξεχνάς αυτό Γουίνστον –θα υπάρχει η μέθη της εξουσίας που συνεχώς θα αυξάνεται και συνεχώς θα αναβαθμίζεται. Πάντα, κάθε λεπτό, θα υπάρχει η έξαψη της νίκης, η αίσθηση της ικανοποίησης που συνεπάγεται το ανελέητο ποδοπάτημα του νικημένου εχθρού. Αν θέλεις μια εικόνα του μέλλοντος, φαντάσου μια μπότα να συνθλίβει ένα ανθρώπινο πρόσωπο –για πάντα».
  Άκου
  «Κοίταξε προς το τεράστιο πρόσωπο. 40 χρόνια του είχαν χρειαστεί για να μάθει τι είδους χαμόγελο κρυβόταν πίσω από το σκοτεινό μουστάκι. Ω σκληρή και άχρηστη παρανόηση! Ω ξεροκέφαλη, εγωιστική άρνηση του στοργικού μητρικού στήθους! Δυο δάκρυα, σα σταγόνες τζιν, έτρεξαν στις δυο πλευρές του προσώπου του, δίπλα στη μύτη του. Αλλά ήταν εντάξει, όλα ήταν εντάξει, η πάλη είχε τελειώσει τώρα. Είχε καταφέρει επιτέλους να θριαμβεύσει απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Αγαπούσε τον Μεγάλο Αδερφό».

  Φυσικά τα αποσπάσματα είναι από το Μεγάλο Αδερφό 1984
  τα ανάρτησε o RumbleFish

 3. fatfat avatar
  fatfat 30/06/2009 15:41:13

  Πότε εξέδωσε ο κύριος Σανιδάς την συγκεκριμένη εγκύκλιο;
  Ρωτάω, γιατί την Δευτέρα - αν δεν κάνω λάθος - βγήκε στην σύνταξη.
  Και αν την εξέδωσε μια από τις προηγούμενες μέρες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον "έπιασε η πρεμούρα", να ασχοληθεί με αυτό το θέμα λίγες μέρες ή ώρες πριν συνταξιοδοτηθεί.
  Πάντως δεν χρειάζεται πανικός.
  Καμιά εγκύκλιος ή απόφαση υπουργού,ανώτατου δικαστικού ή κρατικού λειτουργού δεν είναι πιο ισχυρή από το Σύνταγμα, τους νόμους και την κοινοτική νομοθεσία.

 4. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 30/06/2009 15:51:04

  Κυνηγήθηκε ανηλεώς το έγκλημα και η κάθε μορφή παραβατικότητας στην Ελλάδα, καθαρίσαμε από τους κακοποιούς, οπότε ο Σανιδάς αποφάσισε να πατάξει και την ανωνυμία των επικοινωνιών αλλά και να τσακίσει τα μπλογκια διότι μάλλον χαλάνε τη μανέστρα των φίλων του εκδοτών....

 5. ατακτος avatar
  ατακτος 30/06/2009 15:57:27

  αλλενάκι -Φανταστικές ποτέ ένας βλαξ να βάνει τόσους πολλούς να δουλεύουν μέρα -νύχτα ..

 6. antiragias avatar
  antiragias 30/06/2009 16:34:50

  ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΟΓΚΣ.
  ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ....ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
  ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΛΟΓΚΕΡΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΝΑ ΓΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Η ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΙ ΔΙΑΚΟΙ.

  Α ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ.
  ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
  ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ.

 7. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 30/06/2009 16:36:54

  Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί από το πρωί επικρατεί τέτοιος ορυμαγδός:
  ο κ Σανιδάς έβγαλε μια εγκύκλιο, γνωμοδότησε απλά, όπως και εγώ γράφω εδώ τη γνώμη μου.
  Η πρώην θέση του και το γεγονός ότι δεν ανήκει στην πλειοψηφία των πολιτών, αλλά στην κατηγορία των επωνύμων, λόγω θέσης, πρόσφερε στη γνώμη του προβολή, αλλά για να έχει και κάποια μικρή αξία πρέπει να γίνει αποδεκτή η γνωμοδότηση.
  Αν θυμάμαι καλά η πυραμίδα έχει ως εξής:

  -κοινοτικό δίκαιο
  -σύνταγμα
  -νόμοι που ψηφίζει η Βουλή
  -ΠΔ
  -Υ Αποφάσεις
  -γνωμοδοτήσεις εφόσον γίνουν αποδεκτές.

  Μία γνωμοδότηση, που ας μου επιτρέψει ο κ Σανιδάς, καταδεικνύει ίσως και την άγνοιά, για τις τεχνολογικές εξελίξεις, που επικρατεί στη χώρα, τόσο από το περιεχόμενο της όσο και από τις αντιδράσεις που προκάλεσε από "γνώστες" του διαδικτύου.
  Να ρωτήσω λοιπόν:
  -Αν πχ ένα mail έχει ψηφιακή υπογραφή εμπίπτει στη γνωμοδότηση ή στις απαγορεύσεις της αλληλογραφίας?
  -Αν έχω μόνο VOIP και όχι "συμβατική" τηλεφωνία ισχύει το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών?
  -Αν πω κάποιον ανήθικο κατά την γνώμη μου, θα εξεταστεί η κρίση μου και τα επιχειρήματά μου ή η κρίση του δικαστή?
  -Αν στείλω mail με το ονοματεπώνυμό μου, η ανάγνωσή του από τρίτο, δεν είναι αδίκημα?
  -Τι είναι ύποπτο? ή Πορνογραφικό? οι "αβάδιστες αβασάνιστες αγγελίες" των εφημερίδων ή οι μεταμεσονύχτιες τηλεοπτικές προβολές του επιπέδου "πάρε με τηλέφωνο..." ή μήπως η Λολίτα του Ναμπόκοφ σε ηλεκτρονική μορφή είναι παράνομα?
  -Για να μην μπερδέψω τους κριτές ή τους υπέρμαχους της εγκυκλίου, θυμίζοντας τους ότι ακόμα και οι εφημερίδες έχουν ανώνυμες φωτογραφικές στήλες ή τα τηλεοπτικά κουτσομπολιά το ίδιο, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά προειδοποιητικά για ορισμένους? οι αρθρογράφοι (ανώνυμοι) εμπίπτουν στις διατάξεις?
  -Αλήθεια τα SMS με την ονοματοποίηση των κατόχων κινητών και καρτοκινητών?
  Υπερβάλω αλλά στη χώρα μας μπορεί να κάνω λάθος και οι γνωμοδοτήσεις να είναι πάνω από το κοινοτικό και εθνικό δίκαιο.
  Να τελείται παράνομη πράξη και να εφαρμόζονται οι νόμοι είναι απόλυτα λογικό.
  Να παραβιάζουμε νόμους γιατί ίσως είναι υβριστικό ή δυσφημιστικό κάτι με την κρίση κάποιου είναι απόλυτα Ελληνικό.
  Δεν είμαι και Θεός για να κρίνω τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μου, ιδιαίτερα στη χώρα που κάποτε θα κατέρριπτε ...δορυφόρους και τώρα κυνηγάει τον ...ιντερνέτι.

  ΥΓ

  Η συνάντηση Καραμανλή - Ερντογάν στα πλαίσια των εγκαινίων του νέου μουσείου Ακροπόλεως:

  -είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων?
  -σφάλμα που απέφερε πλουτισμό (πωλήσεις, διαφημίσεις κλπ)?
  -ή απλά ...συγνώμη λάθος?

  Γιατί αν είναι έτσι να αρχίζω να βρίζω στο ένα ποστ και να ζητώ ...συγνώμη στο άλλο

 8. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/06/2009 16:41:09

  χα χα χα χααα ...

 9. Keep Talking avatar
  Keep Talking 30/06/2009 16:57:43

  Αποριας αξιον πώς γνωριζει ο Mr. Sanidas απο μπλοκια και ιντερνετια.


  7. Ιθαγενής
  Η διασπορα ψευδων ειδησεων ανηκει στην κατηγορια "Συγγνωμη λαθος" με υποκατηγορια "Αναλαμβανω την Πολιτικη Ευθύνη"

 10. theo1611 avatar
  theo1611 30/06/2009 17:23:21

  To πιό σύντομο ανέκδοτο το ξέρετε?

  Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, απών

  ΥΓ: Γελάτε περισσότερο αν εντοπίσετε τις περιπτώσεις που προσπάθησε να δηλώσει παρών!!!

 11. peripeton avatar
  peripeton 30/06/2009 17:28:18

  Apo emas, tous symmetexontes ston kosmo twn istologiwn, e3artontai oi e3eli3eis...prepei na antidrasoume...Oriste oi monoi pou exoun antidrasei mexri stigmhs


  Με επίθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδά αντέδρασαν τα κόμματα της Αριστεράς στη γνωμοδότηση για τα διαδικτυκά ιστολόγια και τις κλήσεις στα κινητά. Για «φακέλωμα των επικοινωνιών στο Διαδίκτυο» κάνει λόγο το ΚΚΕ, για «αποψίλωση θεσμικών κεκτημένων του δημοκρατικού κράτους δικαίου» ο ΣΥΝ.

  «Για μια ακόμη φορά ο εισαγγελέας Γ. Σανιδάς λειτουργεί ως υποχείριο των προϊσταμένων των κυβερνητικών και θεματοφύλακας των επιλογών του κεφαλαίου» αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ.

  »Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή η ενέργεια ακολουθεί το νόμο για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων. Έτσι διαμορφώνουν τους όρους ώστε να υλοποιηθεί η απαράδεκτη και τρομοκρατική κατεύθυνση της ΕΕ, με τη σύμφωνη γνώμη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που επιβάλει την καταγραφή όλων των επικοινωνιών και την αποθήκευση των δεδομένων για τουλάχιστον ένα χρόνο».

  Σε ανάλογο ύφος και η ανακοίνωση του ΣΥΝ: «Είναι ιδιαίτερα θλιβερό το γεγονός ότι κυριολεκτικά έως το τελευταίο 24ωρο της καριέρας του ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς, διεκδικώντας επάξια μια περίοπτη θέση στον κατάλογο των πιο συντηρητικών και αντιδραστικών λειτουργών της Θέμιδας στα εισαγγελικά χρονικά, 'αγωνίζεται' με πάθος, από το δικό του μετερίζι, να 'συνεργήσει' στην αποψίλωση θεσμικών κεκτημένων του δημοκρατικού κράτους δικαίου».

  Με τη γνωμοδότησή του, ο κ. Σανιδάς «δίνει πράσινο φως στους πιο νοσηρούς εγκεφάλους χάραξης κατασταλτικής πολιτικής στην Ελλάδα προκειμένου να οικοδομήσουν ένα εφιαλτικών διαστάσεων πλέγμα μαζικών παρακολουθήσεων που θα το ζήλευαν και ολοκληρωτικά καθεστώτα».

  »Παρακάμπτοντας πλέον επισήμως την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, οι αριθμοί τηλεφώνων, τα ονοματεπώνυμα και τα στοιχεία συνδρομητών, ο χρόνος και ο τόπος κλήσης καθώς και η διάρκεια μιας συνδιάλεξης θα είναι προσβάσιμα στις αρχές με απλό αίτημά τους στους παροχείς των υπηρεσιών».

 12. kgb avatar
  kgb 30/06/2009 17:49:45

  Είχαμε τους νταβατζήδες, είχαμε τους πολιτικούς, τώρα έχουμε και του καλοπληρωμένους δικαστικούς.

  Άντε κ. Σανιδά καλή σύνταξη και καλοφάγωτο το χοντροεφ'άπαξ σου...

 13. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 30/06/2009 18:16:40

  Επιτρέψτε μου να πώ οτι "τα κακουργήματα που όντως έχουν διαπραχθεί απο γνωστούς ιστότοπους" δέν ενδιαφέρουν ίσως τον Σανιδά, αλλά απ'ότι φαίνεται δέν ενδιαφέρουν πολύ και την κοινότητα των μπλόγκ.

  Για τις βρωμιές που γίνανε και γίνονται συνεχώς, σπάνια βγαίνουν αναρτήσεις. Κανείς δέν βγάζει τα άπλυτα του άλλου (εκβιασμούς, συμβόλαια, παιχνίδια με χρήμα και κόμματα), κυριαρχεί μιά άτυπη συμμαχία σιωπής και με τους καλικάντζαρους που ξεπροβάλλουν συνεχώς κανείς δέν ασχολείται.

  Υπάρχει μιά ρομαντική, χαζοχαρούμενη αίσθηση μιάς τάχα μου γαλήνιας, απελευθερωμένης απο τα δεσμά της ανωνυμίας κοινότητας που πραγματοποιεί μιάν "άλλη ενημέρωση", χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς πάτρωνες. Κάτι σάν τους παλιούς ραδιοερασιτέχνες. Κοντεύουν να με πάρουν τα δάκρυα !

  Ορίστε, το taxalia : ρε φίλε, καλά ο Σανιδάς, αλλά αφού ξέρεις οτι κάποιοι κάνουν κακουργήματα, τί φοβάσαι να τα αραδιάσεις μπροστά μας ; Ποιοί είναι αυτοί, πές τους να ξέρουμε κι εμείς ! Βγάλε μιά ανάρτηση να πούμε τη γνώμη μας - άσε για λίγο το σκοπιανό και τον Ψωμιάδη. Νομίζεις δέν μας ενδιαφέρει ; Και πού το ξές ;

  Βρήκανε τώρα τον Σανιδά. Σκιάχτρο τον έκανε το ΠΑΣΟΚ, σκιάχτρο ομοθυμαδόν και η μπλογκοπαρέα, με αντιδράσεις σχεδόν αταβιστικές, με παράξενη ομοθυμία, πανομοιότυπο σκεπτικό. Για το ψητό όμως, δέν μιλάει κανείς.

 14. sinn avatar
  sinn 30/06/2009 20:08:50

  Mεγάλη ανακούφιση. Φαίνεται ότι τελικά θα αποτραπεί η μαχαιριά στην "καρδιά της δημοκρατίας". Γκιόλιας, Καψαμπέλης και Παπαγιάννης σήκωσαν εγκαίρως το λάβαρο της ανεξάρτητης και ακομμάτιστης (δηλ. καταπράσινης) ενημέρωσης. Οι υποτακτικοί με διόλου παράξενη ομοθυμία και πανομοιότυπο σκεπτικό ακολουθούν. Κοντεύουν να με πνίξουν τα γέλια!

  "Για τις βρωμιές που γίνανε και γίνονται συνεχώς, σπάνια βγαίνουν αναρτήσεις. Κανείς δέν βγάζει τα άπλυτα του άλλου (εκβιασμούς, συμβόλαια, παιχνίδια με χρήμα και κόμματα), κυριαρχεί μιά άτυπη συμμαχία σιωπής και με τους καλικάντζαρους που ξεπροβάλλουν συνεχώς κανείς δέν ασχολείται."

 15. sinn avatar
  sinn 30/06/2009 20:12:22

  Why my commment is awaiting moderation?

  Mεγάλη ανακούφιση. Φαίνεται ότι τελικά θα αποτραπεί η μαχαιριά στην “καρδιά της δημοκρατίας”. Γκιόλιας, Καψαμπέλης και Παπαγιάννης σήκωσαν εγκαίρως το λάβαρο της ανεξάρτητης και ακομμάτιστης (δηλ. καταπράσινης) ενημέρωσης. Οι υποτακτικοί με διόλου παράξενη ομοθυμία και πανομοιότυπο σκεπτικό ακολουθούν. Κοντεύουν να με πνίξουν τα γέλια!

  “Για τις βρωμιές που γίνανε και γίνονται συνεχώς, σπάνια βγαίνουν αναρτήσεις. Κανείς δέν βγάζει τα άπλυτα του άλλου (εκβιασμούς, συμβόλαια, παιχνίδια με χρήμα και κόμματα), κυριαρχεί μιά άτυπη συμμαχία σιωπής και με τους καλικάντζαρους που ξεπροβάλλουν συνεχώς κανείς δέν ασχολείται.”

 16. stelios avatar
  stelios 30/06/2009 20:18:02

  Παρενεβη ο Σανιδας οχι για να μπουζουριασει αυτους που αφησαν να καει η Αθηνα,αλλα τους ομοφυλοφιλους της Τηλου....
  Οσα λεφτα και βολεματα να παρει μετα την συνταξιοδοτηση,η ξεφτιλα στη μαπα του δε θα ξεπλυθει μεχρι να κλεισει τα ματια του,αυτη ειναι και η χειροτερη τιμωρια για τετοιου ειδους συμπλεγματικα υποκειμενα.

 17. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/06/2009 20:24:28

  εξώδικο έλαβε το blog ασύνταχτος τύπος για σχόλιο ανώνυμου που έλαβε και ανάρτησε:

  http://asyntaxtostypos.wordpress.com/2009/06/30/exodiko/

 18. Βασιλική Σ. avatar
  Βασιλική Σ. 30/06/2009 23:49:40

  Ίχνος με πονήρεψες...
  βρε λες ο Σανιδάς να το κάνει για να την πέσει η νεολαία στα μπλογκ και να σταματήσει να σπάει τα μαγαζιά των πατεράδων τους;
  Διαστροφική σύλληψη τω όντι, φυσιογνωμικά δεν μου το βγάζει πάντως (εννοώ το στρατεύθειν για το κοινό συμφέρον)....

 19. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 01/07/2009 11:09:58

  Όπως βλέπετε (τροκτικό) άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα τα "άπλυτα" του Σανιδά (παράνομο εξοχικό), αυτά τα ίδια που έβγαζαν συγκεκριμένες εφημερίδες πρίν απο καιρό για άλλους λόγους

  Αλήθειες ή ψέματα, δέν ξέρω, δέν έχει δά και σημασία. Σημασία έχει ο εκβιασμός, η πίεση, η απειλή που έγινε εργαλείο του Τύπου και της λεγόμενης Μπλογκόσφαιρας, που, άν και κατηγορεί συνέχεια τον παραδοσιακό Τύπο και "αποτάσσεται" τις μεθόδους του, αυτά τα "εργαλειάκια" τα χρησιμοποιεί μιά χαρά !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.