#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/09/2013 15:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναταραχή για το 25ευρω στα νοσοκομείαΗ επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα νοσοκομεία, ψηφίστηκε πέρυσι το Νοέμβριο υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας αλλά και με το πρίσμα της οικονομικής κατάρρευσης του ΕΣΥ. Όταν υπήρχαν λεφτά το Σύστημα χρηματοδοτούνταν σε τέτοιο βαθμό και χωρίς έλεγχο που... έτρωγαν μέχρι και τα σκυλιά που περνούσαν έξω από τα νοσοκομεία.

Έτσι, επελέγη, για ακόμη μια φορά, η επιβάρυνση των πολιτών οι οποίοι θα πληρώνουν 25 ευρώ για να νοσηλεύονται, ανεξαρτήτως αν έχουν ασφάλιση. Το μέτρο αυτό ήταν να εφαρμοστεί και το 2013 αλλά με παρέμβαση τότε του πρωθυπουργού, δεν έγινε. Όμως, από την 1η Ιανουαρίου θα τεθεί σε εφαρμογή και θα επιβαρύνει τους ήδη πιεζόμενους πολίτες. Οι οποίοι ρωτούν μεταξύ άλλων γιατί θα πρέπει να ξαναπληρώσουν (αφού ήδη πληρώνουν μέσω του προϋπολογισμού) για το διαλυμένο σύστημα υγείας. Άλλωστε, δε φταίνε αυτοί για το πάρτι που είχε στηθεί επί χρόνια, για τις μίζες στις προμήθειες, τη «συμμορία» που για δεκαετίες μοιραζόταν τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Τώρα λοιπόν, το 25ευρω γίνεται πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης και πρέπει η κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει αν δε θέλει να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Οι γιατροί ζητούν να παρέμβει ο Αντ. Σαμαράς και να σταματήσει το μέτρο το οποίο εδώ που τα λέμε αν δεν υπήρχε η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, θα προκαλούσε πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Ήδη υπάρχουν γκρίνιες από τον πρώην υπουργό Αν. Λυκουρέντζο ο οποίος αντέδρασε σε μια φράση του Α. Γεωργιάδη ο οποίος δήλωσε πως το μέτρο αυτό δεν επιβλήθηκε από την τρόικα αλλά ήταν πρότασης της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου, δηλαδή του κ. Λυκουρέντζου

Προτού, λοιπόν... πάρουν φωτιά τα τόπια, όπως λέει κι ο λαός, ας βρουν λύσεις που δε θα επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό με ένα ακόμη χαράτσι. Ήδη ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια και όσοι έχουν κάτω από 11.000 ευρώ αλλά και οι ανασφάλιστοι, δεν θα πληρώσουν το 25ευρω. Επομένως, θα εξαιρεθούν οι συνταξιούχοι που παίρνουν κάτω από 1.000 ευρώ αλλά και χιλιάδες εργαζόμενοι. Κάτι είναι κι αυτό, αν τελικά δεν πειστεί η τρόικα να το πάρει πίσω.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. cresswell avatar
  cresswell 25/09/2013 16:09:58

  Nομίζω πως θα πρέπει να ξαναδείτε την ανάρτηση για τη γενεσιουργό αιτία του φαινομένου ΧΑ. Μάλλον, δεν υπάρχει καλύτερος στρατολόγος της από την ελληνική μνημονιακήν πραγματικότητα και τους κυβερνώντες.

  Είδα χθες το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Με την επιφύλαξη για το αν αληθεύει στο ακέραιο το δημοσίευμα, αναρωτιέμαι με ποια λογική πρέπει να πληρώνουν 25 ευρώ οι Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, αλλά όχι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Ένα κράτος δικαίου θα μπορούσε να δημιουργήσει κέντρα πρωτοβαθμιας περίθαλψης των μεταναστών (προφανώς δωρεάν) και να παραπέμπει στα νοσοκομεία και στα εξωτερικά ιατρεία τους όποιον πραγματικά έχει ανάγκη περαιτέρω εξετάσεων. Και όχι να τους στέλνεις όλους στο νοσοκομείο, τους μεν δωρεάν, τους δε με 25 ευρώ.

  Σκεφτείτε έναν άνεργο, ο οποίος θα περιμένει στο "Παίδων" να εξεταστεί το παιδί του με 40 πυρετό (όποιος έχει βρεθεί στην εφημερία του Παιδων, ξέρει τι εννοώ. Και όχι μόνο σε εφημερίες.). Έχει νούμερο 145, έχει πληρώσει 25 ευρώ, και μπροστά του έχει καμμία εκατοστή μετανάστες (που δικαιούνται πρόσβαση στην υγεία, αναμφίβολα ...) που δεν πληρώνουν τίποτα. Πιστεύετε ότι εκείνη τη στιγμή θα θυμάται τον Παύλο Φύσσα;

  Ο καλύτερος στρατολόγος της ΧΑ είναι ο Άδωνις. Αυτό που έγινε (επαναλαμβάνω: ΑΝ ισχύει το δημοσίευμα στο ακέραιο) είναι ό,τι πρέπει για να ξανακερδίσει η ΧΑ τις μισές μονάδες που έχασε.

 2. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/09/2013 16:24:48

  Νά ἐξαιρεθοῦν ὁπωσδήποτε καί οἰ ΛΑΘΡΟμετανάστες,δέν εἶναι δυνατόν νά πληρώσουν τά πάκια τή χασούρα ἀπό τούς ἄνεργους καί τούς μικροσυνταξιούχους πού θά τολμήσουν ποτέ νά ἁρρωστήσουν!

 3. Νικόλαος Μπεχράκης avatar
  Νικόλαος Μπεχράκης 25/09/2013 16:34:36

  Σε εφαρμογή τού ν.4093/2012 πρέπει να εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση όπου θα "....καθορίζονται τα κριτήρια, οι λεπτομέρειες, οι διαδικασίες καθώς και το πεδίο εφαρμογής της παρούσας διάταξης και δύναται να αναθεωρείται το ύψος των καταβαλλόμενων εκ μέρους των ασθενών ποσών."
  Συνεπώς το ποσό , οι υπόχρεοι και κάθε λεπτομέρεια θα προσδιορισθούν στην Κοινή Υπουργική Απόφαση πού ΘΑ εκδοθεί. Ηταν και παραμένει ΑΝΟΙΚΤΟ το ποσό πού προφανώς συνδέεται με την επίτευξη των οικονομικών στόχων στή Διαχείριση των Νοσοκομείων.

 4. ΝΚ avatar
  ΝΚ 25/09/2013 16:43:13

  Δηλαδή ο ασφαλισμένος , που πληρώνει ήδη, είναι ο μόνος που θα ξαναπληρώνει έξτρα. Μπράβο στους εγκεφάλους.

  Αντιλαμβάνονται ότι αυτά είναι κίνητρο για να δουλεύει κανείς μαύρα, να παίρνει τα λεφτά στο χέρι, να βάζει κάτι στην άκρη για σύνταξη και να πηγαίνει τζάμπα στο νοσοκομείο ως ανασφάλιστος;

  Είναι απλό, αν το καθεστώς του παράνομου είναι ευνοϊκότερο απο του νόμιμου, όλοι θα γίνουν παράνομοι .

  Πρόκειται για μέτρα τριτοκοσμοποίησης της χώρας.

 5. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 25/09/2013 16:54:41

  Φυσικά, ξεκινάμε με 25 ευρώ και σιγά σιγά ανεβαίνουμε.
  Τα υπόθετα έχουν μυτερή μύτη!

 6. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ avatar
  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 25/09/2013 16:56:41

  Οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί θα πληρώνουν τα 25 ευρώ ?

  • Mariana avatar
   Mariana @ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 25/09/2013 18:31:02

   Όχι. Η φυλετική θεωρία καθορίζει σαφώς ότι πρόκειται περί ανώτερων φυλών και απαλλάσσονται του εισητηρίου. Θα πληρώνουν μόνο οι ραγιάδες.

   • nikos avatar
    nikos @ Mariana 25/09/2013 19:02:03

    Νά τό σκεφτούμε σοβαρά ! Νά μήν αποκλείσουμε τούς μετανάστες από τό εισητηριο....θά μάς χαρακτηρίσουν ώς ρατσιστές.

 7. christof avatar
  christof 25/09/2013 17:00:28

  για τα 25 ευρα σκιζονται ολοι με πρωτους τους γιατρους.Τα φουσκωμενα φακελλακια δεν τα βλεπουν

 8. Hawk avatar
  Hawk 25/09/2013 17:04:29

  Για όνομα του Θεού, έχει πατήσει κανένας υπουργός σε δημόσιο νοσοκομείο για να δει από κοντά την κατηγορία των ανθρώπων που περιθάλπτωνται?
  Μάλλον όχι και ούτε έχει ζητήσει στατιστικά στοιχεία, τα περισσότερα λοιπόν περιστατικά προέρχονται από την επαρχία, οι περισσότεροι είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ είτε εν ενεργεία είτε συνταξιούχοι και το υπόλοιπο είναι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ ή και διάφοροι ανασφάλιστοι ρομά και κλπ. μετανάστες που προφανώς μέχρι σήμερα δεν πλήρωναν μία. Ρωτάμε λοιπόν τον υπουργό τι εισοδήματα δηλώνουν οι ανωτέρω και εάν οι περισσότεροι είναι στα δέκα χιλιάδες ευρώ τον χρόνο τι προσδοκά να εισπράξει? Αλλά προφανώς θα το εισπράττουν αμέσως και μετά θα στέλνουν τον κόσμο να στέκεται στις ουρές για το πάρει " υποτίθεται " πίσω. Γνωστές κουτοπονηριές, αλλά δεν πιάνουν πιά.

  • Hawk avatar
   Hawk @ Hawk 25/09/2013 17:26:01

   Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει την ικανότητα υγιειονομικής περίθαλψης.... οι έχοντες και οι κατέχοντες έχουν ιδιωτική ασφάλεια ή και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ιδιωτικά θεραπευτήρια, άραγε ποιοί περιμένουν ότι θα πληρώσουν ή έχουν να πληρώσουν?
   Μήπως η κυβέρνηση με τις διάφορες αστοχίες της μία με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, μια με τον κεφαλικό φόρο των 25 ευρώ και μια με το άλλο καταφέρνει τελικά να στρέφει τον κόσμο εναντίον της χωρίς ουσιαστικά να γεμίζει τα ταμεία?

 9. A.Γ. avatar
  A.Γ. 25/09/2013 17:42:29

  Το συγκεκριμένο μέτρο δεν αποτελεί κάποια σατανική εφεύρεση της κυβέρνησης.Η συμμετοχή του πολίτη στις υπηρεσίες του συστήματος υγείας είναι θεσμοθετημένη στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες,απλά παντού υπάρχουν εξαιρέσεις με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Σε κάποιες περιπτώσεις δεν εξαιρούνται ούτε οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών,όταν θεωρούνται "άσκοπες".

  • ΝΚ avatar
   ΝΚ @ A.Γ. 25/09/2013 18:00:45

   Μα που είναι το κριτήριο φυλετικό; Εξ ´ ορισμού ο μη πολίτης εξαιρείται... Ποιο κράτος μεταχειρίζεται ευνοϊκότερα τους αλλοδαπούς;

   Οι Βρετανοί θα λάβουν μέτρα για τους πολίτες ΕΕ. Διευθυντής τοπικού ΕΣΥ (NHS trust) δήλωσε πρόσφατα πως : το ΕΣΥ είναι εθνικό σύστημα υγείας, ´οχι διεθνές.

   Ωθείται ο νομοταγής πολίτης στην παρανομία, να δουλεύει μαύρα και να νοσηλεύεται ως ανασφάλιστος.

   Βεβαίως όταν θα είναι όλοι "αναξιοπαθούντες", το σύστημα θα το χρηματοδοτούν ξωτικά...

  • cresswell avatar
   cresswell @ A.Γ. 25/09/2013 18:17:35

   Και είναι λογικό να τίθεται σε ενέργεια εν μέσω της μεγαλύτερης ύφεσης στη νεώτερη οικονομική ιστορία! Με δύο εκατομμυρια ανέργους!

   Έξοχα αγαπητέ! Έξοχα!

  • Νταν avatar
   Νταν @ A.Γ. 25/09/2013 18:18:48

   @Α.Γ πλάκα μας κάνεις σε φίλε η συμμετοχή μου κάθε μήνα στο σύστημα υγείας είναι 327€ μέσω κρατήσων από τον μισθό μου στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή αυτα δεν είναι αρκετά.

  • Hawk avatar
   Hawk @ A.Γ. 26/09/2013 13:35:46

   Για πέστε μας εσείς που ξέρετε, στας ευρώπας το εισιτήριο των 25 ευρώ είναι για κρεββάτι σε θάλαμο ή σε διάδρομο με ραντζο?

 10. Νταν avatar
  Νταν 25/09/2013 18:13:04

  Να πληρώσω 25€ για να μπορέσει να ανακουφιστεί ένα δοκιμασμένος Ελληνας πολίτης που δεν μπορεί να ασφαλιστεί ή είναι άνεργος να τα πληρώσω και με χαρά μου κιόλας.Το να πληρώσω όμως 25€ για να έχουν δωρεάν περίθαλψη 1εκ. και πλέον λαθρομετανάστες και οι ρόμα όχι δεν το δέχομαι ας τους πληρώσουν αυτοί που ψήφιζαν τα Δουβλίνα 1κ'2 και στην τελική να ζητήσουμε να συνεισφέρουν με κονδύλια και οι ευρωπαίοι για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών δεν γίνεται να τραβάει όλο το λούκι μόνος του ο Ελληνας.

  • Μακεδόνας avatar
   Μακεδόνας @ Νταν 25/09/2013 22:37:05

   "Να πληρώσω 25€ για να μπορέσει να ανακουφιστεί ένα δοκιμασμένος Ελληνας πολίτης" Φίλε Νταν όσοι είναι μισθωτοί, και όχι μόνο φαντάζομαι, πληρώνουν εισφορά αλληλεγγύης επί των εισοδημάτων τους ακόμη και επί του φόρου εισοδήματος. Αυτά τα λεφτά γιατί είναι;;;;;;;;;;;;;;;;

  • αντιρεαλιστής avatar
   αντιρεαλιστής @ Νταν 26/09/2013 13:18:52

   Οι τσιγγάνοι όσο ενοχλητική συμπεριφορά κι αν έχουν είναι Έλληνες πολίτες δεν διαφέρουν πολιτικά σε κάτι...το ότι παρέμειναν έτσι δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι,θα έπρεπε να το δούμε το θέμα μ'αυτό το κομμάτι του πληθυσμού ξανά.

 11. Tommy avatar
  Tommy 25/09/2013 19:06:12

  ..και μόνο για Έλληνες παρακαλώ! Ήτοι οι λάθρο δωρεάν. Μπράβο στον Αδώνιδα τον λαθρομεταναστοφάγο!

 12. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 25/09/2013 20:33:03

  Και γιατί θα ψηφίσουν ΧΑ κι όχι π.χ ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το 25ευρω; Έχει κομπόδεμα ο Μιχαλολιάκος και υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει αυτός;

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ MAYRO XABIARI 25/09/2013 20:36:19

   Ο ΑΝΤΑΡCIA είναι ευχαριστημένος που δεν θα πληρώνουν το 25ευρω ο "αδελφός" Πακιστανός/Μπαγκλαντεσιανός/Αφγανός και γενικά όλα τα -νος...

  • cresswell avatar
   cresswell @ MAYRO XABIARI 25/09/2013 23:26:16

   Ε, αν δεν μπορείς να απαντήσεις αυτή την ερώτηση, τι να πώ;

   Ίσως μία απο τις αιτίες που γιγαντώθηκε η ΧΑ να είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου και όχι η έκρηξη τόυ μεταναστευτικού ....

   Διάβασε τον Γιώργο παρακάτω .. ίσως βοηθηθείς ...

 13. Αντώνης avatar
  Αντώνης 25/09/2013 20:34:41

  ΝΚ είσαι εξωγήινος; Αλλιώς δεν εξηγείται!

  • Αντώνης avatar
   Αντώνης @ Αντώνης 25/09/2013 20:36:07

   Συγνώμη ζητώ ΝΚ :-). Στον Α.Γ πήγαινε το ερώτημα.

 14. Αντώνης avatar
  Αντώνης 25/09/2013 20:38:20

  Είναι κυρίως Τροϊκανομνημονιολάγνος και γερμανόδουλος ο μέγας Άδωνις και μετά όοοολα τα άλλα!

 15. A.Γ. avatar
  A.Γ. 25/09/2013 20:42:48

  Μάλλον όχι και τέλος πάντων με κάποιο τρόπο θα τα πληρώσουμε. Μου είναι αδιάφορο αν θα βρίζουμε τον Στουρνάρα ή τον Γεωργιάδη. Πάντως εγώ απλά σημείωσα την ύπαρξη "εισιτηρίου" και σε άλλες δυτικές χώρες,υποθέτω πως,για παράδειγμα, και οι Ιταλοί πληρώνουν κάθε μήνα εισφορές όπως εσύ κι εγώ αλλά το 25αρι το πληρώνουν χρόνια τώρα.

  • Πολίτης Θ avatar
   Πολίτης Θ @ A.Γ. 25/09/2013 21:35:02

   Επειδή δεν γνωρίζω τι ισχύει στην Ιταλία, μπορείτε να μας πληροφορήσετε αν και εκεί οι εισφορές εργαζόμενου και εργοδότη ξεπερνούν το 40% του μισθού, όπως συμβαίνει εδώ;

  • Μακεδόνας avatar
   Μακεδόνας @ A.Γ. 25/09/2013 22:33:17

   "Πάντως εγώ απλά σημείωσα την ύπαρξη “εισιτηρίου” και σε άλλες δυτικές χώρες" πόσο ενημερωμένοι είστε μερικοί.Ξέρετε και τι συμβαίνει στας ευρώπας!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ A.Γ. 26/09/2013 01:51:05

   Εντάξει, αφου συμβαίνει και στην Ευρώπη...
   Και εμείς θέλουμε να μας βλέπουν σαν Ευρωπαίους...
   Και ανώτερους, μάλιστα, αφού εξαιρούμε τους λαθρο-...
   Τότε, ναι, το 25αρι είναι δείγμα ανωτερότητας και προόδου.
   Και -προς Θεού- δεν το καταλογίζουμε στον Σαμαρά, αφού το είχαν προαποφασίσει οι "άλλοι" (οι ίδιοι, δηλαδή, αλλά με τις περυσινές μάσκες). Ούτε είναι "νέο μέτρο", αφου είχε προαναγγελθεί...

 16. cynthia avatar
  cynthia 25/09/2013 22:08:02

  Επειδή δεν έχω δει το κείμενο που ψηφίστηκε , ρωτάω αυτούς που τυχόν γνωρίζουν αν αναφέρεται ρητά οτι τα 25 ευρω αφορούν Ελληνες πολίτες κ εξαιρούνται οι μετανάστες .Απο που βγαίνει τέλος πάντων οτι οι λαθρομετανάστες δεν θα πληρώνουν ?

  • NK avatar
   NK @ cynthia 25/09/2013 22:35:19

   Οι ''ευπαθείς'' δεν πληρώνουν ούτε τώρα το πεντάευρο.

   Αξιωματικά οι αλλοδαποί θεωρούνται ευπαθείς. Ομαδικά και όχι ατομικά.

   Από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο ορισμός :

   ''1. Προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής ενσωμάτωσης των ΕΚΟ (μετανάστες, ΑμεΑ, άτομα με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες, μακροχρόνια άνεργοι/ες κλπ)''

   ΕΚΟ : ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

   Λινκ: http://www.epanad.gov.gr/default.asp?pID=36&la=1

 17. korfiatis avatar
  korfiatis 26/09/2013 00:08:02

  Φιλοι ολα αυτα ειναι κοπιες Γερμανικες.Μενω Γερμανια εδω πληρωνες 10ευρ για 3 μηνες ισχυε για επισκεψη στο γιατρο και ξανα 10ευρ για νοσ/μειο.Απο φετος λογω εκλογων σταματησαν.
  Οι μειωση νοσ/μειων-σχολειων εχουν γινει εδω και αρκετα χρονια εδω λογω agenta2010 του κ.Schröder SPD μαζι με τους πρασινους και πρασινα αλογα.
  τα νοσ/μεια λειτουργουν με ιδιοοικονομικα κρητηρια.
  Δεν πεθαινεις αλλα αν δεν εχεις επικουρικη ασφαλιση εισαι στο περιμενε και ουτε επιλογης νοσ/μειου εχεις ουτε επιλογη Γιατρου.
  Ισως να ειναι σωστο αλλα οι περισσοτεροι κανουν επικουρικη ιδιοτικη ασφαλιση οπως εγω (60ευρ το μηνα) μετα απο ενα προσωπικο περιστατικο φετος.
  Η γυναικα μου σαν Γερμανιδα εχει ηδη 20χρ. τωρα καθως και τα παιδια μας μολις γεννηθηκαν.
  Μας σπρωγνουν προς τα εκει.θυμηθητε δηλωσεις Προβοπουλου περσι γιατι οχι ιδιοτικη ασφαλιση

 18. τρικαλινος avatar
  τρικαλινος 26/09/2013 01:27:38

  Ψεμματα λεει το αρθρο,εγω ακουσα με τα αυτια μου τον υπουργο πριν κανα μηνα που ειπε οτι αποκλειεται να γινει κατι τετοιο..

 19. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 26/09/2013 10:32:36

  Δηλαδή, συμφωνείτε (αν κατάλαβα καλά...) οι ανασφάλιστοι (βλ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) να μην πληρώνουν τα 25 ευρώ, ενώ εγώ που έχω πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου να τα πληρώνω;
  Μένω άναυδος ή μάλλον "πέφτω από τα σύννεφα" (που είναι και της μόδας). Αν και δεν θα έπρεπε...

 20. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 26/09/2013 10:43:02

  Τα νοσοκομεία θα έχουν δύο πόρτες, η μία θα γράφει "ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ" και θα έχει ταμείο, και η άλλη "ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ" και θα είναι τζάμπα. Η λέξη ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ θα είναι γραμμένη μόνο στην ελληνική, με μικρογράμματη γραφή και πολυτονικό. Η λέξη ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ θα είναι με κεφαλαιογράμματη γραφή και χωρίς πολυτονικό, με ελληνικούς χαρακτήρες και με greeklish (για να γίνεται κατανοητή από όλους τους προσερχομένους): ANASFALISTI. Από κάτω θα είναι γραμμένη σε διάφορες γλώσσες, όπως αλβανικά, ουρντού, μπανγκαλί, χίντι, νταρί, παστούν, αραβικά, διάλεκτοι των Χάουζα, των Φουλάνι και των Ίμπο της Νιγηρίας, διάλεκτοι της Σομαλίας, της Σενεγάλης...Ο Άδωνις, ως καλός φιλόλογος που είναι, θα επιμεληθεί των πινακίδων και όλα θα είναι έκτακτα. Όπως ταιριάζει σε μία οπερετική δημοκρατία...

 21. νικος1610 avatar
  νικος1610 26/09/2013 13:56:11

  Πολλα γραφονται αλλα κανεις δε σκεφτεται οτι ναι μεν το ΕΣΥ σε καλυπτει αλλά δε σε ταίζει ....δεν θα έτρωγε ο νοσηλευόμενος σπίτι του? ε αυτό να πληρώσει .Πιστευω οτι θα ηταν πολύ πιο δίκαιο να πληρώναμε 3-4 ευρω την ημέρα με κάποιο πλαφόν π.χ. 3ο-40 ευρω. Εσεις θεωρείται σωστο 25 ευρώ όλοι είτε νοσηλεία 2 ημερων ειτε 30?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.