Ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς
16/09/2014 06:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς

Ως μια νέα αφετηρία πολιτικής ανασυγκρότησης της κεντροδεξιάς είναι η 4η Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η ΝΔ συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή και θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες μια μεγάλη καμπάνια για να θυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι για την προσφορά της κεντροδεξιάς παράταξης στον τόπο.

Η σημειολογική εκδήλωση θα γίνει στη Χαλκιδική, όπου το 1979 έγινε το 1ο συνέδριο της ΝΔ, ενώ η κεντρική εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αθήνα με ομιλία του Πρωθυπουργού.

Για τις εκδηλώσεις δεν θα υπάρξουν ονομαστικές προσκλήσεις σε όσους έχουν αποχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια από τη ΝΔ, αλλά αντίθετα θα είναι ανοικτές οι πόρτες.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 16/09/2014 08:58:41

    Πρίν απο οποιαδήποτε πολιτική ανασυγκρότηση προέχει να αποκατασταθεί η ιδεολογική ταυτότητα της κεντροδεξιάς .Ποιοί είμαστε , πού είμαστε ,πού θέλουμε να φτάσουμε και πως θα το καταφέρουμε . Πιστεύω οτι η Ν.Δ έχει χάσει τον προσανατολισμό της και την ταυτότητά της γι' αυτό και βλέπουμε πολιτικές απο νεοφιλελέ μέχρι ακροαριστερές . Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός του Καραμανλή νομίζω πως είναι μια καλή βάση για ανάπτυξη νέων ιδεών .

  2. GregA avatar
    GregA 16/09/2014 09:56:47

    Δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για ανασυγκρότηση της παράταξης σήμερα. Όταν η παράταξη είναι ταυτισμένη με το ΠΑΣΟΚ και τη μνημονιακη του εξάρτηση, ότι κινήσεις γίνουν θα είναι περιορισμένης εμβέλειας και απογοητευτικού αποτελέσματος. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο τρέχων κυβερνητικός κύκλος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να ετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.