#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/09/2013 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναμένονται σοβαρές αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή και το δημοκρατικό πολίτευμαΟι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν στο φως ακόμη πιο αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής και κυρίως για το σκοπό που είχε. Κι αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο τόσο αυτά που θα πει το «βαθύ λαρύγγι», ο Χρυσαυγίτης που αποφάσισε να μιλήσει, όσο και οι «εντολείς» του Ρουπακιά τη μοιραία εκείνη νύχτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα «δέσει» η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, πράγμα που σημαίνει ότι το κουβάρι της Χρυσής Αυγής θα ξετυλιχτεί πολύ ευκολότερα. Βουλευτές – κατακάθια του κατώτερου επιπέδου, μπράβοι της νύχτας, εκβιαστές αλλοδαπών και ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών και σοβαρών τραυματισμών θα πάνε σπίτι τους στην καλύτερη, στη φυλακή στη χειρότερη περίπτωση, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που χρειάζονται επειγόντως ψυχίατρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews θα αποκαλυφθεί και μια πιο σοβαρή υπόθεση από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κι έχει να κάνει με το πώς βλέπουν οι Χρυσαυγίτες το δημοκρατικό πολίτευμα και τι σκέφτονταν να κάνουν. Η οργάνωση σε όλη την Ελλάδα, τα γραφεία που ήταν γεμάτα στειλιάρια, κράνη, μαχαίρια, όπλα κ.λπ. δείχνει ότι τουλάχιστον η αποσταθεροποίηση ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Η κυβέρνηση, όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, για πρώτη φορά απέδειξε ότι το κράτος λειτουργεί. Οι διαδικασίες είναι ταχύτατες και παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει, προχωρά στο σχέδιο διάλυσης της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της νομιμότητας. Στη Δημοκρατία δε νοείται να γίνονται παρανομίες, ακόμη κι αν ο σκοπός είναι ιερός. Έτσι λοιπόν, αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και μήνες, παίρνει σάρκα και οστά σήμερα. Ταράζουν τη Χρυσή Αυγή στη… νομιμότητα, και δεν θα γλιτώσει κανείς. Βοηθούσης φυσικά και της δημοσιογραφικής έρευνας που είναι μια από τις λίγες φορές που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεών της, με λίγες «κίτρινες» εξαιρέσεις.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να κάνει πίσω. Δεν έχει πισωγύρισμα η υπόθεση. Πρέπει να γίνουν όλα όπως επιβάλλουν οι νόμοι αυτής της χώρας.

Ανεξάρτητα απ’ ότι πιστεύουν ορισμένοι, ότι δηλαδή με τον τρόπο αυτό ξεχνάμε τα οικονομικά προβλήματα, τα μνημόνια, τα πιθανά νέα μέτρα, δεν είναι καθόλου έτσι. Τη φτώχεια και τη δυστυχία δεν θα την ξεχάσουμε, ούτε το μεταναστευτικό, ούτε τα γκέτο, ούτε την ανεργία. Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Δε θα αφήσουμε όμως κανέναν τραμπούκο Χρυσαυγίτη ή κανέναν άλλο ακραίο άλλων χώρων να κάνει κουμάντο στη χώρα. Πρέπει να φύγει το μαύρο πέπλο που σκεπάζει τη χώρα και όλοι μαζί, ενωμένοι να παλέψουμε για να φύγει και το μνημόνιο.

Άλλο, όμως, η εγκληματική οργάνωση κι άλλο η κρίση. Άλλοθι για την εγκαθίδρυση του νεοναζισμού και του φασισμού δεν πρέπει να δώσει κανένας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 25/09/2013 09:29:08

  "Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να κάνει πίσω. Δεν έχει πισωγύρισμα η υπόθεση. Πρέπει να γίνουν όλα όπως επιβάλλουν οι νόμοι αυτής της χώρας.

  Ανεξάρτητα απ’ ότι πιστεύουν ορισμένοι, ότι δηλαδή με τον τρόπο αυτό ξεχνάμε τα οικονομικά προβλήματα, τα μνημόνια, τα πιθανά νέα μέτρα, δεν είναι καθόλου έτσι. Τη φτώχεια και τη δυστυχία δεν θα την ξεχάσουμε, ούτε το μεταναστευτικό, ούτε τα γκέτο, ούτε την ανεργία. Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

  Δε θα αφήσουμε όμως κανέναν τραμπούκο Χρυσαυγίτη ή κανέναν άλλο ακραίο άλλων χώρων να κάνει κουμάντο στη χώρα. Πρέπει να φύγει το μαύρο πέπλο που σκεπάζει τη χώρα και όλοι μαζί, ενωμένοι να παλέψουμε για να φύγει και το μνημόνιο.

  Άλλο, όμως, η εγκληματική οργάνωση κι άλλο η κρίση. Άλλοθι για την εγκαθίδρυση του νεοναζισμού και του φασισμού δεν πρέπει να δώσει κανένας."

  Έτσι είναι και μακάρι να προχωρήσουν μέχρι τέλους.

 2. Γεώργιος avatar
  Γεώργιος 25/09/2013 09:31:15

  Η δημοκρατία είναι το καλύτερο όλων των πολιτευμάτων, ακόμη κι αν προσωρινά υπάρχουν προβλήματα όπως ανεργία , φτώχεια, κ.λπ. και πρέπει να διαφυλαχθεί έναντι όποιου τιμήματος.
  Τα προβλήματα θα ξεπερασθούν στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος.
  Όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς ας μάθουν ότι δεν θα πίνουν αραχτοί το καφεδάκι τους στην ήρεμη ελληνική πλατεία, δεν θα έχουν σε ασφάλεια τη ζωή τους και την οικογένειά τους , μα θα καρδιοχτυπούν μη τυχόν και τους χτυπήσουν την πόρτα διάφοροι μηχανισμοί του καθεστώτος για τα ...περαιτέρω.

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 25/09/2013 09:57:41

  Καλημέρα,
  Οι Έλληνες περιμένουμε το (ακομματιστο κράτος) να ασχοληθεί και με τους κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες για να πεισθούμε πως η ασχολία με τα ΧΑυγά δεν έχει μόνο ιδιοτελή (εκλογικά) κομματικά κριτήρια...
  Ίδωμεν...

  • Σιγά μη φοβηθώ avatar
   Σιγά μη φοβηθώ @ Νίκος Αργεάδης 25/09/2013 13:36:16

   Η Ελληνική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, είναι η πρώτη μεταπολιτευτική κυβέρνηση που έχει την ευκαιρία (έστω και υπό την πίεση των συνθηκών αλλά και των αλλοδαπών κατακτητών) να διαλύσει τις παρακρατικές δυνάμεις που καίνε τη χώρα παριστάνοντας τους ...μπαχαλάκηδες, τους γνωστούς αγνώστους καταστροφείς, τους κουκουλοφόρους ή τους ...αγανακτισμένους πολίτες (ό,τι βολεύει κάθε φορά). Είναι οι ίδιοι άνθρωποι λίγο πολύ. Χτυπώντας τους Χρυσαυγουλίτες και κόβοντας διά παντός τον ομφάλιο λώρο τους με τους εντεταλμένους να επιβάλλουν την τάξη, το πρόβλημα θα λυθεί κατά ένα ενενήντα τοις εκατό.

 4. xbab avatar
  xbab 25/09/2013 11:58:07

  Σωστός...

 5. drider avatar
  drider 25/09/2013 14:26:39

  Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση θα κάνει πίσω ή όχι, αλλά το ΣΔΟΕ έχει μπει για τα καλά στο πανηγύρι...

  Το ΣΔΟΕ καίει τη Χρυσή Αυγή - Έχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Εμπλέκονται εφοπλιστές, επιχειρηματίες και... μητροπολίτες
  h**p://www.sofokleousin.gr/archives/142770.html

 6. Κώστας ,Πεύκη avatar
  Κώστας ,Πεύκη 25/09/2013 14:56:34

  Πάντως μετά από καιρό ακούω καλά λόγια για τη Νέα Δημοκρατία από φίλους και συγγενείς αριστερούς. Και για είναι πιο συγκεκριμένος ένας ξάδελφος μου βολεμένος με δουλειά στο δημόσιο ,αριστεροφιλελεύθερος ,αντιΚουκουές και αντιχρυσαγίτης που "πλακωνόμαστε" συνέχεια για τα πολιτικά επειδή ρίχνω ΚΚΕ ,ψήφιζε κατά καιρούς όσους κέρδιζαν και υπόσχονταν διάφορα (Σημίτη, Καραμανλή,ΓΑΠ) αλλά στις δύο εκλογές το 2012 ψήφισε Κουβέλη και τελευταία ήταν μάλλον προς Τσίπρα μεριά ( έλεγε θα σαρώσει ) τώρα λέει "Σαμαράς δαγκωτό αν συνεχίσει να ξεμπροστιάζει τους ναζί". Βέβαια έχει δουλειά αν ήταν άνεργος θα νοιαζόταν για την Τρόικα που ήρθε αλλά........

  • Sim avatar
   Sim @ Κώστας ,Πεύκη 25/09/2013 18:20:23

   Ξάδελφος βολεμένος στο δημόσιο, αριστεροφιλελεύθερος αντικουκουές και αντιχρυσαυγίτης που ψήφιζε κατά καιρούς Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ, που ψήφισε Κούβελη το 2012 και τελευταία ήταν μάλλον πρός Τσίπρα τώρα λέει Σαμαρά δαγκωτό...
   Θεικό !!! Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.
   Ο ξάδελφος όλων των Ελλήνων, ο χαμένος κρίκος στην μακριά ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης, ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θα υποχρέωνε τον πρύτανη εφαρμοσμένης ψυχολογίας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ να σκίσει τα πτυχία του και να πιάσει δουλειά ψήστης σε χαρμπουργκεράδικο στην Οκλαχόμα.

  • Sim avatar
   Sim @ Κώστας ,Πεύκη 25/09/2013 18:23:18

   Αλλά μάλλον αστειεύεσαι...κι΄αυτό καλό είναι. Χρειάζεται λίγο γέλιο στη ζωή μας.

 7. Γιώργος Καλύτερος avatar
  Γιώργος Καλύτερος 25/09/2013 16:10:02

  Αυτή είναι και η πλέον ενδεδειγμένη επικοινωνιακά και πρακτικά τακτική. Διαλύεις την χρυσή αυγή και τους νεοναζιστικούς θήλακες στην αστυνομία, αποστερείς έτσι τους αντιεξουσιαστές από το μεγαλύτερο κομμάτι αντεπιχειρημάτων και ύστερα μπορείς με όλη σου την άνεση να καταφερθείς σε δεύτερο χρόνο εναντίον τους διαλύοντας και αυτούς. Όχι δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη ταυτόχρονα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.