#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/09/2011 23:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανακοινώνονται νέα μέτρα αύριο, ή την Δευτέρα



Νέα μέτρα θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση, την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Πρόκειται για πακέτο διαφορετικό από τις έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, οι οποίες δεν ικανοποίησαν την τρόικα και το Γιουρογκρούπ το οποίο ζήτησε αίμα από τους Έλληνες. Γι αυτό άλλωστε , όπως μαθαίνουμε, ο Βενιζέλος απαίτησε από τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να τον βοηθήσει να περάσει τα νέα μέτρα.

Μάλιστα, είπαν στον Βενιζέλο ότι δεν πιστεύουν στην θέσπιση έκτακτων μέτρων επειδή ήδη στην Ελλάδα υπάρχει κίνημα μη πληρωμής φόρων. Η λογική του έκτακτου δεν αρέσει στους δανειστές μας οι οποίοι ζητούν άμεση λήψη μέτρων μόνιμου χαρακτήρα που θα αποδώσουν στα κρατικά ταμεία για πάντα.

Τα μέτρα που σκέφτονται να ανακοινώσουν είναι:

Άμεση εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Από αυτόν τον χειμώνα η τιμή του θα εκτιναχθεί ακόμη και πάνω από 1,20 ευρώ. Τώρα, αν νομίζουν ότι έτσι θα εισπράξουν χρήματα είναι γελασμένοι. Διότι όταν θα κλείσουν όλοι τα καλοριφέρ τότε θα δούμε πόσο θα αυξηθούν τα έσοδα.
Άμεσες απολύσεις, ακόμη και χωρίς εργασιακή εφεδρεία. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι θα μειώσουν τις κρατικές δαπάνες για μισθοδοσία. Πώς θα μαζεύουν τις στρατιές ανέργων από τη νέα πλατεία... Κλαυθμώνος να δούμε…
Άμεσο κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και χιλιάδες υπαλλήλους στην ανεργία.
Πώληση κρατικών παγίων περιουσιακών στοιχείων αρχής γενομένης από τη ΔΕΗ και τον ΟΠΑΠ.
Κατάργηση του αφορολόγητου και τέλος στο μέτρο των αποδείξεων. Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν θα παίρνουν επιστροφές φόρου κάθε χρόνο. Το μέτρο θα πλήξει φυσικά και τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.
 Ίσως και νέα μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα με κατάργηση ακόμη και ότι απέμεινε από τα δώρα και τα επιδόματα.
Και για να εξωραΐσουν την τρέλα, μπορεί να ανακοινώσουν και μέτρα του τύπου… μείωση βουλευτών που θα τεθεί σε κανένα δημοψήφισμα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι συσκέψεις της Κυριακής θα κρίνουν το πρόγραμμα των νέων μέτρων.

Όπως και να έχει μας περιμένουν μαύρες μέρες.

"Πρέπει να πάρουμε σοβαρές, οριστικές και πλήρεις αποφάσεις" αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και αναφερόμενος στην ματαίωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στις ΗΠΑ υπογραμμίζει ότι είναι τώρα η στιγμή να αναληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, που θα βγάλουν οριστικά τη χώρα από αυτήν την ανακυκλούμενη πίεση. Χαρακτηρίζει δε «ανεύθυνα αλλά και γελοία» τα σχόλια για χρεοκοπία της χώρας και κάνει λόγο για «οργανωμένη επίθεση του σπεκουλαδόρικου τμήματος των διεθνών αγορών».

Σόϊμπλε, Βενιζέλος 

Η Ελλάδα θα καθυστερήσει να λάβει την επόμενη δόση χρηματοοικονομικής βοήθειας, προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη της συνάντησης των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών στην Πολωνία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones Newswires, ο γερμανός υπουργός δήλωσε ότι η επόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα καθυστερήσει, καθώς «η τρόικα θα πρέπει να ολοκληρώσει την επιθεώρησή της πρώτα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε, μετά τη λήξη του Eurogroup και του Ecofin στην Πολωνία, σύμφωνα με τις οποίες, «η Ελλάδα το ξέρει ότι δεν πετυχαίνει τους στόχους», αλλά αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι «η χώρα έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια» και εκφράζοντας αμφιβολίες για το αν το νέο έκτακτο ειδικό τέλος στα ακίνητα «θα αποφέρει έσοδα φέτος», ο κ. Βενιζέλος δήλωσε:

« Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει «ανεύθυνα αλλά και γελοία» τα σχόλια για επικείμενη παύση πληρωμών ή για χρεοκοπία της χώρας, σημειώνοντας ότι «κάθε Σαββατοκύριακο η Ελλάδα και δυστυχώς και η Ευρωζώνη, υφίσταται αυτήν την οργανωμένη επίθεση του σπεκουλαδόρικου τμήματος των διεθνών αγορών».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 17/09/2011 23:03:43

  Είναι τρελλοί???
  Θέλουν να γίνει επανάσταση??????????

  • tpe avatar
   tpe @ Orestios 17/09/2011 23:09:41

   Σε χαλάει; Σύνταγμα - Γουδή δεν είναι πολύ μακρυά...
   Μάζευε θυμό και διάβασε την ομιλία Σαμαρά. Δεν θα είναι για πολύ αυτά...

   • φωνη avatar
    φωνη @ tpe 17/09/2011 23:48:16

    Ναι μας χαλάει. Δε θα οδηγήσουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ τη χώρα στη βία και σε έκτροπες καταστάσεις. Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας ότι και να γίνει και να υπερασπιστούμε εμείς με την στάση μας το αίτημα για εκλογές του Σαμαρά.
    Ναι διαμαρτυρία, αλλά μη χάνουμε τον έλεγχο, εμείς θέλουμε ομαλές εκλογές. Θα τιμωρηθούν αυτοί από τον Σαμαρά.

    • Γιώργος1 avatar
     Γιώργος1 @ φωνη 18/09/2011 00:04:02

     Θα τιμωρηθούν με ισόβια;;; Ή με ό,τι ποινή επιβάλλεται για εσχάτη προδοσία;;; Λίγο δύσκολο το κόβω... Όπως τους... τιμώρησε και ο Καραμανλής...

    • popolaros avatar
     popolaros @ φωνη 18/09/2011 09:37:32

     Θα πάρουν τα φρύδια μας...

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ Orestios 17/09/2011 23:42:57

   Από ποιους θα γίνει επανάσταση; Τι ώρα;;

   • ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ avatar
    ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ @ Γιώργος1 18/09/2011 10:07:55

    Σωστοοοοςςςς λες και δεν ξέρουν τι λαό διαφεντεύουν !!

    Όλοι επαναστάτες των πλήκτρων καταντήσαμε , τρομερή εφεύρεση τελικά το Internet και τα pc η τέλεια αποχαύνωση !!!

    • alakran avatar
     alakran @ ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ 18/09/2011 10:28:50

     Η ψήφος στις εκλογές να δεις τί εφεύρεση που είναι...

     • ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ avatar
      ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ @ alakran 18/09/2011 11:04:38

      Η οποία δεν είναι καθόλου ανεπηρέαστη και αφημένη σε απρόβλεπτους παράγοντες , το αντίθετο συμβαίνει , είναι πολύ καλά ελεγχόμενη .
      Όλοι μας ψηφίζουμε (όσοι το πράττουμε βλέπεις υπάρχει και το καινούργιο έντεχνα μπολιασμένο δηλητήριο η αποχή ) αμερόληπτα και όλοι μας έχουμε το ίδιο επίπεδο κρίσης και αντίστασης στις επιβαλλόμενες τακτικές έλεγχου της ψήφου μας ;;;;;
      Πως το είχε πει ο Κονδύλης ; Αν ήξερα πόσο πόσο ευκολοδιοίκητος είναι ο Ελληνικός λαός θα τον κυβερνούσα από δεκανέας !!!

      Μην αναφέρουμε και άλλου τύπου παρεμβάσεις σαν αυτή του 2000 που κάποιος είχε εκλεγεί Πρωθυπουργός αλλά με άνωθεν εντολές, διατάχθηκε να περιμένει άλλα 4 χρόνια .
      Τα πάντα ρει φίλε μου , δεν έχω την ψευδαίσθηση πως οι εκλογές καθορίζουν τα γεγονότα γιατί όπως λένε και τα ανάρχια αν συνέβαινε αυτό θα τις είχαν καταργήσει .
      Την καλημέρα μου και σε εσένα και στην θείτσα την Κατίνα στην Άνω Λεστινίτσα που η ψήφος μας έχει το ίδιο βάρος !!!!

     • Θεία Λένα avatar
      Θεία Λένα @ ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ 18/09/2011 11:16:50

      Ο νόμος της βαρύτητας αγαπητέ/'η.


      Υ.Γ
      Αν και νομίζεις ότι "διαφέρεις", οι θείτσες θα διαφεντεύουν πάντα και θα ορίζουν το πεπρωμένο σου.

     • alakran avatar
      alakran @ ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ 18/09/2011 11:25:15

      Και πολύ καλά κάνει που μετράει το ίδιο η ψήφος της θείτσας Κατίνας στην Άνω Λεστινίτσα με τη δική σου.Τον υποτιμάς το λαό με αυτά που γράφεις και διαφωνώ μαζί σου.
      Χίλιες φορές καλύτερα να ψηφίζουμε για να καθορίσουμε τη ζωή μας,από το να εμπιστευόμαστε μια μειοψηφία που βγαίνει στους δρόμους για να τα σπάσει νομίζοντας υπεροπτικά ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και ότι θα αποφασίσει αυτή για τις "μάζες".
      Το πόσο σημαντικές είναι οι εκλογές φαίνεται και από τον φόβο του συστήματος που κάνει τα πάντα για να τις αποτρέψει προωθόντας και την αποχή-το λες και εσύ ο ίδιος!

     • ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ avatar
      ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ @ ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ 18/09/2011 13:03:22

      Το παράδειγμα δεν το έβαλα για να θίξω καμία Θείτσα το έβαλα για να δείξω πως όσο εσύ θεωρείς πως ψηφίζεις κατόπιν ωρίμου σκέψεως υπάρχουν και οι άνθρωποι που θεωρούν πως πράττουν το ίδιο αποτέλεσμα που πράττεις και εσύ χωρίς καθόλου σκέψη, τους αρκεί ένα χτύπημα στην πλάτη η το έτοιμο ψηφοδέλτιο που θα της δώσει ο μπάρμπας γιατί σαν καλός αφέντης γνωρίζει το συμφέρον της οικογένειας !!
      Άλλωστε τα συμφέροντα του καθενός μας ποικίλουν και ο καθένας αυταπατάται πως γνωρίζει πως και με ποιους θα τα εξυπηρετήσει καλύτερα .

      Να χαιρόμαστε τέτοιους ψηφοφόρους σαν τους κάτωθι ,δεν νομίζω πως θα μειωθούν αντιθέτως θα αυξάνονται , δυστυχώς !!!

      http://www.youtube.com/watch?v=zmGPN_PdZRM&feature=related

      http://www.youtube.com/watch?v=uEBfroMn8Hk

 2. Κρης avatar
  Κρης 17/09/2011 23:06:13

  Νέο «έκτακτο» πακέτο μέτρων 6,7 δις. ευρώ ή 3,1% του ΑΕΠ ετοιμάζει η κυβέρνηση για το 2011 – «Κλειδώνει» στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας μεταξύ Βενιζέλου - Τρόικας - Σύντομα οι ανακοινώσεις

  Νέα μέτρα που φθάνουν στο 3,1% του ΑΕΠ, ή στα 6,785 δισ. ευρώ προωθεί η κυβέρνηση.
  Τα μέτρα αυτά επρόκειτο να τα εφαρμόσει η κυβέρνηση με τον προϋπολογισμό του 2012, όμως κατά πως φαίνεται θα έρθουν νωρίτερα εξαιτίας των φετινών δημοσιονομικών αστοχιών.
  Πρόκειται για παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη μείωση του φετινού ελλείμματος στο 6,4% του ΑΕΠ, από 7,6% που εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί φέτος.
  Τα μέτρα αυτά, μαζί με τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2012, θα παρουσιαστούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στους αξιωματούχους της τρόικας στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας.
  Έτσι δεν αποκλείεται εντός της επόμενης εβδομάδας να έχουμε και νέο έκτακτο πακέτο μέτρων το οποίο είναι συνδεδεμένο με την 6η δόση του δανείου η οποία θα αποδεσμευτεί τον Οκτώβριο.
  Σημείο όμως το οποίο προβληματίζει την κυβέρνηση είναι ότι και του χρόνου οι ανάγκες σε φορολογικά έσοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

  h**p://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/24129-schaeuble-η-έκτη-δόση-της-ελλάδας-θα-καθυστερήσει-καθώς-δεν-έχουν-επιτευχθεί-οι-στόχοι-προϋποθέσεις

 3. gloup avatar
  gloup 17/09/2011 23:08:34

  φοβούνται μην γίνουν εκλογές και καμια χρεοκοπία και χάσουν τα λεφτά τους

 4. Hercules! avatar
  Hercules! 17/09/2011 23:10:09

  Ως Θεσσαλονικιος εχω να πω αυτο μονο. Επανασταση θα εχουμε οταν δε θα μπορουμε να πηγαινουμε στη Χαλκιδικη τα σαββατ/κα, οταν θα κοψουμε ακομα και το πιτογυρο και οταν δε θα διαθετουμε λεφτα για τα διαρκειας των ομαδων μας.

 5. Χρηστος Νικολοπουλος avatar
  Χρηστος Νικολοπουλος 17/09/2011 23:10:54

  Εχω την εντυπωση οτι κανεις μπλακ χουμορ που ελεγε και μια καθηγητρια μου.Αλλα το ερωτημα μου παραμενει (ακαδημαικο ) στην Ιπποκρατους ολα καλα ...η μηπως κατι χανουμε?

  • tpe avatar
   tpe @ Χρηστος Νικολοπουλος 17/09/2011 23:20:08

   Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις; Αν έχουν πάθει πχ εγκεφαλικό;
   Θα το πάθουν την Τρίτη όταν τους πάει η δημοσκόπηση, μην ανησυχείς...

 6. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 17/09/2011 23:12:10

  Δεν αντιλαμβάνονται καθόλου την πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό των καθεστώτων που αργοπεθαίνουν. Έχουν χάσει τελείως τον έλεγχο.

 7. Cas Casey avatar
  Cas Casey 17/09/2011 23:12:22

  Σιγά την επανάσταση !!! Καθίστε και άλλο μέσα στο σπίτι, γράφετε ΜΟΝΟ στα blogs και περιμένετε ...επανάσταση !!!! Η επανάσταση γίνεται ΜΟΝΟ στο δρόμο με γιαούρτια και πέτρες !!!

 8. Κρης avatar
  Κρης 17/09/2011 23:12:29

  που να τους πάρει μέτρα ο Μπαμπούλας
  h**p://www.baboulas.gr/

  • ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
   ΠαναγιώτηςΖΜεσ @ Κρης 18/09/2011 00:50:08

   +1000000

 9. Orestios avatar
  Orestios 17/09/2011 23:16:47

  Τσαουσέσκου ετοιμάσου να φιλεψεις Έλληνες Σοσιαλιστές

 10. tpe avatar
  tpe 17/09/2011 23:18:52

  Έκανα μία γύρα στα "ειδησιογραφικά" site. Δείτε:
  newsit: 3o θέμα η ομιλία ΑΣ, πρώτο το "δραματικό" των προδοτών
  newsbomb: 2o, αλλά με τίτλος, Έτοιμος να κυβερνήσει
  in: 3o
  Kathimerini: 8o!!!!!
  skai: 3o
  tovima: 2o
  tanea:1o!!!!

  Γενικά, εντύπωσή μου είναι πως ο ΔΟΛ παίρνει θέση για την επόμενη μέρα, ενώ οι άλλοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν πως είναι δραματικές οι στιγμές (για ποιον βέβαια δεν λένε).

 11. Aris. A avatar
  Aris. A 17/09/2011 23:22:18

  Από ότι φαίνεται ο τρόπος που χειρίσθηκε ο Βενιζέλος τους τροικανούς εκείνο το βράδυ πρέπει να τους έχει εξαγριώσει.

  Προφανώς ο Βενιζέλος βουτηγμένος μέσα στην αλαζονεία που τον διακρίνει φέρθηκε με σκαιότατο τρόπο και αποτελεί και ο ίδιος πρόβλημα για την κυβέρνηση πλέον.

  Λέτε για να έρθουν ξανά οι τροικανοί να πρέπει να φύγει ο Βενιζέλος;;

  Από εκεί και πέρα τους έχουν πάρει χαμπάρι από έξω ότι δεν αντέχουν να κάνουν ότι τους έχουν διατάξει στο δημόσιο και τους πιέζουν όπως μπορούν.

  Προφανώς ο Βενιζέλος φώναξε και τον μόνιμο τουρίστα πρωθυπουργό να φάνε μαζί την κρυάδα.

  Η ιδέα του επικοινωνιακού Βενιζέλου να πάει Οικονομικών άλλη μια μεγαλειώδη Παπανδρεική επιλογή.

  Πίστευε ότι θα κάψει τον Βαγγέλη αλλά βλέπω να τους καίει όλους.


  Αλήθεια στο Βήμα που ειναι φουλ φιλοκυβερνητικό αλλά περισσότερο με το ΔΝΤ ποιός έδωσε το θέμα με τους 25.000 διορισμούς;;;

 12. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 17/09/2011 23:24:16

  Finis Greciae !

  Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί , αλλά φταίμε όλοι που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εδώ ( κάποιοι βεβαίως για λόγους συναισθημάτων συνενοχής ) .

  """""""""""""""""""""""""""
  Περιμένοντας τους βαρβάρους...
  """"""""""""""""""""""""""""""""


  -Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
  Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
  """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
  -Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μιά τέτοια απραξία;
  Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;

  -Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
  Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;
  Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.

  """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  -Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωί σηκώθη,
  και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη
  στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα;

  -Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
  Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
  τον αρχηγό τους. Μάλιστα ετοίμασε
  για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί
  τον έγραψε τίτλους πολλούς κι ονόματα.

  -Γιατί οι δυό μας ύπατοι κ' οι πραίτορες εβγήκαν
  σήμερα με τες κόκκινες, τες κεντημένες τόγες·
  γιατί βραχιόλια φόρεσαν με τόσους αμεθύστους,
  και δαχτυλίδια με λαμπρά γυαλιστερά σμαράγδια·
  γιατί να πιάσουν σήμερα πολύτιμα μπαστούνια
  μ' ασήμια και μαλάματα έκτακτα σκαλισμένα;

  Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
  και τέτοια πράγματα θαμπόνουν τους βαρβάρους.

  -Γιατί κ' οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
  να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;

  Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
  κι αυτοί βαριούντ' ευφράδειες και δημηγορίες.

  -Γιατί ν' αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
  κ' η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που έγιναν).
  Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ' οι πλατέες,
  κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;

  Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
  Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
  και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.

  Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
  Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.

  Κωνσταντίνος Καβάφης

 13. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 17/09/2011 23:26:07

  Στα καθεστωτικά ΜΜΕ απόψε οργιάζουν τα παπαγαλάκια .
  Προσπαθούν να μας πείσουν ότι για την επερχόμενη χρεοκοπία φταίνε η Ν.Δ και ο Σαμαράς, ο Τσίπρας , η Παπαρήγα , και βέβαια ο Ελληνικός λαός που αντιδρά στα χαράτσια!
  Δεν έχουν το Θεό τους!

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλήθωρος 17/09/2011 23:28:38

   Όλοι θα πληρώσουν μέχρι τελευταίας ρανιδος του αίματος τους

   • Γιώργος1 avatar
    Γιώργος1 @ Orestios 18/09/2011 00:05:53

    Όσο πουλάνε τα τσοντοπεριοδικά dvd με τον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή(βιαστή βρεφών), και όσο κάποιοι χιλιάδες βλέπουν σαν αποβλακωμένοι το άθλιο Εζέλ, τίποτα δεν θα γίνει...

 14. BlueSky avatar
  BlueSky 17/09/2011 23:32:37

  Τολμήστε ρε καταραμένα π@υστ@πασόκια και θα γίνει της πουτ@ν@ς!

 15. Orestios avatar
  Orestios 17/09/2011 23:36:43

  Προς το παρόν ο Παπανδρέου την έχει κοπανησει από την Ελλάδα.
  Ο Σαμαράς τους διέλυσε

 16. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/09/2011 23:39:02

  Λήγουν δόσεις ελληνικών ομολόγων στις 20 Σεπτεμβρίου, ενός του 2037 και ενός του 2040 συνολικά 769 εκατομμύρια ευρώ.
  Τελεταία ημέρα πληρωμής CDS Σεπτεμβρίου 2011 η 20η Σεπτεμβρίου...

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 17/09/2011 23:48:20

   Ομόλογα της "ισχυρής Ελλάδας"????

  • jkr avatar
   jkr @ αλλενάκι 18/09/2011 00:07:29

   Γι' αυτό κι η σπέκουλα...πάλι τζόγος γίνεται, νέο κοστούμι ράβουν για μας. Κάθε τρίμηνο τα ίδια.

 17. SOTPAP avatar
  SOTPAP 17/09/2011 23:44:20

  Μόνη λύση, ο πόλεμος με την Τουρκία
  χάνουμε 2-3 νησιά, πτωχεύουμε λόγω σύρραξης, προστρέχουμε στους δανειστές ξανά και χρωστάμε πάλι για 200 χρόνια.

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ SOTPAP 18/09/2011 00:07:16

   Το βρήκες, γάτα με πέταλα είσαι... Ό,τι να'ναι...

 18. apis22 avatar
  apis22 18/09/2011 00:04:32

  Πού χάθηκε ο Tiramola ρε παιδιά;

 19. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ avatar
  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 18/09/2011 00:04:53

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ / όλοι αύριο 18/9 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 8μ.μ.

  Τριάντα χρόνια πληρώσαμε την «ανάπτυξη». Την είσοδο στην ΕΕ, το Μάαστριχ, το ΕΥΡΩ, τους Ολυμπιακούς αγώνες, τους εξοπλισμούς, το χρηματιστήριο, τα δομημένα ομόλογα, τη λιτότητα για όλους τους «Εθνικούς στόχους». Τριάντα χρόνια η κερδοφορία των εταιριών και τραπεζών, αυξάνεται κατακόρυφα. Τριάντα χρόνια, μετά, οι εργαζόμενοι βρίσκονται φτωχότεροι, άνεργοι, με κουτσουρεμένους μισθούς και συντάξεις. Πληρώνουμε πανάκριβα για την υγεία την παιδεία. τις μετακινήσεις μας στα ΜΜΜ, στο δημόσιο οδικό δίκτυο(διόδια), στην ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες. Τι κέρδισαν οι εργαζόμενοι από την ανάπτυξη και τις θυσίες που μας υπέβαλλαν; Το δρόμο για την κόλαση της κρίσης.

  Κάθε βδομάδα κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ ανακοινώνουν και νέα δέσμη μέτρων, επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους. Οι μισθοί θα φτάσουν τα 300 ΕΥΡΩ, η ανεργία το 1,5 εκατομμύριο, ο εργάσιμος χρόνος ανάλογα με τις ορέξεις του εργοδότη, οι συντάξεις στα 400 ΕΥΡΩ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

  Η κανιβαλική επιβολή της λογικής του κέρδους και της εκμετάλλευσης που μας περικυκλώνει, έχει οδηγήσει κράτος και εταιρίες να εμπορευματοποιούν το σύνολο της ζωής μας. Η όξυνση της κρίσης έχει δώσει νέα ώθηση σε αυτή την παράλογη διαδικασία με αποτέλεσμα να αναζητούν κέρδος σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Η εργασία, η μετακίνηση, η υγεία, η παιδεία, το νερό, ο αέρας, η κατοικία, η διασκέδαση, οι ελεύθεροι χώροι, το περιβάλλον, η φύση γίνονται πεδία αποκομιδής κέρδους. Το κράτος αναλαμβάνοντας τον ρόλο του γενικού συντονιστή αυτής της προσπάθειας, απολύει, φορολογεί, εξοντώνει τον εργαζόμενο, ιδιωτικοποιεί και παραδίδει προς εκμετάλλευση στους «ιδιώτες» όλη την δημόσια και κοινωνική περιουσία.

  Απολύουν από το δημόσιο, στέλνοντας στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες, με το επαίσχυντο επιχείρημα του δήθεν δημοσιονομικού ελλείμματος και έχουν ετοιμάσει την παράδοση των δημοσίων υπηρεσιών στις ιδιωτικές εταιρίες που θα στοιχίζουν πολύ παραπάνω στο κράτος. Έτσι θα αυξήσουν τους φόρους και θα μας μετατρέψουν υποχρεωτικά σε πελάτες των αρπακτικών. Μέσα στο 2011 έχουμε πληρώσει με τα δικά τους επίσημα στοιχεία περισσότερα από 62,5 δισ. ευρώ, αλλά τα “πακέτα βοήθειας” ήταν μόνο 46,5 δισ. ευρώ. Αλήθεια πώς βρέθηκαν τα 16 δισ. επιπλέον; Βρέθηκαν από τα “άδεια ταμεία”; Βρέθηκαν απο το “δημοσιονομικό έλλειμμα”; Τι μας κρύβουν; Πού είναι τα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων;

  Με το πρόσχημα και την τρομοκρατία της χρεοκοπίας επιδιώκουν να αρπάξουν και το τελευταίο ευρώ του εργαζόμενου, να ξεπουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές όλη τη δημόσια περιουσία. Ιδιωτικοποιούν αντι πινακίου φακής τα δημόσια ακίνητα για να «τσεπώνουν» στο διηνεκές ενοίκια και κέρδη οι ιδιώτες. Ξεπούλησαν όλες τις κερδοφόρες επιχειρήσεις, αφού τις παρουσίασαν για ζημιογόνες. Ο ΟΤΕ, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, τα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ και μαζί οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, οι ΠΑΡΑΛΙΕΣ, κ.ο.κ. παραδόθηκαν στα αρπακτικά του πλούτου και τα λαμόγια της δικομματικής εξουσίας που κυβερνάει όλα αυτά τα χρόνια .

  Τι μπορούμε να κάνουμε;

  Ας αρχίσουμε από την συλλογική άρνηση πληρωμής των φορολογικών χαρατσιών. Τι θα πετύχουμε; Θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν τους επιτρέπουμε να μας εκμεταλλεύονται άλλο. Ότι ο κίνδυνος και η δυνατότητα ανατροπής τους είναι στο χέρι μας.

  Μνημόνια και μεσοπρόθεσμα δεν μας ενδιαφέρουν. Δεν αναγνωρίζουμε κανένα χρέος, δεν μας δελεάζει η παραμονή στην Ε.Ε τους. H EE είναι ένωση κυβερνήσεων, τραπεζών, πολυεθνικών που κέρδισαν στην ανάπτυξη, κερδίζουν τώρα και στην κρίση. Μας παραμύθιασαν για «ΕΕ της ευημερίας» των λαών αλλά αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για τη συμμαχία των αγορών ενάντια στους λαούς.

  Μας φόρτωσαν δάνεια για να αγοράζουν υποβρύχια που γέρνουν και τηλεπικοινωνιακό υλικό για τους Ολυμπιακούς π.χ, που ούτε χρειαζόταν ούτε και παραλήφθηκε ποτέ. Πληρώσαμε τη ΖΗΜΕΝΣ. Πληρώνουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς. Πληρώνουμε εκατοντάδες εκ. ευρώ για τη συμμετοχή μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους (Γιουγκοσλαβία, Ιρακ, Αφγανιστάν, Κοσσυφοπέδιο, Λιβύη). Αύξησαν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες μας και μεγαλοεργολάβοι μας, οι ευρωπαίοι “εταίροι μας», και τώρα τους χρωστάμε κι από πάνω.

  Μπορούμε και μόνοι μας. Οι εργαζόμενοι παράγουν προϊόν που υπερεπαρκεί για να ζήσουμε σε μια κοινωνία αυτάρκειας, ειρήνης και αλληλεγγύης. Σε μια ελεύθερη κοινωνία που λειτουργεί με βάση τις ανάγκες και τα δικαιώματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας .

  Μπορούν να μας αντιμετωπίσουν; Όχι δεν μπορούν Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Προσπαθούν να αποτρέψουν με κάθε μέσο την ανάπτυξη συλλογικοτήτων που μπορούν να αποφασίζουν από τα κάτω, να σχεδιάζουν και να επιβάλλουν τις αποφάσεις τους.

  ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ – ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ

  1. Συγκροτούμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ σε κάθε γειτονιά. Η ατομική αντίσταση γίνεται συλλογική και οι συλλογικότητες μπορούν να στηρίζουν τον κάθε αγωνιστή.

  2. Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν . ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ! Δεν επιτρέπουμε σε κανένα δανειστή-τοκογλύφονα προχωρήσει σε πλειστηριασμό σπιτιού

  3. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  Παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλεια, μεταφορές, επικοινωνίες, κατοικία.

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

  4. Δημιουργική δουλειά για όλους. Μείωση του χρόνου εργασίας, αύξηση των μισθών.

  5. Ανατρέπουμε αυτή την κυβέρνηση που άνοιξε πόλεμο ενάντια μας και κάθε άλλη κυβέρνηση βίας και κοινωνικής λεηλασίας.

  6. Συλλογική μάχη για την έξοδο και διάλυση της Ε.Ε. Καμιά σχέση με αυτή την λυκοσυμμορία των «αγορών».

  Οι επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καλούν κάθε άνθρωπο και συλλογικότητα σε συντονισμό και δράση.

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 18/09/2011 00:08:44

   Όσο 'κάναν μποϊκοτάζ στα γάλατα οι Έλληνες, άλλο τόσο δεν θα πληρώσουν για πολιτικούς λόγους...

   • Γιώργος1 avatar
    Γιώργος1 @ Γιώργος1 18/09/2011 00:10:58

    Αλήθεια, οι επιτροπές αγώνων από ποιο κόμμα οργανώνονται;; Οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν επειδή δεν έχουν και επειδή αυτά τα λεφτά πάνε σε κλέφτες, όχι γιατί το λέει μια επιτροπή...

 20. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 18/09/2011 00:12:03

  Το (1), η εξίσωση στο πετρέλαιο, για όποιον είναι από τη Λάρισα και πάνω, είναι το τέλος μας. Για όποιον είναι στα νότια, δεν τον ακουμπάει καθόλου.

  Είναι τρομακτική αλητεία, δεν πιστεύω να έχει υπάρχει πιο φασιστικό μέτρο στην ιστορία. Από Δευτέρα πέφτει η θερμοκρασία και στη φλώρινα ανάβουν θέρμανση. Αλλά ποιος τους γ... τους φλωρινιώτες, τους δραμινούς, τους σερραίους και τους εβρίτες....

 21. Απορία avatar
  Απορία 18/09/2011 00:13:04

  Τα μόνα νέα μέτρα που μπορούν να μας ανακοινώσουν πλέον είναι να μας πάρουν τα μέτρα.

  Δεν υπάρχει άλλο ρευστό κύριοι, τέλος, γιοκ.
  Δεν έχει νόημα να το παλεύετε άλλο, εδώ και τώρα εκλογές.

  Από δω και μπρος θα σας αναλάβει πλέον η ιστορία και αργά ή γρήγορα ο εισαγγελέας.

 22. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 18/09/2011 00:15:15

  Μήπως υπάρχει λόγος για τη θέση που παίρνει ο ΔΟΛ ;

 23. Orestios avatar
  Orestios 18/09/2011 00:15:20

  +10000 φωνή

 24. alakran avatar
  alakran 18/09/2011 00:20:06

  Λύση για ποιούς ρε μεγάλε?

 25. φωνη avatar
  φωνη 18/09/2011 00:21:03

  Γιώργο θα τιμωρηθούν. Ο Σαμαράς, τον είδες σήμερα, δεν αστειεύεται και αν βγει αυτοδύναμος θα τους τακτοποιήσει όλους.

  Εγώ δε θέλω να καταπνίξω καμία διαμαρτυρία και γω αυτό το αίσθημα έχω. Αλλά δε θέλω με τίποτα να δώσουμε έστω και το παραμικρό δικαίωμα στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ να κάνουν τη χώρα πεδίο μάχης. Και τους έχω ικανούς να το αποτολμήσουν και αυτό. Εμάς μας συμφέρει να πάμε σε εκλογές ομαλές.

 26. Apollonios avatar
  Apollonios 18/09/2011 00:27:11

  Μην διαδίδεται μπαρούφες... Είχαν πάρει προφανώς λάθος αριθμό κι ο μάγκας το έπαιξε βουλευτής. Και δεν έβρισε τον Σαμαρά, "μια φράση για τον Πρωθυπουργό θέλω να πω" είπε, και ακολούθησε το βρισίδι.

 27. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 18/09/2011 00:39:13

  Ένστικτο ή γνώση;

 28. Χρηστος Νικολοπουλος avatar
  Χρηστος Νικολοπουλος 18/09/2011 00:40:06

  Προς επιτροπες Αγωνων δε πληρωνω και τα ,,κουνιουνται. Το ειπα στο Συνταγμα που ηρθα με τα τρια παιδια μου το λεω και τωρα. Επειδη πετατε διαφορα ηλεκτρονικα χαρτακια τα οποια ξεσηκωνουν την κατασταση,που καλα κανουν δεν λεω, αλλα μετα βρισκονται πισω απο σας απο καρατζαφερη μεχρι δον κιχωτη. Βαλτε κανα ονοματακι οχι ετσι στο φλου. Λαβετε υποψη σας οτι εγω που γραφω, απο αυτη την χαρατσομπαρουφα καιγομαι οπως καιπολλοι αλλοι,ομως η λυση βρισκεται μονο στα δικαστικες αιθουσες και οχι στο μπουλουκι. Αν δεν ειχε επεμβει αποψε ο θεσμικος παραγοντας που λεγεται αντιπολιτευση, τοτε παμε στο μπουλουκι γιατι θα ειναι προφανες οτι οι νομοι και το συνταγμα δεν υπαρχουν. Σου προτεινω επισης να δεις και λιγο ΔΣΑ, λιγο Βερβεσο και μετα βλεπουμε για το μπουλουκι.Αλλα και Σαμαρα αν ειδες το ιδιο πανω κατω κανει.Και την Reversal του Γαπ να δεις κι αυτο καλο ειναι.Τπε αν διαβαζεις τετοια ωρα πιστευεις οτι ακομα ελεγχει την κοιν.ομαδα? Για το εγκεφαλικο δεν το σχολιαζω.Μια και εξω!

 29. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 18/09/2011 01:21:13

  To μονο που δεν πηραν ηταν το "μετρα για σωβρακα". Σιγουρα ομως εχουν αρχισει να μετρουν τις ωρες τους. Ας μην ασχολουμαστε πλεον με τις αθλιοτητες αυτης της ανεκδιηγητικης ξεπουλημενης κλικας κι' ας δουμε με ποιο τροπο θα τους ξεφορτωθουμε μια ωρα αρχιτερα. O πρωτος ειναι η αρνηση πληρωμης καθε ειδους χαρατσιου απο την συντριπτικη πλειονοτητα.

 30. Bloody Mary avatar
  Bloody Mary 18/09/2011 02:25:41

  Προς όσους άμεσα ή έμμεσα επικρίνουν τους εκπροσώπους λαϊκών κινημάτων όπως εν προκειμένω το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ": Πριν σπεύσουν να τα καταδικάσουν, πρέπει να είναι σε θέση να προτείνουν ρεαλιστική εναλλακτική λύση.

  Τέτοια λύση, κατά τη γνώμη μου, αποτελεί η προσφυγή ενώπιον της διοικητικής δικαιοσύνης. Όμως, το κόστος της ατομικής προσφυγής είναι δυσβάστακτο, ενώ, από την άλλη πλευρά, εάν ασκηθεί μεγάλος αριθμός ατομικών προσφυγών, το ληστρικό κράτος θα εισπράξει επιπλέον τεράστια ποσοστά από τα παράβολα, τις δικηγορικές αμοιβές κλπ.

  Για το λόγο αυτό, ως το προσφορότερο μέσο αντίδρασης προκρίνεται η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ είτε μέσω ad hoc συγκροτούμενων ενώσεων πολιτών είτε μέσω συλλογικών φορέων (ενδεικτικά αναφέρω λ.χ. το σωματείο "Έλληνες Φορολογούμενοι", το ΕΠΑΜ ή διάφορα τοπικά ή πανελλαδικής εμβέλειας "δίκτυα αλληλεγγύης").

  Εδώ, βέβαια, απαιτείται και η ενεργός συμμετοχή και συμπαράσταση νομικών, ιδίως μέσω συλλογικών επιστημονικών φορέων όπως ο ΔΣΑ (ο οποίος, επί τη ευκαιρία, μέχρι τώρα δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια κατά της καταναγκαστικής, αυθαίρετης και ισοπεδωτικής επιβολής του προδήλως αντισυνταγματικού τέλους επιτηδεύματος στους δικηγόρους).

  Όσοι, λοιπόν, φοβούνται τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής ή θέλουν να είναι "νομοταγείς" και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους μέσω της δικαστικής οδού πρέπει, πριν προβούν σε καταβολή οποιουδήποτε ποσού, να ενημερωθούν για τις ομαδικές προσφυγές που θα κατατεθούν (προβλέπεται ότι θα είναι πολλές) και να τηρήσουν επακριβώς την απαιτούμενη διαδικασία, σύμφωνα με τις υποδείξεις των φορέων που τις οργανώνουν (μεγάλη σημασία έχει λ.χ. η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ κατά την πληρωμή).

  Εύχομαι η Ελληνική Δικαιοσύνη να δικαιώσει το συνταγματικά θεσμοθετημένο ρόλο της ως ενός από τους κύριους πυλώνες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος (και δη του μόνου που προσπαθεί να παραμείνει όρθιος μέσα στα θλιβερά χαλάσματα του σαθρού οικοδομήματος της "δημοκρατίας της μεταπολίτευσης").

 31. Απόστολος avatar
  Απόστολος 18/09/2011 02:37:23

  H χώρα πήγαινε καταδιαόλου και ο πρωθυπουργός έκανε μακρόσυρτες διακοπές , πότε κάνοντας ποδήλατο στη Σκιάθο με στολή ufo και πότε κάνοντας κανώ. Στο κρίσιμο eurogroup o Βενιζέλος τα άκουσε και αυτός πήγε στο Λονδίνο να δει την κόρη και από εκεί θα πήγαινε μια εβδομάδα στην Αμερική , να περιφέρεται σε οργανισμούς και πανεπιστήμια επαναλαμβάνοντας τρίχες.

  Αφήστε μας να χρεοκοπήσουμε να τελειώνουμε..... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

 32. Επαναστάτης avatar
  Επαναστάτης 18/09/2011 02:40:43

  Επανάσταση; Κάποτε, μια φορά και εναν καιρό υπήρχαν αξιωματικοί που εν μια νυκτί συνέλαβαν όλους τους πολιτικούς. Από τότε; Χρέος μηδέν, ρυθμός ανάπτυξης 8,7 %, το είχε πει και ο ΟΟΣΑ. Μετά; Ξαναήρθαν οι πολιτικοί. Και τι κατάφεραν εδώ και 37 χρόνια; Χρέος 350 δις, Μειοδοσίες, σκάνδαλα, απο που να αρχίσω και που να τελειώσω. Το απόλυτο χάος! Ακόμη και αυτός, ο Μίκης Θεοδωράκης δηλώνει ότι περνάει χειρότερα απο ότι στη Χούντα! Για σκεφτείτε λίγο. Εκεί μας καταντήσανε. Νοσταλγούς της Χούντας.

 33. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 18/09/2011 02:42:20

  Ποιες απολύσεις;;;;;

 34. Χρηστος Νικολοπουλος avatar
  Χρηστος Νικολοπουλος 18/09/2011 03:08:57

  Τελικα μπλαντι μερυ,μπουλουκι η' επι της αιθουσης ,Λαικα κινηματα η' ανωνυμες λαικες αγορες.Με την ευχη σου συμφωνω εγω και καμια κατοσταρια χιλιαδες τουλαχιστον ακομη...Για το Βερβεσος (δεν ξανα λεω κακες λεξεις). Το σχολιο επι της διαδικασιας καλο.(χιουμοριζω)

  • Bloody Mary avatar
   Bloody Mary @ Χρηστος Νικολοπουλος 18/09/2011 18:56:46

   Αν και, λόγω ιδιότητας (δικηγόρος) θα ακολουθήσω τη λύση της προσφυγής, δεν υποτιμώ καθόλου τα "μπουλούκια", όπως τα αποκαλείς. Αντίθετα, θεωρώ τα αυθόρμητα λαϊκά κινήματα και πρωτοβουλίες πολύ πιο αξιόπιστους εκφραστές γνήσιας πολιτικής βούλησης από τα κομματικά "στρατόπεδα".

   Επίσης, πιστεύω ότι το ελεύθερο διαδίκτυο προσφέρεται όχι μόνο για "αντιπαραθέσεις", αλλά και για την προβολή και υποστήριξη "θέσεων" που θα οδηγήσουν σε εποικοδομητικές "συνθέσεις". Περιμένω, λοιπόν, τη δική σου πρόταση......

 35. Biblis avatar
  Biblis 18/09/2011 06:59:08

  Απο τον αργό θάνατο, εγώ προτιμώ τον αιφνίδιο.. Ας χρεωκοπήσουμε να ησυχάσουμε. Και τι έγινε που δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε Miele, Tiguan και Lacosye ? Να πεθάνουμε της πέινας δεν πρόκειται. Να πάνε στον αγύριστο οι ευρωπαίοι ¨συνάδελφοι" που τόσα χρόνια υποθάλπτουν την διαμάχη με την Τουρκία για να είμαστε ο καλύτερος πελάτης των όπλων τους και μας δανείζουν για να κάνουμε δρόμους κλπ και να παίρνουν τα έργα οι γερμανοί και οι γάλλοι. Να πάνε στον αγύριστο. Απο τόσα δις που μας έδωσαν για ανάπτυξη αυτοί οφελήθηκαν και οι αλβανοί εργάτες που έστειλαν όλο το χρήμα έξω. Εμείς μείναμε οι "χρήστες" που πρέπει να πληρώνουμε σαν κορόϊδα. Ως Εδώ. Φτάνει.

 36. popolaros avatar
  popolaros 18/09/2011 09:46:22

  Οι μόνες 'απολύσεις' που θα έχουν αποτέλεσμα θα είναι οι δικές τους.
  Εμείς τους πληρώνουμε,εμείς τους απολύουμε.
  Δεν θα πάρετε φράγκο μέχρι να φύγετε...και να πάρετε και το μαιμού έλλειμα του 15+ μαζί σας.

 37. ΜΠ avatar
  ΜΠ 18/09/2011 11:20:44

  Αυτό που κατάλαβα σήμερα το πρωί βλέποντας τη Διαμαντοπούλου στο κρατικό κανάλι, είναι ότι έχουν πάθει εμπλοκή στη σκέψη τους!
  Το φέρουν δε βαρέως που δεν ασχολήθηκε μαζί τους ιδιαιτέρως στη ΔΕΘ χθες ο Α.Σ λες και αυτοί είναι ο ομφαλός της Ελλάδας.
  Σύντομα θα ξυπνήσουν απ´ το όνειρο και θα προσγειωθούν στα έδρανα της αντιπολίτευσης για τα επόμενα 100 χρόνια.
  Το μόνο που θα τους ακούμε να ορίονται απ´ τα έδρανα που θα κάθονται και θα πρέπει να τους απαντάμε, λες και δεν θα έχουμε άλλη δουλειά, όταν θα τρέχουμε να σώσουμε τη Χώρα.

 38. panos-1924 avatar
  panos-1924 18/09/2011 12:45:10

  Μόνο αυτό έχω πλέον να πω... άι σιχτίρ...
  http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

 39. Μαθηματικός avatar
  Μαθηματικός 18/09/2011 13:02:16

  Έκτακτη είδηση : Άρχισαν τα έργα στο Γουδί. Δημιουργείται χώρος για να φυτευτούν μερικά πεύκα ακόμη...

 40. Θεσσαλονικιά avatar
  Θεσσαλονικιά 18/09/2011 14:34:35

  Το νεο τέλος στην ΔΕΗ, θα το πληρώσουν τα ξενοδοχεία, μια που πήγαν καλά οι δουλειές τους????????????????????

 41. Bloody Mary avatar
  Bloody Mary 18/09/2011 19:10:49

  Η τρόϊκα ζητά συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και απολύσεις τεράστιου αριθμού δημοσίων υπαλλήλων. ΑΥΤΟ είναι και το ζητούμενο αφού, κατ' ουσίαν, είναι το μόνο μέτρο άμεσης απόδοσης για τη μείωση του ελλείμματος. Όμως, τα στελέχη της κυβέρνησης επανειλημμένως έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να διώξουν δημοσίους υπαλλήλους.

  Πιστεύω, λοιπόν, ότι πρώτα θα προσπαθήσουν να πιουν το αίμα των Ελλήνων φορολογουμένων, των συνταξιούχων και των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, πριν τελικά αποφασίσουν να διαλύσουν έστω και ένα μικρό τμήμα από το κομματικό τους μαγαζί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.