Ανακάμπτει η ΝΔ
07/04/2015 15:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανακάμπτει η ΝΔ

Σε σταδιακή ανάκαμψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευελπιστεί ο Αντώνης Σαμαράς και εκτιμά ότι θα αρχίσει πολύ σύντομα η δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης και οι πολίτες θα δουν τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής της.

Η ΝΔ ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, δυόμιση μήνες μετά την εκλογική της ήττα που επηρέασε τους πάντες.

Η εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ αλλά και αρκετών βουλευτών που έλαβαν το λόγο χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

Φθάνει μόνο να υπάρξει και συνέχεια με σκληρή αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα, όπως και γίνεται τις τελευταίες ημέρες, δίνοντας την αίσθηση ότι η ΝΔ υπάρχει και δεν έχει εξαφανιστεί, όπως θα ήθελαν κάποιοι.

Ο Αντ. Σαμαράς κλιμάκωσε την πολεμική του προς την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι στην περίπτωση που ο κ. Αλ. Τσίπρας οδηγήσει τη χώρα στα βράχια, δηλαδή δεν υπάρξει συμφωνία, τότε θα συγκροτηθεί μία άλλη επιτροπή, που δεν θα είναι απλώς εξεταστική αλλά, όπως είπε, «προανακριτική... και ελπίζω να καταλαβαινόμαστε».

Παράλληλα, όπως είχαμε προαναγγείλει εδώ και μέρες, έκλεισε και το μέτωπο με τον Κώστα Καραμανλή. Ο Αντ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην κλιμακούμενη αύξηση του χρέους από το 1981 έως σήμερα και είπε στηρίζοντας τον Κ.Καραμανλή: «Κάθε κυβέρνηση έπρεπε να πληρώνει τα σπασμένα της προηγούμενης και αυτό έγινε ιδιαίτερα φανερό την περίοδο 2004-2009... Το 90% του ελλείμματος της περιόδου οφείλεται σε χρέος που προϋπήρχε, σε εξοπλιστικά που είχαν παραγγελθεί, σε δαπάνες που είχαν αποφασιστεί τα προηγούμενα χρόνια».

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 07/04/2015 16:01:47

  Πράγματι δυνατή ομιλία με καθαρές κουβέντες. Για να ξέρουν οι επιβάλλοντες στάση πληρωμών για να μη χάσουν τους κοιμισμένους ψηφοφόρους τι τους περιμένει έτσι και γίνει η μεγάλη ζημιά. Γιατί ζημιά έχει γίνει ήδη με τις αναβολές και τις παλινωδίες τους.

 2. roadrunner avatar
  roadrunner 07/04/2015 22:06:54

  Το ξέρουν... σε λίγο θα παρακαλάνε και πρώτοι-πρώτοι μάλιστα, οι εξαπατημένοι από το Σύριζα, να επιστρέψει η Ελλάδα εκεί που την είχε ο Σαμαράς το Φθινόπωρο του 2014 ... πριν την αποσταθεροποίηση που επίτηδες κατάφεραν οι Τσιπροκαμμένοι...

 3. Than avatar
  Than 08/04/2015 01:20:42

  Επιτέλους. Η αντιπολίτευση πρέπει να επαναλαμβάνει συνεχώς ότι για ενδεχόμενο Grexit, ακόμα και από "ατύχημα", θα υπάρξουν αυστηρότατες συνέπειες και θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι οι πρωταγωνιστές του θιάσου ΣΑΝΕΛ που αυτή τη στιγμή κάνει ότι κυβερνάει τη χώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.