17/07/2009 16:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναβαθμίστηκαν και οι Πυρήνες της ΦωτιάςΗ οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη. Απειλεί επίσης και το νέο διοικητής της ΕΥΠ, Δ. Παπαγγελόπουλο. Σημειώνεται οτι η οργάνωση αυτή δείχνει να αναβαθμίζεται και να περνά απο τα γκαζάκια στις βόμβες και στην υϊοθέτηση πρακτικών άλλων οργανώσεων του χώρου.

Αρχικά η επίθεση εναντίον Χηνοφώτη (το περασμένο Σάββατο) είχε αποδοθεί από την αστυνομία  στην Ένοπλη Επαναστατική Δράση, λόγω της ομοιότητας της συνδεσμολογίας. Τελικά όμως την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών». Τα συγκοινωνούντα δοχεία που λέγαμε;

Στην ηλεκτρονική προκήρυξη, ο συντάκτης εξηγεί τους λόγους που επέλεξαν ως στόχος το σπίτι του κ Χηνοφώτη: «Ηταν υφυπουργός εσωτερικών την χρονική περίοδο που έλαβε χώρα η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου … ότι ξεγράφηκε από την θέση του υφυπουργού δεν σημαίνει ότι και εμείς θα ξεχνούσαμε το παρελθόν του … το ζήτημα της προσωπικής απειλής έχει από καιρό τεθεί σε ισχύ και θα εξακολουθήσουμε να πράττουμε γι αυτό με την ίδια ένταση και συχνότητα».

Ακολουθώντας την τακτική και άλλων οργανώσεων, για να μην υπάρχει αμφισβήτηση, η προκήρυξη περιγράφει με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο έγινε η βομβιστική επίθεση στο σπίτι του κ Χηνοφώτη και την συνδεσμολογία του μηχανισμού - δυο πυροκροτητές αποτελούμενους συνολικά από τέσσερα ρολόγια οι οποίοι συνδέονταν με χύτρα ταχύτητας η οποία περιείχε τέσσερα κιλά εκρηκτικής ύλης.

Στο υστερόγραφο του κειμένου εκτοξεύονται απειλές εναντίον του νέου Διοικητή της ΕΥΠ κ Παπαγγελόπουλου. «Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που το επιτελείο του Υπουργείου Εσωτερικών έδωσε την ηγεσία της Ε.Υ.Π. στον Παπαγγελόπουλο. Μετά τη διακηρυγμένη επιτυχία της Ε.Υ.Π. και της ΕΛ.ΑΣ στο οργανωμένο έγκλημα, οι διασυνδέσεις με την πολιτική ηγεσία που προέκυπταν σίγουρα  χάλασαν το κλίμα ικανοποίησης που υπήρχε στα στελέχη του υπουργείου . Άνθρωπος με πείρα στο κουκούλωμα σκανδάλων ο Παπαγγελόπουλος μπλεγμένος με τις υποθέσεις των απαγωγών και υποκλοπών ανέλαβε τα ηνία της Ε.Υ.Π. έχοντας το θράσος να προαναγγείλει επιτυχίες κατά της «τρομοκρατίας» . Εμείς παρόλα αυτά κύριε Παπαγγελόπουλε θυμόμαστε ακόμα που μένετε και αν επιμένετε να μας ψάχνετε ίσως ξαναπεράσουμε από τα μέρη σας»

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Olympiada (male) avatar
    Olympiada (male) 17/07/2009 20:47:32

    ...Υπαρχει κανείς που να τους πιστεύει;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.