#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/11/2011 22:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμετανόητος και επικίνδυνος


Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος και επικίνδυνος. Αιχμάλωτος των εμμονών του. Αφού υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας συνειδητά ψέματα, κατάφερε μέσα σε δυο μόλις χρόνια να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Έφυγε κακείν κακώς,με την ουρά στα σκέλια, και αντί να ζητήσει συγνώμη για το κακό που προκάλεσε,  προσπαθεί να παραστήσει και τον τιμητή.

Δείτε τι είπε στη Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

-«Η ΕΕ έχει αποτύχει διότι απέτυχαν οι συντηρητικές ηγεσίες των χωρών-μελών της!»

Ενώ οι προοδευτικές ηγεσίες σαν τη δική του έκαναν θαύματα!

-«Άσκησε  κριτική στην Κομισιόν, επειδή «έκανε τα στραβά μάτια» στα δημοσιονομικά στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή, βάσει των οποίων το έλλειμμα εκτινάχθηκε στο 16% του ΑΕΠ και το χρέος διπλασιάστηκε σε πέντε μόλις χρόνια.»

Συνεχίζει να ψεύδεται. Δεν έμαθε για τις καταγγελίες των μελών της Στατιστικής Αρχής, που λένε ότι το έλλειμμα φούσκωσε από τον κ. Παπακωνσταντίνου;

«Κάλεσα σε δημοψήφισμα, για να απαντήσουν οι πολίτες. Να δώσουμε τη δύναμη στους πολίτες, να ακουστεί η φωνή και η βούλησή τους.»

Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος! Εδώ κόντεψε να οδηγήσει τη χώρα στην πτώχευση και μας λέει παραμύθια! Και αφού ήθελε να  μιλήσει ο λαός γιατί δεν οδήγησε τη χώρα σε εκλογές για να τα ακούσει μια και καλή;

"Είναι γεγονός ότι τα πρώτα δύο χρόνια ήταν επιβαρυντικά για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Και αυτή τη στιγμή προωθούμε αλλαγές που το κατεστημένο δεν επιθυμεί. Αυτό είναι πρόοδος!".

Τώρα το κατάλαβε! Πρωθυπουργός ήταν! Όχι παρατηρητής για να κάνει διαπιστώσεις! Και γιατί δεν προώθησε ούτε μια σοβαρή αλλαγή όταν ήταν πρωθυπουργός;

«Δυστυχώς, η περιοριστική δημοσιονομική πολιτική και η φορολογική αυστηρότητα δεν φτάνουν για να λυθούν τα προβλήματά της Ευρώπης. Πρέπει να επενδύσουμε στην ποιοτική, ανταγωνιστική Ευρώπη με έμφαση στις θέσεις εργασίας και την ποιότητα».

Συγνώμη, αλλά αυτά δεν του φώναζε ο Σαμαράς δυό χρόνια και αυτός μας διάβαζε το κατά …Μνημόνιον Ευαγγέλιον;

Όπως, καταλάβατε, ο Γιώργος όχι μόνον δεν έφυγε, αλλά ετοιμάζει το δρόμο της …επιστροφής του!

Καλώς, να ορίσει!

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Enzo avatar
  Enzo 25/11/2011 22:10:34

  Εμείς στο χωριό μου τα φίδια τα παταγαμε στο κεφάλι και δεν ξανά σηκώνουν

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ Enzo 25/11/2011 22:40:45

   Εμεις τους το κοβαμε το κεφαλι με την τσαπα για να μην ξαναφυτρωσει !

 2. NEK avatar
  NEK 25/11/2011 22:12:51

  Τι νούμερο είναι αυτός ο τύπος τελικά. Δε θα το αντέξω να τον ξαναδώ στο προσκήνιο. Έλεος

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ NEK 26/11/2011 09:06:42

   Αυτόν όμως, τα καθεστωτικά ΜΜΕ τον χαϊδεύουν και τον επικροτούν. Το πρόβλημα δεν είναι ο ΓΑΠ και ο κάθε ΓΑΠ, αλλά τα πουλημένα ΜΜΕ και η διαπλοκή που τον σερβίρουν στον μέσο Έλληνα, ο οποίος δυστυχώς δεν διακρίνεται για την ευφυΐα του και την κρίση του.

   • tak avatar
    tak @ Κώστας Σταματάκης 26/11/2011 13:08:35

    ... τα πουλημένα ΜΜΕ και η διαπλοκή, ευθύνονται ευθύνη τεραστίων διαστάσεων για τα δεινά του ελληνικού λαού! Παρ' όλα αυτά, κάτι γελοίοι τύποι και κάτι θειτσάρες, παριστάνουν ακόμα -και εντελώς ξεδιάντροπα- τους ενημερωτές! Καραθειτσάρες...

  • madprof avatar
   madprof @ NEK 26/11/2011 11:58:14

   O F. Gap αποδείχτηκε :
   a) Ολιγαρχικά ανεπαρκής, όπως ήταν αναμενόμενο από τους επαΐοντες, κυβέρνησε την χώρα με μια παρέα ανίκανων που του όφειλαν υπακοή λόγω και της ανικανότητάς τους να βρίσκονται σε υπουργικούς και θεσμικούς θώκους.
   b) Μέγιστος τυχοδιώκτης: με την απόφασή του να οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ, χωρίς να σκεφτεί τις οδυνηρές συνέπειες, και την μετατροπή των δανείων στο Αγγλικό δίκαιο με εμπράγματες εγγυήσεις, οδήγησε στην διάλυση της όποιας οικονομικής – κοινωνικής οργάνωσης υπήρχε, αντί να νομοθετήσει και να εφαρμόσει δημοσιονομική πειθαρχεία, με αποτέλεσμα την πληβειοποίηση της πλειοψηφίας των επαγγελματιών και των εργαζομένων, την οικονομική-επαγγελματική-κοινωνική-προσωπική απόγνωση και υπαρξιακό αδιέξοδο τους και επέβαλε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα στο προτεκτοράτο.
   c) Η τελευταία ζαριά του “δημοψηφίσματος” υπήρξε αφορμή για να τον διώξουν και αυτοί τους οποίους υπηρετεί, σαν υποτελές τυφλό όργανο, αν δεν υπηρετεί άλλους σκοπούς!
   Η ιστορία θα τον κατατάξει στην κατηγορία του, υπαίτιου της τραγωδίας της Κύπρου το ’74 και της Ελλάδας τον 11/73 (sic!), δ. ιωαννίδη δηλαδή Trash Stateman(sic!).
   Αυτός θα συνεχίσει σε κάποιον παγκόσμιο οργανισμό να βιώνει λάθρα τρώγοντας σούσι ενώ οι πολίτες του ΚωσταινοΓιωργοΤσιΤσιολινοΚατσαπλιαδοΠροτεκτοράτου θα υποφέρουν και θα υποστούν καταστάσεις φτώχειας, πείνας, εξαθλίωσης, κοινωνικής απαξίωσης, προσωπικού αδιεξόδου και ταπείνωσης, όποιος και αν τον διαδεχτεί, Δυστυχώς!
   ΥΓ. Οι Ραντιέρηδες, έχοντες και κατέχοντες ακίνητα και διατηρητέα «φιλέτα» που έτυχε να είναι μη ηλεκτροδοτούμενα περιστασιακά την 17/9/11, γιατί απαιτούν υπέρογκα ενοικιοστάσια, δεν θα πληρώσουν τίποτα, ενώ πληβείοι των 50τ.μ. θα εισφέρουν το «τέλος» τους!
   Αυτό κι αν δεν είναι αδικία!
   Έτσι λειτουργεί ο ανθύπατος “ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ” και ο Raspoutin Benny Hill προϊστάμενός του!
   Εξαθλιωμένη χώρα, αδικημένοι-ταπεινωμένοι Έλληνες, Εθνική κατάθλιψη, δεν χρειάζονται έρευνες για τα αυταπόδεικτα και αυτονόητα. Πολίτες αφημένοι στην εξαθλίωση, που προκάλεσαν ελεεινά ανήθικα υποκείμενα, ταμπουρωμένα στο κυνόβιο, προϋπολογισμού 171 εκ. ευρώων το 2012, εκ των οποίων 4.5 εκ. ευρώα για 12 δημοσιογράφους και 80 διοικητικούς και τεχνικούς υπαλλήλους του κυνοβιοκαναλιού!
   Αυτή, λοιπόν είναι η σημερινή Ελλάδα. Φτώχεια, εξαθλίωση, εθνική ταπείνωση, υπαρξιακό αδιέξοδο.
   Ενώ οι ανίκανοι ΔημαγωγοΚομματοΓκοτζαμπασηδοΛησταρχοΤατιανοΤσιτσιολίνοι ερίζουν για το ποιος είναι ο προθυμότερος υπογράφων την θανατική καταδίκη της χώρας και της έτι περαιτέρω εξαθλίωσης των πολιτών της.
   Στην “Ελλάς Ελλήνων Τραπεζιτών”, (ο Benny ,21-11-2011, είπε ότι από το 2008 ως σήμερα έχουν δοθεί 155 δις στις τράπεζες. Από τα 155 δις τα 106 είναι ενεργοποιημένα) είναι ολοφάνερο ότι οι έντιμοι πολίτες πληρώνουν τους κομματοΣυμμοριτοΛησταρχοΚατσαπλιάδες όλων των ιδιοτήτων κάθε χρωματικής ιδεοληψίας και φασιστονοοτροπίας (ΤατιανοΤσιτσιολίνων, “επιχειρηματιών”, “χρηματιστών”, “τραπεζιτών”, “δημοσιο-αληταριών”).
   Τα 364 Δις είναι ο λογαριασμός που μας χρέωσαν ενώ αυτοί απολαμβάνουν στα κυνόβια θέρετρά τους στο κέντρο των Σοδόμων, στα Βόρεια προάστεια, στα σαλέ της Ελβετίας και της Αυστρίας, τας Παρισίους και το Λονδίνο!
   Ουαί τοις κομματοπολτοποιημένοις τε πεινασμένοις τε χρεοκοπημένοις τε κεκρετινισμένοις του προτεκτοράτου!
   ΥΓ1. Τον Αύγουστο σχολίαζα την αγορά δουλείας (20 Ευρώα για 9-10 ώρες και πρόστιμο 50 εάν ο σκλάβος έβγαινε από τον χώρο δουλείας μετά τις 24:00) σε μεγάλα “τουριστικά” θέρετρα της Χαλκιδικής.
   Για την Εθνική Τραγωδία απαιτείται Κάθαρση, αλλιώς θα οδηγηθούμε σαν χώρα και κοινωνία σε απρόβλεπτες, επώδυνες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις “αυτοχειρίας” για απόδοση δικαιοσύνης.
   “Σοφοί δε προσιόντων” έγραψε ο μέγιστος των ποιητών μας!

 3. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 25/11/2011 22:33:20

  "Να δώσουμε τη δύναμη στους πολίτες"
  Ή ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ... "POWER TO THE PEOPLE"...
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!
  ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70!!!
  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"!!!!!!!!!

 4. skpt avatar
  skpt 25/11/2011 22:40:11

  Αδέξιε Δεξιέ σ'ευχαριστώ που κουράστηκες να γράψεις αυτές τις αλήθειες .
  Γενικώς , ευχαριστώ όλους , όσοι προσπαθούν να κατεβάσουν το βρακί της μαιμούς , για να φανεί καλύτερα ο κόκκινος και ένοχος ---ός της !!

 5. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 25/11/2011 22:58:49

  Ίδιος ο συνονόματος θείος του,εκτός τόπου και χρόνου!

 6. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 25/11/2011 23:00:22

  και στο πασοκ νομιζουν οτι εχουν ξεμπερδεψει μαζι του και να εκλεξουν νεο αρχηγο. κατι τυπους σα τον βενιζελο τους εχει για πρωινο ο γιωργακης. πασοκ χωρις παπανδρεου δεν υπαρχει δε το καταλαβαν εκει στην ιποκρατους ακομη?
  ε ρε γλεντια!!!

 7. ageliki avatar
  ageliki 25/11/2011 23:09:21

  βρισκει χωρο και τοπο και τα λεει.Λυπαμε γιατι ο Ελληνας ευκολα ξεχνα και θα βρει παλι και ακροατες.ΛΥΠΑΜΕ.

 8. Χαζούλης avatar
  Χαζούλης 25/11/2011 23:13:49

  Πολύ φοβάμαι ότι Eλλάδα χωρίς Παπανδρέου δεν υπάρχει...

 9. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 25/11/2011 23:26:24

  ΤΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ: Δεν είναι μόνο ο Γιωργάκης αμετανόητος και επικίνδυνος. Όλο μας το πολιτικό μας σύστημα είναι αμετανόητο και επικίνδυνο. Και το πρόβλημα μας δεν είναι οικονομικό. Το πολιτικό μας σύστημα είναι το πρόβλημα μας. Και η απόδειξη των ισχυρισμών είναι η αντιδημοκρατική κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο Σαμαράς πρέπει να προσέξει πολύ γιατί το σύστημα άρχισε να τον καταπίνει. Να ορθώσει το ανάστημα του όσο πιο γρήγορα μπορεί και να οδηγήσει αμέσως την χώρα σε εκλογές. Σήμερα είναι 25 Νοεμβρίου και οι Ευρωπαίοι ακόμα δεν μας έχουν δώσει την έκτη δόση και συνεχίζουν να μας εκβιάζουν με αυτήν. Γιατί λοιπόν μας έλεγαν ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκλογές στις 6 Δεκεμβρίου; Ο Σαμαράς έχασε δύο χρυσές ευκαιρίες μέχρι τώρα. Μπορούσε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και διάλεξε και τις δύο φορές να αντιδράσει μεσοβέζικα. Όμως ποτέ δεν είναι αργά και ακόμα έχει τον χρόνο να επανακτήσει τον χαμένο έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή όμως γιατί ο χρόνος του τελειώνει και μετά δεν θα μπορέσει ξαναβρεί καινούρια ευκαιρία.

 10. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 25/11/2011 23:26:32


  1. Γιατί επί Παπακωνσταντίνου δεν έγινε καμία αναδιοργάνωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, ίσα-ίσα υπήρξε ακόμα μεγαλύτερο ξεχαρβάλωμά τους;
  2. Γιατί τόσα κονδύλια από το ΕΣΠΑ επί πρωθυπουργίας του δεν απορροφήθηκαν; Τζάμπα χρήμα που έμενε στο ντουλάπι!
  3. Γιατί είχε τόσο γινάτι με την Εμπορική Ναυτιλία και έκανε διαρκώς τις αρμοδιότητές της κλωτσοσκούφι, σε σημείο που να οδηγηθεί ο Παμπούκης (ο φίλος του!) σε παραίτηση;
  Πόσα λεφτά μας στοίχησαν μόνο αυτά τα τρία παραπάνω;
  Απλές ερωτήσεις...

 11. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 25/11/2011 23:32:13

  "Αμετανόητος και επικίνδυνος" και ελεύθερος, μπράβο μας για την Δημοκρατία που έχουμε μάλλον μας αξίζει...

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ daughter of mercy 26/11/2011 03:01:52

   Ακριβώς!.. ειναι ακόμα ελευθερος
   και οσο δεν λογοδοτουν ΓΑΠ, Παπακ. και λοιποί συνεργοι η αξιοπιστια της Ελλάδας και της οποιασδηποτε πολιτικης ηγεσίας θα παραμενει μηδενική.
   Με την προσφατη επιστολή του ο Σαμαρας ειχε μια ακομα εξαιρετικη ευκαιρία (την οποια αφησε ανεκμετάλευτη) να απευθυνθει στους 'εταίρους' και να αναγνωρίσει θαραλέα οτι η καχυποψία τους απεναντι στην Ελλαδα εχει λογική βάση υστερα απο την βλάβη που προκαλεσε οΓ. Παπανδρέου πρωτα στην χώρα μας και στην Ευρώπη κατ'επέκταση.
   Θα μπορουσε να τονισει (οχι αναγκαστικα στην επιστολη, αλλα σε καθε ευκαιρια) οτι αποδοση ευθυνων ειναι κορυφαια προτεραιοτητα και δεσμευση για οταν γινει κυβερνηση και οτι επιδιώκει μια καινουργια σελιδα στη σχεση της Ελλάδας με τα υπολοιπα κρατη.

   Ετσι βαζει τα πραγματα στη θεση τους, ανακτα αξιοπιστια, βαζει τον Παπανδρεου στο καδρο που του αξιζει (προς το παρον, και καπου αλλου ελπιζω στο μέλλον) και σταματά να τροφοδοτει αυτο το παραμύθι που περναιε στον πολυ κοσμο , το 'ολοι ίδιοι είναι' .
   Δεν ειμαι σιγουρος ποσοι πρωθυπουργοι της Ελλάδας ειχαν στοιχειοθετημένες κατηγορίες εσχατης προδοσίας εναντιον τους, ο ΓΑΠ ήταν ενας απο αυτούς (ισως ο μοναδικος).
   Ο Σαμαρας φαινεται διαβασε antinews την κυριακη πριν απο 3 βδομαδες και δηλωσε πως 'δεν δίνει συγχωροχάρτι' - στη σωστη κατευθυνση αλλά δεν συγκεκριμενοποιεί, και ετσι με μισές κουβέντες, δεν δικαιώνεται ουτε ο ιδιος ουτε οι Ελληνες .

 12. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 25/11/2011 23:36:37

  Γιατί εκνευρίζεστε;
  Το παιντί διαβάζει αυτά που του γράφουν.
  Νομίζετε ότι τα καταλαβαίνει κιόλας;
  Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το έλλειμμα από το χρέος;
  Ας κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε και αυτά που θα του βγάλουν στη φόρα οι δικοί του (που μέχρι χθες τον λιβάνιζαν), προκειμένου να απαλλαγούν απ΄ αυτόν οριστικά.
  Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Κι όμως ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε...

 13. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 25/11/2011 23:52:36

  Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος πάσχει από πασοκικό ιδρυματισμό. Όντας εξ απαλών ονύχων (η αγαπημένη του φράση όταν θέλει να το παίξει λόγιος) τρόφιμος στο ψυχιατρικό ίδρυμα ΠΑΜΑ (Πράσινο Άσυλο Μεταπολιτευτικών Απορριμάτων), αρνείται πεισματικά να προσαρμοστεί στον έξω κόσμο καίτοι έχει έρθει επί τέλους ο καιρός να ζήσει και αυτός ο δύστυχος σαν κανονικός άνθρωπος.

 14. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 25/11/2011 23:58:38

  Κλεμένο από γελοιογραφία: Βενιζέλος σε Παπανδρέου: "Μετά το λεφτά υπάρχουν, με ποιό σύνθημα θα κατεβούμε στις επόμενες εκλογές;" Παπανδρέου "Μ@λάκες υπάρχουν;"
  Αυτό λοιπόν θα περιμένουμε να δούμε.

 15. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 26/11/2011 01:36:52

  Μπραβο του που βρισκει και ακροατηριο χαζων και εκτος Ελλαδος,πραγματι ο ανθρωπος ειναι φαινομενο.Μολις τελειωσει την πολιτικη του καριερα δοξης πεδιον λαμπρον,να τον βαλουν σε μια γυαλα και να τον γυρναμε οπως τα τσιρκο σ ολο τον κοσμο μπας και βγαλουμε κανενα φραγκο και λιγοστεψουμε το ελλειμα.

 16. επισκέπτης avatar
  επισκέπτης 26/11/2011 01:46:52

  Αυτός είναι ικανός να κατέβει και ως αντίθετος με το μνημόνιο. Δεν παλεύεται με τίποτα!

  • φωνη avatar
   φωνη @ επισκέπτης 26/11/2011 02:14:47

   Καλά μη νομίζεις ότι είναι και σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον ως αντιπολίτευση μετά από εκλογές εγώ το περιμένω να ζητάει μέχρι και αυξήσεις μισθών από το Σαμαρά. Εξαρτάται βέβαια ποιον θα βγάλουν πρόεδρο αλλά μπορεί να ξαναθυμηθούν ότι είναι σοσιαλιστές στην αντιπολίτευση.

 17. Jean avatar
  Jean 26/11/2011 02:08:52

  Ότι οι σημερινές συντηρητικές ηγεσίες της ΕΕ και κυρίως η Γερμανία οδηγεί όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα στον όλεθρο είναι γεγονός. Οτι διαβάζει ότι του γράφουνε και δεν ξέρει τι λέει είναι επίσης γεγονός. Οτι σαν σοσιαλιστής που δηλώνει δεν έχει αντιπρόταση σ' αυτά που του επιβάλουν οι συντηρήτικές πολιτικές παρά μόνο να τις εφαρμόζει στην πιο ακραία τους μορφή είναι γεγονός αυταπόδεικτο. Γιάτι άραγε κάνει τον πολιτικό; Ας πάει στο Θιβέτ να κάνει τον αμπελοφιλόσοφο κι ας αφήσει την χώρα μας που την έκανε ρημαδιό.

 18. ORIMA avatar
  ORIMA 26/11/2011 03:48:26

  Αφιερωμένο εξαιρετικά στο ΓΑΠημμένο μας τέως:
  "... Κι αφού βάλω μία τάξη στ´ ασημάζευτα,
  Θα σου πώ αν είσαι ´ντάξει τώρα μάζευτα,
  κι αν κρατάς τον χαρακτήρα τον αλύγυστο,
  παρ´ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο!"
  (NOTIS).

  Άντε και στα 40 του...!

 19. Nίκος avatar
  Nίκος 26/11/2011 06:10:16

  Ισως ο πιο αδιστακτος πρωθυπουργος που εχει γνωρισει αυτος ο τοπος.

 20. Nίκος avatar
  Nίκος 26/11/2011 07:42:43

  Ειναι ο πρωτος και ο τελευταιος αντιεξουσιαστης που ειναι μελος της λεσχης bildeberg.Κανανε μια εξαιρεση στην λεσχη ειδικα γι'αυτον.

 21. skeptiki avatar
  skeptiki 26/11/2011 08:16:58

  Όλα τα λεφτά στο ~ 19:00 και πέρα, h**p://www.youtube.com/watch?v=rsqXzg8aetw
  Έτσι κλείνουν τις ομιλίες τους οι αντεξουσιαστές... venceremos... Τι ακούει κι Τσέ από κει που βρίσκεται....

 22. dim avatar
  dim 26/11/2011 09:15:16

  οταν σε λιγους μηνες θα εχει δικαιωθει πληρως ο Γ.Παπανδρεου για αυτα που λεει για τις συντηρητικες κυβερνησεις και τον τροπο που αντιμετωπιζουν την κριση τοτε καποιοι αλλοι αφου πρωτα κυρηξουν πτωχευση και επιστροφη στην Δραχμη θα ψαχνουν που να κρυφτουν

  • fantomas avatar
   fantomas @ dim 26/11/2011 09:48:16

   ''οταν σε λιγους μηνες θα εχει δικαιωθει πληρως ο Γ.Παπανδρεου ''
   ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ !! ΟΧΙ δικαιωθει...... ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ !!!
   ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ πτωχευση και επιστροφη στην Δραχμη ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ?
   ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΑΠ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ......... ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ !!
   ΗΜΑΡΤΟΝ !

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ dim 26/11/2011 14:13:16

   payroll....
   Δεν υπάρχεις!

 23. yianna avatar
  yianna 26/11/2011 09:40:48

  Γειά στο στόμα σου, στα τσακίδια με το κόμμα του μαζί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.