#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/09/2011 07:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμερικανοί εκπαιδεύουν Έλληνες και Κύπριους αστυνομικούς για «Διαχείριση Εθνικής Κρίσης»
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το 12ημερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, σε θέματα «Διαχείρισης Κρίσιμου Περιστατικού», που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α.

 

Το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συμμετοχή τριών εξειδικευμένων Αμερικανών εκπαιδευτών, παρακολούθησαν 11 Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και 12 Στελέχη της Κυπριακής Αστυνομίας.

 

 

Στόχος του σεμιναρίου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ήταν η ανάπτυξη ικανοτήτων σε θέματα οργάνωσης, σχεδιασμού, συντονισμού και διοίκησης αστυνομικών Υπηρεσιών σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις διαδικασίες και την ικανότητα ανταπόκρισης σε μία κρίση, στοχεύοντας στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και των εγκαταστάσεων, καθώς και της εθνικής διάρθρωσης και υποδομής…

 

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, πως: «Υπενθυμίζεται ότι αποστολή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης είναι η μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση του στα σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα, γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του».

 

«Σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα»; Τι ακριβώς φοβάστε ότι θα συμβεί σε «εθνικό επίπεδο» σύντομα; Σύμφωνα, πάντως, με υψηλόβαθμους αξιωματικούς που επικοινωνήσαμε, αυτό το Σεμινάριο αφορούσε κυρίως τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων ανάγκης και κρίσης, που θεωρητικά θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η χώρα μας στις υποδομές της, κάποιο έκτακτο γεγονός, ακόμα και χρήση βιολογικού όπλου σε βάρος των πολιτών από τρομοκρατική ενέργεια ή ακόμα και εντελώς ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπως μαζικές και βίαιες διαδηλώσεις.

 

Διαψεύδουν, όμως, οι ίδιοι κύκλοι ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την επικαιρότητα και τις καταστάσεις που ήδη γνωρίζουμε και βιώνουμε και είναι απλά ένα «θεωρητικό» σενάριο, στο οποίο συχνά-πυκνά τα Σώματα Ασφαλείας εκπαιδεύονται!

skai.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. athamas avatar
  athamas 04/09/2011 09:01:18

  ……………..Τι ακριβώς φοβάστε ότι θα συμβεί σε «εθνικό επίπεδο» σύντομα;………………….Διαδήλωση 600 χιλιάδων αλλοδαπών μήπως?

  • smash avatar
   smash @ athamas 04/09/2011 12:32:22

   την χρεοκωπία

 2. ΔΗΜΟΣ avatar
  ΔΗΜΟΣ 04/09/2011 09:23:29

  ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΦΤΟΣ SKAI; ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΆ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;

 3. ΤhW avatar
  ΤhW 04/09/2011 09:27:29

  Εχουν καιρό που προετοιμάζονται. Εξ΄ού και οι προσλήψεις τελευταία. Και όσον αφορά τη ΔΕΘ , οι αστυνομικού θα είναι πολλές χιλιάδες περισσοτεροι απ΄ότι ανακοινωθηκε .

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 04/09/2011 09:37:31

  Μέρκελ: “Aν Ξυπνήσουν οι Ελληνες, Θα Μάς Πάρουν τα Σώβρακα."
  Mιά απίστευτη στην ειλικρίνειά της συνέντευξη στο πασίγνωστο γερμανικό
  περιοδικό Spiegel, που «ΘΑΦΤΗΚΕ» έναν μήνα στην Ελλάδα.

  Το ανακάλυψε και το δημοσιεύει σήμερα 04.09.2011, η εβδομαδιαία εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (paraskhnio.gr) «γιά να δείτε τι μάς κρύβει το πολιτικο-δημοσιογραφικό κατεστημένο γιά να καταλάβετε γιατί η κρίση και τεχνητή και εύκολη είναι»...

  Η νεοναζί Μέρκελ, σε στιγμές κρίσης αυτογνωσίας, τελικά παραδέχεται την αλήθεια που έχει ήδη παραδεχθεί ο επί 10ετίες μέντοράς της Henry A. Kissinger: “Aν οι Ελληνες γνώριζαν την ιστορία, θα ήταν αδύνατον να τιθασευτούν.»

  Δυστυχώς γιά την elite του πρωκτού, οι αριθμητικά ολίγοι αλλά Ουσιαστικοί Ελληνες και ξύπνησαν και έμαθαν γιά τα ειδεχθή και κατά συρροή ατιμώρητα εγκλήματα των διεθνών οικονομικών δολοφόνων και των ασπόνδυλων "εκ των έσω" εχθρών της πανάρχαιης Ελλάδας και της καταστροφής του μέλλοντος των αγέννητων Ελληνόπουλων.

  Γι’αυτό η Ελλάδα, και πάλι πρωτοστατεί και με τόλμη αντιστέκεται στο όνειδος γιά να γίνει Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της παγκόσμιας νέας αταξίας. Είναι στο DNA του Ελληνα να γυρίζει τα τραπέζια ανάποδα τη 12η Ωρα. Και να γράφει παγκόσμια ιστορία. Με ό,τι κόστη και αν αυτός ο Eλληνικός Αθλος συνεπάγεται.

  Τα νέα είναι δυσάρεστα γιά τη κυρά αγγέλα-δωροθέα και το διαστροφικό συνάφι της. Στο χωριό μου και όχι μόνο, το λέμε και το εννοούμε:

  “This Time, Greek Women will put the CRAP! in οrder.”

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ η Dimi 04/09/2011 10:12:21

   link?

  • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
   ΑΓΡΟΤΗΣ @ η Dimi 04/09/2011 12:28:05

   Dimi από ποιό χωριό είσαι? Στο χωριό σου είναι ήδη επίσημη γλώσσα η αγγλική?Στο δικό μου χωριό λένε ¨κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε ¨.

   • juliet avatar
    juliet @ ΑΓΡΟΤΗΣ 04/09/2011 15:13:29

    ΑΓΡΟΤΗ
    χαχαχαχα,εμείς έχουμε και χωριά αγγλόφωνα ,μας έμειναν κάτι Αγγλοι απο την κατοχή ,τιμής ένεκε τις κρύες νύχτες μάθαιναν τους χωρικούς αγγλικά,εκεί το μεγάλο νησί δεν είχατε τέτοια χωριά ;μόνο τη πράσινη ανάπτυξη διδάσκουν απο το -81.Μαζέψατε σύκα;

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ ΑΓΡΟΤΗΣ 04/09/2011 17:54:33

    @ΑΓΡΟΤΗΣ Προτείνω να δεις τις λεπτομέρειες στη πρωτοσέλιδη φωτογραφία της εφημερίδας με τη Μέρκελ και το περιοδικό Spiegel με εξώφυλλο το Κηδειόσημο του Ευρώ (σε μαύρο πλαίσιο και μαύρη κορδέλλα), επάνω σε φέρετρο σκεπασμένο με την Ελληνική Σημαία.

    Με τη συμπλεγματική χώρα αυτής της κυρίας και των νεοναζί συνεργατών της οι οποίοι, τόσο βάναυσα προσβάλλουν τους Ελληνες και το Εθνικό μας Σύμβολο, έχουμε >70 ετών έντοκα απαιτητούς και ανεξόφλητους μέχρι σήμερα λογαριασμούς πολυμορφικής "σταύρωσης".

    Υπενθύμιση, στις 29/11/2011 η δίκη στην Αθήνα, εναντίον των 13 γερμανών δημοσιογράφων γιά το «μεσοδάκτυλο» του βέβηλου Focus. Γιά να πληρώσουν και ίσως εμπεδώσουν τα όρια της «ελευθερίας του τύπου» στην Ελλάδα, όλοι αυτοί "οι πολιτισμένοι" απόγονοι ψηστών και σαπωνοποιών ανθρώπων.

    • juliet avatar
     juliet @ η Dimi 04/09/2011 18:16:13

     Dimi
     Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο μένος εναντίον των Γερμανών;Μου έμαθαν ότι οι Γερμανοί ήτανε ο σκληρότερος λαός ,ότι επί κατοχής οι Ελληνες έζησαν μέρες πείνας και όμως αντιστάθηκαν και δεν υπολόγησαν τίποτε για να θεωρούνται ανάμεσα στους ηρωες της Ευρώπης .
     Τώρα λοιπόν έχουμε έναν αρχηγό κράτους της Ελλάδας και πάει γονυπετής να ζητήσει δανεικά για τους πολίτες του και κατηγορεί τους υπηκόους του για κλέφτες ,άνομους και ότι μπορεί να φανταστείς .Γιατί λοιπόν κατηγορείς τους Γερμανούς; Πότε θα πάψουμε να κατηγορούμε τους άλλους για την κατάντιά μας; Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Αυτό για λόγους πελετειακούς έφερε την Ελλάδα στην πλήρη οικονομική εξάρτηση από τα διάφορα ρεμάλια της οικουμένης.
     Δεν χρειάζεται μυαλό .Αυτοί την δουλειά τους κάνουνε .
     Και θα ξυπνήσουνε οι Ελληνες όταν μάθουνε να μονιάζουνε,να σέβονται ο ένας τον άλλο,να μη βλέπουνε στενόμυαλα σύμφωνα με τα συμφέροντά τους .
     Δεν μας προσβάλλουν ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,όταν το εμπεδώσουμε θα τους στείλουμε στο απόσπασμα.

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ juliet 04/09/2011 21:25:13

      Καλησπέρα Juliet,

      Στην Ελλάδα, η γερμανική κατοχή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Aπό οφειλέτης της Ελλάδας, είναι ο ηθικολόγος-τοκογλύφος δανειστής της, σήμερα

      Οι κατοχυρωμένες πολεμικές επανορθώσεις και το «κατοχικό δάνειο» των Ναζί, υπερβαίνουν σήμερα τα 100 Δις ευρώ πλέον τόκων, χωρίς να υπολογίζονται οι κλεμμένοι Ελληνικοί ράβδοι χρυσού (με τους οποίους θησαυρίζουν ασύστολα οι γερμανοί σήμερα), και οι αμέτρητες κλοπές της Πολιτισμικής μας Κληρονομιάς.

      Στο μεγάλο μέρος της Εθνικής μας Περιουσίας την οποία διάρπαξαν και κατακρατούν οι γερμανοί, οφείλει την υψηλότατη πιστοληπτική της ικανότητα «ΑΑΑ!», η νεοναζιστική γερμανία, σήμερα.

      ΔΕΝ είναι δυνατόν να πεθαίνει η Ελλάδα γιά να ευημερεί η “πολιτισμένη” γερμανία.

      Οποιος λαός ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος σε αφανισμό.

      ΔΕΝ ξεχνούμε. Διεκδικούμε
      http://www.radio.noiazomai.net/1941f.wmv

     • juliet avatar
      juliet @ η Dimi 04/09/2011 21:36:50

      Σε ξαναρωτάω την ευθύνη γιατί να την έχουνε οι Γερμανοί;
      Εμείς θα πρέπει να πολεμήσουμε και να εξαφανίσουμε τους εχθρούς τους έσω και μετά θα τακτοποιήσουμε τους έξω.Αν θες να επιβιώσεις δεν ανοίγεις πολλά μέτωπα ,ανοίγεις ένα το κλείνεις καλύπτεις τα νώτα σου και πολεμάς .

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 05/09/2011 08:55:54

      Diamond Angel
      Καλημέρα,
      ρωτάω και σενα ,θα στείλεις τους μιζαδόρους να διαπραγματευτούν ;Και παλιά κάποιες αποζημειώσεις άλλων Ελλήνων τις έφαγαν,αν μάθουμε τους Ελληνες να σέβονται το μόχθο και τον ιδρώτα του εργαζόμενου και μάθουμε να λειτουργούμε σαν σύνολο και όχι σαν μονάδα θα γίνουμε αυτό που πρέπει οι νοικοκυραίοι που μπορούνε να σταθούνε ισάξια απέναντι στους άλλους εταίρους μας και να απαιτούμε όχι να επαιτούμε.
      Οι πατρίδες πάντα χάνονται απο δοσίλογους , τσογαδόρους και τυχοδιώκτες.Σ' αυτές τις τρείς λέξεις αν ψάξεις θα βρείς πολλά συνώνυμα σε κάθε μιά απ΄αυτές.
      Δεν χρησιμοποιώ την λέξη κλέφτης αν διαπίστωσες γιατί και οι τρείς αυτές αποσκοπούν στο εύκολο κέρδος με οτιδήποτε κόστος ακόμη και αν χρειαστεί να πουλήσουνε και την ''μάνα τους''.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 04/09/2011 14:03:14

   Διόρθωση δικού μου λάθους: Διαβάζοντας την όλη συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ σήμερα, τη δήλωση «Aν Ξυπνήσουν οι Ελληνες, Θα Μάς Πάρουν τα Σώβρακα», την έκανε ο Γερμανός Καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας Albrechr Ritschl, στη δημοσιογράφο του περιοδικού Spiegel Yasmin El-Sharif στις 21.6.2011.

   To site της εφημερίδας h--p://www.paraskhnio.gr/

 5. Απορία avatar
  Απορία 04/09/2011 11:59:47

  Να δούμε σε λίγο καιρό τους αμερικάνους ειδικούς πως θα μπορέσουν να ηρεμήσουν τα καμμιά 60αριά εκατομμύρια δικούς τους πεινασμένους πολίτες.

 6. δημης avatar
  δημης 04/09/2011 12:43:31

  «Διαχείριση Εθνικής Κρίσης»
  -ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΥΗΝ..ΠΑΡΤΙΔΑ....
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.....ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΤΙ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ...ΤΡΙΓΩΝΑ.... -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΡΕΣΒΕΙΑ...

 7. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 04/09/2011 21:56:17

  Juliet , Dimi, καλησπέρα σας.
  Juliet σύκα δεν έχουμε εδώ που βρίσκομαι , είναι νοτιότερα. Για τον τρύγο ετοιμαζόμαστε και ετοιμάζουμε βαρέλια δρύινα .... πολλά..... γιατί χειμώνας δύσκολος έρχεται.... θα χρειαστούν. Δεν είναι όμως σαν αυτά του πατριώτη Βαγγέλη χωρίς πάτο.
  Dimi, δίκιο έχεις αυτοί είναι οι Γερμανοί- μην ξεχνάμε τίνος απόγονοι είναι-, αλλά εν μέρει η Juliet έχει δίκιο. Δεν μας φταίνε οι άλλοι για την κατάντια μας. Όσο υπήρχαν λεφτά για μισθούς ΔΥ , αμοιβές και μίζες επιτροπών βουλευτών και άλλων διαπλεκόμενων , και ας ήταν δανεικά δεν μας πείραζε. Όταν ο Σημίτης μας έβαλε στο ευρώ πανηγύριζαν, όταν ο Αλογοσκούφης έκανε απογραφή άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια. 'Οσο για τα χρωστούμενα των Γερμανών Συμφωνώ μαζί σου. αλλά κατά πως φαίνεται λίγοι μας συμμερίζονται.

 8. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 04/09/2011 21:59:50

  Καλησπέρα Dimi, καλησπέρα Juliet.Ναι, εμείς πρωτίστως πρέπει να τιμωρήσουμε αυτόν τον αδίστακτο που διασύρει τη χώρα λες και είναι πόρνη ανά τον κόσμο,αλλά όχι να μας ζητάνε και τα ρέστα αυτοί που διέπραξαν τα ειδεχθέστερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! Ε, όχι και έτσι!

 9. juliet avatar
  juliet 05/09/2011 08:41:39

  AΓΡΟΤΗ
  καλή βδομάδα,
  τα χρωστούμενα θα τα πάρεις αφού τακτοποιήσεις τα του οίκου σου.Εχεις σκεφτεί μέσα σε τούτη τη λεηλεσία τι θα γίνει ; θα πάνε στο βαρέλι χωρίς πάτο.
  Κατί ξέρω περισσότερο απο σας και το λέω.
  Αν θες να πετύχεις σιωπάς -τακτοποιεί- και μετά απαιτείς.
  Εχεις τιμωρήσει τους κλέφτες ,όχι όλους βέβαια γιατί είναι δύσκολο,αλλά εκείνους που ζήμιωσαν την Πατρίδα με τις ενέργειές τους .
  Οι μίζες της Σιμενσ γερμανικές δεν ήτανε;Θέλετε να εισπράξουνε οι μιζαδόροι τις αποζημειώσεις του αίματος των Ελλήνων;Τι γνωρίζουμε για το χρέος,πόσο είναι; τι συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι έχουνε γίνει;
  Φίλε ,εσύ που αγωνίζεσαι και που δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο ,ξέρεις ότι αν δεν υπάρξουν άνθρωποι έντιμοι να διαχειριστούν δημόσιο χρήμα πάντα το ίδιο σημείο θα είμαστε .ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ενω κάποιοι θα κάνουνε καράβια,ξενοδοχεία,επενδύσεις και εμείς θα χρωστάμε.
  Αλλοστε ξέρεις οτι ο καλός παίχτης είναι ο ψύχραιμος.
  Είμαι κατά το ήμισυ Ελληνίδα.
  Προχθές ,έγραψε μια Ελληνογερμανίδα,από τις συντάξεις που παίρνουν απο την Γερμανία ,εργαζόμενοι εκεί ,μπορείτε να ζήσετε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας.Εχει άδικο μη μου πεις δουλέψανε.Οι Ελληνες συνταξιούχοι που βλέπουνε τις συντάξεις τους λεηλατημένες και οι συνταξιούχοι ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΝΑΤ ,Εμπόρων κα πλήρωναν οι ίδιοι τις εισφορές τους.
  Γι΄αυτό λέω ,κράτει όλα με τον καιρό τους.

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 05/09/2011 10:04:35

  Καλημέρα Diamond Angel

  Κατά τη γνώμη μου, από το 1915 και μέχρι σήμερα, η σχέση Ελλάδας-Γερμανίας μοιάζει με τη προβληματική σχέση κακοποιημένης γυναίκας με τον βιαστή-νταβατζή της. Οπου η γυναίκα, μετά τους κατά συρροή και παρά φύσει βιασμούς και μέχρι θανάτου κακοποιήσεις, καλείται ν’απολογηθεί και να εξηγήσει στον ατιμώρητο βιαστή-νταβατζή, τους λόγους γιά τους οποίους δεν είναι παρθένα.

  Γι’αυτούς και όχι μόνο λόγους η κακοποιημένη γυναίκα λοιπόν, πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά, με ακόμα περισσότερους βιασμούς, και να πληρώσει σε είδος και πακτωλό χρημάτων τον ψευτοπαληκαρά βιαστή-νταβατζή για τις ολικές καταστροφές και τις χαίνουσες πληγές τις οποίες αυτός ο ίδιος προκάλεσε στο σώμα της.

  Ομως, οι άνθρωποι και οι καιροί αλλάζουν. Ηρθε η ώρα γιά τη Γερμανία να πάρει κι αυτή γεύση από το δικό της δηλητήριο που δίνει στους άλλους. Ηρθε η ώρα να σπάσουν τα γυάλινα πόδια του κράτους-νταβατζή που προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους και δεκάδες εκατομμύρια νεκρών και που έχει κακομάθει όχι μόνο να κλέβει και να σκοτώνει λαούς χωρίς να πληρώνει δεκάρα, αλλά και να μάς παρουσιάζεται ως αυτόκλητος μέγας διδάσκαλος της ηθικής, της προόδου, της τάξεως και της πειθαρχίας.

  Ομως, επειδή οι σύγχρονες και συνειδητοποιημένες Ελληνίδες και θέλουμε και μπορούμε και γνωρίζουμε καλά τις υποχρεώσεις μας και διεκδικούμε στοιχειοθετημένα τα αναφαίρετα δικαιώματά μας αλλά και πιάνουμε τους παλμούς της «frau nein», η αρχή έγινε με Ελληνίδα νομικό και άλλους, κατά 13 δημοσιογράφων και αρθρογράφων του μεθοδευμένου και βέβηλου «Focus»
  h--p://24gr.blogspot.com/2011/08/focus.html Και έπεται συνέχεια.

  Γιά να μην αναφερθώ και πάλι στο στοχευμένο, συστηματικό και ομαδικό boycott των εταιρειών γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα από το 2009 και μέχρι τη πλήρη καταβολή των απαιτητών εντόκων γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα-θύμα της άνανδρης και απρόκλητης χιτλερικής λαίλαπας.

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ η Dimi 05/09/2011 14:38:41

   Καλημέρα Dimi.Συμφωνώ με ότι λες. Οι άνθρωποι έχουν ψυχικό πρόβλημα . Ζήσε λίγο μαζί τους και θα καταλάβεις...Τάξη και πειθαρχία έχουν ως ένα μέσον για να ελέγχεται η επιθετικότητά τους, γιατί η παραμικρή αλλαγή στο ανούσιο και βαρετό προγραμμά τους , τους αποσυντονίζει.Οποιαδήποτε αλλαγή τους εξαγριώνει, δεν μπορούν να διαχειριστούν τίποτα το ξαφνικό και νέο. Καταπιέζονται για ασήμαντα πράγματα και μαζεύουν , μαζεύουν και ξαφνικά γίνεται η εκρήξη με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα. Και πάλι τα ίδια θα κάνουν γιατί ο χαρακτήρας δεν αλλάζει.Οσο για το θέμα των αποζημιώσεων, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε πίσω.Τις δικαιούμαστε!

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Diamond Angel 05/09/2011 18:26:01

    !!!

 11. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 05/09/2011 14:44:52

  Καλημέρα Juliet.Μα όχι , οι δοσίλογοι , οι τυχοδιώκτες και ο μιζαδόροι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά , όταν έρθει η ώρα......Συμφωνώ ότι κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε ως όλον και όχι ως μονάδες, αλλά αυτό πρωτίστως προυποθέτει Παιδεία. Παιδεία που ξεκινάει από την οικογένεια και μετά από το σχολείο. Και με την παρούσα κυβέρνηση, μη περιμένεις τίποτα καλό αλλά το χειρότερο!

  • juliet avatar
   juliet @ Diamond Angel 05/09/2011 15:15:36

   Diamond Angel
   Δεν μπορεί να ξέρεις τι συμφωνίες έχουνε κάνει.Οι Γερμανοί για να πιέζουν κρατάνε χαρτί στα χέριά τους,αυτοί για να ξεβρακώνονται θα πει ότι έχουνε κάνει κρυφές συμφωνίες .Η συναίνεση που ζητάνε απο τον Σαμαρά δεν είναι τυχαία.Θέλουνε να τον δέσουνε για να πάνε για εκλογές ,γιατί δεν θέλουνε συνκυβέρνηση να είσαι βέβαια.Γιατί δεν πειράζουνε Φωτόπουλους και Σια ;
   Απο την ημέρα που γεννήθηκα, που λέει ο λόγος ,μεγάλωσα ακούγοντας τι εστί σοσιαλισμός.

   • Diamond Angel avatar
    Diamond Angel @ juliet 05/09/2011 15:45:42

    Και εγώ ομοίως.Και όσο περνάει ο καιρός , καταλαβαίνω πολύ περισσότερο........Γι'αυτό και δεν τους ανέχομαι. Γιατί η αλήθεια θα είνα χείριστη ,αν όχι τραγική.......Γιατί έχω καταλάβει ότι το να φύγουν αυτοί, είναι ζήτημα επιβίωσής μας!Γι'αυτό δεν έχει νόημα, στην παρούσα συγκυρία, η γκρίνια και τα πολλά -πολλά παράπονα. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.