07/01/2009 20:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμερικανοί, Άγγλοι και Ισραηλινοί στις έρευνες

Και ξένοι πράκτορες συμμετέχουν πλέον στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της «νέας γενιάς τρομοκρατών», γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος». Αν και επισήμως διαψεύδεται, πράκτορες του FBI, αλλά και Άγγλοι και Ισραηλινοί συγκεντρώνουν τα δικά τους στοιχεία ώστε να συντάξουν τις εκθέσεις τους για την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Μάλιστα, άνδρες του FBI είχαν συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική  μετά το προχθεσινό χτύπημα.

Από «σύμπτωση» (;) με το τελευταίο χτύπημα ασχολείται και μεγάλος αριθμός Άγγλων πρακτόρων οι οποίοι βρέθηκαν στη  «χώρα μας για άλλο λόγο». Ενώ σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται πράκτορες του Ισραήλ και λόγω των εξελίξεων στη Γάζα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούν τις εξελίξεις και ζητούν «υλικό προς ανάλυση και παραπέρα αξιολόγηση».

Όμως αυτό ακριβώς το αίτημα προκαλεί «εκνευρισμό» σε κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία διαμαρτύρονται γιατί το FBI δύο χρόνια μετά την επίθεση με ρουκέτα στην αμερικανική πρεσβεία  αρνείται να δώσει στην ελληνική πλευρά τα αποτελέσματα των ερευνών του. Μετά το προχθεσινό χτύπημα τόσο οι  άνδρες του FBI όσο και οι Άγγλοι πράκτορες «άνοιξαν» και πάλι το φάκελο της τρομοκρατίας, αξιολογώντας τις πληροφορίες που οι ίδιοι με δικούς τους μηχανισμούς έχουν συλλέξει μετά το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία τον Ιανουάριο του 2007.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Anonymous avatar
  Anonymous 07/01/2009 21:00:08

  Ο Facktoras ξεσκονίζει ταυτότητες για την μαρτυρία του.

 2. Skorpios!!! avatar
  Skorpios!!! 07/01/2009 23:56:02

  Η Ελλαδα εχει γεμισει πρακτορες??και η υπερηφανη κυβερνηση μας τι κανει??? Απαντηση""κοιμαται μην ενοχλειτ¨""

 3. anonymous avatar
  anonymous 08/01/2009 00:07:02

  trone tiganopsoma!

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/01/2009 01:33:47

  "17 Ν" - "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ": Η μέρα με τη νύχτα...

  Τώρα, όλα τα ΜΜΕ ξεσκίζονται να μας πείσουν ότι υπάρχει μια τρομοκρατική οργάνωση, ο "ΕΑ". Τότε:

  26- 12- 1975: "Δύο μέρες μετά την δίκαια και παραδειγματική εκτέλεση του αρχηγού της CIA, (: κι όχι ενός απλού μπατσάκου) το φαινόμενο που παρατηρείται είναι χωρίς προηγούμενο. Ενώ απ' τη πρώτη στιγμή διεκδικήσαμε σαν οργάνωση "17 Νοέμβρη" τη πολιτική ευθύνη της δίκαιας αυτής ενέργειας, γράφτηκαν στις εφημερίδες τα πάντα εκτός απ' την αλήθεια: ότι είναι πράξη μυστικών πρακτόρων, ότι είναι προβοκάτσια, ότι οι υπεύθυνοι είναι Άραβες μελαψοί, ότι είχαν ξένη προφορά, ότι είναι Τούρκοι, ότι έχει σχέση με τις ενέργειες της Βιέννης και του Παρισιού, την απαγωγή της Βιέννης κτλ.

  Κι όμως το ίδιο βράδυ της Τρίτης στείλαμε πολιτικά κείμενα σ' όλες τις εφημερίδες στα οποία εξηγούσαμε τους λόγους της αντιϊμπεριαλιστικής αυτής ενέργειας. Επί πλέον τηλεφωνήσαμε σε ορισμένες εφημερίδες, διεκδικώντας την ενέργεια και λέγοντας τους ότι είχαμε βάλει κείμενα γι' αυτούς σε ορισμένα σημεία της Αθήνας. Τέλος, το ίδιο βράδυ μοιράσαμε προκηρύξεις σε πολλές λαϊκές γειτονιές της Αθήνας.

  Άρα τουλάχιστον οι απογευματινές εφημερίδες της Τετάρτης έπρεπε να ξέρουν την αλήθεια. Κι όχι μόνο αυτές αλλά περισσότερο αυτές της Πέμπτης συναγωνίστηκαν σε αστυνομικά μυθιστορήματα και ρομάντσα με σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης, την απόκρυψη της αλήθειας, τη δηλητηρίαση του λαού.

  Οι πολιτικοί συντάκτες μετατράπηκαν σε συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων. Γράφτηκε στην κυριολεξία ό,τι είναι δυνατόν για να κρυφτή η αλήθεια. Αυτή είναι η περιβόητη αλήθεια στην
  υπηρεσία της οποίας βρίσκεται ο Τύπος; Καταγγέλουμε αυτή τη τακτική και απαιτούμε τη πλήρη δημοσίευση του κειμένου που στείλαμε τη Τρίτη στον Τύπο".

  Ο "ΕΑ" κτυπάει "τυφλά". Η 17 Ν έλεγε, για την ίδια υπόθεση:

  "Απόφαση μας ήταν να εκτελεστεί ο αρχηγός και μόνο αυτός. Δεν υπήρχε περίπτωση να χτυπηθεί άλλος, ούτε ο οδηγός, ούτε η γυναίκα, ούτε και τρίτος αν ήταν στο αυτοκίνητο κι έκανε προσπάθεια να μας επιτεθεί -γιατί δεν θεωρούμε τον οδηγό και τη γυναίκα του σαν υπεύθυνους.

  Κατά συνέπεια έπρεπε να διαλέξουμε έναν τρόπο δράσης που να αποκλείει ακόμη και το τυχαίο τραυματισμό αυτών των δυο η οποιουδήποτε άλλου περαστικού, να αποκλείει κάθε άσκοπη αιματοχυσία, θέλαμε να γίνει η ενέργεια καθαρά, αποτελεσματικά. Γι' αυτό αποκλείσαμε άλλους τρόπους ενέργειας που για μας θαταν πιο εύκολοι -όπως το να ρίξουμε μία βόμβα ή χειροβομβίδα ή να ρίξουμε μία ριπή (: ρε, τους ...προφήτες!) μέσα απ' τ' αυτοκίνητο. Σ' αυτές τις περιπτώσεις όμως θα μπορούσαν να χτυπηθούν οι άλλοι δυο ή και περαστικοί. Γι' αυτό προτιμήσαμε να πάρουμε περισσότερα ρίσκα, σταματώντας και κατεβαίνοντας απ' τ' αυτοκίνητο. Κι όχι γιατί είμαστε "επαγγελματίες" ή "επιστήμονες" όπως διατείνονται οι πάνσοφοι αστυνόμοι του Γκίκα".

  ΥΓ. Πού είναι η προκήρυξη; οέο! Το "Ποντίκι" έχει κλείσει ύλη τέτοια ώρα; Θα μου πεις, αυτοί μπορεί να την στείλουν και στην "Εσπρέσσο"...

 5. epese-to-epipedo avatar
  epese-to-epipedo 08/01/2009 01:36:31

  Έχει πέσει πολύ το επ΄πεδο...διάλογος σε καφενείο της άνω κολοπετεινίτσας έχει καταντήσει εδω μέσα.

  Φάκτορα, λίγη λογοκρισία για να άκουστούν και κανά-δύο σοβαρές κουβέντες δεν βλάπτει.


  Σ.Σ Σας ειχα πει με άλλο "όνομα" πριν τα Χριστούγεννα, ότι θα υπάρξουν επιχειρήσεις σκούπας εναντίων των "αντιεξουσιαστών"...και έπεσα μέσα.

  Θα μπορούσα να πω και άλλα εάν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αποφασίσουν να σοβαρέψουν την κατάσταση, διαφορετικά...εφημερίδα και τηλεόραση και πάλι!

 6. Factorx avatar
  Factorx 08/01/2009 01:39:59

  @epese-to-epipedo. Πρώτη φορά μπαίνεις εδώ μέσα. Που το κατάλαβες; Αυτό βρήκατε να λέτε τώρα; δεν ε'ιμαστε του επιπέδου σας; χα χα χααααα

 7. Αnonymous avatar
  Αnonymous 08/01/2009 02:20:27

  γιατί μόνο οι Αγγλοι, υπήρξαν αποτελεσματικοί;

 8. KaryID avatar
  KaryID 08/01/2009 08:20:42

  @Νήπιος Γέρων: που είναι ντε; οέο!
  Αχ αυτή η άτιμη η γλώσσα.
  Τόσο εύπλαστη, τόσο γλιστερή, τόσο άπιαστη!
  (σαν να μου φαίνεται ότι το ακροατήριό" σου έχει διευρυνθεί...!!!)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.