#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/10/2010 16:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμείλικτα ερωτήματα για τον κ. Τατούλη

Μείζονα θέματα ηθικής τάξεως για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, Πέτρου Τατούλη έθεσε η Βουλευτής Α’ Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο ΣΚΑΙ 100,4 και στο δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, η Βουλευτής, με αφορμή τη συζήτηση για τις οικονομικές απολαβές περιφερειαρχών και δημάρχων στο πλαίσιο του «Καλλικράτη» και επειδή χρονικά περιθώρια για την κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο δεν υφίστανται, κατήγγειλε τον κ. Τατούλη και περιμένει απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα:

Πώς είναι δυνατόν, με κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα «όχι αλλά χαμένα χρόνια», ο υποψήφιος κ. Τατούλης να αυτοπαρουσιάζεται τους τελευταίους πέντε μήνες ως ο κήνσωρ της πολιτικής ηθικής, ως ο αγγελιοφόρος της κάθαρσης, ως ο πολέμιος του σάπιου και παλιού συστήματος, όταν ο ίδιος είναι κατεξοχήν ευνοημένος άθλιων και προσβλητικών για την κοινωνία νόμων του ΠΑΣΟΚ;

Γιατί κάνει χρήση του σκανδαλώδους νόμου του ΠΑΣΟΚ 1759/88, όπου ιδιώτες γιατροί που διετέλεσαν έστω και για μια ημέρα βουλευτές διορίζονται αποκλειστικά σε προσωποπαγή θέση διευθυντή του ΕΣΥ, επιλέγοντας μάλιστα οι ίδιοι όπου τους αρέσει;

Τονίζεται μάλιστα ότι σε αυτό τον άθλιο νόμο για τους πρώην βουλευτές-διευθυντές του ΕΣΥ δεν ισχύει προηγούμενος νόμος του 1986 για το όριο ηλικίας, όπως ισχύει για το σύνολο των άλλων ιατρών.

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Τατούλης: όλο το προηγούμενο διάστημα από τις 18 Μαΐου 2010 που διορίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς», επιλέγοντας μάλιστα τη θέση του Διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής, ενώ ο ίδιος είναι Γενικός Χειρουργός, εάν προσήρχετο κανονικά στο ωράριο του, εάν υπέγραφε κανονικά στο βιβλίο, εάν εξέταζε δεκάδες ασθενείς την ημέρα, όπως είναι αυτονόητο, εάν ελάμβανε κανονικά τις αποδοχές του και εάν συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της κλινικής, όπως οι άλλοι γιατροί. (Διοικητής του «Γιώργος Γεννηματάς» είναι ο αδερφός του παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ  Γιώργου Ανωμερίτη, Λεωνίδας).

Επίσης, γιατί ο κ. Τατούλης και μάλιστα αυτή την εποχή είναι ταυτοχρόνως και συνταξιούχος βουλευτής, κάνοντας χρήση ενός παλαιότερου συντεχνιακού νόμου ότι οι βουλευτές που έχουν εκλεγεί πριν από το 1993 συνταξιοδοτούνται από… τα 55 τους χρόνια!

Εν κατακλείδι, είναι δυνατόν ένας πολιτικός άντρας που επαγγέλλεται την κάθαρση να είναι και συνταξιούχος βουλευτής με παχυλή σύνταξη και αργόμισθος επί της ουσίας Διευθυντής νοσοκομείου του ΕΣΥ;

Εκτός λοιπόν από το γνωστό «νόμιμο και ηθικό» υπάρχει και «νόμιμο και ανήθικο»;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 25/10/2010 17:35:58

  κάποιος θα βρεθεί εδώ μέσα να γράψει για τις αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια των χωριστών καταθέσεών τους, οι πρώην συνέταιροι της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» Σοφοκλής Πρινιωτάκης και Γιώργος Αποστολίδης που κατηγορούνται για τα ¨δομημένα ομόλογα"?
  Ή μήπως και εδώ κατά την ΝΔ δεν υπάρχει σκάνδαλο?

  • Enzo avatar
   Enzo @ δαιμονάκι 25/10/2010 17:56:12

   Ακροπολις ΑΧΕΠΕΥ ειναι η ΝΔ? αυτοι μεταξυ τους οι συναιτεροι τσακωνονται, κατηγορει ο ενας τον αλλον.

  • Enzo avatar
   Enzo @ δαιμονάκι 25/10/2010 18:03:44

   παρε και ενα copy paste γιατι με εσας τους πρασινοφρουραιους βαριεσαι να απαντας, δεν χαμπαριαζεται τιποτα. ειστε ανεπιδεκτοι μαθησεως.

   Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεσαι ...; Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. γιουργια. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις γιουργια (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις γιουργια συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις γιουργια. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματά τους.

   γιουργια=γιουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

   τραβα κοιμις ρε τσατσε

   • BlueSky avatar
    BlueSky @ Enzo 25/10/2010 21:36:04

    Μπράβο Enzo!! Ενημέρωνε τα σκοταδόψυχα πασόκια!!

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ δαιμονάκι 25/10/2010 18:11:56

   ότι νάναι...

 2. theod avatar
  theod 25/10/2010 17:53:36

  Kι εγώ δαιμονάκι ψάχνω πως ο Σκαρπέλης (από τον ΟΤΕ) βρέθηκε με μία εταιρία (TELEPASSPORT) στο όνομα του γιού του (κατά πληροφορίες) με την αγορά της για 4 εκατ. ευρώ και δεν βρήκα ακόμη απαντήσεις. και για την ενημέρωσή σας διετέλεσε συνδικαλιστής στον ΟΤΕ κι έφθασε να γίνει κι αντιπρόεδροςτου ΟΤΕ επί ΠΑΣΟΚ. Το ΣΔΟΕ κάνει επιλεκτικές έρευνες και δεν ψάχνει να βρει τα λεφτά που έλεγε ο γιωργάκης προεκλογικά.

 3. perastikos avatar
  perastikos 25/10/2010 18:33:38

  αλλο το θέμα της αναρτηση, άλλα αντι άλλων λέτε εσεις!

  ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.
  ΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΘΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΩΔΗ!!!

 4. karamanlikos avatar
  karamanlikos 25/10/2010 18:38:31

  Θα πρόσεξες ότι μίλησε για μίζες σε υπαλλήλους υπουργείων...
  Ξέρεις βέβαια ότι οι υπάλληλοι των υπουργείων είναι κατά πλειοψηφία ΠΑΣΟΚΟΙ!!!

 5. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 25/10/2010 22:20:13

  Δηλαδή και σύνταξη στα 55 και αργομισθία στο Δημόσιο;
  Θα βρεθεί κάποτε κάποιος σ'αυτό τον έρμο τον τόπο να καταργήσει όλη αυτή τη φαυλότητα και όχι μόνο ;

 6. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 25/10/2010 22:21:12

  Yποκριτής ολκής ο κ. Τατούλης. Φούμο, φούμο. Αυτό του αξίζει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.