#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/03/2013 14:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλλαγη φρουράς στην ηγεσία ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑΑλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος, νέος αρχηγός ΓΕΣ τοποθετείται ο έως σήμερα διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, στη θέση του αρχηγού ΓΕΝ τοποθετείται ο έως σήμερα υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και νέος αρχηγός ΓΕΑ τοποθετείται ο έως σήμερα αρχηγός ΑΤΑ, αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς.

Παράλληλα, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αποστρατεύτηκαν λαμβάνοντας  τον βαθμό του Στρατηγού ε.α ο κ. Κωνσταντίνος Γκίνης, τον Βαθμό του Ναυάρχου ε.α ο κ. Κοσμάς Χρηστίδης και τον Βαθμό του Πτεράρχου ε.α ο κ. Αντώνιος Τσαντηράκης, τους απενεμήθη δε αντιστοίχως ο τίτλος του επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ, επιτίμου Αρχηγού ΓΕΝ και επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τους αποχωρήσαντες αρχηγούς για την προσφορά τους στη πατρίδα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ avatar
  ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ 07/03/2013 14:29:24

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ!!!!!ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2010 ΑΠ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-11.factorx ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ?

 2. KAISER avatar
  KAISER 07/03/2013 14:31:31

  Ανδραγάθημα του Πάνου!!!!. Α/ΓΕΝ και θεματοφύλακας της διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης ο υπασπιστής του Ακη και του Γιάννου (που δεν έβλεπε τίποτα απ τα κατορθώματά τους). Υποκληθείτε στο ΜΠΕΝΥ κύριοι της ΝΔ.

 3. ΜΠΑΜΠΗΣ avatar
  ΜΠΑΜΠΗΣ 07/03/2013 14:56:54

  Αχ ρε αείμνηστε Τσαλδάρη νάχες καλύτερο σημάδι με το τασάκι πούριξες στο κεφάλι του ματαιόδοξου πιτσαδόρου θα γλιτώναμε σαν Ελληνες από τέτοιους φελούς ....

  Μας βλέπω στο 5% αγκαλιά με το πασοκ....

  Ξέρω θα λογοκριθώ αλλά αν ξέρατε μόνο τι λέει ο κόσμος και πόσο μακρυά είστε νυχτωμένοι...
  Τα παπαγαλάκια μόνο στα κλουβιά τα βρίσκεις....

 4. DebbyTant avatar
  DebbyTant 07/03/2013 14:59:41

  Αφου η κυβερνηση ειναι τρικολορε.
  Ο υπουργος ειναι πρασινο μπλε.
  Και δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη του στρατιωτικου για τα εργα των πολιτικων προισταμενων του.

 5. tasos1 avatar
  tasos1 07/03/2013 17:32:38

  Πάνο; Κάτω!

 6. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 07/03/2013 19:08:08

  Αὐτούς πού ἀνέφερε ὁ π. πρωθυπουργός ΚΚ στήν βουλή ὡς "πολύ δεξιούς" καί τό ΠΑΣΟΚ τούς ἔστειλε στά σύνορα , τί ἀπέγιναν ἄραγε;;;

 7. aris. aold avatar
  aris. aold 07/03/2013 19:23:55

  O οποίος από ότι διαβάζω στο βιογραφικό του έχει δει την θάλασσα με κυάλι.

  Διοικητής φρεγάτας μόλις για ένα χρόνο.

  Αναρρωτιέμαι τι θα σκέφτονται οι συνάδελφοι του που έχουν οργώσει το Αιγαίο.

  Φανταστείται τι έχει να γίνει στον ανασχηματισμό με την φόρα που έχει πάρει ο Βενιζέλος και τηνν υποχωρητικότητα του Σαμαρά.

  Ευτυχώς που πάμε για ΑΟΖ θέλουμε ετοιμοπόλεμο το στράτευμα και δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα αξιοκρατίας και διαφάνειας που έχει ανάγκη η χώρα.

 8. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 07/03/2013 19:48:25

  Αξιοι και μάχιμοι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ όλοι οι νέοι αρχηγοί. Ειδικά Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΝ και των ειδικών δυνάμεων ΟΥΚ κ.λ.π. και ο Α/ΓΕΑ Μιραζάς απο τους πρώτους και λίγους. Οτι καλύτερο υπάρχει για ηγεσία.

 9. NAVY OFFICER avatar
  NAVY OFFICER 07/03/2013 23:12:53

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?Α/ΓΕΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ,ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ-ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΚΡΙΣΕΙΣ-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ.
  -ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ=Ο
  -ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ/ΕΜΠΕΙΡΙΑ=Ο
  -ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ=Ο
  -ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΚ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  -ΠΡΟΣΟΝΤΑ:'ΚΑΤΑΔΕΔΥΜΕΝΟΣ' ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ''ΒΑΤΡΑΧΟΣ''),ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  -ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ??Ο ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ / ΤΑΚΤΙΚΗ/ΔΡΑΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ(ΟΥΚ), ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΙΓΩΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ?
  -ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ Η ΚΡΑΤΑΙΑ Ν.Δ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ''0%''ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ??ΚΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ?????

  • Νικηφόρος Ουρανός avatar
   Νικηφόρος Ουρανός @ NAVY OFFICER 08/03/2013 20:43:34

   Γιατί αποστρατεύθηκε ο ναύαρχος κ. Κοσμάς Χρηστίδης ; Τον βάρυνε λένε η συνέντευξη αγωνίας που έδωσε στη Real News, όπου είπε με θάρρος και εντιμότητα τα προβλήματα. Δεν βάρυνε η επαγγελματική του αρτιότητα, δεν βάρυνε το έργου που επιτέλεσε, το οποίο - λένε αυτοί που ξέρουν τα πράγματα- υπήρξε σπουδαίο, δεν βάρυνε το ήθος του. Άρα τι θέλουμε σ' αυτό το δοβλέτι; Αχυράνθρωπους, οσφυοκάμπτες να ωραιοποιούν τα πράγματα και να δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα στους πολύξερους και επηρμένους της λεγομένης πολιτικής ηγεσίας; Τελικά όποιος τιμά τα γαλόνια του πρέπει να φοβάται.

 10. FALCON avatar
  FALCON 09/03/2013 14:15:39

  Τελικά η παράγκα πανικόβλητη στην Π.Α βγήκε να υποστηρίξει σε συγκεκριμένο blog το άνθρωπό της και τα κατάφερε. Πάνο δώσε μια εκτίμηση για την κίνηση αυτή της παράγκας, έχεις εικόνα τι ετοιμάζουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.