#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/06/2012 16:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλβανός εισαγγελέας είχε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα!Δεν έχει τέλος το αθάνατο ελληνικό κράτος που επί χρόνια δίνει μαϊμού συντάξεις σε κάθε πικραμένο. Οι υποθέσεις που αποκαλύπτονται δεν έχουν τελειωμό. Μόλις σήμερα η Οικονομική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έμπορο λαϊκής αγοράς που οδηγεί και φορτηγό και ο οποίος έπαιρνε σύνταξη επί 8 χρόνια από τον ΟΓΑ επειδή ήταν... τυφλός. Μάλιστα το 2004 είχαν γνωματεύσει αναπηρία 67% και το 2007 η αναπηρία έγινε... 100% δηλαδή δεν έβλεπε την... τύφλα του, αν και ήταν οδηγός.

Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι αποκαλύφθηκε στην Ήπειρο μεγάλη κομπίνα με Αλβανούς οι οποίοι λάμβαναν από την ελληνική πολιτεία επιδόματα ως άποροι. Εκατοντάδες ομογενείς από την Αλβανία αλλά και Αλβανοί πολίτες που δεν έμεναν στην Ελλάδα, έπαιρναν προνοιακά επιδόματα και είχαν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το δήμο Ιωαννίνων. Η εκκαθάριση του μητρώου έδειξε ότι πάνω από 500 βιβλιάρια υγείας και προνοιακά επιδόματα δίνονταν σε δικαιούχους μαϊμού. Το ενδιαφέρον είναι ότι έπαιρνε επίδομα ακόμη και Αλβανός εισαγγελέας, την ίδια στιγμή που οι δήμοι δεν έχουν χρήματα για τους πραγματικούς δικαιούχους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 26/06/2012 17:00:19

  Μη γράφετε τέτοια, θα θυμώσει ο Τσίπρας. Μπορεί και ο Φώτης, και νάχουμε μετά πείσματα.

  • tak avatar
   tak @ Strange Attractor 26/06/2012 17:43:51

   Γεια σου Strange! Θα θυμώσουν; Έχουμε και ... ξίδια!

 2. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 26/06/2012 17:13:38

  Ξέρετε πόσοι γιαλαντζί Βορειοηπειρώτες παίρνουν σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο και διαμένουν μόνιμα στην Αλβανία; Χωρίς ούτε ένα ένσημο κολλημένο.
  Από πότε η γεωγραφική και η εθνοτική ταυτότητα θεμελιώνουν δικαίωμα αμοιβής από το ελληνικό κράτος; Και για να εξηγούμαι. Όποιος εργάζεται
  νόμιμα και πληρώνει εισφορές, δικαιούται τις νόμιμες παροχές. Οι άλλοι δε δικαιούνται τέτοιες απολαβές εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων και του Έλληνα φορολογούμενου. Αλλά είπαμε. Την Ελλάδα τη λυμαίνονται φατρίες.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Γιάννης Φαίλτωρ 26/06/2012 17:25:12

   Είσαι ένας απάνθρωπος ρατσιστής.

  • tak avatar
   tak @ Γιάννης Φαίλτωρ 26/06/2012 17:49:15

   Γεια σου Ιωάννη! Είναι όπως τα λέει το παλικάρι παρακάτω, ο Βασίλης Γκιώνης... Με έβγαλε από τον κόπο... Αλλά αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια τώρα πια... Και συ Strange φίλε μου, που σχολιάζεις τον "απάνθρωπο ρατσιστή", αν έβλεπες αυτά τα δυο νοσοκομεία, στολίδι και καμάρι της χώρας, την Ιατρική της οποίας υπηρετούν μαζί με την Ιατρική Σχολή, θα έσκαγες από την υποβάθμιση, την οποία έχουν υποστεί! Τριτοκοσμικά...

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ tak 26/06/2012 17:57:29

    Φίλε tak, ειρωνικό είναι το «απάνθρωπε ρατσιστή» που του απευθύνει, παρωδία της τυπικής κασέτας που διάφοροι αριστεριστές έχουν πρόχειρη για τέτοιες περιπτώσεις.

    • tak avatar
     tak @ ΚΜ 26/06/2012 18:13:23

     Φυσικά το κατάλαβα, τους πειράζω, φίλοι είναι!

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ tak 26/06/2012 18:22:13

      h--p://www.antinews.gr/2009/09/23/15646/

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Strange Attractor 26/06/2012 18:25:32

      Τα λέγαμε από τότε:

      Σπατζιώτης είπε:
      23/09/2009 στις 10:41 pm
      Συγχαρηρήρια, φίλε Strange Attractor, για την τόλμη σου να θέσεις προς συζήτηση ένα ”δύσκολο” θέμα, διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστείς από διάφορους ”εκ του μακρόθεν ανθρωπιστές” τουλάχιστον ως απάνθρωπος. Κάποιοι θεωρούν ότι η χώρα μας δεν αποτελεί συντεταγμένη πολιτεία και οργανωμένο κράτος, αλλά ένα είδος φιλανθρωπικής οργάνωσης που είναι υποχρεωμένη να περιθάλπτει όλους τους φτωχούς, αρρώστους, κατατρεγμένους της υφηλίου. Λειτουργώντας, μάλιστα, σε βάρος των δικών της πολιτών και συμφερόντων.
      Προτείνω να ηγηθούμε καμπάνιας αλλαγής της ονομασίας της χώρας μας σε ”Άγιος Παντελεήμων”, κατά το ”Κουτσοι, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα” Υπάρχουν, άλλωστε κάμποσοι άγιοι που γίνανε κράτη – Άγιος Δομίνικος, Άγιος Μαρίνος, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Σάντα Λουσία κ.α.
      Απάντηση

 3. Βασίλης Γκιώνης avatar
  Βασίλης Γκιώνης 26/06/2012 17:22:25

  Στα Γιάννενα (επειδή κατάγομαι επό εκεί) εαν πας έξω από τα δύο νοσοκομεία της πόλης (ένα το Χατζηκώστα κι ένα το πανεπιστημιακό) και κοιτάξεις στο παρκινγκ και έξω στο δρόμο, βλέπεις 980 αυτοκίνητα με αλβανικές πινακίδες και 20 με ελληνικές...
  Αυτό έχει τώρα καμια 10ετία.
  Και δεν μιλάμε για έλληνες ομογενείς που λες βρε παιδάκι μου οτι τουλάχιστον φυλάνε Θερμοπύλες στη Χειμάρρα, στο Αργυρόκαστρο ή στους Αγιους Σαράντα. Αυτούς τους καταλαβαίνεις από τα ονόματα (αρχαία ελληνικά ονόματα και δισύλλαβα ηπειρώτικα επώνυμα).
  Μιλάμε για Τουρκαλβανούς με ονόματα Djelal Tuxcamani, Mustafa Kuxha κτλ.
  Γεμάτες οι πόρτες με τέτοια ονόματα κι όλοι να κρατάνε βιβλιάρια του ΟΓΑ στο χέρι και να έρχονται με 15 άτομα ο καθένας!!!
  Όποιος είναι ΝΟΜΙΜΟΣ μετανάστης στην Ελλάδα κι εργάζεται ΝΟΜΙΜΑ, φυσικά να είναι ασφαλισμένος εδώ στην Ελλάδα.
  Αλλά δεν μπορεί να είναι άνθρωποι ασφαλισμένοι εδώ στα ταμεία οι οποίοι όχι μόνο δεν εργάζονται και δεν πληρώνουνε εισφορές στην Ελλάδα αλλά ούτε καν διαβιώνουν εδώ πέρα!!!

  Όσο αφορά μάλιστα στις συντάξεις, αυτούς τους φακέλους με ονόματα π.χ. όπως έγραψα πιο πάνω Djelal Tuxcamani, Mustafa Kuxha κτλ. (οι οποίοι δεν δούλεψαν ποτέ στην Ελλάδα), κάποιος τους έλεγξε και τους έδωσε σύνταξη.
  Ε, αυτός ο κάποιος ξέρω εγώ τι θέλει αλλά εάν το γράψω θα φρίξουν και οι Χρυσαυγίτες που διαβάζουνε το μπλογκ...

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ Βασίλης Γκιώνης 26/06/2012 18:22:37

   Όπως λέει και ο λαός μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε. Το μεγάλο το ελληνικό κράτος.

   Αλλά τι περιμένεις σε ένα κράτος που οι μισοί πολίτες του το μισούν, γιατί πρέπει να δείξουν ότι είναι προοδευτικοί της αριστεράς και της προόδου.

  • Theoprovlitos avatar
   Theoprovlitos @ Βασίλης Γκιώνης 27/06/2012 11:12:00

   Tο επιβεβαιωνω κι εγω. Ερχονται με παραπεμπτικα από το ΙΚΑ και σε ιδιωτικα διαγνωστικα κεντρα και φερνουν μαζι τους το σόι παρακαλωντας τους εργαζομενους να κανουν τα στραβα ματια αφού "ετσι κι αλλιως τα λεφτα τους θα τα παρουν από το ελληνικο δημοσιο". Μιλαμε για συγγενεις εξ Αλβανιας που δεν μενουν καν στην Ελλαδα.

   (Καλα με τις συνταξεις συμβαινει και το εξης ωραιο: Βουλγαρα καποιας ηλικιας με Βουλγαρικη συνταξη, με 5 χρονια νομιμης εργασιας ως οικειακη βοηθος εβγαλε ΚΑΙ ελληνικη (υπαρχει συγκεκριμενο κυκλωμα συνταξιοδοτησεων από Βουλγαρο στον Αγιο Παντελεημονα) . Εν συνεχεια συνεχισε να εργαζεται με μαυρη εργασια - ωστε να γλυτωνει ο εργοδοτης τα ασφαλιστρα - και κατεληξε να παιρνει η Βουλγαρα δυο συνταξεις και ενα αφορολογητο μισθο, παραπανω από οτι εβγαζε η εργοδοτρια της.

 4. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 26/06/2012 17:25:01

  Δωρεάν ἰατροφαρμακευτική περίθαλψη γιά Ἀλβανούς στά Ἰωάννινα!!!
  Κι ἐγῶ πληρώνω ἀπ' τήν τσέπη μου κάθε μήνα 120 εὐρῶ γιά τά φάρμακά μου...

  • tak avatar
   tak @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 26/06/2012 18:16:18

   Αγαπητέ μου Κυθήριε, βάλε ένα σκοπό στη ζωή σου... Πες δυνατά πως όταν μεγαλώσεις θα γίνεις Αλβανός και θα πάρεις μερσεντές και για τα φάρμακά σου θα πηγαίνεις στα Ιωάννινα!

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ tak 26/06/2012 22:03:28

    Φίλε tak,ὃλοι οἱ Ἓλληνες κάποτε ὁνειρεύονταν νά ἀγοράσουν μερσεντές καί νά ἒχουν ἀλβανούς νά τούς στέλνουν νά τούς ἀγοράζουν τά φάρμακα....
    Σήμερα ὃμως ἒχουν ἀλλάξει λίγο τά πράγματα,
    ἦλθαν οἱ Ἀλβανοί μᾶς πῆραν τίς μερσεντές,
    μᾶς παίρνουν καί τά φάρμακα,ἀπό τήν Κρήτη μέχρι τά Ἰωάννινα...

 5. elli avatar
  elli 26/06/2012 18:01:11

  Όχι μόνο Αλβανοί αλλά και από όλα τα κράτη της ανατολικής Ευρώπης, έφερναν και τις οικογένειές τους, έκαναν εισαγωγή σε δημόσια νοσοκομεία με μιά δήθεν αδιαθεσία, έκαναν και ένα ψιλονταηλίκι στα επείγοντα του νοσοκομείου του τύπου "θα σου φέρω τα κανάλια" , έχει γίνει ανέκδοτο πια, και την ημέρα που τους έλεγαν ότι θα πάρουν εξιτήριο και έπρεπε να περάσουν από το γραφείο κινήσεως, γίνονταν καπνός από την πίσω πόρτα!!!
  Όλα αυτά γίνονται τουλάχιστον μια δεκαετία και τα ελληνικά νοσοκομεία και οι Έ λληνες φορολογούμενοι είναι χρεωμένοι με τα check up Βούλγαρων , Αλβανών , Γεωργιανών και των οικογενειών τους!
  Για να μη μιλήσουμε για τα μαιμου βιβλιάρια υγείας και τις συντάξεις! Είναι βέβαια και πολύ διαδεδομένο στους Αλβανούς να παίρνουν εικονικά διαζύγια για να παίρνουν και οι δύο σύζυγοι τα επιδόματα από τον ΟΓΑ.
  Η λίστα με την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος και το ξετίναγμα των ασφαλιστικών ταμείων εξαιτίας των μεταναστών είναι ατέλειωτη! Ελπίζουμε να μπει ένα τέλος!

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ elli 26/06/2012 18:06:32

   Μήν τά λέτε αὐτά!
   Θέλετε νά θιγεῖ ἀνεπανόρθωτα τό λαγνομεταναστευτικό αἲσθημα τῆς δίδος Δούρου καί τοῦ κ.Μπαλάφα;

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 26/06/2012 18:27:18

    Ή μήπως του Κουβέλη του και της Ρεπούση! Α πα πα! Να μην επικρατήσουν τέτοιες μισαλλόδοξες φωνές. Δεν λύνεται το μεταναστευτικό με κραυγές πόλωσης. Να υπάρξει συναντίληψη/συνεννόηση/να καθήσουν (για κανα εξάμηνο τουλάχιστον) στο τραπέζι να συζητήσουν όλες οι δυνάμεις του πολιτικού φάσματος μέσα σε ένα προοδευτικό πλαίσιο. Πού ακούστηκε (quelle horreur!) το 30% να καπελώνει το 6%; Φασισμός! Η Πρόοδος™ απαιτεί σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα των αλβανών εισαγγελέων! Τί θα πει ο Δημητράς;

 6. helios avatar
  helios 26/06/2012 18:49:53

  http://www.patrida.eu/2012/06/blog-post_58.html#.T-nZW_WHy4k

  Πως αγοράζουν σπίτια Πακιστανοί και Αφρικανοί; Από που βρίσκουν το εισόδημα;
  Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει.Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα... τους περιγράφουν ως καλοπληρωτές με την ...κυριολεκτική έννοια του όρου.

  Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό.

  Κάτι που βάζει σε πολλές σκέψεις για την πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εκ των συγκεκριμένων αλλοδαπών παρουσιάζουν πολύ μικρά εισοδήματα, ίσα ίσα για να δικαιολογείται η δυνατότητα απόκτησης κύριας κατοικίας.

  Ακόμη και αιματηρές οικονομίες να έκαναν είναι αδύνατον ειδικά οι Πακιστανοί να αγοράζουν, όπως συμβαίνει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Βικτωρίας, διαμερίσματα αξίας 60.000 και 80.000 ευρώ!

  Κτηματομεσίτες των παραπάνω γειτονιών έλεγαν ότι ενώ παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί Βαλκάνιοι, κυρίως Αλβανοί να επιστρέφουν στις πατρίδες τους, βάζοντας πωλητήριο σε σπίτι που τυχόν απέκτησαν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους προερχόμενους από τις χώρες της Ασίας.

  Αυτοί, όπως λένε οι ίδιοι παράγοντες, διαθέτουν σχεδόν πάντα ρευστό χρήμα, ενώ δηλώνουν εισόδημα που μόλις ξεπερνά τα 6000 ευρώ το χρόνο και στην καλύτερη περίπτωση τα 12.000. Άλλες περιοχές που έχουν μπει στο αγοραστικό στόχαστρο των μεταναστών (τριτοκοσμικών στην πλειοψηφία τους) είναι στα Σεπόλια, Μεταξουργείο, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Αγίας Βαρβάρα, Νίκαια, Πέραμα, Πατήσια και Ίλιον.


  -Αυξάνονται τα μαγαζιά αλλοδαπών στην Ομόνοια......
  http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_4405.html

  -Το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αγοράζεται απο αλλοδαπούς
  http://www.thermopilai.org/content/kentro-tes-athenas-kai-tes-thessalonikes-agorazetai-apo-allodapous

  -Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  http://www.eglimatikotita.gr/2010/03/blog-post_6424.html

 7. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 26/06/2012 19:00:20

  Τώρα για το Θεό, πού θυμήθηκες τον ανθρωπιστή και πολίτη του κόσμου κ. Δημητρά; Δεν μας λυπάσαι με τέτοιον καύσωνα και με την πίεσή μας στα πάνω της;
  Αυτός πρέπει να είναι ο μοναδικός ελληνικής καταγωγής άνθρωπος στον κόσμο, που είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των άλλων, πλην των Ελλήνων!

 8. Iωάννης33 avatar
  Iωάννης33 26/06/2012 19:33:19

  Μήπως βρήκαν και τα κάνουν;
  Φταίνε μόνο οι Ρώσοι για τις ελληνοποιήσεις και οι Αλβανοί για τα επιδόματα μαιμού;
  Πίσω απο αυτά υπάρχουν υπογραφές απο Ελληνες προισταμένους,δικηγόρους,διεφθαρμένους αστυνομικούς και υπαλλήλους ασφαλιστικών οργανισμών.

 9. Kostas nikolaou avatar
  Kostas nikolaou 26/06/2012 20:59:04

  strange
  τα επιδόματα δεν του τα εδινε ο τσίπρας. Από εμάς και τους πασόκους δίνονταν

 10. TopGunZ avatar
  TopGunZ 26/06/2012 21:19:38

  Νομίζω το έγραψα πολύ πρόσφατα, κάντε μια γύρα στα ΕΛΤΑ την πρώτη του μηνός, που βγαίνει το προνοιακό επίδομα. Παράρτημα της ΟΥΝΕΣΚΟ φαντάζει από την πολυγλωσσία.

 11. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 26/06/2012 21:54:38

  Ἀληθεύει ὃτι γιά νά προσληφθεῖς σήμερα ὑπάλληλος στά ΕΛΤΑ πρέπει νά εῖσαι γνώστης τουλάχιστον τεσσάρων γλωσσῶν;

 12. m.s avatar
  m.s 26/06/2012 22:02:35

  ευαγές ίδρυμα '' Ελλάς η Ελεούσα ''

 13. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 26/06/2012 22:15:09

  Περιμένουμε να δούμε άμεσα να κόβονται αυτά , και άλλα. Αλλιώς,στις επόμενες εκλογές, ξέρετε! (εγέρθητω!)

 14. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 27/06/2012 11:18:07

  Και έτερον ζητημα προς δημοσιογραφικη ερευνα: Έχω δώσει tτα τελευταια τρία χρονια 2100 ευρω ως τελη κυκλοφοριας για το πολυτεκνικο βανάκι 8ετίας. Ποσα οχηματα αλλοδαπών εγκαταστημένων στην Ελλαδα κυκλοφορουν με Ρουμανικες, Βουλγαρικες, Αλβανικες και Ιταλικες πινακίδες (το τελευταιο συνηθως οι μαυροι) χωρις να πληρωνουν μία;

 15. Sotiris L. Papastefanou avatar
  Sotiris L. Papastefanou 27/06/2012 12:30:09

  Την ίδια ώρα, με τον παλιό νόμο του ΕΣΥ (1985) τα ταμεία δεν δέχονται ασθενείς με ασθένειες που μπορούν να αντιμετωπισθούν στην Ελλάδα ιδιωτικά (ακόμα και με τις τιμές ΕΟΠΥΥ) να θεραπευθούν, αλλά προτιμούν (ή είναι υποχρεωμένα) να πληρώσουν προκαταβολικά για θεραπεία στο εξωτερικό με πολλαπλάσια αξία!!!

  Γιατί???

 16. τελευταία ευκαιρία avatar
  τελευταία ευκαιρία 27/06/2012 13:08:22

  Ποιοί είναι αυτοί που ειδοποιούσαν και εξυπηρετούσαν όλους τους γείτονες των βαλκανίων μετά των οικογενειών τους,να κλείνουν ραντεβού τις ημέρες των εφημεριών για check up ,ενώ πλήρωναν τα κορόιδα για τα οποία τώρα δεν έχουν χρόνο... να εξετάσουν , θαρρείς δεν ασκούν λειτούργημα ούτε έχουν δώσει όρκο αλλά αντιθέτως τους παραπέμπουν όλους στα μεγάλα αστικά κέντρα και .... έχουν χρόνο για το μοίρασμα 'τσυριχτων' ψηφοδελτίων στο χώρο δουλειάς;
  Αν δεν μπει μια τάξη στις χαβούζες ΥΓΕΙΑ και ΠΑΙΔΕΙΑ όπου αναδεύεται ο δύσοσμος χυλός θα ακολουθήσει το ΧΑΟΣ από το ΘΥΜΟ του λαού που έδωσε την τελευταία ευκαιρία σε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.