#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/10/2010 12:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλαλούμ και μηχανορραφίες στη Ν.Δ. για την Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΑπίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Ν.Δ. με τον ορισμό του Βοηθού Περιφερειάρχη για το Νομό Καρδίτσας. Και εξηγούμαστε.

Εδώ και μήνες, δια του εκπροσώπου της Αυτοδιοίκησης Θεσσαλίας της Ν.Δ. κ. ΠΑΡΙΣΙΑΔΗ προεκρίθη η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους για την θέση.

Πράγμα που όντως έγινε και υπέβαλαν αίτηση 5-6 άτομα. Υποτίθεται ότι έγινε η επεξεργασία όλο αυτό το διάστημα, με τα κριτήρια που έθεσαν, αλλά  και ένα γκάλοπ (φάντασμα;), για να αποφασισθεί από το κόμμα ποιος θα είναι υποψήφιος.

Φθάσαμε όμως στην 1η Οκτωβρίου και διέρρευσε από την πλευρά της Ν.Δ. ότι επικοινώνησε ο κ. Αγοραστός με ένα άλλο πρόσωπο και του ζήτησε να είναι βοηθός Περιφερειάρχης και συγκεκριμένα τον κ. Παπαγεωργίου Σταύρο. Ο οποίος όμως δεν είχε καν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση. Συν του ότι είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαλού, επιλογή της Ν.Δ., για το Δήμο Καρδίτσας.

Αλήθεια πως προέκυψε αυτό το όνομα;

Μπερδευτήκατε αγαπητοί αναγνώστες; Το ίδιο και εμείς. Μιας και μας γεννώνται κάποια ερωτήματα.

Αν οι εκδηλώσαντες ενδιαφέρον για τη θέση του βοηθού Περιφερειάρχη εκρίθησαν ανεπαρκείς, ο κ. Παρισιάδης, ο κ. Αγοραστός και οι συνεργάτες τους το ανακάλυψαν την 1η Οκτωβρίου; Αν ναι, οι ίδιοι είναι επαρκείς που το αντελήφθησαν τόσο αργά;
Τη θέση του βοηθού Περιφερειάρχη θα την καθορίσει ο κ. Καλογρίτσας και η εταιρεία του η GPO ή ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Σαμαράς;
Ο κ. Αγοραστός στις μετρήσεις που προηγήθηκαν της υποψηφιότητάς του για Περιφερειάρχης ήταν πρώτος (που δεν ήταν) ή επικράτησε η βούληση του προέδρου κ. Σαμαρά;
Το πολιτικό μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ., για την πορεία στο μέλλον, έχει κάποια ουσία;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Proximus avatar
  Proximus 03/10/2010 12:45:04

  Αγαπητοί ΝΔημοκράτες μην αγχώνεστε! Τα πασοκολαμόγια έπιασαν δουλεία. Ξέρουν πολύ καλά τη δουλεία που τους δίδαξε το πάλαι ποτέ ''αιώνιο βρέφος'', γνωστός ως πασοκολαλιώτης. Αθάνατο καθεστωτικό πασόκ!

 2. Socrates gives the conium avatar
  Socrates gives the conium 03/10/2010 12:49:41

  Και που να δείς τι θα γίνει στη Πάτρα αν υποπεριφερειάρχης για τον νομό Αχαίας τοποθετηθεί το μέλος του τομέα συτοδιοίκησης
  Θρασύβουλος Μαυρομάτης. Σε τέτοια περίπτωση ο Παπαναστασίου κινδυνεύει για τρίτος στην Αχαία! (μετα και τον Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ)!

 3. Ιωαννης Ένατος avatar
  Ιωαννης Ένατος 03/10/2010 13:31:39

  Θα μιλήσω ως Θεσσαλός. Το θέμα με το μπάχαλο στη Θεσσαλία να το αναζητήσει η ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές. Κάποιοι δεν θα ένιωθαν άσχημα αν έχαναν τη μάχη αρκεί να κατηγορήσουν την ηγεσία της ΝΔ για ανεπάρκεια! Μάλιστα συνεργάτης του κου Τζανακούλη στη Λάρισα όταν δέχθηκε συγχαρητήρια πριν 3 μήνες για το χρίσμα από το κόμμα δήλωσε απαξιωτικά,εμείς δεν παίρνουμε χρίσματα αλλά στήριξη!Αν άλλος ήταν βέβαια ο αρχηγός θα ήταν με τη γλώσσα στο πάτωμα!
  Το ξαναέγραψα εδώ! Η προεκλογική εκστρατεία είναι στις πλάτες του Σαμαρά και μόνο! Οι υπόλοιποι νομίζουν πως το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών επιδέχεται διαπραγμάτευση.

 4. perifanos deksios avatar
  perifanos deksios 03/10/2010 14:20:04

  και εγω θεσσαλός είμαι και σας λέω με βεβαιότητα ότι και ο Αγοραστός και ο Τζανακούλης θα είναι νικητές..

  • anonymos avatar
   anonymos @ perifanos deksios 03/10/2010 21:03:20

   Και γω θεσσαλός είμαι ελπίζω μάλιστα ο Μπούτας να έρθει 2ος και ο Παπατώλιας τρίτος. Αλήθεια τι γύρευε χτές ο Παπατώλιας στην Καλαμπάκα να στηρίψει τον μονόμως αποτυχημένο Σακαλλαρίου? Δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες. Ο Μπουτίνας θα βγεί από τον πρώτο γύρο.

 5. Καρδιτσιώτισα avatar
  Καρδιτσιώτισα 03/10/2010 14:57:41

  Ιωάννη ένατε, θα μιλήσω κι εγώ ως Θεσσαλή. Δεν ξέρω για την υπόλοιπη Θεσσαλία αλλά στην Καρδίτσα, απροκάλυπτα οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Σαμαρά στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη ( προσκολλημένοι στην χαμένη Ντόρα βουλευτές, κομματικά στελέχη, τοπικός τύπος) διαλαλούν ότι από το 50% περίπου που πήρε ο Σαμαράς δεν θα προχωρήσει κανένα στέλεχος παραπάνω. Τα πολλά κολλητιλίκια με τον επίσημο υποψήφιο του ΚΚΕ για το δήμο Καρδίτσας φαίνεται τους ενέπνευσαν το "ούτε ψωμί ούτε νερό στον μιζέρια" !!! Όσο γι αυτό που λες να αναζητήσει η Ν.Δ. τις αιτίες του μπάχαλου το βλέπω χλωμό όταν ο απεσταλμένος του Σαμαρά κατάφερε να γίνει συνιστώσα του μπάχαλου! Ενώ είχε ακουστεί δυναμική υποψηφιότητα, εξωστρεφής, πλήρως εναρμονισμένη με το πνεύμα Σαμαρά (βλέπε υποψηφιότητα Κικίλια) για την περιφέρεια και στιβαρή υποψηφιότητα για τον δήμο Καρδίτσας (σε περίπτωση εκλογής της θα ήταν η πρώτη δεξιά δημαρχία μετά από αμέτρητα χρόνια ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ) με ευνόητο το πολιτικό μήνυμα που θα προέκυπτε, κάνουν ότι μπορούν για να τις αποδυναμώσουν. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κου Παρισιάδη στην Καρδίτσα εν ενεργεία δήμαρχοι πολλαπλώς ευνοηθέντες, πρώην νομάρχης, ιδιαίτεροι βουλευτών κ.λ.π. συρρέουν στο εκλογικό κέντρο του αποτυχόντος στις προηγούμενες εκλογές Τέγου. Του Τέγου, που έχει την στήριξη μόνο του ΚΚΕ !! Κρίμα, γιατί όπως λές η προεκλογική εκστρατεία είναι στις πλάτες του Σαμαρά. Αλλά δεν είναι υπεράνθρωπος! Αν του στερήσουν την δυνατότητα να βοηθηθεί από ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και προσβλέπουν σ'αυτόν για το μέλλον της πατρίδας, οι πληγές που θα του κάνουν θα αιμορραγήσουν άσχημα, δυσανάλογα πάντως με την αξία αυτών που θα του τις προκαλέσουν. Και πάλι, κρίμα. ΘΕΣΣΑΛΗ

 6. bill avatar
  bill 03/10/2010 15:39:16

  Αυτά που συμβαίνουν στην Ν.Δ. στην Θεσσαλία συμβαίνουν και αλλού.Στην 'Αρτα η Ν.Δ. έδωσε το χρίσμα στον νυν νομάρχη ο οποίος όχι μονο ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της Ντόρας ( στην εδω επίσκεψη του Σαμαρά ο νομάρχης τον έβρισε ) , δεν είναι καν κάτοικος Άρτας ( μένει σε ξενοδοχείο )και γενικώς περιτρυγυρίζεται απο λαμόγια .
  Για αυτό τον λόγο έγινε και άλλος συνδιασμός από τον χώρο και άλλους πολίτες ο οποίος θα πάρει τις εκλογές αν περάσει στον δεύτερο γύρο .Αν περάσει αυτός που πήρε το χρίσμα είναι ο μόνος ο οποίος δεν θα γίνει δήμαρχος γιατί δεν τον πάει κανείς στην Άρτα ούτε δεξιός ουτε αριστερος.
  Να τα χαίροντε τα χρισματά τους.
  Ευχαριστώ

 7. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ avatar
  ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ 03/10/2010 15:50:52

  ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΣΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? Οτι συγκεντρωνονται (εν γνωσει του Παρησιαδη) δεξιοι- αλλα οχι σαμαρικοι- στο γραφειο του αριστερου Τεγου αντι να πανε στον Παπαλο που εχει τη στηριξη της Ν.Δ.? Σιγα τ'αυγα ! Εδω συναντιεται σε απομερα μερη ο ιδιος ο ΠΑΡΗΣΙΑΔΗΣ με το δεξιο πρωτοπαληκαρο του Τεγου, οχι βεβαια για να τον μαλλωσει!!! Γνωριζει την ενθαρρυνση αυτη στους διασπαστες της κομματικης στηριξης ο Σαμαρας? Εγω ειμαι ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ, ο Σαμαρας είναι???

 8. apostatis avatar
  apostatis 03/10/2010 17:58:01

  Καλά, ο κ Αγοραστός δεν ήταν εκείνος που, όπως αδιαμφισβήτητα τον κατέγραψαν οι κάμερες, έκανε "τα μαγικά' με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Βουλή επικουρούμενος από την κ Πατριανάκου; Και ενώ κάποιοι περίμεναν να "τιμωρηθεί" τώρα βγαίνει ως ΕΚΛΕΚΤΟΣ του ΣΑΜΑΡΑ υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας; Αλλά, μεταξύ μας, η μη-εκλογή του στη θέση του Βουλευτή μήπως είναι η σωστή ΤΙΜΩΡΙΑ που του έκαναν οι συμπατριώτες του Λαρισινοί;

 9. xazoulis avatar
  xazoulis 03/10/2010 18:05:04

  Βρε παιδιά τι λέτε; είναι δυνατόν ο κάθε Παρισιάδης να μην επηρεαστεί από τους καινούριους φίλους που αποκτά από τον τόπο όπου ως έμπιστος του αρχηγού έχει αποσταλεί και να μην δοκιμάσει να ασκήσει την εξουσία του ευνοώντας τους; Υποθέτω αυτό το γνωρίζει ο Σαμαράς και το συνυπολογίζει στις ενέργειες που κάνει στα πλαίσια της εντολής που πήρε από το λαό να τα αλλάξει όλα, άσχετο αν τη συγγεκριμμένη -και συνήθως αποτυχημένη- μεθοδολογία, δεν την άλλαξε! Αν τώρα ο συγκεκριμμένος Παρισιάδης ενθαρρύνει με τον τρόπο του τους διασπαστές της κομματικής στήριξης για το δήμο Καρδίτσας αφ ενός και αφ ετέρου προωθεί αποκλεισμούς υποψηφίων για την περιφέρεια με βάση τα γούστα των ντορικών της περιοχής (που είναι θρασύτατοι και απροκάλυπτα έχουν στοιχηθεί κάτω από τον αποτυχόντα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών κομμουνιστή Τέγο) ε, πιστεύω ότι ο Σαμαράς θα το αντιληφθεί έγκαιρα και θα το διορθώσει. Ήδη είναι ταπεινωτικό να θριαμβολογούν και να προαναγγέλουν ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ! Δεν είναι λογικό ο Παρισιάδης να μην σκέφτεται ότι από τα λάθη που κάνει αυτός, μπορεί να χρωματιστεί ο δήμος Καρδίτσας κόκκινος (το χρώμα του ΚΚΕ που στηρίζει επισήμως τον Τέγο) το βράδυ των εκλογών! Περισσότερα έχει να χάσει ο Σαμαράς και η Ν.Δ., παρά ο κάθε υποψήφιος που δεν θα εκλεγεί! Ας είμαι xazoulis, είμαι αισιόδοξος, θα δείτε! Μπορεί να είναι στο παραένα λεπτό ο διαθέσιμος χρόνος αλλά, ας είμαστε αισιόδοξοι, ποτε δεν είναι αργά!

 10. anonymos avatar
  anonymos 03/10/2010 21:05:05

  Ολοι Μπούτα

 11. thirty avatar
  thirty 03/10/2010 22:03:53

  Φαίνεται ότι η παλιά Νέα Δημοκρατία δεν παραδίδει τα όπλα. Είμαι από την Καρδίτσα και καταλαβαίνω πλήρως το δημοσίευμα. Αλήθεια, ποιός είναι ο ρόλος των βουλευτών, να κερδίσει η ΝΔ ή να κερδίσει ο Τέγος; Γιατί και στις προηγούμενες εκλογές δόθηκε μάχη από πολλά στελέχη της ΝΔ να κερδίσει ο απερχόμενος τότε δήμαρχος. Υπάρχει κάποιος λόγος για τη λατρεία κομματιού της δεξιάς στον Τέγο;
  Έτσι κι αλλιώς πάντως η ΝΔ θα πρέπει να απαλλαγεί από τέτοιες συμπεριφορές στελεχών που πάνε να στήσουν παραμάγαζα μέσα στο κόμμα και να το υπονομεύουν στην πράξη είτε για δικά τους συμφέροντα ή για συμφέροντα της κεντρικής πολιτικής σκηνής (Ντόρα κλπ). Και, τελοσπάντων, ο Σαμαράς πρέπει να μην επιτρέψει τέτοια φαινόμενα γιατί αυτά είναι ένας κυρίρχος λόγος για τον οποίο αποστρέφεται ο κόσμος τη ΝΔ. Ο λαός θέλει να κυβερνηθεί από κάποιον που είναι έξω από τη λογική των μηχανισμών και κάνει ανοίγματα στην κοινωνία, όχι από κάποιον που επιτρέπει στα στελέχη του να κάνουν δωράκια στους εαυτούς τους.

 12. ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ avatar
  ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ 03/10/2010 23:44:39

  καλα ρε πσαιδια πλακα μας κανετε?ενοοω οι καρδιτσιωτες!αφου με τις ψηφους δεξιων εχασε ο Τεγος(υποψηφιος του ΚΚΕ) απο τον Πασοκτζη νυν δημαρχο στις προηγουμενες εκλογες, ή κανω λάθος?

 13. thirty avatar
  thirty 04/10/2010 00:10:30

  Με τις ψήφους των δεξιών πήγε ο Τέγος στον δεύτερο γύρο, γιατί η ΝΔ δεν κατέβασε συνδυασμό. Αν η ΝΔ κατέβαζε τότε δικό της υποψήφιο θα πήγαινε δεύτερο γύρο και πιθανότατα θα κέρδιζε.
  Τότε. όπως και τώρα, επισήμως το ΚΚΕ αποκήρυξε την στήριξη της ΝΔ αν και είχε πάρα πολλούς υποψηφίους δεξιούς. Έτσι βρήκε χώρο να κινηθεί ο τότε αντάρτης της ΝΔ.
  Μην κοροϊδευόμαστε, ο επίσημος τότε υποψήφιος της δεξιάς ήταν ο Τέγος. Και η δεξιοί δεν πειθάρχησαν να ψηφίσουν ΚΚΕ δήμαρχο ξανά.
  Αυτή είναι η ιστορία των προηγούμενων εκλογών.

 14. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 04/10/2010 00:47:30

  Ετοιμάζεται ο Αντώνης να ανέβει Θεσσαλία σύντομα και τότε να δούμε πού θα τρέχουν να κρυφτούν οι πάσης φύσεως γυμνοσάλιαγκες..

 15. ΑΦΕΛΗΣ avatar
  ΑΦΕΛΗΣ 04/10/2010 01:01:10

  Εγώ ξέρω ότι έφτασε 5 Οκτωβρίου και έπρεπε να έχουν ανακοινωθεί οι συνδυασμοί για τις περιφέρειες μέχρι τις 15 του περασμένου μήνα! Πότε θα τρέξουν οι υποψήφιοι της Ν.Δ.; Ο απεσταλμένος του κόμματος Παρισιάδης και ο Αγοραστός κατάφεραν να ξεφουσκώσουν τον ενθουσιασμό και να μιζεριάσουν την διαδικασία κατά τα μέτρα των βουλευτών, τρομάρα τους! Αλοίμονο στον Σαμαρά που περιμένει πρόοδο μ'αυτούς!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.