#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/01/2012 09:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλήθεια με τα σχολικά βιβλία τι γίνεται;Τα περισσότερα σχολεία δεν έχουν ακόμα βιβλία και τα παιδιά διαβάζουν από φωτοτυπίες.

Φίλος εκπαιδευτικός μου απεκάλυψε οτι αρκετοί δήμαρχοι αδυνατούν πλέον να συνεχίσουν να πληρώνουν για τις φωτοτυπίες.

Μου είπε, επίσης, οτι στο τέλος, μαζί με τις φωτοτυπίες, τα βιβλία θα μας κοστίσουν διπλά.

Αυτή είναι συνετή διαχείριση σε καιρούς κρίσης.

Και, όμως, ουδείς ασχολείται!

Η κα Διαμαντοπούλου, επιδίδεται σε δελφινομαχίες για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της, κάνει δηλώσεις, οποτεδήποτε  δεί μικρόφωνο μπροστά της, επί παντός επιστητού, αλλά για την ταμπακιέρα ούτε λέξη.

Όσον αφορά στα κανάλια; Μούγκα!

Για σκεφθείτε να ήταν Πρωθυπουργός ο Καραμανλής;

Κάθε μέρα  τα πρωϊνάδικα θα είχαν και μια ζωντανή σύνδεση με τα παιδάκια να διαμαρτύρονται επειδή δεν έχουν βιβλία.

Αλήθεια θα φιλοτιμηθούν ποτέ στο Υπουργείο της κας Αννας Διαμαντοπούλου να μας απαντήσουν υπεύθυνα πότε θα πάρουν βιβλία όλα τα παιδιά και όλα τα σχολεία;

Θα μας ενημερώσουν  πόσο τελικά επιβάρυνε το κράτος αυτή η ιστορία με τις φωτοτυπίες;

Για παραιτήσεις προφανώς ουδείς λόγος! Που τέτοια ευαισθησία!

Όμως, και η Ν.Δ.παρακολουθεί το θέμα ....από κοντά!

Έχει Γραμματέα που ήταν πρώην Υφυπουργός Παιδείας και νυν Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας.

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 05/01/2012 09:34:57

  Ποιος να ασχοληθεί με τα σχολικά βιβλία; Το συνδικαλιστικό κατεστημένο των εκπαιδευτικών που με τη συμμετοχή της ΔΑΚΕ κοιτά πως διασωθεί ατομικά; Οι εκπαιδευτικοί που με μισθούς πεινάς προσπαθούν να επιβιώσουν; Ο τομέας Παιδείας της Ν.Δ που σιωπά; Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας έχει αναλάβει μεν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά οφείλει να παρέμβει.Απαξιώνεται και διαλύεται η δημόσια Παιδεία και η δημόσια διοίκηση.Η Ν.Δ δεν μπορεί να σιωπά.

 2. μητσος καρδιτσα avatar
  μητσος καρδιτσα 05/01/2012 09:39:13

  συγγνωμη,ο τομεαρχης παιδειας της νου δου που ειναι? μηπως ειναι ακομη διακοπες? οπως και το καλοκαιρι που εστελνε ανακοινωσεις απο τη μυκονο.
  α ρε σαμαρα με ποιους εχει μπλεξει. ηθελεστα και παθεστα ομως. πως να σε εμπιστευτει ο κοσμος με αυτα τα παλτα που εχεις μεσα στο κομμα.

 3. irida avatar
  irida 05/01/2012 10:03:27

  Μέχρι που κλείσαμε για τις γιορτές βιβλία δεν είχαν έρθει. Όλα εννοώ. Κάποια λείπουν ακόμα και μερικά μαθήματα γίνονται με φωτοτυπίες.
  Όσο για τη μούγκα; Τι το συζητάμε; Στημένο το παιχνίδι. Να ταν το μόνο στο οποίο υπάρχει σιωπή. Αλλά η σιωπή πληρώνεται κι ο λογαρισμός είναι στο δρόμο. Για όλους! Εμείς οι πολίτες πληρώνουμε συνέχεια. Ε, έρχεται κι η σειρά των πολιτικών.

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 05/01/2012 10:27:34

  Έτσι ακριβώς ΑΔ...απόλυτα σωστές οι επισημάνσεις....μόνο που θα έπρεπε να αλλάξει και το σλόγκαν του Υπουργείου: ''πρώτα η Υπουργός''...

 5. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 05/01/2012 11:45:54

  ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2009 : 15/05
  ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2010 : 14/05
  ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2011 : 12/05

  ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2012... 21/05!

  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/05 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!

 6. juliet avatar
  juliet 05/01/2012 14:50:02

  Αδέξιε Δεξιέ
  δεν μας είπες από πόσο κοντά παρακολουθεί η Ν.Δ, ξέρεις ,μερικές φορές όλα ....παίζονται στους πόντους.Και άλλοστε τελειώνει η χρονιά .Μια τα Χριστούγεννα ,μιά οι Απόκριες ,μιά οι εκλογές ,μια το Πάσχα πάει η χρονιά.Είδες με τη σειρά τα τοποθέτησα.Καλή Χρονιά!

 7. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 05/01/2012 16:50:26

  Ἐν τῷ μεταξύ, ἂν δὲν κάνω λάθος, ἐν τέλει οἱ φωτοτυπίες ἀπὸ μόνες τους κοστίζουν ἀρκετὰ περισσότερο ἀπὸ τὸ ἴδιο τὸ βιβλίο...

 8. aggelosview avatar
  aggelosview 05/01/2012 22:37:07

  Λάθος στόχευση. Διότι τα περισσότερα βιβλία στα δημοτικά έχουν έρθει χωρίς να λείπουν τα ευτράπελα βέβαια. Η ουσία πλέον είναι αλλού. Οι δάσκαλοι καταταχτήκαμε στο βαθμολόγιο με βάση τα χρόνια υπηρεσίας. Αυτό έγινε "χοντρικά". Σε πολλούς περισσεύει χρόνος, που πρέπει να τους αποδοθεί. Τον χάνουν όμως. Με απόφαση της δελφίνου. Αντίθετα: αποδόθηκε ο βαθμός Α σε όλους τους τωρινούς διεθυντές εκπαίδευσης. Δηλαδή πάνω από 50 άτομα πήραν τον ανώτερο βαθμό μόνο και μόνο λόγω κομματικής προέλευσης. Αυτοί πιθανότατα θα διατηρήσουν το βαθμό τους και μετά τις εκλογές. Άρα θα γίνουν "αξιολογητές" και θα αποφασίζουν ποιοι θα πηγαίνουν από βαθμό σε βαθμό. Φαντάσου τι έχει να γίνει. Σύστημα ΠΑΣΟΚ! Επίσης η δελφίνος, ακούγεται, ότι έδωσε και το βαθμό Α στους δυο αιρετούς του ΚΥΣΠΕ (Μπράτη-Παληγιάννη). Μούγκα η ΔΟΕ. Κάνει πλέον σπέκουλα η δελφίνος για τη D-day στο κόμμα της. Αυτά προς διερεύνηση.

  • irida avatar
   irida @ aggelosview 06/01/2012 09:21:27

   Και σε όλους τους εκλεγμένους συνδικαλιστές..αιρετούς Πυσπε πυσδε...όχι μόνο στους μεγάλους!!! Που θα πρεπε κάποιοι να χουν βαθμό Δ ή Γ!! Ψηφίστε κορόιδα συνδικαλιστές να σας σώσουν!!

   • irida avatar
    irida @ irida 06/01/2012 09:23:37

    να το διορθώσω,,,αιρετούς που ναι στη δοε ολμε..οι περισσότεροι είναι όμως.,.
    προσφατα δημοσιεύτηκε η απόφαση. Εντελώς παράνομη. Βέβαια γράφει ως τη λήξη της θητείας τους!!Οι ίδιοι κι οι ίδιοι εκλέγονται όμως..

 9. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 06/01/2012 12:00:38

  ΠΆΕΙ ΑΥΤΌ ........ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΒΙΒΛΊΑ , ΤΟ ΜΟΝΌ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΤΗΣ κυρίας ΥΠΟΥΡΓΟΎ , ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΌΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΟΕΙΙΡΑ , ΠΑΤΡΙΔΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ , ΜΠΙΤΕΛΒΕΡΓΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.