#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/01/2013 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλέξης όπως ... ΓΑΠ!Πολλοί λένε ότι ο Αλέξης αντιγράφει τον Ανδρέα! Μύθος! Ο Αλέξης ακολουθεί πιστά τη τακτική του ΓΑΠ!

Θυμάστε που τον Μάρτη του 2009, ο Καραμανλής κάλεσε τον ΓΑΠ να συμφωνήσει στη λήψη μέτρων για τον περιορισμό του ελλείμματος και του χρέους;

Ο ΓΑΠ, όχι μόνον αρνήθηκε, αλλά μας έλεγε τότε ό,τι είχε δική του πολιτική και δεν χρειαζόταν μέτρα! Ζητούσε μάλιστα επιμόνως και εκλογές!

Δηλαδή, ότι κάνει και ο ...Αλέξης!

Θυμάστε, όταν διαβεβαίωνε ότι θα ....επανακρατικοποιήσει την Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ και τον ΟΛΠ;

Σήμερα, το δεξί χέρι του Αλέξη, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας,  δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ....προσπαθήσει να ξαναπάρει υπό τον έλεγχο του Δημοσίου τον ...ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και τον ΟΛΠ! Όπως, ακριβώς θα έκανε και ο ΓΑΠ! Μόνο που δε μας λέει πόσο θα κοστίσει αυτό και που θα βρεί τα χρήματα, αλλά ούτε ο ΓΑΠ έλεγε!

Δηλαδή, ό,τι κάνει και ο Αλέξης!

Θυμάστε, όταν ο ΓΑΠ κατέβαινε στον Πειραιά να διαμαρτυρηθεί για την  COSCO; ή όταν συμμετείχε σε διαδηλώσεις με την ΑΔΕΔΥ και τη γροθιά υψωμένη για να μην αλλάξει τίποτα;

Ε, θα θυμάστε και τον Αλέξη, επικεφαλής των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα!

Ελπίζω, σήμερα,  ο Σόϊμπλε, για να του τη....σπάσει να μη του δείξει εκείνο  το βίντεο!

Θυμάστε τον ΓΑΠ που δήλωνε ότι για την κρίση στην Ελλάδα, φταίνε τα Ευρωπαϊκά συντηρητικά κόμματα;

Ε, τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Αλέξης, αν και τώρα θα πάει να ... υποβάλλει τα σέβη του στον Σόϊμπλε! Τι θέλει αυτός ένας...επαναστάτης, με το γεράκι του  ευρωπαϊκού συντηρητισμού;

Το μόνο που ακόμα δεν έχει πεί ο Αλέξης, είναι το «λεφτά υπάρχουν», αλλά μάλλον δεν έχουν ακόμα αποφασίσει  σε ποιό ...νόμισμα θα μας τα ..δώσουν!

Αλήθεια, ο Αλέξης επιμένει ακόμα στην καταγγελία του μνημονίου με ένα νόμο και στη ...μονομερή διαγραφή του χρέους;

Αν ερμηνεύω σωστά τις τελευταίες δηλώσεις και κινήσεις του, μάλλον δεν επιμένει! Από την άποψη αυτή ο Αλέξης μπορεί και να έχει ήδη γίνει ...ΓΑΠ!

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Π. και ... avatar
  Γιώργος Π. και ... 15/01/2013 14:15:50

  Ο "TERMINATOR 2" Αλέξης Τσιπράς έχει συγκινητικά -σε εξελιγμένο βέβαια μοντέλο- ίδιες αναφορές με τον TERMINATOR GAP

  1. Δημαγωγία αντιπολίτευσης.
  Αν ο ΓΑΠ έπεισε μία φορά τους ψηφοφόρους σε καιρό μη δημοσιονομικής ωρίμανσης της κρίσης, ο "2" σαν πιο εξελιγμένο μοντέλο, πείθει ακόμα και σε περίοδο τραγικής δημοσιονομικής κατάρρευσης

  2. Πρόσδεση στο περίφημο μνημόνιο.
  Αν ο αρχικός κοινωνικός-εθνικός TERMINATOR GAP συζητούσε με τον Ντομινίκ Στρος Καν από όταν ανέλαβε σχεδόν, χωρίς να γνωρίζουμε εμείς οι πλέμπηδες τίποτα, ο cool Alexis προχωράει αργά, σταθερά αλλά αδιάψευστα στις άτακτες υποχωρησούλες, με ενδεικτική την συνάντηση με τον Σόιμπλε.
  Είναι σαφές ότι και αυτός με τους ίδιους κανόνες θα παίξει.
  Αλλά...

  3. Η "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ".
  Εδώ συνεχίζεται το αλλά...
  Ο "2" θα πάρει τη σκυτάλη από τον "1", ώστε να μην πειραχθεί το βαθύ κράτος.
  Να μην εξορθολογιστούν οι διοικητικές δομές του κράτους, ο ασύδοτος συνδικαλισμός, να μην γίνουν αποκρατικοποιήσεις, να μην γίνουν επενδύσεις, να μην αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της οικονομίας και να μείνει ανέγγιχτο το σοβιετικό μοντέλο του κράτους.

  4.Μεταναστευτικό.
  Αν ο TERMINATOR 1, έβαλε την βόμβα στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής, ο TERMINATOR 2, πολύ απλά θα μας ανατινάξει.
  Η μεταναστευτική του ρητορεία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ανοησίας και φυσικά αγγίζει ή και ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας.
  Η "αγάπη για τον συνάνθρωπο", ποτέ πριν δεν εξελίχθηκε σε εργαλείο πολιτικής αξιοποίησης και σε μέσο για δυναστική επιβολή της εξοντωτικής υποβάθμισης ενός λαού και της αλλοίωσης των εθνολογικών του συνεκτικών στοιχείων.
  Αυτά μόνο στη μπανανία τη δική μας συμβαίνουν.

  Για να μην κατηγορώ όμως τον "2", έχει και ένα θετικό στοιχείο...
  Η συζήτηση για τη λίστα Λαγκάρντ (φοβερή η Ζωή Κωνσταντοπούλου), για τις δημόσιες συχνότητες των μμε κ.λπ...
  Θα είναι όμως αυτό μια αλήθεια;
  Δεδομένου ότι σε ένα απαύγασμα λαϊκισμού ο Α. Παπανδρέου στα εμβρυικά στάδια της πολιτικής του παρουσίας έλεγε ευθέως και βαρύγδουπα: "θα καταργήσω την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο"!
  Να τα χάλια σήμερα...

  Εν κατακλείδι, ασκώντας μια καθαρά υποκειμενική κρίση και μη όντας αυτό που λέμε "νεοδημοκράτης" , θεωρώ τον φίλο μας Αλέξη, ως τη χειρότερη πολιτική επιλογή, που απλά θα μας αφανίσει κοινωνικά-εθνικά-οικονομικά.
  Και δυστυχώς επιβεβαιώνονται -εν μέρει- κάποιες μαρξικές παραδοχές.
  Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.
  Το 2009 επιβραβεύθηκε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός, το 2012 βρέθηκε πολύ κοντά και το εξελιγμένο μοντέλο του, που φυσικά θα ξαναπροσπαθήσει λίαν συντόμως.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.