#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/11/2012 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλέξης ο Μεγαλομανής...«Για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, στην Ευρώπη, η λέξη ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει απελευθέρωση από τις πολιτικές των Μνημονίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι, πλέον, συνώνυμο αντίστασης και ελπίδας».

Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, ο μεγαλομανής πρόεδρος των συνιστωσών ο οποίος αφού βλέπει εαυτόν ως… Αλέξη Ομπάμα που κάνει τα ίδια με τον Αμερικανό πρόεδρο, τώρα πιστεύει ότι σε όλη την Ευρώπη η ελπίδα έχει πρόσωπο και είναι το δικό του.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Il Manifesto», επανέλαβε το δικό του… μανιφέστο το οποίο προβλέπει μπλόκο στους επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε… μούγγα σε ότι αφορά τη συμφωνία με την HP; Καμιά καταγγελία; Δε θα μιλήσει για το διεθνή αμερικανικό ιμπεριαλισμό που σε συνεργασία με τον κινεζικό ιμπεριαλισμό πάνε να διαλύσουν τη χώρα;

Εν πάση περιπτώσει, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να συκοφαντεί ανά την Ευρώπη την Ελλάδα και να την εμφανίζει ως μια χώρα που καλό θα είναι οι υποψήφιοι επενδυτές να απομακρυνθούν διότι μόλις γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα τους διώξει όλους. Κάτι σαν Τσάβες της Ευρώπης δηλαδή. Ο πρόεδρος διαμηνύει ότι «κανένας από εμάς δεν θα επιτρέψει το ξεπούλημα των κοινών αγαθών, των υποδομών, των παραλιών της χώρας μας. Ο κόσμος θα υπερασπισθεί τον δημόσιο χαρακτήρα των εταιριών κοινής ωφέλειας, πρώτα απ’ όλα της ύδρευσης και της ενέργειας, τον δημόσιο χαρακτήρα της παιδείας και της υγείας, το περιβάλλον και τις ακτές μας». Ο κ. Τσίπρας προειδοποιεί ότι «θα υπάρξει καθολική αντίδραση, και το γνωρίζουν. Για το λόγο αυτό, ίσως, η κυβέρνηση μείωσε τις ιδιωτικοποιήσεις στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έναντι των πενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ που προβλέπονταν αρχικά. Το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες και η Φρανκφούρτη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν πωλείται».

Αδιάβαστος εδώ ο κ. Τσίπρας. Πενήντα δις ήταν το σύνολο, αυτό έλειπε να υπήρχε πρόγραμμα για 50 δις το χρόνο, τότε θα ήμασταν ζάμπλουτοι ως χώρα.

«Το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί και να σταλεί στον κάδο απορριμμάτων της ιστορίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσθέτει ότι το κόμμα του «τάσσεται υπέρ του να σβηστεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και να εγκριθεί μορατόριουμ σε ότι αφορά την αποπληρωμή της οικονομικής βοήθειας, ώστε να δημιουργηθεί ανάπτυξη και απασχόληση και να μπορέσει να μπει, και πάλι, σε θετική τροχιά η οικονομία». Κι επαναλαμβάνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεαλιστικό σχέδιο για την απασχόληση, το οποίο γίνεται κάθε μέρα πιο αναγκαίο για την χώρα». Για την πολιτική συμμαχιών του κόμματός του ο κ. Τσίπρας σημειώνει  «δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ σχέσεις με την Ευρώπη των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων».

Είναι εμφανής η μεγαλομανία ενός πολιτικού παλαιάς κοπής που είδε το κόμμα του από 4% να πηγαίνει στο 26% και νόμισε ότι είναι ο Τσε Γκεβάρα της σύγχρονης ιστορίας. Νομίζει ότι είναι ο Ανδρέας της δεκαετία του 70 ο οποίος με τον να μιλά για την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος της χώρας. Όμως, ο Τσίπρας ούτε Ανδρέας είναι, ούτε Ομπάμα φυσικά, ούτε καν Τσάβες. Καλά θα κάνει, όμως, να πάψει να τρομάζει τις επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη. Εκτός κι αν το να μη χαλάσει το χατίρι των βολεμένων συντεχνιών αποθηκεύει το μέλλον της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/11/2012 09:15:48

  Μη τρελαθούμε κιόλας.
  Το έχω ξαναγράψει: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αριστερά.
  Κάθε άλλο.
  Η όλη παρουσία του στο πολιτικό στερέωμα, αποτελεί ένα είδος εισοδισμού της παγκοσμιοποίησης, με σκοπό την απαξίωση της αριστερής σκέψης και πολιτικής στα μάτια μιας νεολαίας που έτσι κι αλλιώς περί άλλα τυρβάζει.
  Ο Μαρξισμός δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που πρεσβεύει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, και αμφιβάλλω πάρα πολύ αν ο αρχηγός του έχει μπει καν στον κόπο να τον μελετήσει. Μπορεί να μην είχε χρόνο, λόγω των 15μελών, και των καταλήψεων.
  Εκτός κι αν τον μελέτησε ο Κουράκης, και τον συμβουλεύει….
  Και έτσι φτάνουμε εδώ που οι διάφορες συγκυρίες μας έφεραν.
  Με όλον τον θίασο επί σκηνής.
  Με ένα Πασόκ να βασίζεται στον Μπένυ, στη Φώφη, , και ίσως και στην Τζάκρη για να επιβιώσει, και έναν ΣΥΡΙΖΑ που ανασκουμπώνεται για να μας κυβερνήσει.
  Τα ποντίκια εγκατέλειψαν ήδη ομαδικά το ναυάγιο του Πασόκ, και σπεύδουν τώρα να πάρουν θέσεις στο άλλο εν δυνάμει ναυάγιο, στον Τιτανικό της Ελλάδας.
  Και ποιοι είναι αυτοί, εκτός από τους παγκοσμιοποιητές, που πριμοδοτούν τον ΣΥΡΙΖΑ;
  -Οι διάφοροι λαμόγιοι που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, και που τώρα περιμένουν την πτώχευσή μας για να μας αγοράσουν κοψοχρονιά.
  -Όλοι όσο χρωστούν στους πάντες και τα πάντα, και ελπίζουν πως μια εθνική οικονομική καταστροφή θα εξαφανίσει τα χρέη τους, ώστε να ξαναρχίσουν το θεάρεστο έργο τους από μηδενικής βάσης.
  -Οι διάφοροι βαστάζοι και κλακαδόροι (και είναι πάρα πολλοί) που έμαθαν να ζουν σιτιζόμενοι άμεσα ή έμμεσα από το κομματικό κρατικό πρυτανείο.
  -Η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, που δεν πολυψάχνονται πολιτικά, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν την θέση τους, πιστεύοντας στα αναχρονιστικά φληναφήματα του Τσίπρα, περί κρατικοποίησης των πάντων.
  -Οι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, οι λεγόμενοι και συνήθεις ύποπτοι.
  -Κάποιοι «ιδεολόγοι» διεθνιστές, αναρχοσυνδικαλιστές, Μαοϊκοί, Τροτσκιστές, που άλλοτε θα συμμετείχαν σε σχήματα του 0.00001%, αλλά σήμερα βρήκαν στέγη σε κόμμα (εν δυνάμει) εξουσίας.
  -Και τέλος, οι σημερινοί 20άρηδες, που από την μία βλέπουν το μέλλον τους να εξαφανίζεται, ενώ από την άλλη δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αφού δεν έχουν δάνεια, δεν έχουν γραμμάτια, δεν έχουν υποχρεώσεις, δεν έχουν τίποτα στο όνομά τους, οπότε για αυτούς γαία και πυρί μιχθήτω, ή αλλιώς ας καεί το πελεκούδι!

  Αυτή είναι δυστυχώς η ανθρωπογεωγραφία του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, που από την μια τρέμει στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας, ενώ από την άλλη ροκανίζει παντοιοτρόπως την κυβέρνηση Σαμαρά, πιστός στο δόγμα «χάος για το χάος», και ύστερα βλέπουμε….
  Στο χέρι όλων ημών των υπολοίπων είναι να εμποδίσουμε αυτούς τους πράκτορες του χάους, αφού οι σημερινές συγκυρίες είναι εθνικά κρίσιμες, και δεν περιορίζονται μόνο σε πολιτική ανάνηψη, αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε «πλέρια» δημοκρατία, αλλά κυρίως σε οικονομική.
  Και εκεί είναι, που αν πάρει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, πάμε για οριστικό φούντο.

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ Strange Attractor 15/11/2012 10:48:11

   Καλημέρα στον shogun!
   Τον sho-gunz που τον άφησες;!

   • Samurai avatar
    Samurai @ Σταύρος 15/11/2012 14:50:42

    Δίπλα μου είναι.Aikido κάνουμε.

   • Samurai avatar
    Samurai @ Σταύρος 15/11/2012 14:53:31

    Δίπλα μου είναι,κάνουμε Aikido.
    Καλημέρα και σε σένα.

  • Φανη avatar
   Φανη @ Strange Attractor 15/11/2012 13:07:47

   strange attractor συμφωνω απολυτα με τις διαπιστωσεις σου περι ΣΥΡΙΖΑ, αλλα μηπως ολοι οσοι περιεγραψες πληθαινουν συνεχως με μπροσταρηδες τους νεους;Αυτοι δηλ που δεν εχουν πια τιποτα να χασουν;

  • νικος1610 avatar
   νικος1610 @ Strange Attractor 15/11/2012 13:12:58

   Δεν γνωριζω ποιες θεσεις εχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή δεν τις κοινοποιει θεωρω δε οι οποιες θεσεις -αν υπαρχουν- οτι ειναι οι θεσεις του ειναι α λα καρτ

  • Σκεπτομενος προλεταριος avatar
   Σκεπτομενος προλεταριος @ Strange Attractor 15/11/2012 13:57:33

   Μαλλον δεν εχετε μελετησει την ανθρωπογεωγραφια των ψηφοφορων του Συριζα,γι αυτο βγαζετε αυτα τα συμπερασματα.Το Συριζα υποστηριζουν η πλειοψηφια στην Δ Αθηνα και η σχετικη πλειοψηφια στα μεσοαστικα προαστεια.Αντιθετως στα προαστεια που μπορουν να αγορασουν κοψοχρονια τον πλουτο της χωρας ψηφιζουν ΝΔ.Εδω λοιπον εχουμε μια αντιφαση με τα γραφομενα σας.Ακομα και το σημειο γι αυτους που χρωστανε στους παντες και τα παντα ειστε λαθος,γιατι τους περνατε για ηλιθιους ολους,ωστε να μην καταλαβαινουν πως απο τη στιγμη που εχει βγει ο λογαριασμος,θα πληρωθει

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Σκεπτομενος προλεταριος 15/11/2012 20:48:17

    "Αντιθετως στα προαστεια που μπορουν να αγορασουν κοψοχρονια τον πλουτο της χωρας ψηφιζουν ΝΔ."

    Συμπεριλαμβανομένων καί τῶν ραδιοτηλεοπτικῶν σταθμῶν ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ κλπ;;; :D

 2. Ἀντρέας avatar
  Ἀντρέας 15/11/2012 09:16:28

  Οὔτε μεγαλομανὴς οὔτε ἀπελευθερωτὴς Τσὲ Γκεβάρα.
  Τὸ παιχνίδι τῶν Ἀμερικάνων παίζει, ὅπως κρίνουν κάθε φορᾶ οἱ «παράγοντες» ἐκεῖ, ὅτι εἶναι πιὸ ...ἀποδοτικό. Τὸ παιχνίδι τῶν ἀμερικάνων θὰ παίξει ὅταν ἐκλεγεῖ, ὅπως καὶ ὁ μέγας ἐκμαυλιστὴς τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας, Ἀνδρέας Παπανδρέου.

  Λύκος, μὲ προβιὰ προβάτου.

  ΥΓ. Ἀνοιχτὲς πὸ πόρτες τοῦ CNN, τρεῖς συνεντεύξεις μετρῶ. Τὰ λέει ὅλα αὐτὸ τὸ γεγονός.

 3. Advisor avatar
  Advisor 15/11/2012 09:28:14

  Έχετε προσέξει πόσο συμπίπτουν οι προτάσεις του Alexis (για γεναίο κούρεμα) κλπ με τις προτάσεις του IMF;; Τι γίνεται εκεί;; Αν διαβάσει κανείς και την χθεσινή δήλωση της Αλέκας περί εκλογών την Άνοιξη μεταξύ των "εκπροσώπων" των δανειστών (;;;!!!) Σύριζα - Σαμαρά, το μυαλό πάει παρακάτω: IMF (USA) - Γερμανία (Ευρώπη). Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην διορατικότητα του καθενός.

 4. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 15/11/2012 10:01:10

  Ο Σαμαράς είπε προ ημερών στη Βουλή, απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα: «Έχετε ‘συνιστώσες’, αλλά δεν έχετε ‘συνισταμένη’», εννοώντας ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευμα τάσεων, για ένα κόμμα αλλοπρόσαλλο, χωρίς ξεκάθαρη πολιτική και χωρίς σταθερό δείκτη πορείας. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ! Πίσω από την ανθελληνική υστερία ή τις «ανθρωποφαγικές» φωνασκίες ορισμένων στελεχών που δεν εκφράζουν τάχα «την επίσημη γραμμή», πίσω από τις αριστερές κορώνες, πίσω από τη μαοτσεγκεβαρική ανατρεπτική φρασεολογία, πίσω από τις συνθηματολογικές τσιρίδες κάποιων υαινών και πίσω από τη μηδενιστική λύσσα των αναρχοαντιεξουσιαστών βανδάλων και δολοφόνων κρύβεται η σταθερή προσήλωση στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εντεύθεν και οι εκείθεν του Ατλαντικού «φίλοι μας» σπρώχνουν το ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία πατώντας κυριολεκτικά στο λαιμό και εξαγριώνοντας μεθοδικά και στοχευόμενα τον ελληνικό λαό. Κανένας πολιτικός σχηματισμός δεν υπηρετεί περισσότερο πιστά, περισσότερο αφοσιωμένα και περισσότερο αποτελεσματικά τα ξένα συμφέροντα από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το αν αυτό γίνεται συνειδητά ή ασύνειδα έχει μικρή σημασία. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στις ΣΥΡΙΖΑίες πολιτικές επιλογές στα εθνικά μας θέματα που να μην ευθυγραμμίζεται πλήρως με τα εφιαλτικότερα ανθελληνικά σχέδια τα οποία λέγεται ότι έχουν εξυφανθεί από σκοτεινούς κύκλους στο εξωτερικό. Διαβάστε τι έχει κατά καιρούς υποστηριχτεί από αρθρογράφους και στελέχη του κόμματος αυτού σχετικά με το σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά, το λαθρομεταναστευτικό, τη διαπαιδαγώγηση της ελληνικής νεολαίας…Ο αφελληνισμός του έθνους, η μουσουλμανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ο εμφύλιος πόλεμος και ο συνακόλουθος εδαφικός διαμελισμός του ελληνικού κράτους με σκοπό την (ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ) λεηλασία του ελληνικού πλούτου είναι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν με μαθηματική βεβαιότητα εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη καταλάβει και ασκήσει την εξουσία. Και εμείς, για να παρηγοριόμαστε, θα κάνουμε αστειάκια μεταξύ μας στις ουρές των διαφόρων καταχωρίσεων. Για όσο καιρό θα μας το επιτρέπουν και δε θα μας φιμώσουν… «Συνωμοσιολογίες», θα μου πείτε. Μπορεί. Αν, όμως, η συνωμοσιολογία είναι κάτι κακό, η εθελοτυφλία είναι κάτι τρισχειρότερο.

  • Φανη avatar
   Φανη @ Παρατηρητής 15/11/2012 13:10:43

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lampros avatar
   Lampros @ Παρατηρητής 15/11/2012 14:47:07

   Αψογος

  • Samurai avatar
   Samurai @ Παρατηρητής 15/11/2012 18:33:08

   Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να επαναφέρει τις ισορροπίες.
   Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι.
   Μας τα χάλασαν οι Γερμανοί με τη Μέρκελ το Σόιμπλε και το Φούχτελο.
   Πρέπει επιτέλους να επανέλθει η τάξη !

 5. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/11/2012 10:35:04

  Βρήκε και τα κάνει !
  Με όλους αυτούς τους "πυροβολημένους" που έχει μαζέψει - ή προσπάθησε να μαζέψει - στο κόμμα...
  Μετρήστε την "πλατινένια αλυσίδα" των IQ, ενδεικτικά στους κυρίους δραχμαζάνη, στράτα- στρατούλη, κοκκκοράκι - κουράκη, ιφικράτη οτσαλάν, μπαλαφα(ρα)...
  Και στον "πυροβολημένο" (ο "κουτσός Σόιμπλε")...
  Μπροστά τους ο Αλέξιος είναι διάνοια...

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Ο Θείος 15/11/2012 10:45:11

   Κατά μάνα κατά κύρη Θεῖε...

  • Σκεπτομενος προλεταριος avatar
   Σκεπτομενος προλεταριος @ Ο Θείος 15/11/2012 14:02:29

   Νομιζω πως αδικειτε τον εαυτο σας με τετοιου τυπου σχολια.Μπορει να μην συμφωνω με τα περισσοτερα λεγομενα σας,πολυ στρατευμενα ιδεολογικα κατα την αποψη μου,αλλα τουλαχιστον εχετε ενα επιπεδο.Μην το κατεδαφιζετε

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Σκεπτομενος προλεταριος 15/11/2012 14:40:34

    Αγαπητέ προλετάριε, μισώ τις λέξεις "στράτευση" (= αλλοτρίωση) και ιδεολογία (= ψευδής συνείδηση), με ενδιαφέρει όμως πολύ η αντιπαράθεση με πραγματολογικούς και αξιολογικούς όρους.
    Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η αξιολόγησή μου: "Παιδική χαρά" είναι εκεί μέσα, άν και συνυπάρχουν με διαμάντια πολιτικής σκέψης.
    Αυτό άλλωστε είναι το πιό τραγικό με τον ΣΥΡΙΖΑ - και με το σημερινό πολιτικό προσωπικό της αριστεράς γενικότερα.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Σκεπτομενος προλεταριος 15/11/2012 14:44:14

    Άν μιλήσω βέβαια και για τους "εκτός αριστεράς", εκεί πέφτουμε σε σταθμό προνηπίων (πλην εξαιρέσεων και πάλι)...

 6. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 15/11/2012 11:55:18

  Μπορεί όμως και ν'αποτελεί έναν φορέα αντίστοιχο με αυτόν, που έφεραν την αραβική''άνοιξη''στις χώρες της μεσογείου,ίσως σε πιο light μορφή,όσο υπάρχουμε στην Ευρώπη.Η νέα τάξη διαθέτει προ'ι'όντα για όλα τα γούστα.

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 15/11/2012 12:39:55

  «Να είσαι πάντα, μία πρώτης τάξεως εκδοχή του εαυτού σου, αντί μία δευτεροκλασάτη εκδοχή κάποιου άλλου»..
  ~Τζούντυ Γκάρλαντ (1922–1969) το "Παιδί Θαύμα" της Χρυσής Εποχής του Χόλλυγουντ

 8. TARAMAS avatar
  TARAMAS 15/11/2012 13:57:20

  Ωραίος τίτλος. Να το κάνουμε σήριαλ να το πουλήσουμμε στους Τούρκους, Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής αυτοί, Αλέξης ο Μεγαλομανής εμείς (κωμωδία θα είναι).
  Πλάκα πλάκα, είναι επικίνδυνος πάντως, Κάθε επενδυτής που έρχεται στην Ελλάδα σταθμίζει τους κινδύνους και ο ΣΥΡΙΖΑ δυνητικά μπορεί να κάνει ζημιά στο συγκεκριμένο θέμα. Γι αυτό και θα πρέπει να δω να υλοποιούνται τα σχέδια της HP και της Cosco πριν να πανηγυρίσω. Δυστυχώς στην Ελλάδα το Κράτος και οι συνειδήσεις έχουν διαβρωθεί με τέτοιο τρόπο που να είναι άπιαστο ζητούμενο η επιβολή της νομιμότητας και η διεκδίκηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων της "σιωπηλής πλειοψηφίας". Από την άρνηση των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών να επέμβουν σε σχολεία υπό κατάληψη παρά την κλήση των διευθυντών, τους τραμπουκισμούς των μαινομένων συνδικαληστών στα Τρίκαλα απέναντι σε δημοτικούς υπαλλήλους και πολίτες, τις βιαιότητες και την κατάλυση του νόμου στα πανεπιστήμια, την "αυτονόητη" βίαιη επιβολή της απεργίας και σε όσους δεν την επιθυμούν, την θεώρηση της κατάληψης δημοσίων κτιρίων σαν νόμιμη μορφή αγώνα, μέχρι την καθημερινή και ανεμπόδιστη βίαιη επιβολή της κάθε δυναμικής μειοψηφίας στην θέληση και τα δικαιώματα των πολιτών, η Ελλάδα δείχνει να νοσεί βαριά σε πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα σε μια δημοκρατική χώρα που σέβεται τη νομιμότητα. Ο κάθε Τσίπρας βρίσκει και τα κάνει.
  Αυτός είναι ο φασισμός της αριστεράς (συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ των Σταμουλοκολλάδων σε αυτή) στην Ελλάδα, βαθύτερα και πιο ύπουλα χωμένος στη νοοτροπία του καθενός μας από τον όψιμα (θεοποιημένο από κάποιους) και πιο μπρούτο φασισμό της ΧΑ. Αν η Ελλάδα έχει μια ελπίδα να ορθοποδήσει, πρέπει να απαλλαγεί και από τους δύο.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ TARAMAS 15/11/2012 14:14:27

   Ο τύπος (συνδικαλιστής λέει...) που κραυγάζει προς τις γυναίκες στο βίντεο "γαïδούρες, έ γαïδούρες !" και ο "πυροβολημένος" βουλευτής που αποκάλεσε "κουτσό" τον (όντως πυροβολημένο) Σόιμπλε, είναι top της νεοελληνικής καφρίλας.
   Δεν κυττάω την πολιτική τους τοποθέτηση, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
   Πρόκειται για κοινωνική, αισθητική και ηθική καφρίλα, αυτό είναι το σημαντικό τους πολιτικό χαρακτηριστικό.

   • TARAMAS avatar
    TARAMAS @ Ο Θείος 15/11/2012 14:54:08

    Δε διαφωνώ μαζί σου, η καφρίλα ξεπερνά πλέον τα στεγανά των διαφόρων πολιτικών χώρων. Αλλά μη ξεχνούμε από που ξεκίνησε και κυρίως ποιοί δίνουν πολιτική κάλυψη και προωθούν τον Μιθριδατισμό στην περιφρόνηση των νόμων όταν βολεύει.

   • nikos avatar
    nikos @ Ο Θείος 15/11/2012 16:01:53

    Αγαπητε Θειε, δεν σε εχω δει τοσο λαβρο για τις τσιριδες του Αδωνιδος και τις τσεκουρατες ανησυχιες του Μακη, που στην τελικη αυτοι ψηφιζουν την κολαση που ζουμε

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ nikos 15/11/2012 17:49:56

     Δεν με παρακολουθείς μάλλον ...
     h**p://www.antinews.gr/2012/11/10/188987/#comment-1084543

 9. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 15/11/2012 15:07:32

  ΣΥΡΙΖΑ = ακροαριστερος αχταρμας αντεθνικων συνιστωσων.

  Δεν χρειαζεται να το λεμε εμεις , σε καθε τους δηλωση αποδεικνυουν το ανωτερω... τωρα το οτι διαθετουν την μεγαλη πλειοψηφια 'δημοσιογραφων' στα ραδιοτηλεοπτικα μεσα που τους πασσαρει για δημοκρατικο κομμα , αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο (ετσι κυριε Κεδικογλου ? ) γιατι αληθεια ευτυχως δεν ειναι οτι λενε τα 'δημοσιογραφικα' τσιρακια της ΣΥΡΙΖΑΣ, αληθεια ειναι οι συνιστωσες του αχταρμα (κομμουνιστικες οι περισσοτερες) που αρεσκονται να καινε ελληνικες σημαιες.. τα πεπραγμενα , οι δηλωσεις , και οι θεσεις τους που αποκαλυπτουν το ζοφερο και αποκρουστικο προσωπο αυτου του ακραιου συμμοριακου αχταρμα. Οσο και να προσπαθει ο Alexis που τοσο αγαπηθηκε απο την υπερατλαντικη δυναμη (αφου της δινει της USA ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΤΟ που την ενδιαφερει, πχ ονομα γυφτοσκοπιανων - συνεκμεταλλευση αιγαιου - σχεδιο αυναν - λαθρομεταναστες - θρακη) δεν θα μπορεσει ποτε να τα καταφερει....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.