11/08/2009 14:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αγωγές κατά του Δημοσίου για την υποβάθμιση του κέντρουΠροσφυγή κατά του Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση λόγω απώλειας εσόδων από τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του κέντρου της ΑΘήνας, ετοιμάζεται να καταθέσει ξενοδόχος που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τον κ. Αλέξανδρο Αραπάκη, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, ο οποίος - όπως είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο δικηγόρος του κ. Κωνσταντίνος Κοπανάς- διανύει το δεύτερο συνεχιζόμενο χρόνο απώλειας εσόδων, λόγω ακυρώσεων τουριστικών πακέτων από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα οι απώλειες να φτάνουν μέχρι και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Κοπανά, υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμα επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει ανάλογη αγωγή κατά του Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Περίεργος avatar
  Περίεργος 11/08/2009 15:53:33

  Θα έδινα πολλά να δώ την νομική τεκμηρίωση ......
  Αν υπάρχει νομική βάση ..... the sky is the limit!!!!
  Φοβάμαι όμως ότι η "προσφυγή" έχει μάλλον πολιτικό χαρακτήρα άσκησης πίεσης ...

 2. nyfitsa avatar
  nyfitsa 11/08/2009 20:10:53

  Ένας δήμαρχος Rudolph Giuliani μας λείπει, για να καθαρίσει μια και καλή. Ο „Rudy“με τα «καρύδια».

 3. leontas avatar
  leontas 11/08/2009 20:13:27

  mavro....katamavro....se aftous pou den sevastikan t i p o t a...mavro ke sto partsaklo...komma tous..pou den exei besa...gia kanenan ke gia tipota....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.