ΑΝΕΛ: Το πουλόβερ της πολιτικής φθήνιας αρχίζει να ξηλώνεται
26/03/2014 13:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΑΝΕΛ: Το πουλόβερ της πολιτικής φθήνιας αρχίζει να ξηλώνεται

Τώρα που η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας δυναμώνει, τώρα που απομακρύνεται η χρεοκοπία της Ελλάδας οι δυνάμεις του λαϊκισμού υποχωρούν

Τα όσα συμβαίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Δεν είναι «αποστασία», όπως έσπευσε να πει ο Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του μετά την ανεξαρτητοποίηση της κ. Γιαταγάνα και του κ. Γιοβανόπουλου. Είναι απλά η φυσιολογική φθορά ενός (υπο)κόμματος που στηρίχθηκε στον άκρατο λαϊκισμό, στις θεωρίες συνωμοσίας, στην επίθεση με ανοίκειους τρόπους κατά των πολιτικών αντιπάλων και κυρίως σε μια παντελώς θολή ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν ξέρουν ούτε καν τι είναι και που στοχεύουν, ειδικά μάλιστα μετά τα τελευταία ανοίγματα που έκαναν στους φασίστες της Χρυσής Αυγής με το να μην ψηφίσουν τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της.

Όταν ένα κόμμα στηρίζει την επιβίωση και γιγάντωσή του σε κραυγές περί ξεπουλημένων κυβερνήσεων, σε φθηνά επικοινωνιακά σόου σαν κι αυτά που έστησαν ουκ ολίγες φορές ο Πάνος Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή και ο Παύλος Χαϊκάλης και σε πολιτικά φληναφήματα που ουδεμία σχέση έχουν με τον πολιτικό πολιτισμό, είναι αναμενόμενο να διαλυθούν. Και δεν είναι τυχαίο ότι διαλύονται σε μια στιγμή που η Ελλάδα δείχνει ότι ανακάμπτει, ότι έχει όλα τα φόντα να βγει από την κρίση και να γίνει μια πολύ καλύτερη χώρα απ’ ότι ήταν πριν.

Ο Καμμένος πόνταρε την επιβίωσή του στην καταστροφή της Ελλάδας. Πόνταρε στη διάλυση της οικονομίας και με τις θεωρίες συνωμοσίας του πήρε ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό. Όμως, τώρα που οι σοβαρές πολιτικές δυνάμεις ανακάμπτουν, τώρα που η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας δυναμώνει, τώρα που απομακρύνεται η χρεοκοπία της Ελλάδας όλες αυτές οι δυνάμεις του λαϊκισμού υποχωρούν. Οι «ψεκασμένοι» διαλύονται, η Χρυσή Αυγή υποχωρεί σημαντικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εμφανιστεί ως δύναμη ανατροπής και ευθύνης, κάποιες κινήσεις τύπου Πολύδωρα ή Ζώη τα τρώει το μαύρο φίδι απλά και μόνο γιατί δεν μπορούν να στηριχθούν στον άκρατο λαϊκισμό και την παλαιοκομματική νοοτροπία τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Νέα Δημοκρατία αντέχει παρά τις τεράστιες δυσκολίες που έχει περάσει, στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της χώρας. Κι αν θέλετε, δεν είναι τυχαίο ότι κινήσεις όπως το Ποτάμι εμφανίζονται δυνατές. Διότι πέρα από το ότι πρόκειται για τηλεοπτικό προϊόν με θολές ιδέες και λύσεις, το γεγονός και μόνο ότι ποντάρει στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, στη σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων και σε μια τάση για συνεργασίες για το καλό της χώρας, δείχνει ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα.

Οι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι ο εθνικός διχασμός θα καταστρέψει τη χώρα. Αντιλαμβάνονται ότι ο άκρατος λαϊκισμός δεν οδηγεί πουθενά και ότι η παλαιοκομματική νοοτροπία στην οποία στηρίχθηκε και ο Καμμένος για να γίνει κομματάρχης είναι καταδικαστέα.

Το πουλόβερ της πολιτικής φθήνιας ξηλώνεται, η αρχή γίνεται από τον βασικότερο εκπρόσωπο αυτή της φθήνιας. Τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Hunter avatar
  Hunter 26/03/2014 15:03:52

  "...........η Νέα Δημοκρατία αντέχει παρά τις τεράστιες δυσκολίες που έχει περάσει, στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της χώρας......" Δεν αντέχει η Νέα Δημοκρατία αγαπητέ φάκτορα. Αντέχει ο Σαμαράς προσωπικά. Η Νέα Δημοκρατία με "ντορικούς", "καραμανλικούς" και διάφορους "-ικούς" στην κυβέρνηση κι εκπροσωπούμενη στα media από Παυλόπουλο, Αντώναρο, Στυλιανίδη, Ανδριανό, κόκκινο Πάνο, Τραγάκη, Χατζηδάκη κτλ. έχει τελειώσει. Με τους παραπάνω αναγραφόμενους σχετίζει ο κόσμος τη Νέα Δημοκρατία και κουνάει το κεφάλι. Δεν την σχετίζει με το Λαζαρίδη, τον Κικίλια ή τον Φαήλο ας πούμε.

  • Geros avatar
   Geros @ Hunter 26/03/2014 15:28:46

   Κάνετε το λάθος να ταυτίζετε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα με την τάση που σας αρέσει προσωπικά. Αν ο κόσμος όπως λέτε δεν ανέχεται τον Τραγάκη ενώ θέλει τον κύριο Κρανιδιώτη τότε γιατί εξέλεξε στην βουλή τον Τραγάκη και όχι τον Κρανιδιώτη? Ο ένας πήρε 6.700 ψήφους και ο άλλος 4.000 στην B Πειραιώς , οποτε αυτό που αρέσει σε εσένα νομίζεις ότι αρέσει και στους υπολοιπους αλλα προφανώς κανεις λάθος. Εγώ θέλω στο κόμμα και τον έναν και τον άλλο , εσείς θέλετε να περιχαρακωθεί η Ν.Δ. στο κουτάκι που εσάς σας αρέσει, δεν δημιουργούνται πλειοψηφικά κόμματα έτσι , γκρουπούσκουλα της αριστεράς δημιουργούνται.

   • Hunter avatar
    Hunter @ Geros 26/03/2014 16:19:14

    Εάν εσείς ερμηνεύεται ως "περιχαράκωση" το να σταλθεί στη "σύνταξη" ο Παυλόπουλος και ο Τραγάκης, δικαίωμά σας... Παίρνουν 6 χιλιάδες σταυρούς και αποτρέπουν 26 χιλιάδες να ψηφίσουν Ν.Δ. Όσο για τους σταυρούς, είναι ενδεικτικοί του πελατειακού κράτους που υπήρχε. Ο Τραγάκης δεχόταν δύο ώρες εβδομαδιαίως στο γραφείο του το "κοινό" και μαζευόταν απέξω 500 άτομα... Τι να θέλουν άραγε 500 πολίτες έξω από το γραφείο του τοπικού βουλευτή;;; Τέτοιο "πλειοψηφικό" κόμμα θέλατε και για αυτό μείναμε με την "πλειοψηφία" στο χέρι... Αλλά τώρα ΤΕΛΟΣ αυτή η κατάσταση. Μακάρι δηλαδή...

    • Geros avatar
     Geros @ Hunter 26/03/2014 21:42:12

     Περιχαράκωση είναι να πει κάποιος από την ηγεσία ποιος θα πάει στην σύνταξη και ποιος όχι. Στις δημοκρατίες αυτό είναι δουλειά του ΛΑΟΥ! Με την δική σας λογική ο Τραγάκης όταν παίρνει 6.500 χιλιάδες ψήφους διώχνει 24.000 , σωστά? Κάποιος άλλος όμως θα πει ότι για τις 4.000 ψήφους του Κρανιδιώτη φεύγουν 40.000 , και θα έχει χρησιμοποιήσει την δική σας λογική! Τέλος οι κατηγορίες που εξαπολύετε εσύ και ο σχολιαστής Δραγούμης νομίζω ότι στρέφονται εναντίων του λαού και όχι εναντίον του κυρίου Τραγάκη όπως λανθασμένα νομίζετε.

     • Hunter avatar
      Hunter @ Geros 26/03/2014 21:53:43

      Η ηγεσία αποφασίζει ποιος θα μπει στο ψηφοδέλτιο και ποιος όχι. Εάν ο Παυλόπουλος δεν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ τότε δεν θα διώξει και κόσμο. Απλά τα πράγματα.

     • gikon avatar
      gikon @ Hunter 26/03/2014 23:40:40

      Εν ενεργεία, εκλεγμένος βουλευτής αποχωρεί από την πολιτική μόνον οικεία βουλήσει ή ελλείψει σταυρών. Μην σου διαφεύγει ότι αυτόν που κάποιος τον βλέπει μέγα και πολύ, κάποιος άλλος τον βλέπει μέτριο και κάποιος άλλος γραφικό και λίγο. Γι' αυτό, τη λύση την δίνει η δημοκρατική διαδικασία. Σεβαστή, η γνώμη των πλειόνων.

   • Δραγουμης avatar
    Δραγουμης @ Geros 26/03/2014 16:33:48

    ειδικα το παραδειγμα που εδωσες ειναι ολα τα λεφτα... ο Τραγακης που εβαλε στο δημοσιο τοσες εκατονταδες ατομα εναντιον του Φαηλου ακριβως αυτο το κομμα θελετε, κανοντας ολους τους υπολοιπους να αποχωρησουμε

 2. Δραγουμης avatar
  Δραγουμης 26/03/2014 15:23:12

  κρατηστε αυτα τα αρθρα για την βραδια των εκλογων.. να δουμε ποσο αντεχει η ΝΔ..

  • Barbara avatar
   Barbara @ Δραγουμης 26/03/2014 15:42:07

   Εδώ θα είμαστε! Δεν έχω αυταπάτες ότι θα πάμε ξαφνικά στο 40% αλλά θεωρώ πως το 80-85% του κόσμου εμπιστεύεται τον Σαμαρά και αυτο θα φανει στις καλπες

   • riot avatar
    riot @ Barbara 26/03/2014 16:32:11

    Επειδή δεν είπε ψέματα. Επειδή εφάρμοσε τα 18 σημεία. Γι αυτό τον εμπιστεύεται ο κόσμος. Με αυτή τη λογική θα την πάρει το ποτάμι τη ΝΔ.

    • Barbara avatar
     Barbara @ riot 26/03/2014 16:49:46

     Ωχουυυυυυυυυ, η γνωστή καραμέλα!! Θα ρθουν και τα 18 σημεία και τα Ζάππεια. Ένας ασθενης πρώτα βγαίνει απο την ΜΕΘ και μετά έρχεται η ανάρρωση και οι φυσιοθεραπείες. ΠΕΡΑΣΑΜΕ τα βράχια, ΣΤΡΙΨΑΜΕ το καράβι.

     • Hunter avatar
      Hunter @ Barbara 26/03/2014 17:01:53

      Ναι αλλά στο καράβι μείναν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι και οι λαθρομετανάστες. Οι υπόλοιποι από το πολύ το κούνημα έπεσαν στη θάλασσα... Πολλοί πνίγηκαν (έμποροι, μαγαζάτορες, ελεύθεροι επαγγελματίες). Άλλους (νεολαία, άνεργοι πτυχιούχοι) τους περιμάζεψαν πλοία γερμανικά, αυστραλιανά, αγγλικά, αμερικανικά και τους πήραν μαζί. Τους υπόλοιπους που είναι στη θάλασσα και επιπλέουν ακόμη, τους βλέπετε να τους ρίξετε κανα σωσίβιο ή θα τους φάνε τα ψάρια και το αλμυρό νερό...;;;;; Προσέξτε μην καταφέρουν να ξανανέβουν στο πλοίο από μόνοι τους άνευ βοήθειας γιατί μετά.... Η συνέχεια στο Bounty...

     • Barbara avatar
      Barbara @ Hunter 26/03/2014 17:05:09

      Κάνετε ΜΕΓΑ λάθος!! Μείναμε οι πατριώτες, οι νοικοκυραίοι, όλοι εμέις που κλείσαμε τα αυτία μας στις σειρήνες του λαικισμου, του αεροψεκασμού, το άκρατου και επικίνδυνου καιροσκοπισμού και του φασισμό. Αλλίως θα ψηφίσαζε ΤΣΥΡΙΖΑ, Αεροψεκασμένους, ΡΗΜΑΔ και Χρυσά Αυγά!

     • Hunter avatar
      Hunter @ Barbara 26/03/2014 17:21:48

      Εγώ πάντως από όλα τα μπουλούκια Ελλήνων (25-50) που βλέπω να καταφθάνουν εδώ στο εξωτερικό δεν βλέπω κανέναν να μην είναι πατριώτης ή νοικοκύρης. Προσέχετε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Με το "έπεσαν στη θάλασσα και τους μάζεψαν τα καράβια" δεν εννοούσα ότι έφυγαν από την Ν.Δ αλλά το ότι έφυγαν από τη χώρα. Είναι λυπηρό να μπαίνουν στα ελληνικά εστιατόρια 25-30 χρονών άνθρωποι με 2-3 πτυχία ο καθένας και να εκλιπαρούν για δουλειά στη λάντζα... Είναι λυπηρό να μπαίνουν στα ελληνικά εστιατόρια "νοικοκυραίοι" με 2-3 μικρά παιδιά στην Ελλάδα και να εκλιπαρούν για δουλειά στη λάντζα για 1.200 Ευρώ, να περνάνε αυτοί εδώ με τα 500 και να στέλνουνε και 700 στην Ελλάδα για να περνάει η γυναίκα με 2-3 μικρά παιδιά... Δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες και νοικοκυραίοι. Οι περισσότεροι είχανε δικές τους δουλίτσες στην Ελλάδα. ΑΥΤΟΙ είναι η παραγωγική τάξη δεσποινίς. ΌΧΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνει δάνεια η χώρα για να τους πληρώνει κάθε πρώτη του μηνός 1.000 Ευρώ, να απεργούν κάθε τρεις και λίγο και στα 50 να τους βγάζει στη σύνταξη με δώρο καμιά 100αριά χιλιάδες εφάπαξ τον καθέναν... Όλοι Νέα Δημοκρατία ψηφίζουμε από πάντα αλλά έχω ξαναπεί ότι αν δεν προσέξει ο Σαμαράς θα μείνει πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αποτελείται από δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους και λαθρομετανάστες...

     • Barbara avatar
      Barbara @ Hunter 26/03/2014 17:55:53

      Τα παιδιά μας που φεύγουν ε'ιναι ενα θεμα που πονα. Αλλά όταν οι γονείς των παιδιών αυτών ψησίζανε την ΠΑΣΟΚΑΡΑ του Ανδρέα, του Σημίτη και του Γιωργάκη, ήταν καλα;;;;;;

     • Hunter avatar
      Hunter @ Barbara 26/03/2014 21:57:19

      Και τα παιδιά αυτών που ψήφισαν Ν.Δ φεύγουν όμως... Και περιμένουν να αλλάξει κάτι με τη Ν.Δ... Να σταματήσει να κυβερνά η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και τα άλλα συνδικάτα...

     • ελλην π.- avatar
      ελλην π.- @ Barbara 26/03/2014 22:00:26

      Καλά να πάθουν λοιπόν και να φύγουν ΟΛΑ τα παιδιά μας . Να πληρώσουν για τις αμαρτίες των γονέων τους. Σωστά πράττει η συγκυβέρνηση και τα διώχνει με τον τρόπο της . Ολοι, πλην των πολιτικών που υποφέρουν για μας, πρέπει να τιμωρηθούμε ...Και για να ολοκληρώσουν το έργο της τιμωρίας μας πρέπει να τους ξαναψηφίσουμε τους συγκυβερνώντες. Μην ξεχάστε το βόλι σας στις 25 Μαίου...

     • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
      ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ ελλην π.- 27/03/2014 17:02:28

      Mα καλά, ξεχάσαμε κιόλας το Καστελλόριζο; Ο,τι και να λέτε ο γιωργάκης ήταν αυτός που κάλεσε την τρόϊκα ΔΝΤ-ΕΕ, για να αναλάβει την "διάσωση" της ελληνικής οικονομίας, με εκθέσεις ΕΛΣΤΑΤ που σήμερα διερευνώνται από τον εισαγγελέα. Ολοι οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί κλπ. ταγοί προσπάθησαν να διαχειρισθούν την αποστολή που εξετέλεσε ο Παπανδρέου ο νεότερος, (όπως αυτήν που είχε εκτελέσει ο πατήρ του Ανδρέας). Ο γιωργάκης το πέτυχε. Και πέτυχε όχι μόνον να έχει λόγο στα οικονομικά πράγματα της πατρίδας μας το μισητό ΔΝΤ και η ΕΕ αλλά και να διχάσει πρόσκαιρα τους Ελληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Και λέω πρόσκαιρα γιατί πλέον σβήνει αυτή η διαχωριστική γραμμή μαζί με τους λεβέντες πολιτικάντηδες που επένδυσαν σ΄αυτήν και αύριο θα μείνουν άνεργοι και μόνοι, σαν την ανεμώνη.

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ riot 26/03/2014 19:36:45

     Τα 18 σημεία δήλωσε ότι θα έχουν γίνει εντός της 4ετίας. Δες το βίντεο που το έλεγε και άραξε. Έχει 2,5 χρόνια ακόμη. Έχει κολλήσει η βελόνα του εγκεφάλου σε κάποιους.

     • ελλην π.- avatar
      ελλην π.- @ Γεώργιος Τ. 26/03/2014 22:12:48

      Πολύ σωστά φίλε Γεώργιε Τ. Γιατί να τα κάνει απο τώρα? Θα τα ξεχάσουμε σε 2,5 χρόνια και θα ζητάμε κι άλλα. Δυό μήνες πριν τις εκλογές πρέπει να τα κάνει. Οπως τώρα, που μοιράζει το πλεόνασμα και θα προσλάβει και 400.000 ψηφοφόρους στα stage, ένα μήνα το πολύ πριν τις εκλογές. Δεν είναι χαζός ο Σαμαράς. Παληά καραβάνα της πολιτικής. Αλλωστε με τα δεδομένα του Δημοσίου είναι ουσιαστικά συνταξιούχος...

 3. Tassos avatar
  Tassos 26/03/2014 16:34:26

  Το ήθος των ψεκασμένων φάνηκε ανάγλυφα στην δήλωση της Ραχήλ περί "ανύπαρκτης" Γιαταγάνα. Ας ρωτήσει η κα Μακρή τι διώξεις υπέστη από το Πασοκικό παρακράτος η Γιαταγάνα(την ίδια εποχή που αυτή "ανελίσσονταν " στο Δημόσιο και μετά κάθε φορά που θα μιλάει γι' αυτήν ας πλένει το στόμα της με Τρινάλ.

  • Hunter avatar
   Hunter @ Tassos 26/03/2014 17:04:29

   Είναι προσβολή για οποιονδήποτε λαό να έχει στο κοινοβούλιό του άτομα όπως τη Μακρή... Σε οποιοδήποτε κόμμα και αν ανήκουν...

   • Greg avatar
    Greg @ Hunter 26/03/2014 21:30:58

    Ενώ μια Πιπιλή π.χ. κόσμημα!

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Tassos 27/03/2014 17:05:46

   Αν μη τι άλλο, η κυρία Γιαταγάνα -σοβαρή νομικός-γνωρίζει και Ελληνικά . Αυτό το πράγμα, συγνώμη η κα Ραχήλ Μακρή με ύφος δέκα καρδιναλίων τί γνωρίζει εκτός από ότι χρησιμοποίησε την πασοκική εξουσία για να ανέλθει στο δημόσιο;

 4. christof avatar
  christof 26/03/2014 17:12:22

  Αστε τους ΑΝ.ΕΛ ησυχους ...τους ψεκαζουν τωρα διαλυτικο

 5. AnonymouS avatar
  AnonymouS 26/03/2014 19:20:21

  Φανταζομαι πως οι 2 παραιτηθεντες βουλευτες δεν ειναι πλεον φορεις πολιτικης φθηνιας ειδικα αν κατευθυνθουν προς τον κυβερνητικο σχηματισμο(;)

 6. hellasatt avatar
  hellasatt 26/03/2014 21:20:05

  Φαίνεται ότι η παράταξη (δεξιά, κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, συντηρητική ή όπως αλλιώς θέλετε) παραμένει μονοκατοικία και όχι πολυκατοικία και στο κουδούνι, παρά τα πολλα λάθη, γράφει ΝΔ. Απλά στο κήπο κάποιοι κατά καιρούς στήνουν αντίσκηνα τα οποία μετά από λίγο τα παίρνει ο αέρας...

  • ελλην π.- avatar
   ελλην π.- @ hellasatt 26/03/2014 22:02:42

   Αφού οι ιδιοκτήτες των αντίσκηνων αποκτούν δωμάτιο στην μεγάλη μονοκατοικία που έχει για όλους...

   • hellasatt avatar
    hellasatt @ ελλην π.- 26/03/2014 23:29:14

    Δεν έχεις άδικο...

 7. Last_Chance avatar
  Last_Chance 27/03/2014 00:27:41

  Αν γυρίσουν αυτοί οι δύο στην ΝΔ από ψεκασμένους πως θα τους λέμε μετά βρε παιδιά? Δεν θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο όνομα? Η μήπως αυτοί που γυρνούν κρατούσαν ομπρέλα?

 8. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 27/03/2014 01:47:35

  Πολυ εμπαθη σχολια παραπανω. Φταιει ο Τραγακης, ο Παυλοπουλος, ο Χατζηδακης η Πιπιλη κλπ. Αν δεχοταν ο Παυλοπουλος 1000 την εβδομαδα σε 30 εβδομαδες δεχοταν 30000 σε τρια ετη πανω απο 100000. Εισαστε σοβαροι? Αληθεια τους γνωριζετε? Υπογραφετε οτι ειναι ασχετοι και αχρηστοι? Σχετικοι και χρησιμοι ειναι οι υποστηρικτες της 17Ν? Οι υποστηρικτες των γουναραδικων? Οι αιωνιοι φοιτητες? Οι της JP Morgan επενδυτες και υποστηρικτες της δραχμης? Οσον αφορα το αρθρο, αυτο ειναι πολυ καλο. Δεν ειχε καμια τυχη ο Καμμενος . Μονο καταγγελιες χωρις αποδειξεις. Ας θυμηθουμε τα περι ψεκασμων, συνομωσιων, υδατανθρακων, προτροπη για λυνσαρισμα κλπ. Ας ψαξουμε την μορφωση του , τα ενσημα του . Απο τον Τριανταφυλλοπουλο ανεβηκε και το υψος του εφερε ζαλαδα. Οπως και ο Αλεξης επενδυσαν στην καταστροφη. Αν αυτη δεν ηρθε τοτε δεν εχουν λογο υπαρξης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.