29/01/2010 14:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όχι στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας

Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Σήμερα, το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων. Για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού προτάσσεται η νομιμοποίηση των παιδιών των λαθρομεταναστών, για ν’ ακολουθήσει, στη συνέχεια, ως «ανθρωπιστικό μέτρο», η νομιμοποίηση και των γονέων και η παροχή Ελληνικής ιθαγένειας στους πάντες.

Σκόπιμα, επίσης, δεν γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ της παροχής «πράσινης κάρτας», που εξασφαλίζει την νομιμοποίηση της παραμονής και της εργασίας, και της έννοιας της ιθαγένειας.

Η διακηρυσσόμενη «ένταξη» και «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, όταν αφορά εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, είναι το ψευδώνυμο του εποικισμού.

Η απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας είναι προνόμιο που απονέμεται με απόλυτη φειδώ και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο πάντα του σεβασμού της νομιμότητας και των υψηλών συμφερόντων της χώρας.

Αντιθέτως, προβάλλεται απροκάλυπτα το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης  ότι «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει πολυπολιτισμική». Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Σημαίνει την εισαγωγή και εγκατάσταση στο έδαφός της ξένων πληθυσμών ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»; Σημαίνει τη δημιουργία στο έδαφός της εθνικών μειονοτήτων και τη Βαλκανοποίησή της ώστε να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη;

Είναι φανερό ότι το φαινόμενο συνδέεται με την επιδιωκόμενη από τις ΗΠΑ νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια και την επαναφορά της Τουρκίας στην Ευρώπη, μέσω της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ ένταξης της τελευταίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι ολοφάνερο, επίσης, ότι η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ανομολόγητα και ως γεωπολιτικό όπλο.

Συνδέεται άμεσα με τις νεο-Οθωμανικές φιλοδοξίες της Άγκυρας, που έχει κάθε λόγο να επιδιώκει τη διάσπαση της εθνικής συνοχής και την αποδυνάμωση της Ελλάδας. Γι’ αυτό η Άγκυρα αρνείται συστηματικά κάθε συνεργασία για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από το έδαφός της.

Έτσι εξηγείται η περίεργη χαλάρωση του ελέγχου των εθνικών συνόρων, προφανώς υπό εξωτερική πολιτική και ιδεολογική πίεση και επιρροή.

Έτσι εξηγείται, επίσης, η συστηματική υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας, η παρουσίαση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής ταυτότητας ως δήθεν μύθου και εφευρήματος του 19ου αιώνα και ο εξωραϊσμός της Τουρκοκρατίας.

Έτσι εξηγείται, τέλος, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου στη χώρα και η προκαταβολική διαμόρφωση ενός πραγματικού νομικού οπλοστασίου, υπό την μορφή του «συνταγματικού τόξου», κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» των Ελλήνων.

Το οπλοστάσιο αυτό έχει ως στόχο, στην πραγματικότητα, να λειτουργεί προληπτικά ως όπλο ιδεολογικής τρομοκρατίας για την αποτροπή κάθε αντιδράσεως του Ελληνικού λαού κατά της επιχειρούμενης εθνικής αποδόμησης.

Αναρωτιέται κανείς γιατί, με τη λογική αυτή, να μη διεκδικήσουν ανάλογη μεταχείριση και οι Τούρκοι έποικοι στην Κύπρο; Είναι γνωστή όμως η αρχή του διεθνούς δικαίου ότι «παράνομος νόμιμον ου ποιεί».

Ποιοί είναι αυτοί, κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες, που νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να ξηλώσουν την Ελλάδα και να την κάνουν «πολυπολιτισμική»;

Αντιλαμβάνονται τις συνέπειες από την δημιουργία ενός τεράστιου διεθνούς υποπρολεταριάτου, όταν ο Ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τόσα εθνικά προβλήματα και ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ανεργίας;

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να υποθηκεύσει την ελευθερία και την ίδια την εθνική ύπαρξη της Ελλάδας με ολέθρια ιδεολογήματα, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εθνική αποδόμηση και αλλοτρίωση της.

Το νομοσχέδιο Ραγκούση πρέπει να αποσυρθεί και η μεταναστευτική πολιτική να γίνει αντικείμενο σοβαρής μελέτης διακομματικής και διεπιστημονικής επιτροπής τα συμπεράσματα της οποίας να τεθούν στην έγκριση του λαού... μόνον έτσι οποιεσδήποτε σχετικές αποφάσεις θα έχουν νομιμότητα.

Η Ελλάδα και τα ανθρωπιστικά και οικουμενικά ιδεώδη, που εκπροσωπεί διαχρονικά, μέσα από την ιστορία και τον πολιτισμό της, είναι παρακαταθήκη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν είναι όμως άλλοθι και πρόσχημα για όσους θέλουν να πλήξουν καίρια, για τους δικούς τους λόγους και συμφέροντα, την Ελληνική εθνική ταυτότητα και το Ελληνικό εθνικό κράτος.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τα κόμματα να αναλογισθούν τις ευθύνες τους. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στον ελληνικό λαό. Τον καλούμε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε όλη την Ελλάδα και τον απόδημο Ελληνισμό.

Μόνο η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του λαού μπορεί να σταθεί εμπόδιο και ν’ αναχαιτίσει μια δρομολογημένη δυναμική, μια ολέθρια μηχανή, που έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλοίωση και την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού».

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (ΠΕΑΕΛ)

 Ολόκληρο το κείμενο της επιτροπής δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα http://www.antibaro.gr/index.php, όπου μπορεί κανείς να υπογράψει (όνομα και ιδιότητα) ή να στείλει e-mail στο peael2010@gmail.com.

Το κείμενο υπογράφουν πολλοί Έλληνες πολίτες, πανεπιστημιακοί, νομικοί, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κ.ά., μεταξύ των οποίων οι:

Νεοκλής Σαρρής, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Κωνσταντίνος Ρωμανός, καθηγητής Πανεπιστημίου του Αιγαίου

Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Γιάννης Τσουδερός, αρχιτέκτων-καθηγητής ΕΜΠ

Αθηνά Κατσαφάδου, δικηγόρος-τ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιώς

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης, δημοσιογράφος-συγγραφέας

Άννα Δοντά, δημοσιογράφος

Δημήτρης Γιαννόπουλος, οικονομολόγος-δημοσιογράφος

Θέκλα Κίττου, σκηνοθέτις

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, αρχιτέκτων-συγγραφέας

Δαμιανός Βασιλειάδης, εκπαιδευτικός

Θεόδωρος Μπατρακούλης, Δρ. Γεωπολιτικής-πανεπιστημιακός

Λάμπρος Παπαδημητράκης, σκηνοθέτης.

Αριστείδης Καρατζάς, εκδότης

Θεόδωρος Παντούλας, εκδότης

Ανδρέας Αθηναίος, καθηγητής University of Pennsylvania

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 29/01/2010 15:34:35

  Μπράβο στο antinews που έκανε τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

 2. Eastrader avatar
  Eastrader 29/01/2010 16:20:29

  Χαρα στο κουραγιο τους.Εχουν να ακουσουν τοσα που δεν θα τους ξεπλενουν ουτε δεκα Νιαγαρες.

 3. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ avatar
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ 29/01/2010 17:39:43

  -Όσο εμείς ανεχόμεθα καταστάσεις, πάντα θά υπάρχουν εκτοξευτές λυμάτων οι οποίοι θά δρούν οχι μόνον ανενόχλητοι, αλλά θά εισπράτουν μαζί μέ τά εύσημα καί μηδενικά σέ αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών από διάφορα "ευαγή" ιδρύματα τύπου Σόρος, τά μυστικά κονδύλια προϋπολογισμών γιά τήν "προσφορά" τους στό δουλεμπόριο, στό εμπόριο εθνών, καί στό ξεκλήρισμα λαών..

 4. man8os avatar
  man8os 29/01/2010 19:58:34

  Πρεπει να γινει δημοψηφισμα. Η μαλλον, καλυτερα , να ανακαλεσει η κυβερνηση αυτο το τερατουργημα.

 5. thouthou avatar
  thouthou 30/01/2010 01:22:21

  Ωραία... Οι "μή ακροδεξιοί", έκαναν ένα ωραίο κείμενο, που εκφράζει σαφέστατα και πανέμορφα όλα αυτά που λένε όλοι οι πατριώτες, "ακροδεξιοί" και μη...
  Ίσως τώρα νομίζουν ότι "έκαναν το καθήκον" τους...
  Ίσως τώρα νομίζουν ότι θα το διαβάσουν όλοι, θα "δουν το φως το αληθινόν", και θα κατέβουν στους δρόμους με το βλέμμα στον ουρανό, σαν διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ....
  Η ψυχολογική υποστήριξη, η οραματική ενεργοποίηση, είναι καλή, αλλά ως επικουρικό μέσον... Επειδή δεν ζούμε στα παραμύθια, κάποιος πρέπει να οργανώσει μια πορεία προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα. Ο πόλεμος δεν σχεδιάζεται με ψαλμωδίες. Κάποιος πρέπει να κάνει την πεζή, την βρώμικη δουλειά....
  Προτάσεις; Σήμερα; Όσο προλαβαίνουμε;
  Τα λένε συνέχεια, και ο Σαρρής, και ο Ρωμανός, και ο Αποσκίτης, και ο Καρατζάς, και ο Αθηναίος.... Και λοιπόν; Ακόμη δεν κατάλαβαν ότι η μαγιά στην οποία αναφέρονται δεν είναι κρίσιμη, δεν μπορεί να αρχίσει την πολυπόθητη αλυσιδωτή αντίδραση; Χτεσινοί είναι; Δεν ξέρουν τί έχουν να αντιπαλέψουν;
  Δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι αυτοί μαζί φτιάχνουν μια δύναμη που υπερφαλαγγίζει την "ακροδεξιά"; Γιατί τότε αυτοί δεν έχουν καταφέρει τίποτε, και μόνο η "ακροδεξιά" φέρνει τα όποια αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί, όσα μπορεί; Αφού και οι ίδιοι, στις κρίσεις ελικρίνειάς τους, παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ακροδεξιά, ότι είναι η παιδική αρρώστια ενός πατριωτισμού που ψάχνει να βρει τον δρόμο του όπως μπορεί...
  Γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να θέσουν εαυτούς στην ανάγκη του σκοπού; Με τις τοποθετήσεις τους, αυτοπεριθωριοποιούνται... Γιατί δεν προσπάθησαν ποτέ να μπολιάσουν την "ακροδεξιά", και να την πάνε στο επόμενο πολιτικοκοινωνικό επίπεδο;
  Δεν αντέχουν τον κυνισμό; Δεν αντέχουν το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα";
  Τότε απλά αξίζουν μόνο ως δημιουργοί κειμένων, ως ρήτορες... Και στερούν την αξία τους από την δυναμική που μπορεί να κάνει την θεωρία πράξη...
  Τέλος πάντων, η αξία τους παραμένει... Απλά είναι αναξιοποίητη...

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ thouthou 30/01/2010 01:28:57

   Γιατι δεν εχουν λυσεις.Μονο αυτο που λεγεται ακροδεξια μπορει να σταθει κοντρα στη μεταναστευση.
   Οι υπολοιποι ειναι καταδικασμενοι να βγαζουν διακηρυξεις,να θλιβονται,να διαμαρτυρονται και να μη κανουν τιποτα.

 6. man8os avatar
  man8os 30/01/2010 01:42:29

  Οχι βεβαια. Η ακροδεξια εχει τετιο φανατισμο που παντα κανει λαθη
  (ιστορικα αποδεδειγμενο). Ειναι δουλεια της δεξιας, της αριστερας και του κεντρου να εχουν αισθημα ευθυνης απεναντι σε ολο το εθνος, οχι να υποκινουνται απο κομματικες σκοπιμοτητες. Αν αυτο δεν συμβαινει, φταιει το συστημα το οποιο πρεπει να ανασχηματιζετε σε τακτικα διαστηματα η να καταπολεμαει απο μονο του τις στρεβλωσεις.
  Οσο για την ακροδεξια κινητε με βαση την τυφλη βια, η οποια στις παρουσες συνθηκες,μονο κακο μπορει να κανει.

 7. katerina avatar
  katerina 30/01/2010 01:52:18

  οι ακροδεξιοί το μόνο που κάνουν είναι να δυναμιτίζουν το τοπίο, και να ακυρώνουν την όποια προσπάθεια,
  λαϊκίζουν και χαϊδεύουν το φόβο,
  όπως και οι απέναντι τον «αντιρατσιστικό» ναρκισσισμό τους.

 8. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 30/01/2010 01:52:54

  Σε αυτο εχεις απολυτα δικιο.Σε θεματα εξωτερικης πολιτικης η ακροδεξια ηταν καταστροφικη παντα λογω εθνικιστικου οιστρου.
  Ομως αυτο ειναι θεμα εσωτερικης πολιτικης.Η ΝΔ ειναι υποχρεωμενη να κινηθει στα πλαισια των ευρωπαικων κεντροδεξιων κομματων ακι εκει κινειται.Απολυτη κοντρα στη μεταναστευση μονο το ΛΑΟΣ μπορει να εχει.
  Αυτοι που εκαναν τη δηλωση ειναι παλαιοδημοκρατικες προσωπικοτητες απο την εποχη που και η κεντροαριστερα εκινειτο αλλου.Η εποχη τους εχει περασει.

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 30/01/2010 01:59:24

  Για να καταλαβεις τι σημαινει το αλλου : Ο τελευταιος εξ αυτων Ανδρεας Αθηναιος εχει μια εκπομπη στο High.Παλαιος κεντρωος,φυσικα Δημοκρατικος στις ΗΠΑ,νομαρχης επι Ανδρεα εβγαινε πριν τις εκλογες αλλα και μετα και υποστηριζε φανατικα το ΠΑΣΟΚ που θα σωσει την ελληνικη οικονομια,εκθειαζε την Κατσελη και τους φιλους του ΓΑΠ και μιλουσε περιφρονητικα για τη "συντηρηση" δηλ. τη ΝΔ.
  Εννοειται οτι ειναι ελληνολατρης δημοκρατικου τυπου.
  Πιθανοτατα ουτε καν ειχε περασει απο το μυαλο του οτι η βασικη δουλεια αυτου που στηριζε ηταν η δημιουργια ισλαμικου προβληματος στην Ελλαδα.Σου ειπα ,οι ανθρωποι ειναι αλλου ,ζουν ακομη στην εποχη του παππου του ΓΑΠ.Τωρα τρεχει και βαζει υπογραφες.It is too late.

 10. katerina avatar
  katerina 30/01/2010 02:00:42

  ψυχραιμια ... βλέπω και τι «δική μας» εποχή που έχει έρθει!
  «Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα»
  ζαλισμένοι και ευνουχισμένοι ιδεολογικά

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ katerina 30/01/2010 02:02:24

   Eιναι εποχη υποχωρησης και παρακμης.Ας προσπαθησουμε να κρατησουμε οτι ειναι δυνατον για τους επομενους.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ katerina 30/01/2010 02:07:25

   @ψυχραιμία
   Είναι αργά, πια, για να κρατήσουμε κάτι με ίδιες δυνάμεις. Θα κρατήσουμε μόνο ό,τι μας αφήσουν -και θα πούμε κι "ευχαριστώ". Όπως είπες κι εσύ, ήρθε η ώρα της (σωρευτικής) πληρωμής όλων των μεταπολιτευτικών λογαριασμών.

  • katerina avatar
   katerina @ katerina 30/01/2010 02:09:32

   η κρίση φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα.
   Αν δεν κάνουμε τώρα κάτι, πότε?
   και η μεσσιανική λογική δεν βοηθάει, κατα τη γνώμη μου
   το θέμα είναι να κάνουμε αυτό που θα μας εμπνεύσει, που θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα
   και τότε θα πάρουν κάτι καλό και οι επόμενοι.

 11. man8os avatar
  man8os 30/01/2010 02:09:37

  Μα καλα... υπαρχει και η αλλη αριστερα. Οχι μονο η κομμουνιστογενης. Στην Ελλαδα ποιος εκπροσωπει αυτην την αριστερα?
  Πατριοτικη και ανθρωπινη ταυτοχρονα? Που να στοχευει στην βελτιωση της ποιοτητας ζωης του πολιτη και να μην κανει την χωρα μπατε σκυλοι αλεστε?

 12. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 30/01/2010 02:13:53

  Δεν υπαρχει παντως τωρα.Αμφιβαλλω αν υπηρχε και ποτε.Υπηρχαν ανθρωποι που πηραν τις προπαγανδιστικες ρητορειες στα σοβαρα και πολλοι μαλιστα.Τωρα ομως εχει τελειωσει και το παραμυθι αυτο.

 13. man8os avatar
  man8os 30/01/2010 02:24:54

  Κοιτα, εγω ειμαι νεαρος. Αλλα πως μπορεις να ζεις στη χωρα , οταν σκεφτεσαι οτι η ακροδεξια ειναι βλαμενη, η ακροαριστερα το ιδιο, η αριστερα εχει αλωθει απο πρακτορες , μερικως δε και η δεξια.
  Εγω εχω αναμνησεις μεχρι το 96, εσυ σιγουρα πολυ πιο πισω.
  Πως μπορεις να ζεις σε μια χωρα που δεν σεβετε τον εαυτο της?
  Οταν αναιβενει στην κυβερνηση η κεντροδεξια λες θα κυβερνηθω ααπο τους ενοχικους, αρα μην περιμενω και πολλα μεγαλα πραματα.
  Οταν αναιβενει η κεντροαριστερα λες, ωχ παναγια μου παλι θα αρπαξουν. Βασικα μεχρι τωρα ποτε δεν πιστεψα οτι ο προθυπουργος μου ειναι εταιροκατευθηνομενος, αλλα με αυτον ολα φαινονται πιθανα.
  Ειναι δυνατον να ζεις σε μια χωρα, της οποιας το συμφερον υπηρετει μονο ενα μικρο ποσοστο του λαου? Ειναι δυνατον να αποδεχομαστε οτι η πλειοψηφια εχει αλωθει απο την ιδεα και την πραξη της διαφθορας? Και τοτε γιατι οι Ελληνες να μην μεταναστευσουμε μαζικα προς τις αλλες χωρες της ΕΕ και να αφησουμε τον ΓΑΠ προθυπουργο των ΜΚΟ και των Πακιστανων του? Γιατι να μην αφησουμε μερικες χιλιαδες ακροδεξιων να αλληλομαχαιρωθουν με τους ομολογους τους ακροαριστερους και οσους ακομα πιστευουν εις ΓΑΠ εν Ελλαδι?
  Οταν τελειωσω το πτυχιο μου μηπως καλυτερα να μεταναστευσω σε κανα Βελγιο κανα Λουξεμβουργο η την Γαλλια?

 14. katerina avatar
  katerina 30/01/2010 02:29:35

  http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=10487 :-)

 15. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 30/01/2010 02:33:02

  πάντως ο Κόρακας, βουλευτής της αριστεράς, που παίρνει το τρόλλεϋ για να πάει στο σπίτι του υπάρχει ακόμα, ψυχραιμία...
  κι εν εσχάτει υπάρχω εγώ. τίμηα, ανθρωπίστρια, που αγαπάω την πατρίδα μου και θεωρώ τον καπιταλισμό κατάντια για το ανθρώπινο είδος.

 16. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 30/01/2010 02:39:46

  Εχεις δικιο Μανθο.Εγω εχω ζησει ολη αυτη την περιοδο της μεταπολιτευσης που οι ιδεες μου ηταν σε αντιθεση με αυτες της πλειοψηφιας.Παρηγοριομουν οτι οι αλλες βαλκανικες χωρες ειναι χειροτερα λογω του κομμουνισμου και ηλπιζα οτι καποτε θα υπαρξει λογικη και ανακαμψη και στην Ελλαδα.Επαψα να ελπιζω τελειως μονο περυσι με τα γεγονοτα του Δεκεμβριου.Τωρα ειμαι πολυ μεγαλος για να φυγω απο εδω.
  Τωρα τι θα κανεις εσυ ειναι δικη σου δουλεια.Μπορεις να μεινεις εδω και να δωσεις μια μαλλον χαμενη μαχη για πατριωτικους λογους ή να φυγεις για το εξωτερικο.

 17. man8os avatar
  man8os 30/01/2010 02:50:57

  Αυτο λεει και η μανα μου.
  Αλλα δεν απελπιζομαι. Ισως με το περας της θητειας του ΓΑΠ να ερθει η περιοδος να ανοικοδομησουμε παλι την Ελλαδα. Αλλα ενα πραμα δεν μπορω να καταλαβω. Πως φτασαμε σε αυτο το σημειο?
  Να θεωρουν καποιοι φυσιολογικο να αμοιβονται με ολα αυτα τα λεφτα(που ειναι δανεικα) να τα νομιζουν δε και αγυριστα?
  Να αντιμετωπιζουμε με τοσο αισθημα κατωτεροτητας τους Τουρκους, οταν ο ΑΓΠ ειπε : βυθισατε το Χωρα?
  Να θεωρουμε φυσιολογικο το νομοσχεδιο για τους μεταναστες, και να μην καταλαβαινει κανενας υπουργος οτι απειλει την κοινωνικη ειρηνη και σταθεροτητα της χωρας?
  Εχουν γινει λαθη, δεν μπορει. Καπου η αριστερα εχασε την μπαλα, η δεξια την φωνη της. Και ολοι το μετρο...
  Τεσπα, η μερα φερνει παντοτε καινουριες ιδεες και ελπιδα.

 18. tony avatar
  tony 30/01/2010 16:47:14

  Τι λέτε ρε παιδιά εδώ για μετανάστευση?Εδώ δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μετανάστευση εδώ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εισβολή.Ποια μετανάστευση? Μπουκάρουν από παντού με τις ευλογίες του κράτους διαλύουν τά πάντα και εσείς μιλάτε για μετανάστες?
  Μέ ένα εκατομμύριο άνεργους θέλουμε και μετανάστες?

 19. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 19/02/2010 02:27:41

  Όποιος διαβάσει αυτό το σχόλιο σίγουρα θα με χαρακτηρίσει με κάποιο επίθετο το πιθανότερο υποθέτω ότι θα με αποκαλέσει φασίστα! Όμως υπάρχει χειρότερος φασισμός από αυτόν πού ζούμε τα τελευταία τριάντα-πενήντα χρόνια; (ίσως να είναι καί περισσότερα), όταν εκλέγει καί αποφασίζει γιά τα κοινά ο οιοσδήποτε αδαής; Είναι δυνατόν να υπάρξει χειρότερο αποτέλεσμα όταν ονομάζουμε "δημοκρατία" τήν πλειοψηφία τού όχλου τήν κυριαρχία τών ανοήτων; Καί μάς εκπλήσσει η ώρα τής πληρωμής, καί αρχίζουμε να παραμιλάμε όταν έρχεται ο λογαριασμός, γιατί; Κλείνω με κάτι πού απεύχομαι, αλλά φοβάμαι πολύ ότι θα δικαιωθώ καί θα γίνω σύγχρονη Κασσάνδρα, η Ελλάδα τελείωσε, καί τήν τελειώσαμε μόνοι μας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.