29/10/2010 01:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όχι, δεν χάνονται αυτές οι εκλογές

Δηλώσεις για την πολιτική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Κώστας Καλαϊτζίδης. «Οι υποψήφιοι σύμβουλοι, τοπικοί και περιφερειακοί, δεν είμαστε μόνο για να κορφολογούμε τους σταυρούς των ψηφοφόρων. Δεν πρέπει να χαθούμε τυφλά στον προσωπικό μας αγώνα. Έχουμε και την ευθύνη να σταθούμε μάχιμα δίπλα στις αγωνίες, να συσπειρώνουμε το φρόνημα, να νιώσει ο απλός κόσμος του καφενείου και της λαϊκής ότι υπάρχουν ηθικές ηγεσίες, ότι δε χάθηκαν οι λύσεις.

Όλοι όσοι μπήκαμε στα ψηφοδέλτια οφείλουμε να προεξοφλούμε τη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία περνώντας το σαφές μήνυμα ότι δεν χάνονται αυτές οι εκλογές. Ενωμένοι τώρα στην Ημαθία και την Ελλάδα, όχι για ανόητες δόξες και παχιές καρέκλες, αλλά για αποστολή ζωής.

Όσοι φοβούνται για τη σύνταξή τους, όσοι ανησυχούν για το μαγαζί τους, υπάρχει η ευκαιρία της συμπόρευσης. Να ενωθούμε τώρα ο ένας πλάι στον άλλο, να γίνει πρώτα ο τόπος μας μια αγωνιστική γροθιά αντίστασης. Να δοθεί η απάντηση στα ψοφοδεή ντροπιάσματα πως δήθεν η χώρα καταρρέει, πως οι Έλληνες τεμπελιάζουμε, πως είμαστε τάχα διεφθαρμένοι ως έθνος.

Τώρα είναι η στιγμή. Δεν είμαστε ούτε κρετίνοι, ούτε δειλοί, έχουμε παιδιά γονείς και γείτονες να νοιαστούμε για αυτούς με ειλικρίνεια και πάθος. Κουβαλάμε μια ιστορία γενναίων, δεν είμαστε αναπηρικά μοιρασμένοι στα κομματικά τσαρδάκια. Έχουμε απαντήσεις σε όσους μας τσουβαλιάζουν και βάφουν τις μικρές μας πατρίδες σε παραταξιακά χρώματα λες και χάσαμε και τα μυαλά και τις αξίες μας. Έχουμε αλληλεγγύη να επιδείξουμε, υπάρχουν επιλογές. Όχι, δεν χάνονται αυτές οι εκλογές».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. PIG avatar
  PIG 29/10/2010 01:41:57

  Τον επαναστατικό παλμό της επαρχίας νιώθω... Από τη φλόγα της, πρέπει άμεσα να πάρουν φωτιά και τα αστικά κέντρα. Ο λαός αποκτά αυτοπεποίθηση ανατροπής, η συγκρουσιακή δημοκρατία ξεκίνησε από τις αγροτικές γωνιές. Ένας άσημος υποψήφιος δίνει απλές συντεταγμένες. Υπέροχος. Κόντρα στη δυστυχία του MEGA, να οι αληθινές φωνές ελλήνων, να οι φωνές αληθινών ελλήνων.

 2. blue nile avatar
  blue nile 29/10/2010 02:47:09

  Λοιπόν είχα υποτιμήσει τους υποψηφίους της περιφέρειας μου.
  Χθες ο Γκιουλέκας πάτησε κυριολεκτικά όλη τη δημοσιογραφική συμμορία στα παραθύρια του Mega , εκεί που δευτερόλεπτα πριν ο Χατζηδάκης δε μπορούσε να αποστομώσει τις κατευθυνόμενες ερωτήσεις και βρέθηκε επικοινωνιακά πολύ λίγος.
  Σήμερα ο μεστός λόγος του Καλαιτζίδη.
  Καλή επιτυχία.

 3. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 29/10/2010 08:18:09

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΥΕΥΘΟΥΜΕ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

 4. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ avatar
  ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 29/10/2010 08:19:31

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΥΕΥΘΟΥΜΕ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

 5. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 29/10/2010 09:06:01

  Καμιά δήλωση του αρχηγού του, του Ψωμιάδη γιατί δέν έχουμε την τύχη ν'ακούσουμε ;

  "Αποστολή ζωής, αγωνιστική γροθιά αντίστασης... " " δήθεν η χώρα καταρρέει, πως οι Έλληνες τεμπελιάζουμε, πως είμαστε τάχα διεφθαρμένοι ως έθνος"... δέ λέω, θα μπορούσε να διαπρέψει και σάν σύμβουλος άλλου κόμματος ο ρέκτης κ. Κώστας. Τό'χει !

 6. Lucy in the sky with no diamonds avatar
  Lucy in the sky with no diamonds 29/10/2010 10:12:01

  Ανανέωσε την πολιτική αισθητική μου ο κύριος υποψήφιος. Υπάρχουν άραγε στ΄ αλήθεια άνθρωποι που έχουν πάρει τόσο προσωπικά κι υπεύθυνα την υπόθεση "7-11-2010" ;;; ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, αλλά μου αρέσει. Αν είναι έτσι, αν υπάρχουν έστω και δυό χούφτες σαν αυτόν τον (λέμε τώρα...) Καλαϊτζίδη, παίρνω πίσω όσα έχω πει μέχρι σήμερα : Δίνω το λόγο μου ότι θα πάω να ψηφίσω. Θα τον ψάξω όσο γίνεται και θα σας κρατήσω ενήμερους. Αν είναι όμως κανένα λαμόγιο του κερατά, κανένας πυροβολημένος μαϊντανός, καμιά πουράκλα που δεν λέει να ξεκουμπιστεί απ΄την κονόμα της πολιτι-κάβας, πρώτα θα τους ξεμπροστιάσουμε (factora έχε το νου σου) κι ύστερις θα με βρείτε αραχτούλα σε κανένα σαλέ στη Φλώρινα που χιόνισε κιόλας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.