#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/06/2010 17:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν το ΠΑΣΟΚ παρακαλούσε τη ΝΔ για τον … Άκη !!!Απορείτε πως το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε ξαφνικά τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αποφάσισε να τον τιμωρήσει; Το κάνει προφανώς για να μην τους πάρουν με τις πέτρες, όπως είπε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου χθες στην Βουλή.

Αλλά δεν θα το γλυτώσουν τελικά. Επειδή το …κουτόχορτο ακρίβυνε κι αυτό με τα άλλα είδη διατροφής και ο λαός δεν μασάει πια.

Για να δείτε όμως ότι δεν αλλάζουν μυαλό και επιμένουν στο …διαχρονικό δούλεμα, διαβάστε τι συνέβαινε πριν από πέντε χρόνια – αλλά μην σπάστε το πληκτρολόγιο, προτιμήστε την τηλεόραση.Από την Καθημερινή της  09-12-04

«Mε έκδηλη αγωνία, που ξεκίνησε από την έκφραση θερμών παρακλήσεων και κατέληξε στην απειλή αποχωρήσεως, το ΠAΣOK ζήτησε ευθέως να μη συμπέσει η έκδοση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής με το επικείμενο συνέδριό του... Tο ρόλο του «διαπραγματευτή» για την ημερομηνία λήξεως των εργασιών, σήκωσαν κυρίως οι κ. A. Λοβέρδος και A. Aκριβάκης. H τυχαία (;) απουσία του κ. E. Bενιζέλου απέτρεψε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση και ενδεχομένως τη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς το κορυφαίο στέλεχος του ΠAΣOK  «παίζει το δικό του παιχνίδι» καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής….»

Θυμάστε που προχθές ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως «δεν θέλει να είναι υπουργός» με αυτά που συμβαίνουν στις Εξεταστικές; Χα χα χααααα.

Αλλά πάμε παρακάτω:«H αρχική πρόταση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής ήταν να κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή στις 20 Iανουαρίου με την έκδοση πορίσματος. Aντέδρασε, αμέσως, ο κ. Aκριβάκης αναφέροντας ότι η ημερομηνία συμπίπτει με το συνέδριο του ΠAΣOK που αρχίζει την ίδια ημέρα. «Yποβάλλουμε θερμή παράκληση και από την καρδιά μας να βοηθήσετε να επωφεληθούμε των ημερών, που η Bουλή λόγω προϋπολογισμού παραμένει ανοικτή και το Σαββατοκύριακο (18 - 19 Δεκεμβρίου) και να συνεχίσουμε τις εργασίες μας», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος που αντιπρότεινε να κλείσουν οι εργασίες στις 21 Δεκεμβρίου «με το πόρισμά μας, με ομοφωνίες με ό,τι θέλετε. Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως και ως κοινοβουλευτική ομάδα με ειλικρινή διάθεση, να βοηθήσετε να μην έχουμε διαδικασίες συμπτωτές….»

Αυτά λοιπόν συνέβαιναν τότε που ο Καραμανλής μπορούσε με μια κίνησή του να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το  έκανε επειδή – όπως τον συμβούλευε ο Ρουσόπουλος –  «είχε του χεριού του» τον «Γιωργάκη». (Πάλι χα χα χααααααα εις τη «ν»).

Τι έγινε τελικά, αν δεν θυμάστε; ¨Ένα μεγάααααααλο διακομματικό ντηλ. Εκδόθηκαν τέσσερα διαφορετικά πορίσματα. H N.Δ. καταλόγισε ευθύνες  στους πρώην υπουργούς του ΠAΣOK κ. A. Tσοχατζόπουλο και Γ. Παπαντωνίου, δίχως να τις προσδιορίζει – δηλαδή μόνο πολιτικές. O κ. Πατσιλινάκος του KKE απέδωσε σαφείς πολιτικές ευθύνες όχι όμως ποινικές. H κ. Ξηροτύρη (ΣYN) το ίδιο.

Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ; Το 65 σελίδων πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απαλλάσσει τον κ. Τσοχατζόπουλο και τον κ. Παπαντωνίου από κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, που «συνέβαλαν να καταρρεύσει η επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού και να αποκαλυφθούν τα χαλκεία παραπληροφόρησης» 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 05/06/2010 17:55:27

  Μα γι' αυτό λέω εγώ ότι ΔΕΝ πρέπει να εμπιστευόμαστε "εξεταστικές" επιτροπές αποτελούμενες από βουλευτές. Και δικαστικούς ακόμη.

  Τι θα κάνουν; Αυτοκάθαρση όπως εκείνη της εκκλησίας;

  Οι επιτροπές αυτές πρέπει να συγκροτούνται από ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  Ναι, έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ, παρά στους "αντιπροσώπους" μας, και στους διορισμένους από την εκάστοτε κυβέρνηση δικαστικούς.

  Εχω άδικο;

  Θραξ Αναρμόδιος

 2. hot dog avatar
  hot dog 05/06/2010 18:02:26

  Έχεις όλο το δίκιο! Όποιος έχει στοιχεία τα δίνει στον Εισαγγελέα! Οι εξεταστικές είναι για να συμπληρώνουν οι 300 τα επιδόματα που έκοψαν από τους εαυτούς τους (σ.σ. γιατί μας συμπαραστέκονται βρε...) και για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού. Αλλά όπως πάλι σωστά είπες για τους δικαστικούς στην Ελλάδα είναι μόνο για να ζητούν αυξήσεις και να "κάινε λάδι".

 3. hot dog avatar
  hot dog 05/06/2010 18:07:56

  Υ.Γ. μόνο που επειδή στην Ελλάδα η μαφία λέγεται "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" τους Κληρωτούς που λες να βάλουν φοβάμαι πως θα τους "φάνε" νύχτα!

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 05/06/2010 18:14:03

  Α, ρε εγκληματία Καραμανλή, που μάς τους έφερες πίσω πεσκέσι..

 5. perastikos avatar
  perastikos 05/06/2010 18:43:07

  ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ (ΤΡΙΑ ΛΑΓΚΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ. ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1,5 ΕΚΑΤ.?

 6. zackii avatar
  zackii 05/06/2010 18:55:21

  Ε βέβαια το μπούλη τον έφαγε ο Ρουσόπουλος.. και με αυτά που γράφεται νομίζεται ότι απαλλάσεται το παιδί. Παρουσιάζεται δηλ. ένα πρωθυπουργό περίπου σαν διανοητικά καθυστερημένο που ότι ..λαλακία του έλεγε ο καθένας την έκανε.

 7. Michal V. avatar
  Michal V. 05/06/2010 19:25:43

  Η αφέλεια (βλακεία ή ηλιθιότητα;) της Νέας Δημοκρατίας από το 1985 και μετά να πιστεύει στη θεωρία του ώριμου φρούτου. Γίνεται αυτό με τέτοιες ρίζες που έχει το βαθύ ΠΑΣΟΚ; Και αφού ο Καραμανλής το 2004 δεν έκλεισε στη φυλακή Τσουκάτους και Μαντέληδες και Άκηδες και Γιάνους και Κινέζους και όλο το κακό πασοκικό συναπάντημα , ενώ μπορούσε να το κάνει, τώρα ας γεύεται τα επίχειρα της πολιτικής του. Ο φουκαράς όμως μικροσυνταξιούχος, μικρουπάλληλος, και σκληρά εργαζόμενος μέσος Έλληνας σε τι έφταιξε για να τον ρίξουν σήμερα βορά στα όρνια του ΔΝΤ και των άλλων αρπακτικών; αλλά, όπως παντα στο Ελλαδιστάν, ο "κυρίαρχος λαός" όπως έλλεγε και κάποιος άλλος...αλήστου μνήμης θα πληρώσει αυτή τη φορά όχι μόνο το μάρμαρο αλλά και τα δάπεδα και τις σκεπές και τα πορτοπαράθυρα.

 8. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 05/06/2010 19:39:35

  Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί το "σύστημα" δίνει τόσο απροκάλυπτα τους πολιτικά τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ;
  Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λ.π.

  Μήπως θέλουν έτσι να ....προστατεύσουν κάποιους από τους εν ενεργεία πρωταγωνιστές του προσκηνίου και του ...παρασκηνίου;

 9. effie B. avatar
  effie B. 05/06/2010 19:59:48

  Πεστα χρυσοστομε!!!!!!!

  "Α, ρε εγκληματία Καραμανλή, που μάς τους έφερες πίσω πεσκέσι.."

  Το παραπανω σχολιο πρεπει να γινει κυριο αρθρο και να επιχειρηματολογησουμε ολοι επ'αυτου.

 10. Asterix avatar
  Asterix 05/06/2010 20:04:26

  Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν.
  Αυτοί των οποίων το όνομα δεν συζητείται καθόλου.
  Ο Ακης δεν είναι τίποτα.
  Οι υπόλοιποι είναι το θέμα.
  Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν.

 11. Misha avatar
  Misha 05/06/2010 20:31:48

  Πώς να κλείσει τον Τσουκάτο στη φυλακή, όταν έπαιρνε κι ο Βαρθολομαίος χορηγίες κι όταν το νο2 του κόμματος του ξημεροβραδιαζόταν με τον Χριστοφοράκο;

 12. Misha avatar
  Misha 05/06/2010 20:36:38

  Ο Άκης ήταν το νο 2 του Ανδεϊκού ΠΑΣΟΚ, Μαντέλης και Τσουκάτος εξ απορρήτων του Σημίτη, η Ντόρα ήταν το νο2 της ΝΔ και βέβαιη διάδοχος του ΚΑΚ (έσπασε ο διάολος το ποδάρι του βέβαια και δεν τους έκατσε).

  Τι παραπάνω αποδείξεις ψάχνουμε ; Όλο το πολιτικό σύστημα βουτιές στη χαβούζα έκανε.Κι όσοι δεν πήραν είναι κι αυτοί συνένοχοι γιατί γνώριζαν και δε μιλούσαν.

 13. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 05/06/2010 21:18:36

  ΜΠΡΑΒΟ κ Ροδινέ.

 14. anonymous avatar
  anonymous 05/06/2010 21:38:28

  Και αυτό είναι που λες αλλά έχουμε και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών.

  Να θυμάσαι ένα πράγμα. Το ΠΑΣΟΚ έχει μεταλλαχθεί 3-4 φορές ακόμη και σε επίπεδο στελεχών. Η ΝΔ μόνο μισή.

 15. ΚΩΣΤΑς Β. avatar
  ΚΩΣΤΑς Β. 06/06/2010 01:07:25

  Ο Καραμανλής δεν "έχωσε" το ΠΑΣΟΚ στην φυλακή,και στην ουσία γλίτωσε την "πολιτική οικογένεια".Μετά απο 6 χρόνια "ελέω" κόσμου της Ν.Δ η ελληνική τρόικα Παπανδρέου-Ντόρα-Καρατζαφέρης αντιστέκεται σθεναρά .2000 Δημιουργία του ΛΑΟΣ,ποιόν εξηπηρετούσε;από πού χρηματοδοτήθηκε;ποιός ήθελε τον Καραμανλή αδύνατο,με οριακές πλειοψηφίες;άν ο 54χρονος Καραμανλής πετύχαινε στο έργο του η "οικογένεια" πως......; Γιατί βγαίνανε "σκανδαλάκια" μόνο απο το περιβάλλον Καραμανλή;Το βατοπαίδι είναι σκάνδαλο ή η siemems;;;Τι σχέση έχει η τελευταία με την παραπάνω τρόικα;Σε περίοδο "προδοτικών" στιγμών απο πλευράς ΠΑΣΟΚ ο Αιβαλιώτης (ΛΑΟΣ) τι ρόλο παίζει;;

 16. Γιώργος avatar
  Γιώργος 06/06/2010 11:46:58

  "Αυτά λοιπόν συνέβαιναν τότε που ο Καραμανλής μπορούσε με μια κίνησή του να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το έκανε επειδή – όπως τον συμβούλευε ο Ρουσόπουλος – «είχε του χεριού του» τον «Γιωργάκη»."

  Φάκτορα, καλά τα λες, αλλά το θέμα είναι ότι ακριβώς τα ίδια λάθη κάνει κι ο Σαμαράς. Η "συμπόνοια" που έδειξε προχθές στον ΓΑΠ είναι ενδεικτική.

  Αντιθέτως, το ΠΑΣΟΚ κι ο ΓΑΠ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Προχθές που ήταν στριμωγμένος, παρίστανε τον χαζό, "δεν ακούω τίποτα, δεν βλέπω τίποτα", όταν βρεθεί ο Σαμαράς στριμωγμένος όμως θα τον στίψει, όπως έκανε και με τον Καραμανλή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.