#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2007 16:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν το Μαξίμου εμπλέκεται…μόνο του στο σκάνδαλο

 Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε αιφνιδίως, αργά χθες το απόγευμα, στον ανακριτή για το επίμαχο DVD, που ο ίδιος είχε στείλει με μεγάλη καθυστέρηση στη δικαιοσύνη. Ο κ. Ανδριανός κατέθεσε ότι το ροζ DVD έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 17 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες δηλαδή πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του Χρήστου Ζαχόπουλου. Εστάλη όμως στη δικαιοσύνη την επομένη της απόπειρας, στις 21 Δεκεμβρίου. Γιατί καθυστέρησαν τόσες μέρες; Επειδή υποτίθεται το DVD έφτασε στο Μαξίμου …«μισή ώρα πριν από την αναχώρηση για τη Μόσχα» και έτσι δεν το είδε κανείς. Ο πρωθυπουργός το είδε μόνο μετά την επιστροφή από την Μόσχα στις 19 του μηνός. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο κ. ανακριτής (που συνδέεται όπως μαθαίνουμε ποικιλοτρόπως με το κυβερνητικό κόμμα) αλλά εμείς τουλάχιστον δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι πήγε στο Μαξίμου ένα πορνό DVD που αφορούσε στενό συνεργάτη του και ο κ. Καραμανλής περίμενε να γυρίσει από τη Μόσχα για να το δει. Δεν του το είπαν για να μην του χαλάσουν το ταξίδι; Δεν είχε μηχάνημα αναπαραγωγής DVD το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, οπότε καλά έκαναν και παράγγειλαν δυο καινούργια;

Η παρουσία του κ. Ανδριανού στον ανακριτή αποτελεί, πάντως, από μόνη της σημαντικό γεγονός. Δεν πήγε να καταθέσει στον ανακριτή και μάλιστα για ένα …πορνό DVD, ο τάδε υπουργός, ή ο δείνα γενικός γραμματέας. Πήγε ένας στενότατος συνεργάτης του Πρωθυπουργού, που βρίσκεται συνεχώς μαζί του από χρόνια. Και τι έκανε; Ενέπλεξε για πρώτη φορά το ίδιο το Μαξίμου, με τον πιο επίσημο τρόπο, σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Και το έκανε μάλιστα ιδία πρωτοβουλία. Δεν είναι αυτό από μόνο του αξιοπερίεργο; Γιατί όμως το Μαξίμου αναγκάστηκε να στείλει την κασέτα στην δικαιοσύνη και να προκαλέσει εύλογα ερωτήματα που πλήττουν την εικόνα του; Τι το ανάγκασε να ενεργήσει έτσι, από τη στιγμή που μόνο «δυο» πρέπει να γνώριζαν κανονικά ότι είχε το επίμαχο DVD - το ίδιο και εκείνος που το παρέδωσε; Μάλλον το Μαξίμου περίμενε τα χειρότερα και φοβόταν πως του την είχαν «στημένη». Γι αυτό και έσπευσε να καλύψει όπως – όπως με την κατάθεση του κ. Ανδριανού το γεγονός ότι (όπως γράψαμε εδώ) είχε το επίμαχο DVD τουλάχιστον 10 ημέρες πριν ο Ζαχόπουλος πηδήξει από το μπαλκόνι. Καθ’ όλο δηλαδή το διάστημα που αγωνιζόταν και για να παραμείνει στη θέση του και για να κρατηθεί στην ζωή, όπως αποδείχθηκε. Αλλά οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν μόνον αυτόν; Ιδού λοιπόν και ένα άλλο μεγάλο ερώτημα. Γιατί το Μαξίμου μπορεί να θέλει να στείλει έτσι κι ένα άλλο μήνυμα: Ότι δεν θα ανεχθεί πιέσεις και εκβιασμούς, εκεί που οδηγούνται τα πράγματα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 29/12/2007 17:18:15

  Ότι δεν θα ανεχθεί πιέσεις και εκβιασμούς, εκεί που οδηγούνται τα πράγματα.

  Όσο πιο πολύ προχωράει η υπόθεση τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι πρόκειται για καθαρό εκβιασμό. Ποιός τον έστησε πως τον έστησε και τι γίνεται δεν ξέρουμε. Τι πέτυχαν επίσης δεν ξέρουμε. Ο Καραμανλής θα βγει και θα πει εγώ έδειξα εμπιστοσύνη με πρόδωσε και τον έδιωξα. Τι φταίω? Και θα βγει λάδι.

 2. Αν avatar
  Αν 29/12/2007 17:32:53

  Ο πρωθυπουργός δεν αποφασίζει εν θερμώ κατά δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων.
  Το περίφημο ροζ βίντεο με τον Ζαχόπουλο και την Τσέκου δεν δόθηκε εκεί που έπρεπε εγκαίρως διότι σε όλους είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός και το Μάξιμου ποτέ δεν αποφασίζει εν θερμω , απλά ίσως περίμεναν να εκσπερματώσει ο εικονιζόμενος και μετά να δοθεί στα αρμόδια χέρια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.