13/10/2009 03:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν τα μπινελίκια γίνονται «αυθεντικότητα» !!!Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλο και περισσότερο, οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, φέρεται να κατεβάζουν …καντήλια στις μεταξύ τους συνομιλίες.

Πρόσφατα, ο Ομπάμα αποκάλεσε την Kanye West «jackass», ο Joe Biden είπε σε κάποιον γερουσιαστή: «gimme a fucking break!» και ένας κορυφαίος προεδρικός οικονομικός σύμβουλος φώναξε «holy shit». 

Τι να συμβαίνει άραγε; Όπως αναφέρουν στο Politico ειδικοί επικοινωνιολόγοι, ο αριθμός των «άσχημων λέξεων και εκφράσεων»,  έχει ανέβει κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες. Όμως αυτό δεν οφείλεται στη νέα κυβέρνηση, αλλά στα ΜΜΕ!

Βετεράνος δημοσιογράφος της Washington Post, αναφέρει πως η χρήση υβριστικών εκφράσεων είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο, και συνέβαινε ανέκαθεν στον Λευκό Οίκο. Ο έντονος όμως ανταγωνισμός μεταξύ των ΜΜΕ καθώς και η κυρίαρχη κουλτούρα της ατάκας για τα online μέσα, έχουν αλλάξει τη στάση των δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα πλέον, να καταγράφονται όλα όσα λέγονται. Όπως όμως πιστεύει, αυτή η νέα στάση, «θα φθείρει το επίπεδο εμπιστοσύνης που έχουν οι πολιτικοί προς τους δημοσιογράφους και προς τα ΜΜΕ».

Ένας άλλος δημοσιογράφος πιστεύει, πως η αθυροστομία και οι «βρώμικες λέξεις», είναι δείγμα αυθεντικότητας, και όταν δημοσιοποιούνται βελτιώνουν τη κατανόηση του κοινού όσον αφορά στο πρόσωπο που τις εκστομίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Swell avatar
  Swell 13/10/2009 10:21:03

  It's fucking unbeleivable.

 2. Helmut avatar
  Helmut 13/10/2009 13:43:43

  Ααααα, γι'αυτό ο Μεϊμαράκης είπε "χέστηκε ο κόσμος αν θα είμαι υποψήφιος" προχθές στο ΜΕΓΑ...

  Παρακολουθεί φαίνεται από πολύ κοντά τις τελευταίες τάσεις εξ Αμερικής στην πολιτική επικοινωνία....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.