#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/06/2011 18:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο πολιτικός λόγος του Α. Σαμαρά συνάντησε τον πεζοδρομιακό…Τι ήταν και αυτό το σημερινό στη Βουλή… Άναυδοι  έμειναν όσοι έστω για λίγο παρακολούθησαν τη σημερινή συνεδρίαση. Αν και όλοι περίμεναν έστω μια μικρή συγνώμη από τον πρωθυπουργεύοντα Γ. Παπανδρέου, για την ταλαιπωρία που μας υποχρέωσε να υποστούμε όλες αυτές τις ημέρες, εκείνος εμφανίστηκε ως Δον Κιχώτης που κυνηγά τη συναίνεση έχοντας δίπλα του τον Πάντσο Καρατζαφέρη.

Θέλω πολύ να πιστεύω πως δεν ήταν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία… Πως αλλιώς όμως θα εξηγούσατε εσείς την πρωτοφανή σε «φραστική αγριότητα» επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά από τις συμμαχικές πλέον δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ;

Στόχος των Παπανδρέου και Καρατζαφέρη ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Πως δηλαδή θα εξηγούσατε το γεγονός ότι εξάντλησε όλη τη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός για να «επιτεθεί» μόνο στον κ. Σαμαρά;

Αλλά και οι ανοησίες που ξεστόμισε ο Καρατζαφέρης;

(Ο οποίος σήμερα ξέχασε τον Τσίπρα και το ΚΚΕ…τυχαίο;)

Λέτε αυτό να σημαίνει ότι η κοινωνία αρχίζει να κατανοεί τα μηνύματα Σαμαρά, να αντιλαμβάνεται τις παλινωδίες Παπανδρέου και συνειδητοποιεί πως όσο γρηγορότερα αλλάξει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο γι αυτούς;

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω:

Παίρνει το λόγο ο Γ. Παπανδρέου και ανέφερε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες απέρριψαν τις προτάσεις της ΝΔ. «Είστε σοβαρός κ. Σαμαρά; Το πρόγραμμα σας είναι αναξιόπιστο. Μην ψάχνετε άλλοθι για να κρυφτείτε. Το πρόγραμμα σας είναι για να χαϊδεύει αφτιά και γίνετε κυρίως για ψηφοθηρικούς λόγους» είπε. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν σας αγαπάνε, είστε παιδί του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αλλά σας απέρριψαν» είπε και συμπλήρωσε…ακαταλαβίστικα: «Εγώ δεν κατέφυγα σε δημοσιογραφικές πληροφορίες. Να πω δηλαδή πως όταν απέρριψε το πρόγραμμά σας ο κ. Σαρκοζί εσείς του κλείσατε το μάτι και του είπατε πως το κάνετε για ψηφοθηρικούς λόγους…»

Στη συνέχεια ο Παπανδρέου κάλεσε και πάλι τον κ. Σαμαρά για να τα βρουν (!), λέγοντας: «Δεν θα μπω στην δημοσιογραφική ενασχόληση, σας γνωρίζω και είστε προσωπικός μου φίλος, έχουμε χρόνια μαζί, ήταν μια στιγμή ιστορικής σημασίας, δεν επετεύχθη αυτό που θα θέλαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αναζήτηση συναινέσεων δεν πρέπει  να είναι συνεχή»…

(Αποχωρούν κάποιοι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ μη αντέχοντας να τον ακούνε άλλο… πίνοντας απανωτά εσπρέσο στο καφενείο της Βουλής συζητώντας για το κακό που τους βρήκε)

«Ναι, έκανα μια υπέρβαση προσωπική την Τετάρτη, όχι για να φυγομαχήσω ή να παραιτηθώ από οποιαδήποτε μάχη, αλλά για να πω σε όλους ελάτε να δώσουμε την μάχη μαζί, να δείξουμε ότι αλλάζει το πολιτικό πρότυπο. Δεν φυγομαχώ, και δεν θα φυγομαχήσω, θα δώσω τη μάχη για την Ελλάδα» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Είχαμε την τεράστια ευκαιρία να συμφωνήσουμε να αλλάξουμε πολλά. Και αυτή την ευκαιρία – όπως το χειριστήκατε την τορπιλίσατε. Όταν δύο άνθρωποι μιλάνε για τόσο σοβαρό και ευαίσθητο ζήτημα και αυτό να διαρρέει στον τύπου, είναι ένα δείγμα για το εάν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη…» …!!!

(Μόλις άκουσαν κι αυτό, οι εναπομείναντες στην αίθουσα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ετοιμάστηκαν να δραπετεύσουν αλλά τους κράτησε… η εξουσία)

Δευτερολογία Σαμαρά

Ο Α. Σαμαράς στη δευτερολογία του,  αναρωτήθηκε: «Πως είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός που ήταν έτοιμος να παραιτηθεί να μπορεί να ξαναγεννηθεί φέρελπις το απόγευμα»; Και επέστρεψε στον πρωθυπουργό ις συκοφαντίες για παραπληροφόρηση. 
«Μιλάτε για παραπληροφόρηση; Εσείς; Για εσάς δεν είναι δύσκολο να γράψετε λίβελους για τον Σαμαρά. Εδώ είπατε λίβελους για την Ελλάδα ολόκληρη. Ότι είναι διεφθαρμένη. Είναι γνωστό το έργο σας»… Χαρακτήρισε επίσης όσα γράφτηκαν γύρω από την συνάντησή του με τον Σαρκοζί ως «λίβελους» που γράφηκαν «από φίλους του πρωθυπουργού» για να συμπληρώσει «γράφατε λίβελους εναντίον της χώρας. Για δήθεν τιτανικούς δεν θα σας ήταν δύσκολο να γράψετε σε κυβερνητικά γραφεία λίβελους εναντίον μου». Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες της περασμένης Τετάρτης ο κ. Σαμαράς είπε στον πρωθυπουργό πως «Ο Πεταλωτής, οι βουλευτές σας, οι υπουργοί σας έπλεκαν το εγκώμιο στις τηλεοράσεις για την ηρωική σας απόφαση.  Πού πήγε ο ηρωισμός;  Εγώ την τορπίλισα;"

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τον κ. Παπανδρέου του υπενθύμισε -  φωτογραφίζοντας τους κ.κ. Ε. Βενιζέλο και Π. Οικονόμου -  ότι «κάνατε υπουργούς Οικονομικών όσους ζητούσαν την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου»…

Για το δήθεν «ναυάγιο» της συνεργασίας υπαιτιότητα του ιδίου λόγω διαρροών (!!!) ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να ακυρώνεται μια τέτοια συμφωνία λόγω επικοινωνιακών κουτσομπολιών: «Ακυρώσατε τη σωτηρία της χώρας για ένα πολιτικό κους - κους κ. Παπανδρέου; Για επικοινωνιακά κουτσομπολιά;» τον ρώτησε…

Απάντησε όμως και στον Γιώργο Καρατζαφέρη που τον κατηγόρησε για τη συμμετοχή του στο ναυάγιο που οδήγησαν οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση για την συναίνεση και είπε στον πρωθυπουργό. «Και έρχομαι στο θέμα του κ. Καρατζαφέρη. Το μόνο κόμμα στη Βουλή που κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Άλλο αυτό γεγονός. Μια συμβουλή κ. Παπανδρέου:Να τον ακούτε τον σύμβουλό σας. Δικαίως διαμαρτύρεται, δεν του έχετε φερθεί καλά. Εγώ πιστεύω, πάντως, σήμερα ότι ενέκρινε τη νέα σας την κυβέρνηση. Δεν έχει σημασία αν θα την ψηφίσει ή όχι. Την ενέκρινε. Πάντως, κοιτάξτε. Δώστε του σημασίαΔεν βλέπετε πόσο σας αγαπάει; Σας είπα να τον κάνετε υπουργό και εσείς τον κάνατε κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο. Δικαίως διαμαρτύρεται..."

Αίσθηση (και όχι μόνο) προκάλεσε η απάντηση (λέμε τώρα…) «επίθεση» του Γ. Καρατζαφέρη εναντίον του Α. Σαμαρά. Ο πολιτικός λόγος του Α. Σαμαρά συνάντησε τον πεζοδρομιακό…

"Συγνώμη κ. Παπανδρέου αν σας παρέσυρα να συνεργαστείτε με τον κ. Σαμαρά επειδή μου διέφυγε μια αραβική παροιμία: Άπαξ προδότης, πάντα προδότης (...) Από την Κρήτη ζήτησε να με κάνει το ΠΑΣΟΚ υπουργό και τώρα, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αυτή είναι η σοβαρότητα του ανδρός μπροστά στα θέματα που έχουμε (…)"

Τα συμπεράσματα δικά σας…(και ο πανικός με την έλλειψη ψυχραιμίας και κάθε σοβαρότητας δικά του, του Καρατζαφέρη).

Αντικοινοβουλευτικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 19/06/2011 18:40:43

  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! Όπως, πολύ σωστά, είπε ο Τσίπρας η κυβέρνηση μας είναι συγκυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος δεν ήταν αυτός που έφτιαξε τον νόμο για την μη ευθύνη των υπουργών; Ο νόμος αυτός δεν έχει και την υπογραφή του Παπανδρέου; Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό γιατί είναι η πεμπτουσία του πολιτικού μας συστήματος!!!

 2. Κώστας.β avatar
  Κώστας.β 19/06/2011 18:48:15

  Άρχισε η κυβέρνηση να εφαρμόζει την «άρση της μονιμότητας».Η αρχή έγινε από τον πρωθυπουργό, τον υποβίβασε σε ωρομίσθιο. Όσο δε για τον νόμο «συγχωνεύσεις –καταργήσεις» ,καταργήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ,και αντι αυτού καθήκοντα ανέλαβε ο ανορθόδοξος τηλεαρχηγός που τα κάνει όλα και συμφέρει

 3. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 19/06/2011 18:58:19

  Και ο καρατζαφερης μετρ του ειδους σε αυτο το επιπεδο φροντισε να το παει σε επιπεδα υπονομου!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ LEWNIDAS 19/06/2011 23:33:12

   Η γλώσσα της τρούμπας δεν πρέπει να μένει χωρίς απαντήσεις. Δεν αρκεί ο Μειμαράκης. Πρέπει όλη η ΝΔ να αρχίσει να μιλά εκτός από τη γλώσσα του σαλονιού και τη γλώσσα του λιμανιού. Η ανωτερότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία κάποιες φορές. Ο πρώη μποντιμπίλντερ και διαφημιστής σερβιετών πρέπει να μπαίνει στη θέση του.

 4. Ένας avatar
  Ένας 19/06/2011 19:00:58

  O gap μετά την καταδίκη του και την αφαίρεση της ιθαγένειας, θα πρέπει να του απαγορευτεί ξανά η χρήση των λέξεων Ελλάδα, Έλληνας.

  • Γιώργης avatar
   Γιώργης @ Ένας 20/06/2011 20:41:21

   Μάλιστα!!!

 5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 19/06/2011 19:01:26

  ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

 6. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 19/06/2011 19:07:42

  ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.............
  Ποιος είναι στην κυβέρνηση;
  Αν κάποιος τρίτος άκουγε την ομιλία Καρατζαφέρη θα πίστευε 100% ότι κυβερνάει ο Σαμαράς.
  Σε μεγάλο βαθμό θα επιβεβαίωνε αυτή του την εντύπωση και από τις ομιλίες των υπολοίπων αρχηγών και μετά την δευτερολογία του “πρωθυπουργού” θα ήταν πλέον σίγουρος...
  Κυβερνάει ο Σαμαράς!

 7. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 19/06/2011 19:25:05

  Το αναφέρω και σε άλλη ανάρτηση του antinews. Ο Καρατζαφέρης δε θα μπει στην επόμενη Βουλή και υπεύθυνος θα είναι ο Σαμαράς. Άρα οι εμετικές επιθέσεις σε βάρος του θα ενταθούν. Ο κολοτούμπας έχει πανικοβληθεί. Οι επιθέσεις του καλό κάνουν στο Σαμαρά.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΓΙΑΝΝΑ 20/06/2011 00:34:10

   Έχω την ίδια γνώμη. Μετά που έγινε γνωστό στην ελληνική κοινωνία ότι ο λαθρονόμος θα καταργηθεί από τη ΝΔ, το ΛΑγΟΣ θα πάρει κάτω από 3% και δεν θα μπει στην επόμενη βουλή

 8. TAKHS avatar
  TAKHS 19/06/2011 19:52:18

  Μεθοδοι γκαιμπελς και ατελειωτη οσφυοκαμψια.
  Ντροπη που ειναι στη βουλη.
  Σημερα φανηκε ποιος πρεπει να κυβερνησει.

 9. Tassos avatar
  Tassos 19/06/2011 20:26:33

  Οταν έγραφα σε σχόλια ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι του λαός έχουν βγει από τον χουντικό υπόνομο και πρέπει να τους κλείσουμε το καπάκι στο κεφάλι κάποιοι σχολιαστές λέγαν ιστορίες για αγρίους. Στην βουλή θα πάρουν την απάντησή τους από τους βουλευτές της ΝΔ. Στον δρόμο πρέπει να πάρουν την άγρια απάντηση από τον κόσμο και την νεολαία της ΝΔ.

 10. aganaktismenoi avatar
  aganaktismenoi 19/06/2011 20:43:49

  ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
  Προσπαθεί να αλλάξει θέμα γατί το μνημόνιο δεν του βγήκε. Σήμερα οι εργολάβοι της ενημέρωσης οργίασαν. Δάκρυσα διαβάζοντας το στάσου πλάι μου του Νίκου στο Γιώργο. Αμ το άλλο ο Βαγγελάκης που μόνο με 4.000 ευρω θα δουλεύει 24ωρες το 24ωρο στη χειρότερη δουλεία του κόσμου.
  http://aganaktismenoi-aganaktismenoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_1138.html

 11. Κώστας avatar
  Κώστας 19/06/2011 20:50:33

  Γιώργος Καρατζαφέρης.
  Ένας αγράμματος θρασσύς. Ένα λούμπεν στοιχείο. Ενας ελαφρόμυαλος που νόμισε πως η Ελλάδα έχει καταπέσει τόσο πολύ ώστε να γίνει και αυτός ακόμη υπουργός.
  Ο αποκτήσας τηλεοπτικό σταθμό-έστω και παρακμιακό- χάρη στη Μαρίκα Μητσοτάκη.
  Ο μόνομος σφουγγοκωλάριος της Ρηγίλλης τη δεκαετία του 80. Οι κομματικοί τον υποτιμούσαν για την βαθειά απαιδευσιά του.
  Ο συγγραφέας του πονήματος " η Λιάνη στηρίζει την Αλλαγή" με γυμνές φωτό της Δήμητρας, το 1989, που παριστάνει τώρα τον σοβαρό.
  Ο υποστηρικτής της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς το 1993 μέσα από τις εκπομπές του Telecity. Aν τολμά ας τις ξαναπαίξει.
  Ο πλασιέ υποβρυχίων.
  Ο κολλητός του επιχειρηματία Μήτση και του Αποστολόπουλου.
  Ο κουτσουλισμένος από περιστέρια θεομπαίχτης που παριστάνει τον ευσεβή.
  Ο δεκάδες ανθρώπους λασπώσας κατά καιρούς( Αβραμόπουλο μετά τον Διόνυσο, Τσούρα για 17Ν, Σπηλιωτόπουλο, Σαμαρά, Καραμανλή με χυδαίους υπαινιγμούς αντάξιους του βόθρου-Καρατζαφέρη) .
  Ο προ ετών καλών τους Χρυσαυγίτες να έρθουν στη ΝΔ.
  Ο άσχετος που ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, με το επιχείρημα " να μην χρεοκοπήσουμε". Ε , τότε γιατί δεν ψηφίζεις και το Μεσοπρόθεσμο Αρχηγέ, πάλι με χρεοκοπία κινδυνεύουμε.
  Ο λούμπεν κουτοπόνηρος λαισκιστής, επικεφαλής πατριδοκάπηλων ημιμαθών τηλεβιβλιοπωλών.

  Ο τελειωμένος...

  • Ηφαιστίωνας avatar
   Ηφαιστίωνας @ Κώστας 19/06/2011 22:02:14

   Υπάρχουν κι άλλα: Π.χ. Ο πωλητής κασετών του ανθρώπινου πόνου, ο,ο,κι άλλα πολλά.....

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ Κώστας 20/06/2011 02:15:59

   Ο ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων με περίεργες καταγγελίες των συγγενών των κοριτσιών...

 12. Κώστας avatar
  Κώστας 19/06/2011 21:01:26

  Κάποτε, μιλούσε στη Βουλή ο παππούς του ΓΑΠ, ο Γεώργιος Παπανδρέου. Από κάτω ακούστηκε μία βαριά, προκλητική φράση (κάτι σαν το "προδότης" που είπε σήμερα ο καρατζαφέρης). Ο Παπανδρέου ρώτησε ξαφνιασμένος: "ποιός το είπε αυτό;" "Εγώ!", κορδώθηκε ο υβριστής του.

  "Α, εσείς; Ε, τότε δεν πειράζει!" είπε ο Παπανδρέου, και συνέχισε την ομιλία του.

  Μάλλον κάπως έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσει ο Σαμαράς. Καλύτερα ο Τρελαντώνης της Πηνελόπης Δέλτα, από τον Δήμο Σταρένιο ή τον Αρτέμη Μάτσα, των ελληνικών ταινιών.

  Όπως μου είπε εύστοχα κάποιος φίλος, σε σχετική συζήτηση για παρόμοιο θέμα:

  "να θυμάσαι. Στις ταινίες, ο Γερμανός της Γκεστάπο μερικές φορές γλύτωνε. Ο (συνήθης δοσίλογος) Αρτέμης Μάτσας, δεν γλύτωσε ποτέ!".

  Έτσι είναι κι εδώ. Από τα συντρίμια του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι θα επιβεβαιώσουν. Από το συνονθύλευμα του Καρατζαφέρη, κανείς.

 13. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 19/06/2011 21:05:59

  Προσοχή μην πάρουν την 5η δόση των 12 δις που είναι για ένα τρίμηνο τουλάχιστον και την εξαφανίσουν.
  Να ζητηθεί κοινωνικός έλεγχος κάθε πλήρωμής γιατί είναι πιθανόν να μην αφήσουν στα ταμεία ούτε ευρώ.
  Η σιωπή της τράπεζας της Ελλάδας που διαχειρίζεται το ταμείο του κράτους και των οργανισμών είναι αδιανόητη.

 14. PAUL avatar
  PAUL 19/06/2011 21:14:42

  OSON AFORA TO LAOS:
  KOMMA POY FTIAXTHKE GIA NA DHMIOYRGHSEI PROBLHMA STH NEA DHMOKRATIA.
  AN YPHRXAN AMFIVOLIES EXOYN EKSANEMISTEI: EKSARXHS STYLOVATHS TOY PASOK.
  KATHARES KOYVENTES: O IDIOS KANEI AFTO POY TOY EIPANE NA KANEI.
  ZHTOYMENO: OI OPOIOI OPADOI TOY KOMMATOS TOY KATALAVANE TO ROLO TOY? KI AN NAI, GIATI EINAI AKOMA EKEI?
  KAI KATI PIO SOVARO:
  OI KARAMELES TOY "TELOS EPOXHS", "TO TELOS THS METAPOLITEYSHS" "ALLO SYNTAGMA" KAI DIAFORES ALLES POLYXRWMES KALO THA HTAN NA TELEIWNOYN.
  AFTO POY TELEIWNEI, POY EKLEISE TON KYKLO TOY, POY EKANE TH BRWMIKH DOYLEIA TOY, POY... POY... EINAI TO PASOK.
  H PTWSH TOY, NAI, MPOREI NA SYMPARASYREI OLO TO POLITIKO MAS SYSTHMA. GIATI POLY APLA EXEI DHMIOYRGHSEI POLY ISXYRA KOINWNIKO-OIKONOMIKA TRUST POY TO STHRIZOYN.
  H NTORA EPAIKSE TO PAIXNIDI THS. KATI THA DHMIOYRGHTHEI STH THESH TOY DIALYMENOY PASOK. ENA NEO "KENTRO"? ISTORIKH ANAPALAIWSH!!!
  TO ERWTHMA:
  H NEA DHMOKRATIA, KI ENNOW SAFWS TON LAO THS, THA KOITAEI KSANA APO TIS PARALIES TO STHSIMO TOY "NEOY" SKHNIKOY?
  TO EKANE POLLES FORES TO LATHOS. H PIO TRAGIKH PERIPTWSH AFTH TOY 2009 ME TON KWSTA KARAMANLH.
  AFTHN PLHRWNOYME KAI THA PLHRWNOYN KAI TA EGONIA MAS AN TOYS AFHSOYME BEBAIA PATRIDA!!!
  "TO DIS EKSAMARTEIN OYK ANDROS SOFOY" KI EMEIS SIGOYRA DEN EIMASTE SOFOI.
  MHPWS, ENTELEI EIMASTE HLITHIOI KAI KRETINOI?

 15. S.R. avatar
  S.R. 19/06/2011 21:22:01

  Το φτηνοτερο πολιτικο εκτρωμα , ο εξυπνακιας της ,μαθητικου επιπεδου, σαχλαμαρας, αυτοξεφτιλιζεται ολο και περισσοτερο, απο κραυγαλεο πανικο.. Τετοιοι σαλτιμπαγκοι σπανιζουν ακομα και στο ΠΑΣΟΚ.... Τι κριμα ομως που ο Καρα-γκιοζ-φερης ,καποτε, μολυνε με την χυδαιοτητα του και τον χωρο της Ν.Δ...
  Βλεπεις ,εκτος απο φιδια ,η παραταξη αυτη, στεγαζε και ολων των ειδων τα παρασιτα...

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ S.R. 20/06/2011 02:14:43

   Ο μακαρίτης ο Έβερτ είπε κάποτε: 'Ντρέπομαι που υπήρξα στο παρελθόν στην ίδια παράταξη με τον Καρατζαφέρη'!! Κι εμείς...

 16. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 19/06/2011 22:16:28

  Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΦΗΝΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ?

 17. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 19/06/2011 22:24:07

  ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ: «κάνατε υπουργούς Οικονομικών όσους ζητούσαν την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου»…
  ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!
  ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ;;
  ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ .
  ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;;

 18. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 19/06/2011 22:34:42

  Ακόμη έχει μεγάλο πρόβλημα ο Σαμαράς στον κόσμο. Δεν είναι άμεσα σφάλμα του Σαμαρά, αλλά ο κόσμος βομβαρδίζεται με στιγνή προπαγάνδα και τα έχει χαμένα.

  Η ΝΔ είναι μπροστά από το ΠΑΣΟΚ αλλά υπάρχουν ακόμη30+% αναποφάσιστοι που πρέπει να πείσει.

  Ο Μιχελάκης έχει πολύ δουλεία ακόμη.

  • aristotelis avatar
   aristotelis @ netakias.wordpress.com 19/06/2011 23:02:04

   Συμφωνώ απόλυτα και το γράφω συνεχώς. Το μήνυμα της Ν.Δ δεν έχει περάσει με επιτυχία ακόμα στον κόσμο. Φανταστείτε να ήταν σε αντίθετη θέση τα δύο κόμματα. Το ποσοστό της Ν.Δ θα ήταν αρνητικό...

 19. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ avatar
  ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ 19/06/2011 23:06:26

  Τελικά τι να πω ρε παιδιά; Λες κι έχει συνομωτήσει το σύμπαν για να βγάλει τον Σαμαρά αυτοδύναμο! Δηλαδή τι έμεινε από όλη αυτή την ιστορία; Ότι αρπάχτηκε ο ΓΑΠ με τον Σαμαρά για την ανανέωση τής εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με σκοπό την ψήφιση τού μνημονίου ΙΙ, και .... τσουπ, πετάγεται ο Καρατζαφέρης (πάνω που πάει να το παίξει αντιμνημονιακός ο έρμος) και παίρνει το μέρος τού ΓΑΠ! Παλιά τα πρόσεχε κάτι τέτοια timing, αλλά το τελευταίο διάστημα άστα να πάνε. Πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό, δεν εξηγείται αλλοιώς. Κι αν σκεφτεί κανείς σε τι κοινό απευθύνεται ο Καρατζαφέρης (ότι δηλαδή δεν είναι τίποτα προνομιούχοι ή βολεμένοι), τότε μιλάμε για αυτοκτονικό σύνδρομο. Και βέβαια, δεν θέλει και ανώτερα μαθηματικά για να δει κανείς πόσες έδρες θα έχει ο Σαμαράς σε τετρακομματική βουλή...

 20. rally monkey avatar
  rally monkey 19/06/2011 23:25:45

  Περιμενε να ριξει τον ΓΑΠ το 'βαθυ-ΠΑΣΟΚ'.. και ηταν και σιγουρος ο'τι θα βιαζονται να κυβερνησουμε πιο πολυ απο μας'...αλλη μια λαθος εκτιμηση. και ψαχνουμε να καταλαβουμε τι εκανε ο μαγος της μπαλας...
  Τον αποκαλεσε και 'προσωπικο φιλο' αυτος που γονατισε και παρεδωσε την Ελλαδα απο το βημα της Βουλη και δεν ειδα αντιδραση.
  Ο ΓΑΠ ξεφυγε και μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

 21. Aris. A avatar
  Aris. A 19/06/2011 23:38:03

  Ο Σαμαράς σήμερα ήταν πολύ καλός.

  α) Εστειλε μηνυμα και στο εξωτερικό και στον Παπανδρέου ότι σταματάει εδώ το καλαμπούρι της συναίνεσης που έχει εφευρεθεί για να αποδυναμώνεται πολιτικά η ΝΔ.
  Οι αναφορές του για την διαστρέβλωση των θεσεών του από έντυπα του εξωτερικού δεν είχαν μόνο ως αποδέκτη τον πρωθυπουργό αλλά και την Ευρωπαική Επιτροπή η οποία έχει καταντήσει γιουσουφάκι του Πασόκ.
  Ο ίδιος πλεόν είναι απελευθερωμένος να προχωρήσει στην πολιτική του χωρίς τις φοβίες ότι μπορεί να τον κατηγορήσουν από το εξωτερικό ότι δεν βοηθάει την εθνική προσπάθεια.
  Αν απέξω αρνούνται ακόμα να καταλάβουν μετά τα όσα έγιναν τι σημαίνει Παπανδρέου μεγιά τους με χαρά να τον χαίρονται.

  β) Οδήγησε τον Καρατζαφέρη να παρασυρθεί σε μια τακτική πόλωσης με την ΝΔ που ευννοεί την προσπάθεια επιστροφής δεξιών ψήφων στην ΝΔ από το Λάος.
  Θυμίζω ότι σε όλες τις εκλογές ο Καρατζαφέρης έριχνε το μύθευμα τι ΝΔ τι Λάος. Μάλιστα στις εκλογές του 2007 έλεγε ψηφίστε εμένα και αν χρειαστεί με τις έδρες μου θα στηρίξω τον Καραμανλή.
  Με την νύξη του για εξαπτέρυγα στην πρωτολογία του ο Σαμαράς ανάγκασε τον Καρατζαφέρη να ξεσκεπάσει το πραγματικό του πρόσωπο.
  Επιτέλους στην ΝΔ αντιλήφθηκαν ότι με χάιδεμα δεν πολεμιέται ο Καρατζαφέρης.
  Σήμερα ο Σαμαράς με την τακτική του τον έθεσε δίπλα στον Παπανδρέου.

  γ)Απελευθερωμένος ο Σαμαράς από την καραμέλα της συναίνεσης είναι πλέον υποχρεωμένος να προχωρήσει και να παρουσιάσει το ευρύτερο κυβερνητικό του πρόγραμμα.
  Πλέον πρέπει να περιμένουμε μια ποιο δυναμική αντιπολίτευση ειδικά στην βουλή.

  Μόνο μείον ότι πολύ λίγα στελέχη και βουλευτές της ΝΔ έχουν τα κότσια και τις δυνάμεις να τον ακολουθήσουν στην πολιτική που έχει χαράξει και που εκ του αποτελέσματος είναι σωστή.

  Πρόταση μου είναι να στήσει ένα τραπεζάκι στο Σύνταγμα και να δέχεται ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια της χώρας να βγει από την κρίση.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ Aris. A 20/06/2011 02:12:50

   Ο Σαμαράς επισήμως να χαράξει ΒΑΘΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ και να ξεκαθαρίσει προς τους συντηρητικούς ψηφοφόρους πως ψηφίζοντας ΛΑΟΣ ενισχύουν τον Παπανδρέου.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Aris. A 21/06/2011 00:14:35

   Όντως ο Καρατζαφέρης το παίζει μια ζωή Νεοδημοκράτης για να κερδίζει ψήφους από τη ΝΔ. Χθες παρασύρθηκε και έκανε την πατάτα να επιτεθεί στη ΝΔ. Αυτό του στερεί ψήφους.

   Και όσο για το "προδότης", θα μπορούσε κανείς να του απαντήσει "καλύτερα προδότης του κόμματός σου, παρά προδότης της χώρας σου". Ο Σαμαράς εξάλλου δεν έφυγε τότε από τη ΝΔ, τον διώξανε. Είναι πολύ διαφορετικό. Το είπε κι ο Μητσοτάκης στη γνωστή εκπομπή του Παπαχελά, το 2008: "Δεν ήταν πρόβλημα ο Σαμαράς τότε, τον είχαμε διώξει".

 22. katia avatar
  katia 20/06/2011 00:31:47

  Για να πούμε και την αλήθεια φταίει λίγο και ο Σαμαράς. Βλέπετε, τον υποβάθμισε. Πριν από μέρες τον πρότεινε για Υπουργό. Σήμερα, τον ΄πρότεινε για απλό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.΄Είναι ή δεν είναι προκλητικός ο Σαμαράς; Αν όμως ζητούσε από τον Παπανδρέου να φύγει ο ίδιος και να κάνει τον Καρατζαφέρη Πρωθυπουργό, θα τα έλεγε αυτά σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ; Άρα, να προσέχουμε τι λέμε....

 23. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 20/06/2011 00:48:30

  "...σας γνωρίζω και είστε προσωπικός μου φίλος, έχουμε χρόνια μαζί...."
  Απο δώ πρέπει να σταματήσει το καλαμπούρι.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ Νίκος Α 20/06/2011 02:10:53

   Ο Σαμαράς να κόψει τις κακές παρέες. Δεν έχει καμια δουλειά να έχει προσωπικές επαφές με έναν Τσολάκογλου.

 24. zagor avatar
  zagor 20/06/2011 01:00:58

  Καρατζαφέρης ο μεγαλύτερος ξεφτίλας , τον σιχάθηκα εντελώς μου προκαλεί εμετό και αηδία στα τσακίδια, να πάρει επιτέλους ένα υπουργείο από τον ΓΑΠ να ησυχάσουμε!!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ zagor 20/06/2011 02:10:06

   Το θέμα είναι πότε θα σοβαρευτούν κάποιοι δεξιοί που επιμένουν να τον ψηφίζουν θεωρώντας τον πατριώτη, θρήσκο, κλπ! Έλεος με τον πρωην μποντυμπιλντερα και πρακτορα μοντέλων..

 25. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 20/06/2011 01:05:19

  «Πως είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός που ήταν έτοιμος να παραιτηθεί να μπορεί να ξαναγεννηθεί φέρελπις το απόγευμα»;
  Α ρε άτιμο viagra!!!

 26. Chris avatar
  Chris 20/06/2011 01:46:42

  Ας μιλήσει ο νέο σας πρωθυπουργός για την δανειακή σύμβαση και βλέπουμε κύριοι...

 27. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 20/06/2011 08:45:04

  Καρατζαφέρης - τραμπούκισμός. Συνώνυμα.

 28. Γιώργης avatar
  Γιώργης 20/06/2011 10:09:23

  Ὅσο περισσότερο ἀσχολεῖστε μαζί του, τόσο περισσότερη ἀξία τοῦ δίνετε!
  «Τελειωμένος;»
  Σίγουρα!
  «Τελειῶστε τον» λοιπόν...

 29. Γιώργης avatar
  Γιώργης 20/06/2011 10:13:14

  ΜΑΛΙΣΤΑ!

 30. Γιώργης avatar
  Γιώργης 20/06/2011 10:14:55

  ...ὁ νέος σας πρωθυπουργός...;

  ...;;;!!!

  • Chris avatar
   Chris @ Γιώργης 20/06/2011 15:33:15

   Αφού όλοι δηλώνουν εδώ με αυτοπεποίθηση πως θα βγει στις επόμενες. Κάποιο σχόλιο επί του πρακτέου;

   • Γιώργης avatar
    Γιώργης @ Chris 20/06/2011 20:48:09

    ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...,
    καί εἴ δυνατόν -σέ περίπτωση αδιεξόδου- ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!!!!
    Ἁπλά πράγματα...

 31. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. 20/06/2011 13:31:17

  Φάκτωρα αν θες κάνε μια έρευνα. Ένα κότερο με το όνομα ANBOREA σε ποιόν ανήκει κι αν έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες του. Γενικά μιλάμε, δεν υπονοούμε τίποτα για συγκεκριμένα πρόσωπα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.