11/12/2007 23:21
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο κ. Ρουσόπουλος δεν ξέρει ότι η σιωπή είναι χρυσός

Και ο κ. Θ. Ρουσόπουλος επιστρατεύθηκε σήμερα για να στηρίξει τον υπουργό Απασχόλησης, Β. Μαγγίνα στο θέμα με τους τρεις ανασφάλιστους αλλοδαπούς. Και τι μας είπε; Ότι ο περιφερόμενος σε όλη την πολιτική του ζωή κ. Μαγγίνας, βάλλεται επειδή βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», λόγω του ασφαλιστικού. Όποιος δηλαδή πρωτοστατεί για να περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης μπορεί να παρανομεί. Ο αρμόδιος υπουργός για την εισφοροδιαφυγή μπορεί να απασχολεί ανασφάλιστους κάτι κακομοίρηδες χωρίς στον Ήλιο μοίρα. Ο υπουργός επί των Οικονομικών μπορεί να βγάζει όσα ομόλογα θέλει. Ο επί των Δημοσίων Έργων μπορεί να τα μοιράζει όπου θέλει. Και άλλοι συνάδελφοί τους μπορούν να κτίζουν όσες βίλες θέλουν. Θα είναι «καλυμμένοι», όσο θα εκτελούν τις εντολές του Μαξίμου. Τους το επιτρέπει ο ίδιος ο δεύτερος τη τάξει υπουργός.

Αλλά ίσως δεν είναι αυτό το χειρότερο. Την ίδια στιγμή τα κάθε λογής ενσωματωμένα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες για να πείσουν ότι δεν είναι μόνον ο Μαγγίνας που κρατάει ανασφάλιστους τριτοκοσμικούς μετανάστες, αλλά «σχεδόν όλοι οι πολιτικοί». Φοβερό επιχείρημα. Μόνον οι πολιτικοί κ. Ρουσόπουλε; Όλη η ελληνική επαρχία χρησιμοποιεί ανασφάλιστους μετανάστες. Είναι εκατοντάδες οι Φιλιππινέζες, Ρωσίδες, και Ουκρανέζες που απασχολούνται ανασφάλιστες στα σπίτια πολιτικών,  μεγαλοδημοσιογράφων, εκδοτών και μεγαλοεπιχειρηματιών, παρά τα μεγάλα πορτοφόλια τους. Επιφυλασσόμεθα λοιπόν για τα περίφημα «τετράδια» (τι τετράδια, τόμοι ολόκληροι είναι) με τα ρουσφέτια που ζητούσαν και ζητούν από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τους μετανάστες «τους», όλοι αυτοί οι κυριλάτοι. Γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν, δυστυχώς. Με τον ευτελισμό. Η σιωπή είναι χρυσός και η φλυαρία αλαζονεία

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.