#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/02/2010 12:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο Τύπος εκστρατεύει εναντίον των αναγνωστών τουΟ βρόμικος πόλεμος των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά των ίδιων των αναγνωστών τους, δεν έχει προηγούμενο την περίοδο αυτή. Σε μια φανερή προσπάθεια να στηρίξουν μια κυβέρνηση που δεν πατάει καλά στα πόδια της και που τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα όσο λαμβάνονται αντιλαϊκά μέτρα, εφημερίδες του λεγόμενου... προοδευτικού χώρου έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την εργολαβία τους. Δηλαδή να πασάρουν στον ελληνικό λαό τα σκληρά μέτρα λιτότητας ως αναγκαίο κακό, εντολή της Κομισιόν, μόνη διέξοδο από την κρίση. Οι στοχεύσεις τους αρκετές. Αν διαβάσει κανείς τα «Νέα», παραδοσιακό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, θα καταλάβαινε τι εννοούμε. Πηχυαίοι τίτλοι για εντολή της Κομισιόν να γίνουν απολύσεις και να περικοπεί ο 13ος μισθός. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για άλλες συμπολιτευόμενες εφημερίδες. Έτσι πετυχαίνουν:

1. Να περάσουν τα μέτρα που προωθεί η σοσιαληστική κυβέρνηση ως απαραίτητα. «Τι να κάνουμε, κρίση είναι, προκειμένου να χρεοκοπήσουμε ας πάμε όλοι ταμείο, ας επιβληθούν τα μέτρα επί δικαίων και αδίκων». Αυτό είναι το μότο που ακολουθούν.

2. Να πείσουν τους Έλληνες ότι άλλοι μας επιβάλλουν τα μέτρα και εμείς δεν έχουμε περιθώρια διαπραγμάτευσης.

3. Να μας εθίσουν σε ένα καταστροφικό σενάριο όπου θα παρουσιάζουν τα χειρότερα με τόσο απλό και εύπεπτο τρόπο ώστε να μην μας... πονέσει καθόλου.

Υπέροχη δημοσιογραφία, στρατευμένη στα αφεντικά της εξουσίας.

Ο κόσμος, όμως, δεν πρέπει να τσιμπήσει....

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/02/2010 12:32:19

  Ιδιαιτέρως το σημερινό δημοσίευμα του "Βήματος" είναι σαφέστερο του σαφούς. Δίνοντας ρεσιτάλ κινδυνολογίας, παρουσιάζει τον Παπακωνσταντίνου "με την πλάτη στον τοίχο" και θεωρεί δεδομένη την απώλεια των δώρων στους μισθούς (συν τα άλλα μέτρα, όπως αύξηση του ΦΠΑ κ.λπ).

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=315674&ct=32&dt=18/02/2010

 2. Hase avatar
  Hase 18/02/2010 12:34:36

  Δυστυχως ο κοσμος παντα τσιμπαει και γιαυτο λειτουργουν τα ΜΜΕ ετσι.

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/02/2010 12:36:31

  Όσον αφορά στην τελευταία πρόταση της ανάρτησής σου, Φάκτορα, φοβάμαι ότι ο κόσμος έχει ΗΔΗ τσιμπήσει. Αυτή την αίσθηση έχω από τις καθημερινές μου συζητήσεις. Όλοι διαμαρτύρονται, αλλά όλοι ετοιμάζονται να δεχτούν στωικά, ακόμα και τέτοιας σκληρότητας μέτρα. Κοινώς "όλο κο κο κο, αλλά από αβγό, τίποτα".

  Βέβαια, δε χρειάζεται να επισημάνει κάποιος τι θα γινόταν από τις εφημερίδες αν τα ίδια (και ηπιότερα) μέτρα απλώς εκστόμιζε ότι ετοιμαζόταν να πάρει η ΝΔ...

 4. Προεδρική Δημοκρατία avatar
  Προεδρική Δημοκρατία 18/02/2010 12:53:26

  Φάκτορα εκπληκτικό άρθρο. Σήμερα ζούμε τη χειρότερη δικτατορία που γνώρισε ο τόπος. Μια δικτατορία που δεν βασίζεται στον φόβο των πολιτών, όπως οι συνηθισμένες δικτατορίες αλλά μια δικτατορία που βασίζεται στην πλύση του εγκεφάλου των πολιτών. Τα μέσα που χρησιμοποιεί η σύγχρονη δικτατορία είναι τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις.
  Πόσο πιο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα αν τα ΜΜΕ λειτουργούσαν σαν πραγματικά ΜΜΕ και όχι σαν μέσο για πλουτισμό με κρατικά χρήματα των κατόχων τους;;;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Προεδρική Δημοκρατία 18/02/2010 13:01:22

   Το είχε πει ο Ουμπέρτο Έκο, περίπου είκοσι χρόνια νωρίτερα: ότι, στο εξής, οι δικτατορίες δεν θα επιβάλλονται μέσω των όπλων, αλλά μέσω των ΜΜΕ.

 5. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:01:14

  Μα,καλά,πιστεύετε στα γκάλοπς και στα δημοσιεύματα των εφημερίδων? Όλα είναι φτιαχτά,κατά παραγγελία και εξυπηρετούν τους ίδιους ...γνωστούς-άγνωστους,εδώ και πολλά χρόνια.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:03:03

   Δεν είναι το θέμα αν τα πιστεύουμε εμείς. Τους αρκεί που τα πιστεύει η μάζα. Αλλιώς, πώς εξηγείς τη γενικευμένη απάθεια όλων εκεί έξω, ακόμα κι αν τα ακόμα σκληρότερα (σε σχέση με τα ήδη σκληρά) μέτρα, εφαρμοστούν;

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 14:41:09

   η απάθεια, αν υπάρχει, είναι γιατί ακόμη δεν αγγίξανε τα μέτρα κανέναν, ούτε και πείθει η κυβέρνηση πως θα τα υλοποιήσει. Περίμενε να εφαρμοστούν και μετά τα λέμε

 6. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:10:33

  Αυριανιστή μου είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις κάποιον που τους πιστεύει. Την μάζα την αποτελούμε εσύ,εγώ και όσοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Τώρα, για την απάθεια που λες ότι υπάρχει,φταίνε τα δάνεια και οι κάρτες,που χρωστάμε και θα πάρει λίγο καιρό παραπάνω για να βγούμε στα πεζοδρόμια.Όταν βγούμε όμως... δεν θα είναι σαν τις άλλες φορές...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:14:55

   Άρα, πού επιστρέφουμε Ίωνα; Στο ότι ο "λαουτζίκος" εκμαυλίστηκε με τη (δανεική) υπερκατανάλωση και δεν ανέπτυξε τις αντιστάσεις που απαιτούνταν ώστε τώρα να μην αισθάνεται σιδηροδέσμιος. Και ξέρουμε, φυσικά, τι σημαίνει να είσαι σιδηροδέσμιος μέσα σε ένα φλεγόμενο κτίριο: καίγεσαι σαν το ποντίκι.

 7. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:17:41

  Ναι,αλλά γίνεται να χρωστάς σε μια τράπεζα καμένη? Συμβολικά μιλάω βέβαια προς το παρόν..

 8. Ευγενιος avatar
  Ευγενιος 18/02/2010 13:17:44

  Καθε λαος εχει τις ηγεσιες που του αξιζουν.Οι Ελληνες ειναι κρετινοι και ως τετοιοι εχουν πρωθυπουργο και υπουργους αυτους που εχουν.

 9. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:18:59

  Όταν θα βγούμε έξω απελπισμένοι,τότε θα τους το εξηγήσουμε κανονικά το όνειρο...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 13:29:58

   Τους το "εξήγησαν" και οι μπάχαλοι του Δεκέμβρη ('08). Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 14:45:07

   αυριανιστή, μιλάς για τα παιδάκια των βορείων προαστίων ! Με τέτοιες εξισώσεις μάλλον το χάνεις το στοίχημα

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΙΩΝΑΣ 18/02/2010 14:56:32

   @δρόμος
   Δεν μιλάω εξισωτικά ως προς τις προθέσεις. Αμφιβάλλεις όμως ότι ακόμα και σε περίπτωση πηγαίας, αυθόρμητης και μαζικής λαϊκής εξέγερσης, τα ΜΜΕ θα "φροντίσουν" να σπεκουλάρουν άγρια και να κάνουν αυτά την εξίσωση, ώστε οι φιλήσυχοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους;

   Για να μη σου πω ότι ακόμα και τα επεισόδια του Δεκέμβρη είχαν ήδη γίνει από τότε με αυτή ακριβώς τη στόχευση...

 10. gEO75 avatar
  gEO75 18/02/2010 13:27:18

  ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ...

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ >80% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ....

  ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ : “όλο κο κο κο, αλλά από αβγό, τίποτα”

  ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.

  • gEO75 avatar
   gEO75 @ gEO75 19/02/2010 08:57:12

   Όχι απαραίτητα. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν μόνο αυτοί οι δύο και από εκεί και πέρα το κενό. Έτσι και αλλιώς η φύση σιχαίνεται τα κενά και φροντίζει να τα καλύψει κάθε φορά μέσα από μια διαδικασία που λέγεται "εξέλιξη". Δυστυχώς, στις σημερινές δυτικόφρονες κοινωνίες, όπως είναι αυτές δομημένες, τον "εξελικτικό" ρόλο έχουν αναλάβει οι εκπρόσωποι του απρόσωπου κεφαλαίου. Μου θυμίζει λίγο το "Fight Club".... Ο προταγωνιστής δημιουργεί κάτι που αποκτά τέτοια δυναμική που δεν υπάρχει τρόπος
   ούτε αυτός να το αναχαιτίσει.
   Πάντως, σαν μια πρόχειρη σκέψη, θα ήθελα κάποια στιγμή, έστω και σε εκλογές μικρότερου βεληνεκούς, π.χ. ΟΤΑ, να μην ψηφίζουμε κομματικές παρατάξεις, αλλά πρόσωπα.

 11. antiathlitikos avatar
  antiathlitikos 18/02/2010 13:27:19

  Εκτός από την απελπισία, το αυτομαστίγωμα και τις επικλήσεις βοηθείας από το θεό υπάρχει και η πραγματικότης, που είναι αμείλικτη! Τόχουμε επισημάνει ήδη πολλοί: «Δεν παράγεται τίποτε σ΄αυτή τη χώρα». Ορθόν. Μήπως άραγε παράγεται «πολιτική»; Και πώς;

  Υπάρχουν μήπως ακόμη κόμματα με την παλιά έννοια; Τα λεγόμενα (στην αριστερή ορολογία, την υιοθετηθείσα ασμένως και από τη δεξιά) «μαζικά» κόμματα με τις οργανώσεις τους διατεταγμένες οριζοντίως και καθέτως, τις τοπικές, τις κλαδικές, τις νεολαιίστικες και δε συμμαζεύεται, ζούν; Η απάντηση είναι: ΟΧΙ! Οι λόγοι:

  1. Τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις έχουν υποκαταστήσει πλήρως τη «διάθεση» αυτού που ονομάζεται «πολίτης» να αρθρώσει λόγο, να διεκδικήσει, να καταγραφεί τέλος πάντων ως η «φωνή» της κοινωνίας που δεν περιορίζεται στην ανά τετραετία έκφραση της «λαϊκής βούλησης». Το διαδίκτυο λειτουργεί περιθωριακά και «ελιτίστικα» ως χώρος ανταλλαγής ιδεών και εκτόνωσης – μεταξύ των άλλων γιατί είναι από τη φύση του ατομικιστικό πεδίο αντιπαράθεσης και (καταπιεσμένης) κριτικής αλλά κυρίως γιατί δεν παράγει συλλογική υπευθυνότητα.

  2. Τα ΜΜΕ λειτουργούν ταυτόχρονα ως η εξατομικευμένα φαντασιωμένη έκφραση ενός φαντάσματος (της κοινής γνώμης) και ως το υποκατάστατο της κριτικής μιας κατακερματισμένης οντότητας (του «λαού», της «κοινωνίας των πολιτών»). Το επίπεδο των δημοσιολογούντων συναρτάται ευθέως με τα συμφέροντα των ελεγχόντων ή εκβιαστών για «άλλους» λόγους καθώς και με την έλλειψη οιασδήποτε και με οιονδήποτε τρόπο αξιολογούμενης παιδείας και γνώσης.

  3. Οι δημοσκοπήσεις εκτός των ανωτέρω χαρακτηριστικών τα οποία μοιράζονται με τα ΜΜΕ – οι διαπλοκες σε επιχειρηματικό επίπεδο είναι μάλιστα τόσο στενές που δε μπορεί κανείς να διακρίνει ούτε την ελάχιστη διαφοροποίηση από άποψη «συμφέροντος» - συμβάλλουν επιπλέον και σε δύο άλλες συνέπειες: στον ακρωτηριασμό της ελεύθερης σκέψης μέσω της προκρούστιας διατύπωσης προκάτ ερωτημάτων και στην διπλή ψευδαίσθηση της «συμμετοχής»: της συμμετοχής στις διαμορφωτικές και των συμπολιτών μας απόψεις και στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων τους όπου το κάθε μέλος του «αντιπροσωπευτικού» δείγματος αναγνωρίζει και τον εαυτό του και τη «διαφορά» του από τους υπόλοιπους.

  4. Τα δύο μεγάλα κόμματα, οι δύο μεγάλες «παρατάξεις» έχουν μεταλλαχθεί από πολυσυλλεκτικούς μηχανισμούς διαχείρισης και εξυπηρέτησης συμφερόντων σε αποϊδεολογικοποιημένες κλειστές ομάδες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την αναπαραγωγή των εξουσιών τους (πολιτικών, οικονομικών και επικοινωνιακών). Ειδικότερα μετά τις 4 Οκτωβρίου 2009 έχει γίνει ολοφάνερο ότι και ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς (με τα λεγόμενα επιτελεία τους) αισθάνονται ως ασήκωτα βάρη τόσο το παρελθόν της παλιάς ΝΔ και του βαθέως ΠΑΣΟΚ όσο και τους επιθανάτιους ρόγχους των υπολειμάτων που επιμένουν να το εκφράζουν. Και δημιουργούν ή προσπαθούν να δημιουργήσουν σχεδόν εκ του μηδενός νέα κόμματα έξω από τα παλιά. Ο ΓΑΠ για να κυβερνήσει, ο Σαμαράς για να συστήσει τον πυρήνα της επόμενης εξουσίας του.

  Ως εκ τούτου:

  1. «Κινηματικές» διαδικασίες τις οποίες ορισμένοι επικαλούνται δεν μπορούν να συγκροτηθούν ούτε καν στο ΚΚΕ.

  2. Τα διατιθέμενα «εναλλακτικά» μέσα παρέμβασης όπως το διαδίκτυο εκτός από τον εισέτι περιθωριακό τους χαρακτήρα ενέχουν και μια χαοτική μη – οργάνωση που υπονομεύει a priori την οποιαδήποτε προδιάθεση κοινής δράσης: οι προσερχόμενοι σε μια τέτοια «προοπτική» διακατέχονται από μια τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα τους βεβαιότητα ότι έχουν επεξεργαστεί το «δίκαιό» τους, που φαίνεται πρακτικά αδύνατο και να συνεννοηθούν και να υπακούσουν.

  3. Οι «απλοί άνθρωποι», που υποτίθεται ότι έχουν καταλάβει πριν από «μας» είναι στην καλύτερη περίπτωση παραδομένοι στη ματαιότητα της συνειδητοποίησης της «αδυναμίας» τους και του «τίποτε δε γίνεται».


  4. Υπάρχουν και οι «φωτισμένοι» βολεμένοι που ξέρουν τα στραβά και θα μπορούσαν να ωθήσουν σε μεταρρυθμίσεις ενός συστήματος που δε λειτουργεί ούτε προς όφελός τους: αυτοί προτιμούν είτε να απέχουν είτε να συμμετέχουν στην αναδιανομή των πολιτικών εξουσιών εντός των «νέων» ηγετικών ομάδων.

  Αυτός ο τριπλός συνδυασμός (κρίση αντιπροσώπευσης, αποδυναμωμένη κοινωνία των πολιτών, απουσία εναλλακτικής λύσης) συνιστά το πολιτικό φόντο πάνω στο οποίο μπορούν να συζητούνται ερήμην «μας» ή να λαμβάνονται τα πιο επώδυνα «οικονομικά» μέτρα. Η συναίνεση δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο: ούτε στους μεσολαβητές των μέτρων ούτε σ’ αυτούς που θα τα υποστούν.

  Και, ναι είμαι (... μεταβατικά τουλάχιστον) απαισιόδοξος! Ακόμη κι αν τα μέτρα «πετύχουν».

 12. nasos avatar
  nasos 18/02/2010 13:29:01

  Αυτές τις μέρες διαβάζω το ιστορικό περιοδικό ΤΟΤΕ,το οποίο αναδημοσιεύει ένα μέρος από το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Ηρακλή Πετιμεζά,με τίτλο ''Ελληνική Υποτέλεια'',όπου καταγγέλεται όλο το σύστημα εξουσίας με άξονα τα ΜΜΕ ως παρασιτικό και ξενόδουλο.
  Για το δε Συγκρότημα Λαμπράκη αναφέρονται διάφορα περιστατικά που θα έκαναν τους Δημοκρατικούς πολίτες να ανατριχιάσουν.
  Πχ το 1939,επι Μεταξά λαμβάνουν δάνειο 35 εκ δραχμών της εποχής.
  Επί Κατοχής ο Δημήτρης Λαμπράκης δημιουργεί κοινή εταιρία με Γερμανούς,την Γερμανοελληνική Εκδοτική Εταιρία.
  Μετά την απελευθέρωση οι μετοχές της εταιρίας που εκδίδουν τα Αθηναϊκά Νέα και το Ελεύθερον Βήμα κατάσχονται.
  Επανακυκλοφορούν χάρις μια χαριστική απόφαση του Πλαστήρα.
  Καταγγέλεται το Συγκρότημα ως ο πραγματικός ενορχηστρωτής της Αποστασίας(το ίδιο λέει και ο Αντρέας στο ''Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα'')
  Επί Χούντας παίρνουν θαλασσοδάνειο 35 εκ δρχ.
  Επί Αλλαγής,το 1983,η Αγροτική Τράπεζα αγοράζει ακίνητο του Συγκροτήματος επί της Συγγρού αντί ενός δισ δραχμών
  και πολλά άλλα

 13. Ευγενιος avatar
  Ευγενιος 18/02/2010 13:47:14

  Διορθωνω και απολογουμαι.Αποσυρω τον χαρακτηρισμο[κρετινοι].Οι Ελληνες λοιπον ειναι πολιτικα απαιδευτοι.

 14. δρόμος avatar
  δρόμος 18/02/2010 15:32:22

  ωραίος!

 15. exomatiakaivlepo avatar
  exomatiakaivlepo 18/02/2010 15:45:50

  Ευτυχώς που έχουμε και την ΓΓΕ και τον Πεταλωτή που μας ενημερώνουν, κάθε 10 μέρες!!

  Eνημερώσεις Τύπου: Αραιά και που;;

  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/02/e_18.html

 16. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 18/02/2010 15:48:21

  Ένα παράδειγμα για το πως δουλεύουν τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στη χώρα μας.Τον Δεκέμβριο του 2008 με τα τραγικά γεγονότα, έσκουζαν και κατηγορούσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Γρηγορόπουλο ώς καουμπόη,δολοφόνο,εκτελεστή,απόβρασμα,μπάτσο κ.λ.π ενώ το θύμα αναφέρονταν ώς 15χρονος μαθητής,παιδάκι,άγγελος.Η μεμονωμένη-και φυσικά καταδικαστέα- ενέργεια του αστυνομικού είχε σαν αποτέλεσμα απο το σύνολο των μέσων,ενορχηστρωμένες επιθέσεις,πογκρόμ εναντίον των ένστολων,οτι είναι όλοι δολοφόνοι,οτι το κράτος δολοφονεί μαθητές και λοιπές τρίχες κατσαρές ενώ οι αλήτες κατσαπλιάδες που έκαιγαν τη χώρα ήταν αγανακτισμένοι νέοι....1 μήνα μετά,''κάποιοι αγανακτισμένοι νέοι'' γαζώνουν εν ψυχρώ τον αστυνομικό των ΜΑΤ Διαμαντή Μαντζούνη 20 ετών,ο οποίος παρουσιάζεται απο τα μέσα ως ένας αστυνομικός που πυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας,χωρίς να υπάρχουν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ,χωρίς καμία επίκληση στο συναίσθημα των δεκτών,ενώ αρκετά προοδευτικά μέσα έφτασαν στο σημείο να πουν ούτε λίγο ούτε πολύ οτι έφταιγε ο αστυνόμος που ακολούθησε αυτό το επάγγελμα κ αυτοί οι κίνδυνοι είναι μέρος της δουλειάς!Τόσο ψυχρά,τόσο κυνικά,τόσο απάνθρωπα!Επίσης στο βίντεο που παρουσίασε το μέγκα δείχνοντας τους αστυνομικούς να πυροβουλούν κατά του μαθητή,προστέθηκαν επιπλέον πυροβολισμοί,σπασίματα τζαμιών για να το κάνουν λέει πιο εντυπωσιακό!Κανένας εισαγγελέας δεν παρενέβει και απο το κανάλι απλά απέλυσαν τον τεχνικό του σταθμού που ''μεταποίησε'' το βίντεο.Συνέπεια όλων αυτών να δεθούν τα χέρια της αστυνομίας και να φτάσουμε στην απίστευτη έκρηξη εγκληματικότητας που υπάρχει στη χώρα.Φυσικά οι μεγαλοδημοσιογράφοι αδιαφορούν αφού έχουν δεκάδες ένστολους να τους φρουρούν στς βίλες των Βορείων προαστίων.Το θύμα είναι ο απλός πολίτης που περιμένει ποιός θα του τα πάρει πρώτος τα λεφτά:Το κράτος των σοσιαληστών με τις περικοπές μισθών,την άγρια φοροεπιδρομή ή μήπως οι κακοποιοί στο δρόμο;Η χούντα των μέσων εξαπάτησης δυστυχώς ορίζει τις ζωές ,τις τύχες,το μέλλον μας.....

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Μαύρος Ιάκωβος 18/02/2010 22:53:39

   γιαυτό λοιπόν σωστά προτείνει πιο πάνω ο δελταλάμδα τη μετάταξη του κλάδου σε καθεστώς ΦΠΑ 19%,που θα έχει (πλην των δημοσίων οικονομικών ευεργετημάτων) σαν αποτέλεσμα να τους κοπούν και οι μεγαλομισθοί των μεγαλομαγείρων του junkfood, γιατί χορτάσαμε !

 17. Εγώ avatar
  Εγώ 18/02/2010 16:30:04

  Μην αγοράζετε εφημερίδες και μην τσιμπάτε από τις δήθεν δωρεάν προσφορές τους.

  • Green St avatar
   Green St @ Εγώ 19/02/2010 16:56:06

   Πολύ σωστά!! Δεν αγοράζεις τις εφημέριδες τους, τις ταινίες άλλωστε τις βρίσκεις ΔΩΡΕΑΝ με torrent, δεν ακούς τα ράδια τους, ενημερώνεσαι από το ιντερνετ πολύπλευρα και δωρεάν και κυριότερα δεν ψηφίζεις τα τέκνα της κληρονομικής δημοκρατίας που έχουμε.

 18. JULIA X avatar
  JULIA X 18/02/2010 19:05:20

  Oταν ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ο πολίτης είναι ΑΜΕΛΕΙΑ και ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΗ.
  Οταν πεθαίνει ο αστυνομικός είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
  Βρε ποιά χέρια σας έδεσε ο ΠΡΟ.ΠΟ Χρυσοχοίδης...Αυτά που ήταν απλωμένα για να παίρνετε μίζες από τα στριπτιζάδικα, τα ναρκωτικά και τις ελληνοποιήσεις και να ΔΕΡΝΕΤΕ 10 BΛAXOI-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ- ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ;

 19. panos avatar
  panos 18/02/2010 19:43:21

  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΚΕ ΤΟ ΘΑ!!
  ΘΑ! ΘΑ! ΘΑ!
  ΜΕ ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ
  ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΞΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΘΑ!!
  ΘΑ!!
  Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ
  ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 77 ΚΑΙ ΤΟ 85 ΚΑΙ ΣΙΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ
  ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

 20. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ avatar
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 18/02/2010 21:41:03

  Πως θάθελα να μπορώ να διαφωνήσω με τον ΕΥΓΕΝΙΟ ¨13.27.΄΄
  -

 21. ΜΗΤΣΟΣ avatar
  ΜΗΤΣΟΣ 18/02/2010 22:10:52

  Η μόνη λύση για να αντιδράσει ο κόσμος είναι να ψηφιστούν τα νομοσχέδια και τα μέτρα ώστε να νιώσει πραγματικά την πίεση.
  Τώρα το μόνο που δέχεται είναι πληροφορίες.Αν όμως αρχίσει η πείνα τότε θα αναθεωρήσει την απαθέστατη στάση του απεναντι στην πολιτική και την κοινωνία.
  Με λίγα λόγια απαιτείται RESET.

 22. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 18/02/2010 22:41:07

  Σωστααα, και να πληρωσουν και το ΙΚΑ !!!!!!!! Δισ...

  ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.