#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/12/2007 18:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο Γιώργος περνάει από το Μαξίμου και ονειρεύεται

 Όσα κι αν λένε εναντίον του, ότι κι αν γράφουν για τα νέα όργανα του Κινήματος, ο Γιώργος δεν παίρνει χαμπάρι. Προχωρά για να κάνει το δικό του κόμμα, ακολουθώντας την ίδια «αντιδιαπλεκόμενη» συνταγή του Καραμανλή, αλλά με μια μεγάλη διαφορά: Αυτός θα έχει ένα εντελώς δικό του κόμμα, πράγμα το οποίο δεν τόλμησε ποτέ να επιχειρήσει ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου. Στο μεταξύ, ο Γιώργος διαβεβαιώνει καθημερινά τους συνεργάτες του ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα μετακομίσουν στο Μέγαρο Μαξίμου. (Με τον Λούλη μαζί;). Η αισιοδοξία του αυτή βασίζεται αφενός στην τραγική εικόνα που συνεχίζει να επιδεικνύει η κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό και στις διογκούμενες ενδοκυβερνητικές και εσωκομματικές διχόνοιες στη ΝΔ, αφετέρου. Στο άμεσο μέλλον ο κ. Παπανδρέου θα στηρίξει την αντιπολιτευτική του τακτική σε τρία ζητήματα: Το Ασφαλιστικό, όπου θα επιχειρήσει να εισπράξει την δυσαρέσκεια ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων από τα μέτρα της κυβέρνησης, τον εκλογικό νόμο όπου θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει τις εσωτερικές διαφωνίες στη ΝΔ και τον Προϋπολογισμό όπου εκτιμά ότι ο Αλογοσκούφης θα του ανοίξει μεγάλο πεδίο δράσης. Το άλλο μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι οι σχέσεις του με τον ΣΥΝ, που είναι ψυχρές λόγω κυρίως της αντίθεσης του Αλαβάνου σε μια συνεργασία των δυο κομμάτων. Λέτε η δήλωση αποχώρησης του Αλέκου από την προεδρία , να βελτιώσει την κατάσταση;

Μεγάλο βάρος θα ρίξει  ο κ. Παπανδρέου στις σχέσεις του με τα ΜΜΕ που πέρασαν δια πυρός και σιδήρου τον τελευταίο καιρό. Βέβαια δεν έχει και πολλές ελπίδες για να τα φτιάξει με το συγκρότημα Λαμπράκη, το οποίο διαρρέει ότι «τελείωσαν τα ψέματα» μαζί του και θα ανταποδίδουν τα δέοντα κάθε φορά που θα τους επιτίθεται. Κι άμα τους κάτσει μπορεί να κάνουν κι εκείνη τη νέα κεντροαριστερά, που λέγαμε. Όταν δηλαδή ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ της ήττας ο Μπένι και ξαναπάθει πάλι κανέναν παροξυσμό εξουσίας. Αν και μάλλον στη γωνία τιμωρημένο τον βλέπω από δω και στο εξής. Αλλά ποιοι διαβάζουν πλέον το ΒΗΜΑ; Τηλεόραση, ο μέγας πανδαμάτωρ. Έτσι ο Γιώργος συναντήθηκε τις προάλλες και συνέφαγε με τον Νίκο Χατζηνικολάου και του έδωσε και μια συνέντευξη. Καμία σχέση με το γεγονός ότι ο κ. Χατζηνικολάου εργάζεται πλέον για λογαριασμό του κ. Κουρή και όχι για κανέναν σοβαρό και πολύ πλούσιο εκδότη. Ότι πάρουμε. Ούτε και με το γεγονός ότι ο κ. Κουρής σήκωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης εναντίον του Γιώργου.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξάκτινος avatar
    Εξάκτινος 02/12/2007 20:10:57

    Δικό του κόμμα μπορεί να κάνει. Με άτομα όμως που είναι λελέδες και δεν περνάνε στον κόσμο. Οπότε πάλι θα χάσει. Το πρόβλημά του είναι όχι το ότι ξεδοντιάζει τους παλιούς αλλά το ότι οι καινούριοι δεν τραβάνε. Τις ίδιες βλακείες έκανε κι ο πατέρας του μετά το 81. Ξεδόντιασε το κράτος της δεξιάς και στη θέση του έβαλε λαμόγια. Τα σημερινά χάλια τα βλέπουμε.

    Τώρα λέει αντί για καραχασάν θα βάλει τον Καπλάνι κάπου υποψήφιο. Μυαλό δεν έβαλε. Τι να πει κανείς.

    Χρειαζόμαστε επειγόντως νέο πολιτικό σχήμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.