25/04/2009 15:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν οι κ. Μαντέλης, Χριστοφοράκος και Μαυρίδης χαμογελούσαν

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό της Ζημενς το 2000 βλέπουμε τους κ. Μαντέλη (υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, τότε) με τους κ. Χριστοφοράκο και  Μαυρίδη να χαμογελούν τρισευτυχισμένοι για την υπογραφή της συμφωνίας του ΟΤΕ με την Rom Telecom. Από χθες όμως μάλλον δεν χαμογελούν καθόλου επειδή όπως γράφουμε εδώ η έρευνα για τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς επεκτάθηκε και στα ντεσού της συμφωνίας αυτής. 

Βεβαίως, αναγνώστες δύσπιστοι περί την κάθαρση που επιχειρείται κάθε φορά που έχουμε εκλογές υπενθυμίζουν ότι ενόσω οι εισαγγελείς «ερευνούσαν ενδελεχώς» τα μαύρα ταμεία, ορισμένοι εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης συνέχιζαν να κάνουν μεγάλες δουλειές και με την Rom Telecom και με το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Προς το παρόν θυμηθείτε τι γράφαμε εδώ : Μήζενς + Real Consulting = στην υγεία των κορόιδων και θα επανέλθουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κασσάνδρα avatar
    Κασσάνδρα 25/04/2009 15:32:06

    Εδώ ο Ρόκο εκεί ο Ρόκο που είναι ο Ρόκο;

  2. Αριστείδης avatar
    Αριστείδης 25/04/2009 16:05:25

    Ακόμα χαμογελούν. Είδατε κανέναν να καταδικαστεί ποτέ; Κι αν καταδικάστηκε κανένας, είδατε να επιστρέψει τα κλεμμένα, τις μίζες ή τα λαδώματα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.