#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/04/2010 21:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν μία κυβέρνηση δεν μπορεί να διασφαλίσει την εθνική κυριαρχία παραιτείταιΣε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου  την Κυριακή η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση θα ανακοινωθεί το περιεχόμενο της τελικής συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης. Η τοποθέτησή του πρωθυπουργού θα έχει τον χαρακτήρα διαγγέλματος. Θα περιγράψει τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού, θα ορίσει τους στόχους από εδώ και πέρα και θα καλέσει τις διάφορες κοινωνικές ομάδες να στηρίξουν την προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το συντομότερο η περίοδος της επιτήρησης από ΔΝΤ και ΕΕ. Ενδεχομένως θα προαναγγείλλει και θεσμικές αλλαγές, όπως η μείωση του αριθμού των βουλευτών και η αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Το κλίμα στα κυβερνητικά στελέχη είναι βαρύ. Συνειδητοποιούν ότι πλέον δεν ελέγχουν τις εξελίξεις. Οι πιέσεις για ανασχηματισμό πυκνώνουν, ενώ το κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις είναι τεταμένο. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των υπολοίπων υπουργών και είναι θέμα χρόνου μέχρι να αποτελέσει και ανοιχτά πλέον τον αποδιοπομπαίο τράγο.

Ενδεικτικό της αίσθησης που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ότι η ενεργοποίηση του μηχανισμού θα οδηγήσει σε εξελίξεις, είναι ότι ήδη συζητιούνται σενάρια για πρόωρες εθνικές εκλογές τον Νοέμβριο μαζί με τις περιφερειακές και δημοτικές.

Στο σημερινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε για τη «διαπραγμάτευση» με το ΔΝΤ και την ΕΕ η οποία εξελίχθηκε σε Βατερλό. Οι ξένοι ελεγκτές πέρασαν σαν οδοστρωτήρες πάνω από τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης ισοπεδώνοντας εργασιακά και κοινωνικά κεκτημένα δεκαετιών. Η αδυναμία της κυβέρνησης να διασφαλίσει έστω στοιχειώδεις όρους επιβίωσης των πλέον ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έκρηξη και πολιτικές εξελίξεις. Ο Παπανδρέου έχει δώσει εντολή να καταβληθεί προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή για να σωθούν ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα για να αποτραπεί η γενική οργή, αλλά ο Παπακωνσταντίνου περιγράφει ως ασφυκτικές τις πιέσεις των ξένων. Στην κυβέρνηση τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι σημαίνει προσφυγή στο ΔΝΤ. Τι σημαίνει για την κοινωνία, τι σημαίνει πολιτικά. Τώρα όμως είναι αργά. Το «όπλο» που ήθελε να βάλει ο κ. Παπανδρέου στο τραπέζι εκπυρσοκρότησε.

Ο πρωθυπουργός από τότε που εξελέγη εξέφρασε επανειλημμένως την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να χαθεί μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Ο φόβος του έγινε αυτοεκπληρούμενη προφητεία και ο ελληνικός πληθυσμός βρίσκεται πλέον τυπικά και ουσιαστικά υπό ξένη διακυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν εξελέγη για να εφαρμόσει αυτή την πολιτική. Άλλη εντολή πήρε. Για να ανορθώσει την οικονομία και την χώρα. Λαϊκή εντολή για το ΔΝΤ δεν υπάρχει. Η παραδοχή του πρωθυπουργού ότι έχουμε απολέσει την εθνική κυριαρχία δημιουργεί ζήτημα. Όταν μία κυβέρνηση δεν μπορεί να διασφαλίσει την εθνική κυριαρχία παραιτείται. Δεν την παραδίδει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 30/04/2010 21:18:40

  Πολύ καλή ανάρτηση. Όμως δεν πιστεύω πια ότι ήταν "ανησυχία" του Παπανδρέου η "απώλεια εθνικής κυριαρχίας". Μάλλον προαναγγελία ήταν.

  • ΣΟΦΙΑ avatar
   ΣΟΦΙΑ @ Επώνυμος 30/04/2010 21:35:14

   Πήξαμε στις κόκκινες γραμμές που έγιναν σε χρόνο dt πράσινες!

   • maestros avatar
    maestros @ ΣΟΦΙΑ 30/04/2010 21:48:55

    ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ 1974 ΕΩΣ ΤΟ 2009
    Εκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος τα τελευταία περίπου 36 χρόνια με ευθύνες όλων των κυβερνήσεων...

    http://aliartos-city.blogspot.com/2010/04/1974-2009.html

  • abyssus avatar
   abyssus @ Επώνυμος 30/04/2010 23:59:05

   "ανησυχία"... θα ήταν το ίδιο σα να λέγαμε ότι ο άνθρωπος είναι χαμηλότατης νοημοσύνης! Όμως δεν ήρθε από άλλο πλανήτη για να γίνει πρωθυπουργός.
   Το "προαναγγελία" φαίνεται όντως πολύ πιο εύλογο.
   Εξάλλου αν ήθελε όντως να διαπραγματευτεί προς όφελος των Ελλήνων θα είχε εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι μια "ασυνέχεια" στην εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους θα ήταν εξαιρετικά επώδυνη και επικίνδυνη για όλο το δυτικό τραπεζικό σύστημα (το καταλάβαμε προχθές νομίζω). Θα έπρεπε να μας παρακαλούν για να μας δανείσουν. Όμως με δικό τους άνθρωπο στη διακυβέρνηση πάνε να μας κάνουν σκλάβους για τα επόμενα εκατό χρόνια. Δημόσιοι οργανισμοί, δημόσιες γαίες, τράπεζες, ότι δεν ξεπουλήθηκε ως τώρα θα ξεπουληθεί. Από κάθε ευρώ που θα πληρώνεται στην Ελλάδα το 50% θα φεύγει έξω.
   Αν μάλιστα μας χαρίσει ο καλός θεούλης άλλη μια ξηρασία ανάλογη με αυτή του 89-93 (έχει ήδη 2 μήνες να βρέξει), να δείτε πόσο θα πληρώνουμε το νερό στη γερμανικών πια συμφερόντων ΕΥΔΑΠ σε 2 χρόνια...
   Όσο για το ρεύμα... θα το πουλάνε σε λίγο κι εδώ με προπληρωμένες κάρτες και θα το πληρώνουμε σε πολλαπλάσια τιμή και άμα σου τελειώνει η κάρτα θα μένει το μαγείρεμα στη μέση...
   Ο 13ος και 14ος μισθός είναι μόνο για να μας σπάσουν τον τσαμπουκά...

  • maestros avatar
   maestros @ Επώνυμος 01/05/2010 17:33:28

   Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ(ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ)
   Πολλοί πιστεύουν ότι είναι νεοφιλελευθερος, άλλοι ότι είναι απλά πραγματιστής, σίγουρα όμως μιλά διαφορετικά απο ότι οι άλλοι πολιτικοί που κρύβουν τα λόγια τους...

   http://aliartos-city.blogspot.com/2010/05/blog-post_8398.html

 2. anonymous avatar
  anonymous 30/04/2010 21:22:52

  Οι σφαλιαρες που εφαγαν απο την τροικα θα τους συνοδευουν μεχρι τον ταφο τους.

  • ΣΟΦΙΑ avatar
   ΣΟΦΙΑ @ anonymous 30/04/2010 21:27:01

   Δε δίνουν δεκάρα για το τι γίνεται! Αν ενδιαφερόντουσαν για τη χώρα δε θα κάναν όλες αυτές της κινήσεις τακτικής που οδήγησαν την κατάσταση εδώ! Και ξέραν τι θα ερχόταν και έπραξαν τα ανάλογα για να ρθει!!!

   • anonymous avatar
    anonymous @ ΣΟΦΙΑ 30/04/2010 21:33:19

    Ας μεινουν με αυτη την αλαζονεια και θα φανε καλα.Νυχτα θα φυγουν με τα αμερικανικα διαβατηρια τους.

 3. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 30/04/2010 21:24:16

  Στο ΑΛΤΕΡ,έτσι όπως παρουσίασαν τις ειδήσεις,ήταν σαν να κάλεσε ο Παπούλιας τον Σαμαρά και σαν να μην ζήτησε ο ίδιος την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Επίσης,έκρυψαν ότι ο αρχηγός της Αξ. αντιπολίτευσης ζήτησε την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών πριν την ενεργοποίηση του μηχανισμού ...σωτηρίας και παρουσίασαν ότι ο ίδιος ο ΓΑΠ πρότεινε να γίνει αυτή η σύγκληση μετά την ενεργοποίηση. Ο Τράγκας μίλησε για έλλειμα δημοκρατίας, καθώς και για παραπλάνηση του λαού από το ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο και ο κος Χατζηνικολάου τον έκοβε συνέχεια. Συγχαρητήρια κύριε Νίκο μας. Άψογη ενημέρωση,σύμφωνα με την αποστολή που σας ανατέθηκε. Να σας χαιρόμαστε και μεις και τα αφεντικά σας.

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ ΙΩΝΑΣ 30/04/2010 22:39:40

   Ο Χατζηνικολάου είναι το αγαπημένο παιδί του Μητσοτάκη, ως γνωστόν.

 4. Διοτίμα avatar
  Διοτίμα 30/04/2010 21:25:25

  Η πατρίδα μας κατάντησε αυτό που είναι (ένα αδύναμο προτεκτοράτο) εξαιτίας τής «σωτηρίας» της από τους ξένους στην ναυμαχία του Ναυαρίνου. Αν όμως οι πρόγονοί μας αναγκάσθηκαν από τις περιστάσεις να ζητιανέψουν την εθνική ανεξαρτησία, οι απόγονοί τους δεν δικαιούνται να υποδύονται τους λέοντες της διπλωματίας. Ο κ. Παπανδρέου ζητούσε κραυγαλαία και εκ του αντιθέτου («δεν θέλουμε λεφτά»!) ένα νέο «οικονομικό Ναυαρίνο», για να μας σώσει… Και το κατάφερε! Είχαμε για πρώτη φορά την πραγματική δυνατότητα (για μην ‘πούμε, την υποχρέωση) να γίνουμε ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος. Πτωχευμένο ίσως (έτσι κι αλλιώς, άλλωστε, με τους τόκους που θα πληρώσουμε, αν δεν αναδιαπραγματευθούμε το εξωτερικό μας χρέος), αλλά που να μην εξαρτά πλέον την επιβίωσή του ούτε από την κ. Μέρκελ , ούτε από τους Γάλλους, ούτε από τους Αμερικανούς, ούτε από τους Ρώσους, ούτε από τους Κινέζους, ούτε από κανέναν, ούτε βεβαίως από τους εγχώριους κ.κ. Παπανδρέου.

  • otiprepei avatar
   otiprepei @ Διοτίμα 30/04/2010 22:49:25

   Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί, και είναι έτοιμο το σχήμα που θα αναλάβει το έργο.
   Έτσι, η εκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, θα γίνει από αμερικανικό κονσόρτσιουμ με την συμμετοχή Ελλήνων εφοπλιστών. Έχουν ήδη αγοραστεί 17 γεωτρύπανα.

   Η αξία των κοιτασμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμάται σε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τα οποία η Ελλάδα και η Τουρκία θα μοιραστούν το 40%, με την εταιρία εκμετάλλευσης να παίρνει το υπόλοιπο.

   Ελληνικό κέρδος απο τα 9 τρις ολα μεσα στα χωρικα μας ύδατα μάλλον 450 δισ. κι αυτά θα τα πάρουν ολα οι εφοπλιστές. Γι αυτό κανείς τους δεν αντέδρασε για την άρση του καμποτάζ.
   έχει πέσει πολύ δούλεμα στο κόσμο πολλά χρόνια τώρα κι απο πολιτικούς κι απο τα κομματόσκυλα.

  • mara avatar
   mara @ Διοτίμα 30/04/2010 23:53:41

   Ποιό προτεκτοράτο...??? Προτεκτοράτο γίνεσαι με την θέληση σου.
   Εδώ μιλάμε για κανονική ΚΑΤΟΧΗ.

 5. Laplace avatar
  Laplace 30/04/2010 21:31:26

  Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση.

 6. george1 avatar
  george1 30/04/2010 21:49:13

  Το σενάριο για διπλές εκλογές τον Οκτώβριο, Νοέμβριο παίζει αρκετά έντονα και αυτό διότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τη λαική νομιμοποιήση. Με άλλο πρόγραμμα εξελέγη αυτή η κυβέρνηση και μας παραδίδει βορά στο ΔΝΤ. Είναι επομένως λογικό το σενάριο για εκλογές οι οποίες ούτως ή άλλως θα γίνονταν λόγω των δημοτικών.

 7. anonymous avatar
  anonymous 30/04/2010 21:49:21

  το ΑΛΤΕΡ "σπρωχνει" με ζηλο την "πρασινη αναπτυξη" και τα "πρασινα" τιμολογια της ΔΕΗ

 8. Maya avatar
  Maya 30/04/2010 21:51:07

  "Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

  Από την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου μόλις... χθες!

  http://www.primeminister.gr/2010/04/29/1688

  και
  http://climategate.tv/?p=653

  Το zeitgeist είναι εδώ... ενώμενο ΔΝΤ...

 9. nina avatar
  nina 30/04/2010 21:55:13

  είναι χρέος του Σαμαρά να οδηγήσει τον κόσμο στο δρόμο και να ζητήσει δημοψήφισμα τώρα. αν δεν το κάνει είναι πολύ μικρός για τις περιστάσεις και το απεύχομαι.

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ nina 30/04/2010 22:41:03

   Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να γίνει δημοψήφισμα. Σε κάθε περίπτωση, έτσι που τα έκανε ο Παπανδρέου, δεν μπορούμε να έχουμε εναλλακτική στις 19 Μαΐου.

 10. ΙΔ avatar
  ΙΔ 30/04/2010 22:03:56

  Σ' αυτό το ιστολόγιο λέγαμε πρίν μήνεs ότι ο Παπανδρέου και οι σύν αυτώ έχουν μέ τήν παραχώρηση τήs εξουσίαs από την ΝΔ αναλάβει υποχρεώσειs εκποίησηs τηs χώραs.Kαί ότι θά το πράξουν συνειδητά συμετέχονταs στήν χορογραφία.Ότι θα εμφανίσουν σά μονόδρομο τήν ανάμειξη τού ΔΝΤ.Βέβαια είχαμε πεί ότι η έλευση τού ΔΝΤ καί η επιβολή τών όρων του θα βγάλει τόν Λαό από τούs καναπέδεs καί θά τον καταστήση επαναστάτη.Έ λοιπόν σέ αυτό τό έργο θάκληθούμε νά παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο όσοι αγαπάμε τή Ελλάδα καί τό Έθνοs.

 11. nbechr avatar
  nbechr 30/04/2010 22:08:18

  Καλή ανάρτηση με στοιχεια ρεπορταζ.
  Το πολιτικό σύστημα καταρέει , η κοινωνική οργή διογκώνεται οχι για τα μέτρα αλλά για την ισοπεδωτική φιλοσοφία τους , οι θεσμοί καταρρέουν , οι κοινωνικοί εταίροι αναζητούν ρόλους και ο απλός πολίτης παρακολουθεί σαν βουβός θεατής .
  Η εξουσία σαν τίμια πόρνη εκδικείται τούς νταβατζήδες της και προστατεύει τούς απλούς πελάτες της.
  Και αλλάξαμε και βουλιάξαμε.
  Από την αρχή τού 2011 ο κοινωνικός ιστός θα εχει διαραγεί , ο πολιτικός λόγος δεν θα απαιτεί τήν στήριξη τών εγχώριων νταβατζήδων , η πόρνη αλλάζει σπίτι , ταπεινωμένη θα εχει παραδοθεί στην σιγουριά τού "καλού σπιτιού" και ο λαός θα στηρίζει το νέο του όραμα , το νέο "σπίτι".

 12. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 30/04/2010 22:28:32

  Τίς ἐκλογές τίς θέλουμε;
  Θά ψηφίσουν χιλιάδες λάθρο καί θά ξαναβγῆ ὁ ΓΑΠ.
  Βάζοντας δέ χέρι καί στόν ἐκλογικό νόμο,μήπως τό 3% χαμηλώσει καί δοῦμε τίποτα Πακιστανοαλβανικά κόμματα;Ἄσε πού αὐτοί καί 5% νά γίνη θά βγοῦν τόσοι πού εἶναι.
  Δέν ξέρω ἄν θέλω ἐκλογές,προτιμῶ ἐξέγερσι καί τιμωρία.

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ Kὀριννα 30/04/2010 22:42:27

   Γι' αυτό έβαλε τους μετανάστες που ΔΕΝ θα έπαιρναν ιθαγένεια, σε αυτές τις εκλογές, με παράταση εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους. Ήξερε πως θα πάνε σαν βόδια να τον ψηφίσουν, αφού θα χάσει τους Έλληνες.

   • loretta avatar
    loretta @ Γιάννης Σ. 01/05/2010 00:24:32

    Καλα βρε Γιαννη και τι θα ταξει στους Αλλοδαπους/?Περισσοτερη πεινα? περισσοτερη ανεργια???

    ....με τους αλλοδαπους την συγκεκριμενη εποχη νομιζω οτι επαιξε και θα χασει....δεν υπαρχουν λεφτα για να τους ταξη....ακομα και αυτοι θα το κατλαβουν στο πετσι τους.

 13. aengus avatar
  aengus 30/04/2010 22:30:15

  Έξοχη ανάρτηση, ουσιαστικό περιεχόμενο..

 14. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 30/04/2010 22:49:34

  όλοι αύριο μπροστά στη βουλή, φωνή και μπινελίκι. θα δούμε κι όλες τις μηχανές της ΔΙΑΣ στους πέριξ δρόμους, αλλά πόσο θα βαρέσουν; ή θα κουραστούν ή θα βαρεθούν ή θα πάρουν χαμπάρι ότι κι αυτοί χάνουν και θα τους πάρουμε όλοι μαζί με τις πέτρες.
  και για να μην ακούσω κανένα χαζό ότι ανήκω στο ΠΑΜΕ, δεν ανήκω πουθενά, δεν είμαι εργάτης, δεν είμαι υπάλληλος, δεν είμαι αφεντικό. είμαι ένας πολίτης που βλέπει 8 χρόνια σπουδών με δύο πτυχία κι ένα διδακτορικό να μου κλέβουν τη ζωή, να υποθηκεύουν το μέλλον μου. πάντα έλεγα σε όσους έβριζαν τους δημόσιους υπάλληλους και ζητούσαν να τους κόψουν τα προνόμια, ότι αν γίνει αυτό, στον ιδιωτικό τομέα θα γίνει σφαγή. δε θα έπρεπε ποτέ να φτάσει ο αριθμός σε αυτό το ύψος. δεν έπρεπε ποτέ να ανεχόμαστε την απαξιωτική συμπεριφορά τους απέναντι στον πολίτη. τώρα μπήκαμε στον κουβά. δεν έχω να προτείνω κάτι για λύση, αυτά τα ξέρουν άλλοι εδώ καλύτερα. αλλά πρέπει να νιώσουν ότι αρνιόμαστε να ζήσουμε στην ανέχεια για να τα τρώνε αυτοί. εγώ προσωπικά το πήρα απόφαση, αφού μου κόβουν ουσιαστικά τη δουλειά και τα έσοδα μου, η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσω το φαγητό της οικογένειας μου. ο τράπεζες θα πάρουν τ'αρ..... μου. όταν θα έχω θα τους δίνω, αλλά δε θα πεινάσω. μου άρεσε ότι μου έστειλε πρόσκληση ο Κακλαμάνης να πάω στο Μέγαρο για αποτίμηση της τετραετίας. δεν πάω βέβαια, διότι αν δω κανέναν από τους "άρχοντες" μπροστά μου θα γίνει της κακομοίρας. και για ποιές εκλογές λέμε; για να ξαναβγάλουμε τους ίδιους, αφού κανείς δεν τολμά να ψηφήσει κάτι άλλο, έστω και για εκφοβισμό.
  μπορεί να είναι αύριο πεντακόσιες χιλιάδες κόσμος στους δρόμους; τίποτα άλλο δε φοβούνται τα παραφουσκωμένα καθάρματα.

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ σιδεράκιας 30/04/2010 23:00:31

   Συμφωνώ, ας δείξουμε ότι δεν είμαστε γαϊδούρια. Και να σου πω και κάτι, η τσέπη μας θα αδειάσει έτσι κι αλλιώς, αλλά δε θα μας σκλαβώσουν κιόλας, γεννήθηκα σε μία ελεύθερη και δημοκρατική χώρα και δεν ανέχομαι τη σκλαβιά και τη χούντα.

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ σιδεράκιας 30/04/2010 23:02:37

   Α, και όσοι αύριο σκέφτεστε να πάτε να πιάσετε το Μάη, τότε σε λίγα χρόνια θα πρέπει να πείτε στα παιδιά σας ότι την πρωτομαγιά του 2010, αντί να αγωνιστείτε για το μελλον τους, μαζεύατε αγριολούλουδα και ψήνατε παϊδάκια.

 15. ΣΟΦΙΑ avatar
  ΣΟΦΙΑ 30/04/2010 23:05:08

  Στο press-gr κάποιος Γιάννης Δαίδαλος ισχυρίζεται ότι η Ν.Δ. θα ψηφίσει "ναι" στην ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης.

  • Ηλίας avatar
   Ηλίας @ ΣΟΦΙΑ 30/04/2010 23:15:26

   Μην ψάχνεις μακριά. Το ίδιο ισχυρίζονται Σοφία και κάποιοι εδώ μέσα..

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΣΟΦΙΑ 30/04/2010 23:17:32

   δεν θα χρειαστει !
   το υποδουλωτικο νομοσχεδιο θα ψηφιστει με απλη πλειοψηφια 151 βουλευτων οπως γραφει η αναρτηση για τον ανασχηματισμο

   δεν περασε ο εκβιασμος τελικα μαλλον

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ ΣΟΦΙΑ 01/05/2010 00:12:01

   Το διάβασα κι εγώ και έχω φρίξει. Λέει ότι τον πιέζει η Μέρκελ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΣΟΦΙΑ 01/05/2010 01:04:17

   Ότι νά'ναι λένε. Σε τί να συναινέσει? Αφού το GAP έφερε το ΔΝΤ ήδη. Εκ των υστέρων ψάχνουν να τα ρίξουν σε κάποιον. Το κατόρθωμα της εισόδου του ΔΝΤ είναι του GAP και μόνο. Αφορά μόνο το Gap και τους Μητσατάκηδες που έχουν εκτεθεί στους Έλληνες ως δοσίλογοι.

 16. Greco avatar
  Greco 30/04/2010 23:06:05

  ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

  να κατεβουν ολοι κατω :δεξιοι-κεντρωοι-αριστεροι-δημοσιοι και ιδιωτικοι-σοσιαλιστες και φιλελευθεροι-συντηρητικοι και προοδευτικοι!

  κεντρικο συνθημα πρεπει να ναι να κοψουν πρωτα ολα τα δωρα,τα bonus και τους 16 μισθους οι βουλευτινες και οι βουλεταδες μας.

  Αλλιως να μπουκαρουμε στη βουλη να τους σαπισουμε επι τοπου.Ο καθε αχρηστος και αποτυχημενος,που δε δουλεψε ποτέ του, εγινε λεφτας απτο βουλευτιλικι και το παιζει και τιμητης σημερα.
  Και μου χουν ακομα 16 μισθους και διοριζουν τα παιδακια τους στη Βουλη?τι την περασατε την ελλαδα ρε αλητες?Τοσο μ@λ@κας εγινε ο Ελληνας και τον κοροιδευουν μες τα μουτρα του?Ο Παπακωνσταντινου εως χθες ελεγε δε θα παρουν νεα μετρα.Μα τοσο μ@λ@κες μας εχουν?Βγηκε και ο Μητσοτακης και λεει για θυσιες.Θυσιες να κανεις πρωτα στην οικογενεια σου ρε τεμπελη.Που σου πληρωνουμε κρατικο ιδρυμα και συνταξεις με τους φορους μας

  αιντε μη σας φερουμε κανα τανκς εκει μεσα στη Βουλη και σας περασουμε στρατωδικειο ,λαμογια!GOVERNO MILITARE!

 17. diasapollon avatar
  diasapollon 30/04/2010 23:30:45

  Πάνω που παραιτείται ο γκαγκά 3 χρονάκια θα τον έχουμε στο σβέρκο τον Αμερικανοεβραίο

 18. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 30/04/2010 23:40:45

  Την πληρώνουμε ακόμα την Παιδική Χαρά;

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 01/05/2010 00:04:32

   Το παραδάκι πέφτει εις υγείαν των κορόιδων Ελλήνων.

 19. sirmar avatar
  sirmar 01/05/2010 00:11:07

  Το είχα γράψει όταν βγήκε ο κοζάκος με την μπιρμπίλω ότι θα μας πάρουν και τα σώβρακα όταν έλεγαν για την απόσυρση και τους υμιηπαιθρειους
  Παιδική χαρά για μώρα

 20. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 01/05/2010 00:12:14

  Ειναι λάθος να γίνουν εκλογές τον Νοέμβριο. Τα τραγικά αποτελέσματα των μέτρων θα φανούν προς τα Χριστούγεννα, όταν θα έχει στεγνώσει η αγορά και θα πρέπει να πληρωθεί η Εφορία με βάση τα έσοδα του 2009, αλλά από τα φετεινά μειωμένα έσοδα!
  Η κυβέρνηση του GAP δεν πρέπει να φύγει τόσο γρήγορα. Θα πρέπει να μείνει εκεί και να σαπίσει, σιγά-σιγά.

 21. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 01/05/2010 00:12:30

  Δες εδώ

  http://www.nytimes.com/2010/05/01/business/global/01euro.html?hp

  "Εχουμε χάσειχρόνο στο να μαζέψουμε τα οικονομικά μας"
  "Περιμένουμε το ΔΝΤ να πας πει να διώξουμε δημοσίους υπαλλήλους"

  Λέει και για απελευθέρωση των ..φορτηγατζήδων. Κάποιος πρέπει να γράψει στους ΝΥΤ...

  Το προβλημα δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι φορτηγατζήδες. Το πρόβλημα είναι η διαπλοκή του κρατικοδίαιτου κεφαλαίου με διεφθαρμένους πολιτικούς και φαύλα ΜΜΕ. (Θα αρχίσω να αριστερίζω έτσι που πάμε)

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 01/05/2010 00:15:42

   Κανείς δεν το λέει. Ακολουθούμε τα βήματα της Αργεντινής. Αλλά θα έχουμε φτερωτές και φωτοβολταϊκά. Τρώγονται αυτά άραγε?

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Orestios 01/05/2010 00:16:59

    αν μας καλέσουν για φαϊ αυτοί που τις βάζουν...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 01/05/2010 00:20:21

    Να μην πάρουμε μαζί τα πορτοφόλια μας όμως.

  • anonymous avatar
   anonymous @ archaeopteryx 01/05/2010 00:18:24

   Ίσως να μη θέλουν να καταπολεμηθεί η διαφθορά διότι έτσι μας ελέγχουν. Από τη μια δεν καταπολεμάς τη διαφθορά και από την άλλη εξαθλιώνεις τον κόσμο. Αποτέλεσμα αντίδραση μηδέν.

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 01/05/2010 00:19:20

   Βλέπεις όμως πόσο σίγησε η καμπάνια για την διαπλοκή του GAP? Τώρα που συνασπίστηκε με Μητσοτάκηδες και ΛΑΟΣ οι μόνοι που διαπλέκονται και κάνουν απατεωνιές είναι κάτι δύσμοιροι συνταξιούχοι των 300 ευρώ και οι μισθωτοί δημοσίου και ιδιωτικού των χιλίων και κάτι ψιλά ευρώ (πουτάνες του χιλιάρικου θα έλεγα). Αυτοί είναι που πρέπει να παταχθούν. Όλοι οι άλλοι είναι ΟΚ. χο! χο!
   Θα πέσει πολύ ξύλο.

 22. BlueSky avatar
  BlueSky 01/05/2010 00:20:30

  Το ψήφισμα του νομοσχεδίου να γίνει (σε ζωντανή σύνδεση με ΜΜΕ)δια βοής και ονομαστικά, για να δούμε ποιοί είναι οι πο@στ$δ€ς και ποιοί τα παληκάρια....
  Εθνικές Εκλογές το Νοέμβριο......

 23. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 01/05/2010 00:32:12

  "Κανένας δεν πρέπει να συγχέει τη βούλησή μας να συγκρουστούμε με όποιες κατεστημένες νοοτροπίες χρειάζεται, με όποια μικρά και μεγάλα συμφέροντα χρειάζεται για να πετύχουμε τον εθνικό στόχο"
  είπε ο Παπακωνσταντίνου!!!!

  Κοινώς αρχίσανε το παραμύθι. Τώρα θα δούμε τις σοφιστείες να δίνουνε και να παίρνουνε στα νταβατζο-ΜΜΕ. Σε λίγο θα βαφτίσουν και σαν επίτευγμα εξασφάλισης χαμηλότοκων δανείων την είσοδο στη δουλεία του ΔΝΤ. Τη δήλωσε άλλωστε και αυτην την εξυπνάδα τις προάλλες ο πρωθυπουργός.

  Επειδή ο κοσμάκης είναι χαϊβάνια και μπορεί να χάψει και αυτές τις μπαρούφες, ο Σαμαράς οφείλει να αρχίσει από Δευτέρα σκληρή αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα από το πεζοδρόμιο μέχρι τα "σαλόνια".

 24. Paris avatar
  Paris 01/05/2010 00:48:24

  Να διασφαλίσει την εθνική κυριαρχία; Μάλλον θα αστειεύεστε! Εδώ προσπαθεί να την απεμπολήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται... Γι' αυτό ο ίδιος ο ΓΑΠ μιλάει για παγκόσμια διακυβέρνηση...
  http://agrupnoipolites.wordpress.com/2010/04/30/110/

  • Orestios avatar
   Orestios @ Paris 01/05/2010 01:00:39

   Βιάζεται να κάνει τη βρωμοδουλειά.

 25. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 01/05/2010 01:05:04

  Εθνικές Εκλογές ΤΩΡΑ

 26. ΑΙΧΜΗΡΟΣ avatar
  ΑΙΧΜΗΡΟΣ 01/05/2010 01:35:22

  Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ......
  ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΗ .. ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ
  ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....
  ΑΡΧΙ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΣ....

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΑΙΧΜΗΡΟΣ 01/05/2010 01:41:51

   Ξέρει να δουλεύει τη γλώσσα.

   • Greco avatar
    Greco @ Orestios 01/05/2010 02:01:07

    χαχαχα
    @ορεστιε
    αν και μου σπας συνεχεια τα νευρα με το στυλακι σου με κανες και γελασα

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ ΑΙΧΜΗΡΟΣ 01/05/2010 09:16:39

   Η Κάτια Μακρή είναι κάτι σαν τον Σπύρο Χατζάρα των 80's. Δημοσιογράφος-πρασινοφουφού.

 27. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 01/05/2010 01:49:04

  Wir sind alle Griechen: Heraus zum 1. Mai!

  http://www.jungewelt.de/blobs/8/7/8d5.jpg

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !

  http://www.jungewelt.de/2010/04-30/058.php  Όλα δείχνουν ότι οι Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις στην Ευρώπη , ιδιαίτερα στην Γερμανία , θα αποτελούν μια διαμαρτυρία ενάντια στην Νεοφιλελεύθερη ¨Ευρωπαϊκή" - Ένωση , όπου θα κυριαρχεί η αλληλεγγύη με τον Ελληνικό Λαό που δέχεται την συντονισμένη επίθεση από τον Αμερικάνικο και Γερμανικό ιμπεριαλισμό ( ευγενικά το λέμε ¨επίθεση των δυνάμεων του κεφαλαίου¨ ).

  Το σημερινό κύριο άρθρο - έκκληση της ¨Junge Welt" είναι η συνέχεια του άρθρου " του Werner Rügemer ¨ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ¨ ! που δημοσιεύσαμε σε μετάφραση "

  όπως και του ANDREAS WEHR-" Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ Ε. Ε. - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !
  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : " ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " !

  --------------------------------------------------

  EXTRA-BONUS ΑΠΟ ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨
  ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ" - ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ...
  ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ -ΤΩΡΑ- ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΖΙΝΟ - ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ"
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΔΙΣ ΕΥΡ ΕΞΑΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ " FAIR-PLAY - ΛΗΣΤΕΙΑΣ

  ¨Λεφτά υπάρχουν¨ δήλωνε προεκλογικά ο κατοχικός πρωθυπουργός της ¨Ακόμα- Ελλάδας" , για να κερδίσει τις εκλογές και να επιτελέσει την αποστολή του , δηλαδή να μας βάλει με την Αμερικανοκαθοδηγούμενη ¨Σοσιαλιστική Διεθνή¨ στο ¨Δ.Ν.Τ." και να ολοκληρώσει στην περιοχή το σχέδιο της " Νέας Μέσης-Ανατολής¨ στην πολυτάραχη Ν-Α-Πτέρυγα του ΝΑΤΟ , με ότι αυτό συνεπάγεται για την ¨ακεραιότητα της κρατικής επικράτειας της Ελλάδας" , με την φαιδρή τελευταία δήλωση του στη Βουλή , που έμεινε σχεδόν ασχολίαστη , ότι ¨¨όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο σοσιαλιστής" !

  Και λεφτά υπάρχουν πραγματικά - πέρα από τα σχεδόν αφορολόγητα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και τις τοκογλυφικές εισπράξεις των τραπεζιτών - είναι οι Γερμανικές Επανορθώσεις που διεκδίκησε ο πατέρας του , έστω και αργά το 1995 , ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΖΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ 1993 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ¨ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ¨ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Δ. ΛΙΒΑΝΟΣ.

  Προσεκτικές και ελεγχόμενες ανακοινώσεις , που δεν είναι φερέγγυες , μιλάνε ¨επίσημα" για 65 δις που εξήχθησαν τα πρώτα 10 χρόνια ( 1995-2005 ) από την Ελλάδα με τον γνωστό νόμο του 1953 ¨για την προστασία του ξένου κεφαλαίου στην Ελλάδα " .

  "Το Κράτος δεν μπορεί να είναι κρουπιέρης" δήλωνε ο Μητσοτάκης , κατά επιθυμία του Μπέρνς που ήθελε την " Hayatt" στην Θεσσαλονίκη , για να ιδιωτικοποιήσει τα πρώτα 3 Καζίνα που έλεγχε ο Ε.Ο.Τ. , και στην συνέχεια να προχώρησε το ΠΑΣΟΚ το " αναπτυξιακό-σοσιαλιστικό όραμα" δίνοντας άλλες 6 νέες άδειες.

  Το ΠΑΣΟΚ είχε μάλιστα την " σοσιαλιστική διαστροφή" να ονομάσει τις άδειες των Καζίνο ¨ αναπτυξιακή επένδυση" ( επειδή προσέφερε στην ελληνική νεολαία την " παραγωγική εργασία" 6000 θέσεων ¨κρουπιέρηδων" ) και τα μετέφερε από τον ΕΟΤ στο " Υπουργείο Ανάπτυξης" .

  Και " γαμώ τους σοσιαλιστές δηλαδή" !

  Τώρα μιλάνε και για νέες άδειες ιδιωτικών Καζίνο για να δυναμώσουν τα έσοδα του κράτους . ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ...

  Ο " πατριώτης " και ¨εθνικοφρονας " Καρατζαφέρης μάλιστα ( Πατρίς Θρησκεία-Καζίνο ) ζήτησε τελευταία να νομιμοποιηθούν και τα " παράνομα" Ιντερνετικά καζίνα που διαφημίζονται σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας ( " 848" - παίξε όπως είσαι ... από το σπίτι ) και στα οποία λέγεται πως συμμετέχουν έλληνες εργολάβοι ( όπως και στα ιδιωτικά ) ...

  Και όμως , ουδεμία καταγγελία , κανένα αίτημα από την ομιχλώδη Αριστερά δεν ακούγεται .

  Σταματήστε την αιμορραγία του ελληνικού εισοδήματος στο εξωτερικό από την διεθνή Μαφία του Καζινοκαπιταλισμού( κυριολεκτικά Καζινοκαπιταλισμού ) .

  Κρατικοποιήστε ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ - , μειώστε τις άδειες και βάλτε αυστηρότερους όρους επίσκεψης ( εισόδημα , περιορισμένα οράρια λειτουργίας και όχι όλο το 24ωρο ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟΙ - ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΙ ΚΑΙ- και " ΛΗΣΤΕΟΥΝ “ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ) .

  Και δεν φτάνει η αφαίμαξη των Ελλήνων μέσω των Καζίνο , ιδιωτικοποιούν - μετοχοποιούν και τον ΟΠΑΠ με " συμβούλους της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας " ώστε τα έσοδα " για τον πολιτισμό" να καταλήγουν εκτός Ελλάδας ( μιλάμε για πολλά δις ) . Έχουν μετατρέψει ει τα Πρακτορεία με τα ¨Αριθμοπαιχνίδια" ( " ΚΙΝΟ " ) ό που κανείς δεν ελέγχει πως γίνονται οι "τυχαίες κληρώσεις" από τα ¨ηλεκτρονικά κέντρα " του ΟΠΑΠ , την κάθε ελληνική γωνιά σε ¨Καζίνο¨ , επιτρέποντας ακόμα και σε μικρά παιδιά να παίζουν το χαρτζιλίκι τους. Μιλάμε για ληστεία , όπου τα έσοδα δεν καταλήγουν ούτε στο Ελληνικό Δημόσιο ...

  Αυτή ήταν και είναι η ¨ Δυνατή Ελλάδα¨ που έκανε και διάλεξη στο Μόναχο ( 29/4 ) για να πει για άλλη μια φορά τις άνοστες ¨τεχνοκρατικές¨ , δημοσιοϋπαλληλικές αηδίες του . ( διάβασε : http://doryforos.org/syzitiseis/viewtopic.php?t=913 ) . Ολοκλήρωσε , σε συνέχεια των προκατόχων του , την διάλυση της ελληνικής αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής , ¨εισήγαγε¨ 1,5 εξαθλιωμένους μετανάστες για να εξασφαλίσει τα υπερκέρδη των εργολάβων – νταβατζήδων στα έργα του αεροδρομίου και της Ολυμπιάδας , η αφαίμαξη –ληστεία του Χρηματιστηρίου , η ένταξη στην Γερμανική ΟΝΕ και η διευκόλυνση των ¨παραγωγικών επενδύσεων στα Καζίνα¨ για την εξαγωγή του ελληνικού εισοδήματος …

  Μιλάμε για αφαίμαξη και διάλυση της Ελλάδας. Μας έμειναν όμως η διεθνής κηδεμονία , οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και μια τεράστια ανεργία , μαζί με 1,5 αλλοδαπούς σαν ¨εφεδρικός στρατός ¨ για όλες τις μαύρες δουλειές της Νέας Τάξης.


  Λεφτά υπάρχουν πάρτετα !, μην κόβεται τους μισθούς και τις συντάξεις.

  Κρατικοποιήστε τώρα τα Καζίνα. Ο 13ος - 14ος μισθός και σύνταξη , οι μισθοί των ¨συμβασιούχων στο δημόσιο ¨ , δεν ξεπερνούν τα ετήσια " έσοδα¨ της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής μαφίας από τα Καζίνα...

  Πάρτε τα 200 δις των Γερμανικών Επανορθώσεων . Δηλώστε πως από την Γερμανία δεν θέλουμε ¨δάνεια¨ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ , και μέχρι τότε δεν θα πάρει κανένα δημόσιο έργο και ανάθεση !

 28. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ avatar
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ 01/05/2010 02:01:11

  Stavros says:
  Σας στο στελνω όπως το έλαβα,εκτος του σχολιου για τον αέρα στα Ιμια,και την επικεφαλίδα.

  «»»ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙ Η ΕΛΛΑΣ>>>>
  (ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ:( ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ)

  ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ BOΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ+ΒΙΟΣ=ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ(ΟΛΑΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ)
  Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ(ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε' ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ....60000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ(ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ)ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ,Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ(ΔΗΛ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ),""ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ"" ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ""ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ,ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ..)
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ...).ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ...Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ....
  ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1998 ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΑΔΟΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΕΡΑΙΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΤΑΝ 9550 ΜΠΕΚΕΡΕΛ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ 150.
  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΣΕΡΡΩΝ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΜΥΚΟΝΟΥ,ΚΑΒΑΛΑΣ,ΙΚΑΡΙΑΣ,ΛΕΣΒΟΥ,ΦΘΟΙΩΤΙΔΑ,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΝΙΓΡΙΤΑ,ΣΟΥΡΩΤΗ(1), κλπ.
  ΤΟ ΡΑΔΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ""ΟΥΡΑΝΙΙΟΥ""*
  ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΗΞΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ.
  ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ""TVX GOLD TOY GEORGE SOROS"", Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ!!!
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ??
  ΜΙΑ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" ΣΤΙΣ 23-2-96,ANAΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΓΜΕ.ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100 ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΩΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ 16% ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΠΟ ΡΟΥΤΙΛΙΟ, ΛΟΥΤΕΣΙΟ,ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΝΙΟ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ.Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ 235 ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ (ΤΟ 1998) ΗΤΑΝ 20.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.
  ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ,ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ 48 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΣ (20ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ) Ο ΤΟΝΟΣ, ΔΗΛ:
  960.000.000.000.000.000 (TΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ).
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 96 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!
  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ????

 29. αγγούρι στους προδότες avatar
  αγγούρι στους προδότες 01/05/2010 02:18:50

  http://www.youtube.com/watch?v=7I3tecvROSM

 30. Νίκος avatar
  Νίκος 01/05/2010 09:23:37

  Χαχαχαχα!
  Παραγοντες, μ' αρεσει που απευθυνεστε στην κοινη λογικη και στον πηγαιο πατριωτισμο, που νομιζετε οτι διαθετει ο Κος Παπανδρεου. Ειναι σαν να απευθυνετε εκκληση να προσευχηθει στο Θεο ενας 'αθεος".

 31. popolaros avatar
  popolaros 01/05/2010 11:12:36

  To εμβατήριο της επερχόμενης επανάστασης.
  Αντίσταση Τώρα!!

  http://www.youtube.com/watch?v=PiFCfMbOyyE

 32. t avatar
  t 01/05/2010 11:40:52

  http://3.bp.blogspot.com/_XjDnSF75xEE/S9vEFGCZZPI/AAAAAAAAB8s/AJb1_AFR1SY/s1600/%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%97.jpg
  .

 33. ΚΕΑ avatar
  ΚΕΑ 01/05/2010 18:07:50

  τώρα που έγινε η αρχή... μην σταματάτε!
  Γιουχάρετε κάθε ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

 34. SOTHROPOULOS avatar
  SOTHROPOULOS 03/05/2010 13:25:55

  ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΓΚΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ JEFREY
  ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.
  ΦΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ, Θ Α ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ . ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ/ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ GAP ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.