31/03/2009 20:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν η «Ε» ανακαλύπτει τον τροχό


________________________________________________________________________________________
Στην σημερινή παρουσίαση των νέων λειτουργιών της ηλεκτρονικής σελίδα της, η  «Ε» (http://www.enet.gr/) δίνει έμφαση στην υπηρεσία RSS (Really Simple Syndication) η οποία «είναι ένας μηχανισμός που σας επιτρέπει να βλέπετε τις τελευταίες ειδήσεις στο enet.gr χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε ό,τι και αν κάνετε εκείνη την ώρα στον υπολογιστή σας...».

Βέβαια εμείς το έχουμε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, όπως και εκατομμύρια άλλες ενημερωτικές σελίδες στον κόσμο. Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να γίνει όταν στην ‘Ε» ανακαλύψουν και ότι η Γη γυρίζει.

Καλά, μια πλάκα κάναμε. Ωραίο το site και ευχόμεθα πολλές επιτυχίες.

Κατά τα άλλα, γιατί να χρειάζεται να γραφτεί κανείς «συνδρομητής» στο RSS της «Έ»; Εμείς το παρέχουμε χωρίς τέτοια υποχρέωση; Μήπως επειδή το ζητάνε οι διαφημιστικές; Να λοιπόν που μάλλον  επιβεβαιώνονται όσα γράφαμε εδώ: Η κατεστημένη δημοσιογραφία πεθαίνει

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το πνεύμα του Μάη avatar
  Το πνεύμα του Μάη 31/03/2009 21:09:36

  Ωραία ο κ. Μαυρίδης είναι με την πλουτοκρατία και φοβάται μεγάλη κοινωνική αναταραχή. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τώρα που πέφτουν τα χαράτσια σε συνταξιούχους, λέει ότι πρέπει να πληρώσει η πλουτοκρατία απ' τα κέρδη της κι όχι οι "αθώοι". Ποιός απαντάει σε ποιόν ?

 2. Ο Φυγάς avatar
  Ο Φυγάς 31/03/2009 21:15:15

  Όσοι έχουν θα χάσουν.

 3. Anonymous avatar
  Anonymous 01/04/2009 09:14:44

  Όντως, όπως λέει και ο @4 δεν έχει καμία σχέση με συνδρομή όπου δίνεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Γράφεσαι όπως σε κάθε άλλο RSS feed.

 4. Siopilos avatar
  Siopilos 02/04/2009 11:00:37

  "Βέβαια εμείς το έχουμε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, όπως και εκατομμύρια άλλες ενημερωτικές σελίδες στον κόσμο. Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να γίνει όταν στην ‘Ε» ανακαλύψουν και ότι η Γη γυρίζει."

  Oπως πάντα σεμνά και ταπεινά το blog!!!
  Eγώ στην θέση σας θα τους έκανα μέχρι και μύνηση!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.