#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/09/2010 14:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ανησυχεί το σύστημα, βάζει τον Πάγκαλο μπροστά !Όταν βγαίνει ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μπροστά και αρχίζει τις …πολιτικές αναλύσεις, θα πρέπει να  έχει πέσει βαρύ το πέπλο της θλίψης.  Να έχουν σωθεί τα επιχειρήματα και να κυριαρχεί ο πανικός.

Βέβαια, ο κ. Πάγκαλος, είναι εξειδικευμένος  σε παρόμοιες αποστολές,  αλλά  τώρα βρήκε και πρόθυμους συμμάχους,  όλους αυτούς που,  εδώ και μήνες, ανέλαβαν εργολαβικά τον έργο υπονόμευσης του κ. Σαμαρά.

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς, ανησύχησε το σύστημα για να δέχεται αυτόν τον ανηλεή πόλεμο. Θα τα δούμε παρακάτω.

«κύττα ποιος μιλάει…»

Ο κ. Πάγκαλος αυτοαναγορεύθηκε σε  τιμητή του συστήματος! Αυτός ένας γνήσιος υπηρέτης του! Αν  διέθετε,  ίχνη μόνο,  πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας, θα πρέπει να είχε ήδη αποχωρήσει από την πολιτική  ζωή του τόπου  μετά τα Ιμια (για να μην ξεχνάμε το βράδυ της κρίσης,  ήταν σε κάποια εκπομπή του  κ. Χατζηνικολάου). Να μην αναφερθώ, στο άλλο σημαντικό του…επίτευγμα, τότε που ως «μεγάλος τραγουδιστής» είχε γελοιοποιήσει τη χώρα ανά την υφήλιο.

Μ’ αφήνουν αδιάφορο τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Αντιπροέδρου, για τα οποία ουδεμία πειστική απάντηση έδωσε.  Δεν με απασχολεί, επίσης, το γεγονός ότι η σύζυγος του κατέρχεται ως υποψήφια Δήμαρχος. Προφανώς και η επιλογή της έγινε  με αξιοκρατικά κριτήρια. Όπως και η πρόσληψη της θυγατρός του στο δημόσιο. Και αυτή αξιοκρατικά έγινε. Αλλωστε τη φαυλότητα την έχει στο αίμα της η Νέα Δημοκρατία, ενώ στο ΠΑΣΟΚ κοιμούνται και ξυπνάνε με τα «Ηθικά Νικομάχεια» στο προσκέφαλο και την Βίβλο στο χέρι.

Με απασχολεί,  όμως, που αυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής ζωής της χώρας, επιτίθεται  με  χυδαίο τρόπο εναντίον του αρχηγού της Ν.Δ.  (Θα μου πείτε, ότι έχει πεί τρισχειρότερα για τον δικό του Αρχηγό, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.)  Και με απασχολεί γιατί  δεν είναι  τυχαία  η χρονική στιγμή που επελέγη.  Μπορεί κανένας να συμφωνεί ή να διαφωνεί με την πρόταση που παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο κ. Σαμαράς. Όμως, μια ολόκληρη κυβέρνηση  με επιτελείς, ξένους και εγχώριους συμβούλους, δεν κατάφερε μια εβδομάδα τώρα,  να δώσει μια συγκροτημένη, έστω στοιχειώδη απάντηση και καταφεύγει στη γνωστή (ο θεός να την κάνει) επιχειρηματολογία του κ. Πάγκαλου;

«δεν είμαι πια Νέα Δημοκρατία»Η κυρία Μπακογιάννη, από την άλλη, μας ανακοίνωσε,  σε μια ακόμα συνέντευξή της,  ότι «δεν είναι πια Ν.Δ., αλλά δεν τη χωρίζει τίποτα από τον ψηφοφόρο της Ν.Δ.»  Και γιατί δεν είναι, Ν.Δ.;  Επειδή λέει  ο,τι ο κ. Σαμαράς την έχει μετατρέψει σ’ ένα «μικρό και φοβικό κόμμα που επενδύει στην χρεοκοπία και την καταστροφή!». Το αντιλαμβάνομαι ότι έτσι θέλει τη Ν.Δ. η κυρία Μπακογιάννη. Πασχίζει να δικαιολογήσει την ατυχή επιλογή της  υπερψήφισης του μνημονίου. Προσπαθεί να πείσει ότι το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά δεν είναι ρεαλιστικό. Και προς το σκοπό αυτό επιστράτευσε, τον πιστότερο εκ των συνεργατών της τον  κ. Σκυλακάκη, να απαντήσει. Η κα. Μπακογιάννη είναι έμπειρη (έχει βέβαια στη διάθεσή της και τις συμβουλές του εμπειροτέρου όλων)  και θα είδε ότι η παρουσία του κ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη τάραξε τα νερά, και έπρεπε να κάνει κάτι προκειμένου να ανακόψει τη δυναμική που  άρχισε να αναπτύσσεται . Ως συνήθως, η απάντηση της, υπό το κράτος του πανικού, απεκάλυψε  ένδεια επιχειρημάτων και  πολιτική μικροψυχία.

Και ο κ. Καραζαφέρης

Προφανώς από αυτόν τον πόλεμο δεν γινόταν να απουσιάζει ο «καλός στρατιώτης Σβέηκ», ο κ. Καρατζαφέρης, δηλαδή.  Τι μας είπε αυτήν την  εβδομάδα, δεν λέγεται! Ζήτησε να υποβληθεί πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το  μνημόνιο! Μα δεν είναι αυτός που υπερψήφισε το μνημόνιο για να σωθεί η πατρίδα;  Γιατί θέλει τώρα την εξεταστική; Μήπως επειδή γνωρίζει ότι αν η σχετική πρόταση υποβληθεί τώρα, θα απορριφθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία και το θέμα θα κλείσει;  Μήπως αυτό θέλει τελικά ή  αντελήφθη  ότι το μνημόνιο οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή και ανακρούει  πρύμνα;

Ο κ. Καρατζαφέρης απεφάνθη επίσης και επί δυο άλλων θεμάτων. Πρώτον, μας απεκάλυψε ότι το η υπόθεση Βατοπεδίου  δεν συνιστά σκάνδαλο, αλλά λάθος πολιτική εκτίμηση! Το αυτό επανέλαβε και ο υποψήφιος περιφεριάρχης του στην Αττική.  Μα τότε γιατί επέμεναν με τόσο μίσος στην κλήση του κ. Καραμανλή, αφού η υπόθεση δεν είναι «σκάνδαλο».  Για αυτοκριτική, ας το αφήσουμε καλύτερα! Μετά ήρθε και η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου. Προφανώς και πρόκειται για διαβολεμένη σύμπτωση.

Το δεύτερο που είπε ο κ. Καρατζαφέρης, είναι ότι αναλαμβάνει εκστρατεία για την επανένωση της κεντροδεξιάς! Γιατί αυτή η πρεμούρα; Μήπως φοβάται ότι το κόμμα του θα έχει πρόβλημα εισόδου στη Βουλή στις επόμενες εκλογές;  Και τι θα συζητήσει αυτός, ο θιασώτης και υπέρμαχος του μνημονίου,  με την Ν.Δ.  και τον Αντώνη Σαμαρά που έχουν βρεθεί απέναντι;

Ο κ. Καρατζαφέρη ψαρεύει σε θολά νερά. Υπονομεύει την ενότητα της Ν.Δ. επειδή πιστεύει ότι  έτσι μπορεί να επιβιώσει πολιτικά. Αυτό έκανε πάντα και αυτό συνεχίζει. Ηταν χρήσιμος στην αποδόμηση του Καραμανλή, νομίζει μπορεί να κάνει το ίδιο και στον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ.   Πλανάται πλάνην οικτράν! Το μόνο που καταφέρνει είναι να εξαντλεί και τα έσχατα αποθέματα αξιοπιστίας που διέθετε. Ακόμα και οι γνωστές ατάκες του, δεν  προκαλούν πλέον γέλιο!

Κάτι αλλάζει

Το ο,τι ο κ. Σαμαράς κέρδισε το στοίχημα της Θεσσαλονίκης, το ομολογούν όλοι.  Και η εβδομάδα που ακολούθησε ήταν εξ ίσου ενδιαφέρουσα. Ταχύτατα αντανακλαστικά στην κίνηση Μπακογιάννη με τον κ. Σκυλακάκη, η δήλωση για την διερεύνηση των κυβερνητικών πεπραγμένων που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο (αυτή η δήλωση που έκανε τον κ. Πάγκαλο να βγάζει αφρούς), η  επίσκεψη στην Ερμού. Όλα αυτά δείχνουν  ότι κάτι αλλάζει στη Ν.Δ.

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια.  Και για να είναι αποτελεσματική πρέπει να δημιουργήσει  δυναμική. Ο κίνδυνος που ελοχεύει είναι να αρχίσουν κάποιοι να βιάζονται. Η βιασύνη δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

Η ανάκαμψη της Ν.Δ. δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ας μη γελιόμαστε. Όμως, από εδώ και στο εξής ο χρόνος δουλεύει υπέρ του κ. Σαμαρά. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές,  θα αναπτυχθεί τέτοια δυναμική που ο κ. Παπανδρέου θα οδηγηθεί εκών – άκων σε πρόωρες εκλογές.

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. donaE avatar
  donaE 26/09/2010 14:26:51

  καταπληκτικη η πρωτη φωτογραφια...

 2. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 26/09/2010 14:29:12

  Μια και αναφέρθηκε στο DNA της Νέας Δημοκρατίας (το οποίο ο ίδιος γνωρίζει), ποιός μπορεί να μας πληροφορήσει σχετικά με το DNA τού ιδίου;
  ΥΓ. Τίτλος τιμής για το ΚΚΕ που δέχτηκε πρώτο τις «φιλοφρονήσεις» του.

 3. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 26/09/2010 14:35:44

  ΑΠΛΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΖΩΟΛΟΓΊΑΣ
  by varometro
  Δάγκας (ο) – Επιστημονική ονομασία: Dagas Hellenicus Domesticus της οικογένειας των Μαστοφόρων Φασιστοειδών. Θηλαστικό που συναντάται αποκλειστικά στον Ελληνικό χώρο και παρεπιδημεί σε υπουργικούς θώκους και κυβερνητικές θέσεις. Ο ψευτο-τσαμπουκάς, η θρασυδειλία, η ψευδολογία, η συκοφάντηση, η εμπάθεια, η αυθάδεια, η αμετροέπεια, οι παλινωδίες, αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δάγκα του οποίου το κέντρο του εγκεφάλου που ευθύνεται για τα συναισθήματα της ντροπής, της ευθιξίας, της “τσίπας”, του φιλότιμου, είναι ανενεργό.
  Μπορεί για παράδειγμα να “γαυγίσει” και να βάλει “την ουρά στα σκέλια” μέσα στην ίδια μόνο πρόταση! “Πήραν τον ελληνικό χρυσό που βρισκόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν τα ελληνικά χρήματα και ποτέ δεν τα επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπιστεί. Δεν λέω ότι αναγκαστικά πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά πρέπει τουλάχιστον να πουν ευχαριστώ.” (BBC, 24/02/10).
  Μπορεί να δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την πολιτική αν το ΚΚΕ δεν συνδέεται με τον Γερμανό και να μην φέρει ποτέ στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο, ζητώντας δε από το ΚΚΕ να αποδείξει εκείνο ότι δεν είναι ελέφαντας: “Αν αποδειχθεί ότι ποτέ δεν επένδυσε το ΚΚΕ έμμεσα ή άμεσα στον “Γερμανό”, τότε θα ζητήσω συγγνώμη από το ΚΚΕ και θα φύγω από την πολιτική ζωή του τόπου. Αυθωρεί και κατησχυμένος.“.
  Μπορεί να δηλώσει τα μύρια όσα για τον Γ. Παπανδρέου και μετά να αναλάβει αντιπρόεδρος στην κυβέρνησή του: “Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας (…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.” (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 16/09/2001).
  Μπορεί να πει σε πρωινή εκπομπή στην Τηλεόραση του ΑΝΤ1 το απίστευτο ψεύδος πως “ο Ριζοσπάστης τον έχει αποκαλέσει ομοφυλόφιλο” την στιγμή που όλα τα φύλλα της εφημερίδας είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε να διαπιστώσει αν ισχύει κάτι τέτοιο.
  Μπορεί να παραδίδει έναν άνθρωπο στα νύχια του Τουρκικού καθεστώτος και κατά συνέπεια στην φυλακή και ίσως στον θάνατο και μετά να δηλώνει: “Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκα το ζήτημα, γιατί απάλλαξα τη χώρα από μία τρομακτική περιπέτεια.“.
  Μπορεί να δέχεται το “γκριζάρισμα” των Ιμίων και μετά να σφυρίζει αδιάφορα στην αποκάλυψη των Έλλις και Ιγνατίου στο βιβλίο “Ίμια – Τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών”: “Το “θανάσιμο μυστικό” κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα, γιατί μας λέγανε φύγαμε και πήραμε τη σημαία μας ΑΠΛΑ για να εκτονωθεί η κρίση και ότι μπορούμε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάμε στρατό ή σημαία γιατί οι δυο αυτές νησίδες(βράχια) είναι ελληνικές όπως ήταν μέχρι την κρίση του 1996. ΤΩΡΑ πληροφορούμαστε ότι ο Θ.Πάγκαλος μαζί με τον Κ.Σημίτη – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ – συμφώνησαν να φύγουμε από τα ΙΜΙΑ και να τερματιστεί η κρίση, υπό την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουμε στα ΙΜΙΑ!“.
  Θα μπορούσαν να λεχθούν πολλά για τον Δάγκα, το σπάνιο αυτό είδος που “κοσμεί” την πολιτική στον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά νομίζω πως αρκεί να σημειώσουμε πως αποτελεί αντικείμενο λατρείας και θαυμασμού (εκφρασμένου πολλές φορές και δημόσια) για τον Γιώργο Καρατζαφέρη…
  [http://www.varometro.net/blog/apla_mathimata_zwologias/]

 4. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 26/09/2010 14:57:38

  lewnidas says:
  26/09/2010 at 13:00

  οταν δεν εχουμε τι να πουμε λεμε μ&%*(. δεν ειναι τυχαιο αυτο το επικοινωνικακο ντεμαραζ απο τον τρελο του χωριου. σε διατεταγμενη αποστολη βρισκεται για να μετακινηθει τον επικοινωνιακο ενδιαφερων. σε αυτο συνηγορει και τα μεσα που τον παιζουν.βεβαια επειδη ο θωδορας ειναι και εκρηκτικος τυπος λεει και καμια μαλακια παραπανω.

  παντως εγω βλεπω εναν πανικο στα διαπλεκομενα
  εχουν αρχισει και βαρανε με οτι εχουν(καρατζαφερη,ντορα,παγκαλο) αγοραζοντας χρονο. μονο το αλεφουζεϊκο παραδοθηκε πολυ γρηγορα (βλ. την ειδηση για μη υπαρξει ζημιας του δημοσιου στο βατοπεδη) ισως γιατι δεν ειναι παραδοσιακα πασοκικο. οι μετρησεις πρεπει να δινουν μεταστροφη και οι δημοσκοπησεις για τις δημοτικες πρεπει να δειχνει πανωλεθρια. Αλλοι αποφασισαν να κατεβουν γρηγορα απο το καραβι αλλοι θα υποστηριξουν μεχρι θανατου.
  http://www.antinews.gr/?p=63321#comments

 5. ΜΠΕΝ avatar
  ΜΠΕΝ 26/09/2010 15:12:48

  Μετά από τη δήλωση του Σαμαρά - μία εξεταστική για το μνημόνιο - το Βατοπέδι δεν είναι σκάνδαλο, ούτε οι σακούλες κ.τ.λ της Siemens, ούτε τα ομόλογα, ούτε και τόσα άλλα. Αλλά οι Έλληνες που διέφθειραν τους "έντιμους" κομματικούς μηχανισμούς που αντικατέστηκαν το κράτος.

 6. pikras57 avatar
  pikras57 26/09/2010 15:18:25

  το "τέρας μορφώσεως" χτύπησε πάλι με ..περισπούδαστη ανάλυση.
  Ως γνήσιος εθνικο-σοσιαλιστής μίλησε για... "κομματική/παραταξιακή καθαρότητα"!

  Εσχάτως δε ανακάλυψε και λάτρεψε τον ιδιωτικό τομέα και αποκήρυξε τον δημόσιο! Παραμένει όμως κρατικοδίαιτος και αδρά αμοιβόμενος ! Θα τολμούσε να αποχωριστεί το δημόσιο;
  Ποιός ιδιώτης θα τον προσελάμβανε στην επιχείρησή του΄;

  Ας μην κληρονομούσε την μακρινή θεία και ας μην τον στήριζε το κόμμα ... θα τον έτρωγε η μακροχρόνια ανεργία...

 7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 26/09/2010 15:24:09

  Είναι το χειρότερο δείγμα πολιτικού παγκοσμίως! Ο άνθρωπος που σε κάθε μάχη που του ανέθεταν οι αρχηγοί του όχι απλά την έχανε με πάταγο αλλά πολλές φορές οδηγούσε σε ναυάγιο και την ίδια τη χώρα.
  1)Του ανέθεσε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1994 τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Ένα χρόνο μετά από τη νίκη του '93 και απέναντι από τον παντελώς άγνωστο Αβραμόπουλο. Με τη φρασεολογία του κατάφερε να χάσει τη μάχη!
  2) Είδε φαγητό και μπήκε. Η διαβόητη ομάδα των τεσσάρων που έφερε τον Σημίτη στην εξουσία με μεθόδους που αν ζούσε ο Μακιαβέλι θα γινόταν ...σερβιτόρος.
  3)Στην κρίση των Ιμίων που δεν έγινε καμία εξεταστική και καμία δίκη για να δούμε πως χάθηκε ελληνικό έδαφος, αποδείχτηκε εκ τον υστέρων πως παρακαλούσε τον ...στρατηγό άνεμο να ρίξει τη σημαία.Ως αποτέλεσμα αυτής της πετυχημένης έκβασης παρέμεινε στο υπουργείο εξωτερικών για να έρθει
  3)η παράδοση του Οτσαλάν στην Τουρκία. Εκεί που κατάφερε να κάνε τους πάντες να είναι εναντίον μας.
  4)Ως αποτέλεσμα αυτής της τελευταίας επιτυχίας του δόθηκε το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού! Αυτό το αφήνω χωρίς σχόλια...
  Ο άνθρωπος που έλεγε τον Αβραμόπουλο τίποτα και τον ΓΑΠ άχρηστο. Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει δήμαρχος, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (ως πρωθυπουργήσιμος όπως έλεγε) και που είπε ακόμη και τον Ανδρέα δωρολήπτη την ίδια στιγμή που τα τσέπωνε το κόμμα του από τη Μίζενς.
  Αυτός εκλέγεται βουλευτής.
  Μακάρι να είχα τα λεφτά να στείλω λουλούδια στα μπουμπούκια που τον στέλνουν στη βουλή....

 8. δημης avatar
  δημης 26/09/2010 15:27:19

  ΠΑΓΚΑΛΟΣ......Όπως παλαιά λέγαμε "σχήμα κατ΄ευφημισμόν"

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ δημης 26/09/2010 16:17:03

   Πού πέφτει ο τόνος;

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ ένας Άμλετ 26/09/2010 16:56:39

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ...ο τόνος είναι σταθερός όσο και οι θέσεις του.

 9. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 26/09/2010 16:31:19

  Ο κ. Πάγκαλος ομιλεί ως γνήσιος εκπρόσωπος του Παχυδερμικού Προδοτικού Κινήματος. Αξιος ο χρόνος που του αφιερώνουν τα πουλημένα μέσα της έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Ο Αντώνης Σαμαράς περιφρονεί κάτι χαρακτήρες σαν κι'αυτόν και τους συνοδοιπόρους του.

 10. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 26/09/2010 16:56:07

  Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω τι είσαι.

 11. kiki avatar
  kiki 26/09/2010 17:06:25

  @ Αμλετ,
  σαπιοκοιλιας σας κανει.

 12. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ 26/09/2010 17:22:54

  Χανουμε την ωρα μας ασχολουμενοι με τον παγκάλο.Ισως να διαβαζει τα σχολια μας και να ρευεται λεγοντας:
  h**p://www.youtube.com/watch?v=8LC5Kf6IGv4

  οσα γραφετε αγαπητοι φιλοι αποδεικνυουν το ηθος και την πολιτικη σκεψη του περι ου ο λογος.
  Οταν ομως αποκαλει ενα ολοκληρο λαο ως κλεφτες και η αντιδραση του λαου αυτου δεν ειναι καθολικη κατα την ταπεινη μου αποψη κατι δεν παει καλα.
  1ο Ο Γκαιμπελς ελεγε:..συκοφαντειτε συκοφαντειτε, ολο και κατι θα μεινει.
  2ο Η παροιμια λεει:λεγε λεγε το κοπελι κανει την κοπελια και θελει!!
  3ο Μιθριδατισμός αποκαλείται η πρακτική της αυτοπροστασίας από τη δράση ενός δηλητηρίου μέσω της σταδιακής χορήγησης σε μη θανατηφόρες δόσεις
  Ο όρος χρησιμοποιείται και μεταφορικά για να περιγράψει τη σταδιακή εξοικείωση και αποδοχή πραγμάτων που προηγουμένως θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνα.
  Τοσο πολυ εχουμε συνηθησει σε αυτου του ειδους τον πολιτικο λογο, ωστε να μας φαινεται φυσιολογικος, και καποιοι περισπουδαστοι αναλυτες να τον επαινουν επειδη τολμα και λεει την αληθεια;

 13. oloi_stis_kalpes avatar
  oloi_stis_kalpes 26/09/2010 20:18:23

  Ο κακομοίρης κάνει φασαρία για να τον προσέξουνε. Δεν τον παίζει κανένας πιά τέλειωσε, μόλις τελέιωσει και η φιλενάδα του Οικονομέα

 14. Ηράκλειτος avatar
  Ηράκλειτος 26/09/2010 21:55:11

  Συμφωνώ με το παχύδερμο εμείς οι ΔΥ είμαστε άχρηστοι και ειδικά οι εφοριακοί στους οποίους και ανήκω. Γιατί διαφορετικά θα έπρεπε αυτόν και τους ομοίους του να τους είχαμε κλείσει προ πολλού στη φυλακή. Το όνειρό μου είναι να κάνω έλεγχο σε έναν Πάγκαλο αλλά να μπορώ ελευθερα και ανεμπόδιστα να κάνω όχι με εμπάθεια αλλά απλά σωστά τη δουλειά μου. Μάλλον σ΄ αυτή τη ζωή κάτι τέτοιο δεν θα το ζήσω.

 15. anonymous avatar
  anonymous 26/09/2010 22:56:49

  Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια. Και για να είναι αποτελεσματική πρέπει να δημιουργήσει δυναμική. Ο κίνδυνος που ελοχεύει είναι να αρχίσουν κάποιοι να βιάζονται. Η βιασύνη δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

  Η σημαντικότερη φράση αρκετών αναρτήσεων που σχετίζονται με τη ΝΔ. Χωρίς συνέπεια ευστοχία και γρήγορη αντίδραση δεν κάνουμε τίποτε.

 16. oloi_stis_kalpes avatar
  oloi_stis_kalpes 27/09/2010 00:37:28

  Παγκαλε πές αλεύρι, ο Οτσαλαν σε γυρεύει

 17. ΤΟ ΨΑΧΤΗΡΙ avatar
  ΤΟ ΨΑΧΤΗΡΙ 27/09/2010 12:17:48

  ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ;

 18. nai avatar
  nai 28/09/2010 16:16:36

  ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΕΙ...ΕΙΤΕ

  http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w&feature=related

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ._

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.