#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/01/2010 08:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όπου συγκρούονται τα βουβάλια την πατάνε τα (…κυβερνητικά) βατράχια.Όσοι νομίζουν ότι ο Μπόμπολας τα βάζει με τον Κόκκαλη γιατί... ξύπνησε ξαφνικά και ανακάλυψε τις κομπίνες που γίνονται τα τελευταία 20 χρόνια, μάλλον δεν ξέρει τι συμβαίνει στην αγορά. Το δεύτερο χτύπημα (http://www.antinews.gr/?p=31952)

από τις εφημερίδες του μεγαλοεργολάβου κατά του δημόσιου προμηθευτή και κυρίαρχου μέχρι στιγμής του τζόγου στην Ελλάδα για τον ΟΠΑΠ, θα έχει και συνέχειες, μέχρι τελικής πτώσεως, λένε οι γνωρίζοντες.

Φαίνεται ότι ο Κόκκαλης τους τελευταίους μήνες θέλει να μπει στα χωράφια των εργολάβων και να διεκδικήσει μερίδιο από την πίτα των δημοσίων έργων. Με την εταιρεία του, Ιντρακάτ, προς το παρόν παίρνει μεγάλα ιδιωτικά έργα αλλά αναμένεται να κατέβει και στους νέους διαγωνισμούς που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του έτους, ειδικά το φιλέτο των επετάσεων της Αττικής οδού. Επίσης, ένας προνομιακός χώρος για τον Μπόμπολα, η διαχείριση των σκουπιδιών (με θυγατρική την ΗΛΕΚΤΩΡ) έχει αρχίσει να ενδιαφέρει τον Κόκκαλη, οπότε η σύγκρουση θα έλθει και σ’ αυτό το πεδίο.

Προς το παρόν ο Κόκκαλης αναζητά συμμάχους για να αντέξει τον πόλεμο που θα του κάνει ο Μπόμπολας και οι κοντινοί του άνθρωποι.

Αυτό που έχει, πάντως, σημασία είναι να δούμε στο άμεσο μέλλον πώς θα διαμορφωθούν τα στρατόπεδα στον επιχειρηματικό – εκδοτικό χώρο. Προς το παρόν επικρατεί χάος. Σκεφτείτε ότι την ώρα που ο Μπόμπολας έχει βάλει στόχο τον Κόκκαλη και οι δύο έχουν κοινό σύμμαχο και φίλο τον Λ. Λαυρεντιάδη, ο πρώτος στον Πήγασο και το Mega ο δε δεύτερος στον Ολυμπιακό και την Καραϊσκάκης Α.Ε.

Θα δούμε πολλά τους επόμενους μήνες, όμως, εδώ ισχύει το γνωστό, όπου συγκρούονται τα βουβάλια την πατάνε τα βατράχια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 25/01/2010 11:27:52

  Κουάξ κουάξ, διατί με ζουλάτε καλέ;
  Τόσα ψέματα έλεγα μέχρι να γίνω πρωθυπουργός και τώρα, στην αγωνία σας ποιός θα πάρει τις πιό πολλές δουλειές, εγώ θα την πληρώσω;
  Αφού σας είπα, έχει μεζέ για όλους.
  Θα τα βρούμε, θα τα βρούμε, σας λέω.
  Όπως πάντα.

 2. uber-under avatar
  uber-under 25/01/2010 14:55:22

  Δεν ειναι ετσι τα πράγματα. Η πλευρά Κόκκαλη δίνει ως δικαιιολογία της ξαφνικής εμφάνισης των δημοσιευμάτων οτι δήθεν ο Κόκκαλης ενδιαφέρεται για τα κατακευαστικά μέσω Ιντρακατ. Η ουσία ειναι οτι βαρέθηκαν οι αλλοι να βλέπουν τον Σώκρατες να παίρνει αναθέσεις αβέρτα κουβέρτα απο το δημόσιο. Ασ πάει σε διαφανή διαγωνισμό όπου οποιος δώσει τα περισσότερα νικάει κι ας κερδίσει με το σπαθί του. Αλλά και οι αλλοι διεκδικούντες θα μπορέσουν να πουν οτι το κέρισε τίμια μέσα απο μια διαγωνιστική διαδικασία. Το θέμα μάλλον θάχει συνέχεια ιδίως αν αποφασίσει η Μπουγάτσου ν αφήσει για λίγο την Σημενς και ν΄ασχοληθεί με το προσφιλές της αντικείμενο, τις δουλειές του κ. Κόκκαλη (και ως τις καταφέρνει). Πάντως εκτενή δημοσιεύματα για το ίδιο θέμα εχω δει στο σαϊτ του euro2day

 3. trochalos avatar
  trochalos 25/01/2010 16:36:07

  Ξέρετε τι μου θυμίζουν αυτά;την παροιμία που λέει ο λαός μας δύο γαϊδούρια εμαλώνανε σε ξένο αχυρώνα, με την δικοί μας ανωχή βεβαίως βεβαίως.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.