#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/07/2013 16:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όποιος πολύ το λαχταρά να ζήσει, σκληραίνει

Αναδημοσίευση από το antinews της 25/06/2013 με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο κυνήγι των Αλαβανών κακοποιών και το θάνατο του Κόλα

[caption id="attachment_222641" align="alignnone" width="600" caption="Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Κόλα"][/caption]

 

Την ώρα που γράφουμε οι Αλβανοί δολοφόνοι, δραπέτες από τις φυλακές των Τρικάλων, φέρονται να έχουν εντοπιστεί σε περιοχή της ορεινής Δωρίδας, στη Φωκίδα.

Άγνωστο ποια θα είναι η κατάληξη.
Αν θα συλληφθούν ή αν θα διαφύγουν πάλι, προσθέτοντας άλλον ένα κρίκο στο περιδέραιο ταπείνωσης της Ελληνικής Πολιτείας και όλων των ιθαγενών.

Η Αλβανία, παρακολουθεί με άγρια χαρά και ελάχιστα κρυπτόμενη υπερηφάνεια τα παιδιά της να ταπεινώνουν την μισητή γι’ αυτούς Ελλάδα.

Και η Ελλάδα, παρακολουθεί με ανίσχυρη οργή, και καταλογίζει πολιτικό κόστος (ας το θυμούνται όσοι επιζητούν αυτοδυναμίες…) καθώς επί τρεις μήνες οι δραπέτες, «πρεζωμένοι», οργώνουν την Κεντρική Ελλάδα, ληστεύοντας, δολοφονώντας και διαφεύγοντας. Ποιος να αντισταθεί σε μια ύπαιθρο που έχει ερημώσει ή κατοικείται από ηλικιωμένους.

Όχι τυχαία, όποιον και να ρωτήσεις, νέο-γέρο, άνδρα-γυναίκα, δεξιό-αριστερό, θα σου πει, λίγο συγκρατημένα στην αρχή, με θυμό που ξεπηδάει σαν ηφαίστειο στη συνέχεια, ότι πρέπει να εκτελεστούν. Είτε αφού συλληφθούν είτε, προτιμότερο, χωρίς καν να επιχειρηθεί να συλληφθούν συμβατικά.

Στον μονοπολικό κόσμο που προέκυψε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης η Ελλάδα έγινε με εντολή των ΗΠΑ η τροφός της Αλβανίας. Διατάχθηκε να την «βυζάξει» εισοδήματα ώστε να κρατηθεί στο Δυτικό στρατόπεδο.

Χωρίς να διεκδικηθεί από την πλευρά μας τουλάχιστον η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

Τις πρακτικές συνέπειες των αμερικανικών γεωστρατηγικών επιδιώξεων πλήρωσαν χιλιάδες Έλληνες, κυρίως ηλικιωμένοι, οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, που σφάχτηκαν και ληστεύτηκαν ανηλεώς από τους εγκληματίες Αλβανούς οι οποίοι συνέρρευσαν μετά την άρση του εμπολέμου και το άνοιγμα των συνόρων.

Ενώ όμως εμείς μηρυκάζουμε ανθρωπιστικές αερολογίες και ευρωπαϊκά κεκτημένα, έχοντας γίνει το φίλτρο για να απολαμβάνουν οι Δυτικοευρωπαίοι ως κεκτημένο την ασφάλεια, η Κίνα μεταδίδει σε ζωντανή μετάδοση, εμφανώς για παραδειγματισμό, τα τελευταία βήματα μελλοθανάτων εγκληματιών προς την εκτέλεση.

Λέτε οι Κινέζοι είναι βάρβαροι; Να συμφωνήσω. Αλλά σε αυτούς τους βαρβάρους δεν δώσαμε το μεγαλύτερό μας λιμάνι, σε αυτούς δεν θέλουμε να δώσουμε όλα τα στρατηγικά λιμάνια και αεροδρόμια που λόγω χρέους εκποιούμε, σε αυτούς δεν προσβλέπουμε αγωνιωδώς για επενδύσεις;

Και λίγο κοντύτερα, στην Μέση Ανατολή, ενώ εμείς θρηνούμε την απώλεια Ρουπακιώτη από το υπουργείο που οφείλει να επιβλέπει τους εγκληματίες, το Κουβέϊτ προχώρησε στην άρση της απαγόρευσης των εκτελέσεων.

Τις προάλλες απαγχόνισε δυο Αιγυπτίους. Ο ένας είχε δολοφονήσει ένα ζευγάρι. Ο άλλος, είχε βιάσει 18 ανήλικους και των δύο φύλων, οι Κουβεϊτιανοί δεν περίμεναν να βιάσει και 19ο.

Βάρβαρο και το Κουβέϊτ; Μα γι’ αυτό δεν έκανε ολόκληρη εκστρατεία η πολιτισμένη Δύση, κι εμείς με μια φρεγάτα, για να το απελευθερώσει από τον «κακό» Σαντάμ; Από αυτό δεν ψωνίζει η Δύση πετρέλαιο;

Το μόνο στήριγμα για το άτομο, πριν «ξεφύγει» στην παράνοια για να αντιμετωπίσει την πλανητική ανομία που προκάλεσε η παγκοσμιοποιημένη υφήλιος, οχυρωνόμενο με όπλα και πυρομαχικά στο σπίτι του, είναι το εθνικό κράτος.

Κάτι «μεταρρυθμιστές» που έχουν ως κύριο επάγγελμα την ύμνηση των αλλότριων εθνικισμών και την διαρκή ενοχοποίηση ενός ανύπαρκτου ελληνικού, είναι η 5η φάλαγγα στην ελληνική κοινωνία.

Τα έθνη θα επιζήσουν. Όχι όλα. Θα συμφωνήσω με τον Νταβούτογλου : Στην Νέα Εποχή θα επιβιώσουν τα έθνη που διαθέτουν την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς λοιπόν η αυστηροποίηση της ποινικής νομοθεσίας και του κολασμού είναι καθήκον αυτοσυντήρησης.

«It’s the end of the world as we know it» τραγουδούσαν οι REM. Και έτσι είναι.
Όμως υπάρχει και ο Χατζηδάκις με τον Καμπανέλλη : στρατιώτη μου στη μάχη θα νικήσει όποιος πολύ το λαχταράει να ζήσει.

Αν η Ελλάδα λαχταράει να ζήσει, οφείλει να κόψει το νήμα της ζωής εκείνων που την διαλύουν. Μόνο ο φόβος για το σαρκίο λειτουργεί, και αυτός ως ένα βαθμό, αποτρεπτικά. Οι Αφγανοί δολοφόνοι του Κάνταρη, ο δράκος της Πάρου, Αλβανοί, προέρχονται από τόπους όπου επικρατούν σκληρότατες συνθήκες, τις ελληνικές φυλακές τις έχουν για λούνα παρκ.

Πρώτον, θανατική ποινή για εγκλήματα από άτομα άκρως επικίνδυνα για την δημόσια τάξη και ασφάλεια – όπως οι συγκεκριμένοι δραπέτες.

Δεύτερον, αλλαγή των κανόνων εμπλοκής των αστυνομικών δυνάμεων σε περιπτώσεις άκρως επικινδύνων και οπλισμένων κακοποιών.

Τρίτον, στρατιωτική εκπαίδευση των αστυνομικών

Τέταρτον, εκτέλεση από τις ειδικές δυνάμεις τύπων όπως σήμερα ο Κολα ή παλιότερα ο Σορίν Ματέι ή ο Ριζάι ή ο Πάσσαρης ή εκείνος που κρατούσε  ομήρους σε λεωφορείο, ιδού η κατάληξη  του John Dillinger στην μεγάλη δημοκρατία πέραν του Ατλαντικού.

Πέμπτον, εκ βάθρων τροποποίηση της ποινικής νομοθεσίας για περιπτώσεις αυτοάμυνας σε περίπτωση εισβολής κακοποιών σε κατοικία, αθώωση των ιδιοκτήτων που αντισταθήκαν ένοπλα ή όχι και εξουδετέρωσαν τους εισβολείς – σήμερα διώκονται για αυτοδικία.

Έκτον, άμεση τροποποίηση της ποινικής νομοθεσίας για τα αδικήματα εισβολής και βλάβης σε περιουσιακό στοιχείο, δυνατότητα αντίστασης χωρίς επιπτώσεις για τον ιδιοκτήτη (παρατηρείται π.χ. το φαινόμενο να εισέρχονται αλλοδαποί σε δενδροκαλλιέργειες δεκαετιών, ξυνά, ελιές κλπ, να κόβουν τα δένδρα και να τα παίρνουν με σκοπό να τα πουλήσουν για ξυλεία, και οι ιδιοκτήτες να μην μπορούν να κάνουν τίποτα επειδή διακινδυνεύουν οι ίδιοι φυλάκιση, πάλι από αυτοδικία).

Έβδομον, για άκρως παραβατικούς αλλοδαπούς που εμπλέκονται σε κακουργήματα, άμεση απέλαση των συγγενών 1ου βαθμού, ακόμα και αυτών που έχουν νόμιμη άδεια παραμονής. Υιοθέτηση συλλογικής ενοχής; Η μάνα του Αλκέτ Ριζάι δηλώνει περήφανη για το γιο της. Ας τους «μαζέψουν» οι ίδιοι αν θέλουν να μείνουν, δεν χρωστάει η ελληνική κοινωνία.

Όγδοον, επιπλέον, άμεση χρέωση σε κατάδικους και συγγενείς 1ου βαθμού του κόστους των αστυνομικών επιχειρήσεων και των χρησιμοποιούμενων πόρων. Πληρώνουμε εκατομμύρια για να κυνηγάμε τον Κόλα αντί (να πληρώσουμε) μια σφαίρα.

Ένατον, αυστηροποίηση της νομοθεσίας για απεχθή αδικήματα όπως η παιδεραστία – οι «ελευθεριακοί» τύπου Κον Μπεντιτ να πάνε στην Ολλανδία, ή εθνικά επιζήμια κακουργήματα όπως η αρχαιοκαπηλεία, ο εκ προμελέτης εμπρησμός δασών.

Η θέση μας για σκλήρυνση των ελληνικών αρχών έχει αποκλειστικά στόχο την κυρίως αλλοδαπή και δευτερευόντως ελληνική, ποινική  παραβατικότητα.

Στις ΗΠΑ αντιμετώπισαν το Occupy Wall Street σαν να ήταν Dillinger. Οι πονηροί νεοφιλελεύθεροι λοιπόν μην σπεύσουν να υπερθεματίσουν στην κατεύθυνση αυτού που διακαώς ζητάνε : την ποινικοποίηση συλλήβδην της πολιτικής δράσης, δηλαδή της αντίδρασης στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που φεουδοποιούν τον ελληνικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 22/07/2013 16:08:43

  Συμφωνούμε απόλυτα. Πότε όμως θα γίνουν όλα αυτά, αν όχι ΤΩΡΑ? Οταν κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας?

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ ΣΤΕΛΙΟΣ 23/07/2013 03:05:53

   Ο γίνει κυβέρνηση (μππππρρρ) ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του Λυκείου του, θα κάνει τα ακριβώς αντίθετα. Θα σε σκοτώνουν τα αλλοδαπά και πριν προλάβεις να ξεψυχήσεις θα τους λες κι ευχαριστώ!

 2. Dimitrios Kottas avatar
  Dimitrios Kottas 22/07/2013 16:15:04

  Αν παρθεί έστω και ένα από τα μέτρα που προτείνεις, να μου τρυπήσεις την μύτη...

 3. Μυρμιδών avatar
  Μυρμιδών 22/07/2013 17:05:34

  Υποκλίνομαι στο πνεύμα του άρθρου.
  Κλείσιμο των συνόρων και δημιουργία ειδικού σώματος της ΕΛ.ΑΣ για την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών με στελέχωση από αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού στα ανώτατα και εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων στα κατώτερα κλιμάκια. Η Ελληνική πολιτεία έχει υποχρέωση να επιβάλλει την τήρηση του Συντάγματος και να απελάσει όλους τους λαθρομετανάστες στους οποίους παρανόμως τους δόθηκαν χαρτιά παραμονής όπως έκρινε και το ΣτΕ.
  Παραδειγματική τιμωρία όσων τους έδωσαν χαρτιά παραμονής με παράνομους και αντισυνταγματικούς νομούς τύπου Ραγκούση.
  Θανατική ποινή και για τους εμπόρους ναρκωτικών, τους παιδεραστές και τους τρομοκράτες.
  Βαρύτατες ποινές πρέπει να επιβληθούν και στους υποστηρικτές των τρομοκρατών και των αλλοδαπών εγκληματιών (ΜΜΕ, διαπλεκόμενοι-πράκτορες αλλότριων συμφερόντων δημοσιογράφοι, ΜΚΟ κλπ). Η δράση των τελευταίων οδηγεί στην αποχαύνωση του λαού με αποτέλεσμα να γίνονται εύκολα θύματα αλλοδαπών εγκληματιών όπως του πρόσφατου διπλού φονικού του ζευγαριού στην Εύβοια από τον πακιστανό φονιά.

 4. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 22/07/2013 17:18:13

  Μπράβο,συμφωνῶ μέ ὅλα τά μέτρα πού προτείνονται!

 5. Ελπιδοφορος avatar
  Ελπιδοφορος 22/07/2013 19:40:20

  Γιατί πρέπει να επιζήσει το Ελληνικό Έθνος;
  Τι παραπάνω δηλαδή έχει από τα άλλα;
  Αντί να μας τρελάνουν οι νεοφιλελεύθεροι και λοιποί προοδευτικοί ας τους τη βγούμε με κόκκινο να δούμε ποια θα είναι η θέση τους!


  Συγχαρητήρια για όλα όσα γράφετε και θα πρόσθετα
  Υποχρεωτικά ΟΛΑ τα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν πολλές φορές και σε ζώνες υψηλής θεαματικότητας όλα τα εγκλήματα που διαπράττονται στη χώρα μας ,το χρωστάει η πολιτεία σαν ύστατο φόρο τιμής προς τους νεκρούς ομοεθνείς μας χωρίς να φταίνε σε τίποτα.
  Άνθρωποι που στα βαθιά γεράματα τους (και όχι μόνο) νοιώθουν τελείως ανυπεράσπιστοι, ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ στα αίσχη και στον εξευτελισμό στα οποία υποβάλλονται.
  Άνθρωποι που σίγουρα οι γονείς τους θα πολέμησαν για να είμαστε εμείς σήμερα «όσο ελεύθεροι είμαστε».

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 22/07/2013 20:02:40

  Έτσι έπεσε νεκρός ο Κόλα
  http://www.youtube.com/watch?v=GD_K1HzvBug

 7. fantomas avatar
  fantomas 22/07/2013 20:36:38

  δεν προκαμα,,,, συντροφε,,,,, αυριο.....

 8. Νικήτας avatar
  Νικήτας 22/07/2013 21:29:05

  Οι αλβανοί είναι πάρα πολύ σκληροί κακοποιοί .
  Τα βουνά είναι το σπίτι και οι κακουχίες η ρουτίνα τους .
  Όσο πιο βόρειοι τόσο χειρότεροι με καμμία απολύτως αίσθηση ανθρωπιάς όπως ακριβώς και οι πέτρες που πατάνε .
  Απεναντί τους οφείλουν να βρεθούν ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί , απελευθερωμένοι όσον αφορά τους κανόνες εμπλοκής για το καλό το δικό μας και το δικό τους βεβαίως .
  Ανεκπαίδευτος απεναντί τους ίσον νεκρός .
  Είναι δολοφόνοι πρώην & νύν ουτσεκάδες με μίσος απέναντι στο ελληνικό στοιχείο και ύπουλες οχιές .
  Χρειάζεται μηδενική ανοχή , κανένας οίκτος και απόλυτη αποφασιστικότητα αμερικάνικου τύπου.
  Είναι πρόβλημα υπαρκτό που γιγαντώνεται κάθε μέρα.
  Κοιτάχτε αυτούς που συλλάβανε , έτοιμους να γαζώσουν το μεταγωγών και πείτε τι πρέπει να γίνει με αυτά τα καθάρματα .

  Είμαστε ορθόδοξοι με σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο , αλλά δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν κινδυνεύει η υποστασή μας .

  Για κοινωνικούς και εθνικούς λόγους πρέπει να προστατευτεί το σύνολο με όσο σκληρά μέτρα και αν απαιτηθούν , όπως αυτά που προτείνονται στο εν λόγω άρθρο.

 9. helios avatar
  helios 22/07/2013 21:30:58

  ΕΛΕΟΣ - Ετσι κατάντησαν την Ελλάδα οι ανευθυνοϋπευθύνοι των υπουργείων και οι "προοδευτικές' ΜΚΟ... Μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 40 δολοφονίες ηλικιωμένων έπειτα από ληστείες μέσα στα σπίτια τους..

  Εκτός ελέγχου βρίσκεται η «μάχη» της εγκληματικότητας στις γειτονιές, αφού οι δολοφονίες με κίνητρο τη ληστεία και οι «εισβολές» αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια, αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο...


  Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' μέσα σε ένα χρόνο έγιναν περισσότερες από 40 δολοφονίες ηλικιωμένων με στόχο τη ληστεία. Μόνο τις τελευταίες δέκα μέρες έγιναν δύο ληστείες μετά φόνου στην Ηλιούπολη και τα Κάτω Πατήσια.

  Οι δράστες προτιμούν θύματα μεγάλης ηλικίας καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία:

  -Δεν μπορούν να αντισταθούν κατά την εισβολή του κακοποιού

  -Οι δράστες το ξέρουν και γι αυτό ασκούν έντονη βία

  -Οι κακοποιοί αποφεύγουν τις τράπεζες λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και προτιμούν τα σπίτια

  -Γνωρίζουν ακόμη ότι οι ηλικιωμένοι διατηρούν στα σπίτια τους χρήματα και άλλα τιμαλφή

  -Οι ηλικιωμένοι δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής και τα καλοκαίρια αφήνουν ανοιχτές πόρτες και παράθυρα

  Σύμφωνα με την εφημερίδα τα περιστατικά με ηλικιωμένους που έχουν ξυλοκοπηθεί και φιμωθεί επειδή δεν δίνουν τα χρήματα στις δράστες πολλαπλασιάζονται. Οι δράστες συνήθως είναι ηλικίας έως 35 ετών, αλλοδαποί και δρουν πάντα σε συμμορίες των τριών ή περισσοτέρων ατόμων.

 10. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 23/07/2013 09:42:29

  Αν δεν πείς ευχαριστώ θα διώκεσαι ως ρατσιστής...

 11. Μυρμιδών avatar
  Μυρμιδών 24/07/2013 02:32:20

  Με μια δεύτερη πιο ψύχραιμη ανάγνωση του άρθρου η κυνική παραδοχή
  "Στον μονοπολικό κόσμο που προέκυψε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης η Ελλάδα έγινε με εντολή των ΗΠΑ η τροφός της Αλβανίας. Διατάχθηκε να την «βυζάξει» εισοδήματα ώστε να κρατηθεί στο Δυτικό στρατόπεδο." είναι επιεικώς ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ.
  Αλήθεια γιατί δεν λέτε φόρα-παρτίδα, στην κρίση ειλικρίνειας που σας έπιασε στον ελληνικό λαό, ότι και τα 2 και πλέον εκατομμύρια αφροασιατών λαθρομεταναστών που ζουν στη Ελλάδα καθώς και τα νομικά και ιδεολογικά πλαίσια που στήνονται για να παραμείνουν για πάντα, καθιστώντας το ίδιο το σύνταγμα του ελληνικού έθνους κουρελόχαρτο, είναι η ιδία δύναμη, ο ίδιος παγκόσμιος τύραννος που επιβάλλει και διατάσσει;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.