15/09/2008 16:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όπισθεν ολοταχώς για τα τεκμήρια

 Όπισθεν ολοταχώς κάνει ο κ. Αλογοσκούφης στο θέμα των τεκμηρίων των αυτοκινήτων, μετά την κρίση που απειλεί την εγχώρια αγορά αυτοκινήτων. Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα των συνεδριάσεων του Eurogroup και του Ecofin, ο υπουργός Οικονομίας επιχείρησε να κλείσει το θέμα της επιβολής πρόσθετων εισπρακτικών εντός του 2008 ή του 2009 και προανήγγειλε ότι το μέτρο των τεκμηρίων θα εφαρμοστεί σε πιο ρεαλιστική βάση σε σχέση με το παρελθόν.

Όπως είπε, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από διάλογο στην Εθνική Επιτροπή Καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, δεν θα πλήξουν «μικρά και μεσαία εισοδήματα, αλλά κραυγαλέες περιπτώσεις πλούτου που φοροδιαφεύγουν» και θα είναι «ήπια, ξεκάθαρα και δίκαια».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. mesas avatar
  mesas 15/09/2008 17:09:34

  το χθεσινό ΦΕΚ πάντως άλλα έλεγε

 2. fantomas avatar
  fantomas 15/09/2008 17:28:00

  ΔΗΛΑΔΗ.....
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ?

  ΚΑΘΕ ΜΕΣΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ !!!

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 15/09/2008 17:42:33

  για οπισθεν... οπως ειπαμε βαζουμε (Β).. οχι (R)!

  ΠΠ

 4. ΑΡΗΣ avatar
  ΑΡΗΣ 15/09/2008 18:10:13

  Τεκμήριο άμεσα το μαύρισμα και το solarium...

 5. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 15/09/2008 18:19:30

  Πολλές εταιρίες εμπορίου αυτοκινήτων βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω έλλειψης ρευστότητας και υπάρχουν σενάρια από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ότι θα πτωχεύσουν αρκετές (**σχετίζεται άμεσα με τα σενάρια περί ακάλυπτων επιταγών & τραπεζών) .

  Λέτε να υπάρχει σχέση ?

 6. wert01gf avatar
  wert01gf 15/09/2008 18:44:04

  Μα πώς ήταν δυνατόν να πληγούν από δικά του μέτρα, τα φιλαράκια της κυβέρνησης; Θα έπεφταν να τον φάνε. Γνωρίζει καλά τι κάνει ο Αλογοσκούφης, δεν πέφτει σε τέτοιες παγίδες.

 7. tiramola avatar
  tiramola 15/09/2008 18:51:45

  Αν γνωριζει λεει...φωστηρας!

 8. Φυλακές Πάτρας avatar
  Φυλακές Πάτρας 15/09/2008 19:06:29

  ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στείλτε αυτό το μύνημα στα Μέσα Ενημέρωσης η

  στα τηλ. (τηλ. 2610 647254, 2610 647253) της Κ.Φ.Πατρών πιέστε για να πάρουν μέτρα.

  Αξιότιμοι κύριοι,

  συγχωρήστε μας που δεν δίνουμε τα ονόματα μας και αυτό για να μην μετατεθούμε εκδικητικά "λόγω υπηρεσιακών αναγκών", δεν σημαίνει όμως ότι περιγράφουμε παρακάτω δεν είναι αλήθεια.  Είμαστε αναγκασμένοι μετά από τόσο καιρό που δεν λύνονται τα προβλήματα μας, να τα δημοσιοποιήσουμε, όχι για να "αποκαλυφθεί" ένα ακόμη σκάνδαλο αλλά για ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ καθαρά λόγους.  Είμαστε νέοι εργαζόμενοι στο χώρο της Κλειστής Φυλακής Πατρών, άνθρωποι που όλοι μας έχουμε κάνει σπουδές, κύρια στην Ανωτέρα εκπαίδευση, και πού λόγω της υποαπασχόλησης και της ανεργίας υποβάλαμε τα χαρτιά μας εδώ και ένα χρόνο και προσληφθήκαμε ως Σωφρονιστικοί υπάλληλοι στη Πάτρα.

  Δεν περιμέναμε να βρούμε μια τέτοια κατάσταση, γιατί όλοι μας λίγο η πολύ και σε εργοστάσια έχουμε δουλέψει και τετραωρίτες κ.λ.π.  Ότι υπάρχει όχι απλώς υπερκάλυψη στους χώρους κράτησης δεν αποτελεί, δυστυχώς είδηση, το ότι οι κρατούμενοι στοιβάζονται ανά 11 η 12 σε χώρους για 5 άτομα, εάν δεν είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ τότε πως αλλιώς να χαρακτηρισθεί? Αυτό βέβαια έχει να κάνει με αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης.  Το ότι δεν καθαρίζονται και δεν πλένονται οι κοινόχρηστοι χώροι (προαύλια κρατουμένων) με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αφόρητη βρώμα που ούτε στα πιο βρώμικα βουστάσια δεν υπάρχει, αυτό έχει να κάνει με αδιαφορία της Τοπικής Διεύθυνσης (τηλ. 2610 647254, 2610 647253)

  Οι ακαθαρσίες που έχουν κολλήσει στα προαύλια, συνέπεια της μη ύπαρξης ούτε ενός κάδου για απορρίμματα, με συνδυασμό τις υψηλές θερμοκρασίες, δημιουργεί πρόβλημα όχι μόνο δυσωδίας αλλά για αρρώστιες που και λόγω του υπερπληθυσμού που από τη μια στιγμή στην άλλη θα δημιουργήσουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  Η μη ύπαρξη κάδων εάν δεν είναι θέμα της τοπικής διεύθυνσης τότε ποιανού είναι?

  Εάν συλλογιστείτε ότι καθημερινά δύο φορές την ημέρα πετάγονται 24 κάδοι σκουπιδιών από ένα χώρο που "φιλοξενεί" πάνω από 800 άτομα (ένα κανονικό χωριό δηλαδή), χωρίς να γίνεται έστω υποτυπωδώς ανακύκλωση του χαρτιού, φανταστείτε τι σπατάλη γίνεται? κάτι που αδιαφορεί τελείως η τοπική διεύθυνση.  Όσον αφορά εμάς, παρόλο που είμαστε τελείως ανεκπαίδευτοι και προσπαθούμε με βάση το συναίσθημα να βοηθήσουμε στην καθημερινή διαβίωση των κρατουμένων (γιαυτό ότι και εάν έκαναν, πάνω από όλα είναι άνθρωποι που χρίζουν τουλάχιστον το σεβασμό των στοιχειωδών δικαιωμάτων.  Εμείς ως εργαζόμενοι εκτός ότι είμαστε αναγκασμένοι να υποφέρουμε από την ΜΟΝΙΜΗ (που ούτε κτήνη δεν μπορούν να υποφέρουν) δυσωδία, να κάνουμε κυριολεκτικά ¨σλάλομ¨ ανάμεσα σε σάπια φαγητά και κολλημένες ακαθαρσίες, το χειρότερο όμως όλων είναι το μεσαιωνικό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ωράριο εργασίας, δηλαδή να μην παίρνουμε ούτε ρεπό μετά την νυχτερινή εργασία. Αυτό φυσικά δεν υπόκειται σε αποφάσεις της ηγεσίας του Υπουργείου αλλά της τοπικής διεύθυνσης.  Αν και παλιότεροι συνάδελφοι, καταθέσαν υπόμνημα στον προϊστάμενο Αρχιφύλακα για να βελτιωθεί το ωράριο, η απάντηση ήταν η πλήρης αδιαφορία.

  Φανταστείτε λοιπόν εργαζόμενους που πρέπει καθημερινά να πρέπει να εξυπηρετούν πάνω από 800 κρατούμενους, και κάθε περίπτωση να χρήζει ξεχωριστής σημασίας, εμείς να είμαστε σε κατάσταση συνεχούς κούρασης, γιατί απλά ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ η τοπική διεύθυνση και αρχιφυλακείο.  Αξιότιμοι κύριοι,

  των Μέσων Ενημέρωσης ελπίζουμε και σας ζητάμε να βοηθήσετε, έστω με την δημοσιοποίηση, αυτών των πιο στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων  Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Κ.Φ.Πατρών  υ.γ. Να μας συγχωρήσετε γιατί δεν δίνουμε τα ονόματα μας αλλά η μόνη αλήθεια είναι ότι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ με όλη τη σημασία της λέξης να μην βρεθούμε "λόγω υπηρεσιακών αναγκών" μετατιθέμενοι εκδικητικά.

  Δυστυχώς στην υπηρεσία μας ισχύει "ότι δεν ακούγεται σημαίνει ότι λειτουργεί καλά" και άρα το Υπουργείο θεωρεί ότι η τοπική διεύθυνση (Διευθυντής -Αρχιφύλακας) δουλεύει καλά, όσο δεν υπάρχουν παράπονα.  Προσπαθούμε να δημιούργησουμε μια συνδικαλιστική ομάδα για να ξαναφτιάξουμε σωματείο.

  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

 9. gnikos avatar
  gnikos 15/09/2008 19:37:30

  Τελικά το μόνο που έμεινε είναι ο κεφαλικός φόρος των συν 1050€ στους μικροεπιτηδευματίες.!!!!

 10. maquis avatar
  maquis 15/09/2008 19:39:25

  Τωρα γινεται κανείς συνήγορος του διαβόλου ή όχι?
  Εξηγούμαι: Για tα μεχρι 2000cc αντε 2500cc για αθωώσουμε κανενα Impreza και λοιπα Audi OK, εκτος τεκμηρίου. Ολες οι λοιπες φαγάνες 3-3,5-4,5 μεχρι και 5700cc.... και βάλε για ποιο λογο αθωώνονται; Τοσο στρες υπάρχει στις οδηγάρες μας που χωρίς V8(ή V10) κινητήρες να σέρνουν 2,5-3 τόνους σίδερα δεν μπορούν; Πριν κάποια χρόνια τα 1600 θεωρούντο ... σχεδον F1. Tι έγινε στο μεταξύ; Φυσικά οι Cayenne και λοιπά πλοία της Αγάπης είναι σε εταιρείες. Ε, ας βρεί τρόπο να τα φορολογεί στις εταιρείες. Ουφ, πιά....

 11. Ελληνέζος avatar
  Ελληνέζος 15/09/2008 19:50:01

  Πόσα κιλα ερασιτέχνης πρέπει να είσαι για να είσαι υπουργός στο Ελλαδιστάν? Αυτός είναι που έχει τα πτυχία και είναι πετυχημένος στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των Δυτικών Πανεπιστημίων? Πόσο δούλεμα μπορούμε ν'αντέξουμε πια ρε παίδες? Δεν φέρνουμε τίποτα μαθητευόμενους Μάγους? Καλύτερα θα τα πάνε... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

 12. Xase avatar
  Xase 15/09/2008 20:25:48

  Τα τεκμηρια πλητουν μονο τους μη εχοντες. Ολοι οι μεγαλοι με τα καγεν και τα χοντρα τζιπακια εχουν τον τροπο τους και καλυπτουν το τεκμηριο. Μονο τα φτωχαδακια θα πληρωσουν αν μπουν.

  12

  Για να γινεις υπουργος στο Ελλαδισταν πρεπει να εχεις μπαμπα βουλευτη η υπουργο, η καποιο θειο η να εισαι ανηψιος, η να εχεις μπει σε καποιο κομμα απο μικρος για να προλαβεις να γλειψεις πολλους.

  Αν θελεις να δεις ποσους τετοιους εχουμε στο κοινοβουλιο απλα ψαξε.

 13. Vass avatar
  Vass 15/09/2008 20:44:05

  Αγαπητέ Φάκτορα, νομίζω ότι το θέμα που ανήρτησαν οι φίλοι από τις φυλακές Πάτρας καλύτερα να γίνει ξεχωριστό πεδίο για να μη θαφτεί μεσα στα σχόλια για τα τεκμήρια.

 14. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 15/09/2008 20:53:09

  Μία δύο ακόμα δημοσκοπήσεις να βγουν, όχι τόσο να είναι μπροστά το ΠΑΣΟΚ, όσο να αποτυπώνεται η τεράστια επιτυχία του κ Καθηγητή και να δείτε τι άλλο έχει να πάρει πίσω.
  Θα πρέπει ο Καταλληλότερος ο Β να αντιληφθεί ότι η οικονομική ασφυξία που έχει επιφέρει ο "για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ 2004-2007 και για όλα φταίει η διεθνής κρίση 2007-2008" θα είχε τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.
  Η αύξηση του Δημοσίου χρέους, το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρ συναλλαγών, η φοροεπιδρομή, το τέλος ακίνητης περιουσίας, η αποτυχία του στην κατάρτιση του προϋπολογισμού, η αποτυχία του στην εκτέλεση του προϋπολογισμού,τα δημόσια έσοδα, η αναθεώρηση του ΑΕΠ, τα δομημένα ομόλογα, ο ΟΤΕ,
  η αποτυχία στην πάταξη της φοροδιαφυγής κλπ έφεραν το κόμμα της ΝΔ πίσω από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.
  Γιατί το νόμιμο δεν είναι ηθικό, (και ας το υποστηρίζουν και ας τους στηρίζουν...) και όταν ο κοσμάκης κυνηγά τον ...επιούσιο, τότε ήρθε η ώρα του κ Καθηγητή να πάρει τη θέση της Ιφιγένειας στην σκηνή του ...επόμενου ανασχηματισμού.

 15. maquis avatar
  maquis 15/09/2008 21:00:37

  @Xase: Υπάρχουν και πάρα πολλοί/ες ξιπασμένοι/ες που ΔΕΝ μπορούν χωρίς τα Χ3 3.0, Jeep 3.5-5.7 κλπ για να μη γινει 4Τ εδώ. Ουκ ολίγοι "μη δυνάμενοι" αγόρασαν τον Μαϊο ή λιγο πριν-λιγο μετά την τζιπούρα τους, δείτε τα σχετικά στοιχεία για autoloan. Μετά τους βλέπαμε στα νησια (και οχι μόνο)να γκαζώνουν. Αυτοι ας πληρώσουν κανα χιλιάρικο, γιατι όχι;

 16. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 15/09/2008 21:02:04

  ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, Ο ΝΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΔΑΕΙΣ

  Πώς θα πρέπει να αποκαλέσει κανείς δάσκαλος τον μαθητή του, όταν δεν παίρνει καθόλου από γράμματα; Όταν υστερεί σε αντίληψη και κρίση; ‘Οταν με τις σύγχρονες μεθόδους αποδεικνύει ότι, δεν διαθέτει IQ μεγαλύτερο από ... τί να πεί κανείς;

  Λυπάμαι που κάθομαι και γράφω επανειλημμένως για τον βασικότερο υπουργό εν καιρώ ειρήνης σε μία κυβέρνηση, που στόχους έχει την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων της χώρας της. Λυπάμαι, επειδή δεν βρίσκεται κάποιος να του πεί εκείνο που πολλές φορές ακούμε όταν περιπαίζουν κάποιον άχρηστο. Δεν κάνεις ούτε για τσομπάνης . . .

  Και φυσικά πρόκειται για τον κ. Αλογοσκούφη, ο οποίος σήμερα βάζει την όπισθεν στο θέμα των τεκμηρίων διαβιώσεως που βασίζονται στην κατοχή αυτοκινήτων, δηλαδή στην εισαγωγή και στο εμπόριο αυτοκινήτων, όπου θα ζημιώσουν όχι οι φορολογούμεοι αλλά οι εισαγωγείς, όταν θα ισχύσει βαρύς φόρος για τους κυκλοφορούντες με ντουλάπες και μικρά λεωφορειάκια αξίας άνω των 35.000 Ευρώ έκαστον και όταν μία οικογένεια συγκεντρώνει τρία το ελάχιστον από δαύτα. Δηλαδή ένα για τον μπαμπά, ένα για την μαμά και ένα για τον κανακάρη, αρσενικό ή θηλυκό, η κίνηση των οποίων στοιχίζει εβδομαδιαίως και χωρίς κάποιο από αυτά τα τέρατα, που καταλαμβάνουν θέσεις σταθμεύσεως όσες δύο μικρότερα, να έχει πατήσει κάποιον ορεινό δρόμο για να τεθεί σε λειτουργία το 4Χ4, πολλά περισσότερα Ευρώ από τον μισθό ενός εργαζομένου που ακούγεται γύρω στα 700 Ευρώ.

  Ντροπή στον κ. Υπουργό και σε αυτούς που ακόμα τον κρατούν, καθώς ούτε αυτοί είναι σε θέση να τον κινητοποιήσουν προς όφελος του ζητουμένου, που είναι η συγκέντρωση χρημάτων πάση θυσία για να σωθεί το έλλειμμα που μας δέρνει.

  Σήκω κ. Υπουργέ από το γραφείο σου και κάνε επι μία εβδομάδα νυχτερινούς περιπάτους παρέα με δύο τροχονόμους, που φέρουν μαζί τους και το σχετικό μπλοκάκι παραβάσεων. Σήκω κ. Υπουργέ και θα σου κάνουμε και τα έξοδα. Και αρκέσου κ. Υπουργέ ΜΟΝΟ στις παράνομες σταθμεύσεις και μόνο σε μερικά οικοδομικά τετράγωνα στο κέντρο τη πόλεως ή και στην περιφέρεια, μία νύχτα στην Αθήνα, μία στην Πάτρα, μία στην Λάρισα, μία στον Βόλο, μία στην Θεσσαλονίκη και αν δεν σου αρέσει αυτός ο νυχτερινός τουρισμός, ταξίδεψε και την ημέρα με ένα υπηρεσιακό όχημα της τροχαίας σε εθνικές και επαρχιακές οδούς και μέσα σε πόλεις, προκειμένου στον απολογισμό των εσόδων εκ προστίμων να διαπιστώσεις ότι, ήδη μέσα σε μία εβδομάδα – ο χρόνος όπως γνωρίζεις έχει 52 εβδομάδες – έχεις συμπληρώσει περισσότερο από το 1/10 του ζητουμένου.

  Γιατί κύριε Υπουργέ ο μεγαλύτερος τροχαίος παραβάτης εν στάσει η έν κινήσει σε όλον τον κόσμο είναι ο Έλληνας. Για πολλούς λόγους που ξεκινούν από την απληστία και την ασυδοσία εξ αιτίας των οποίων δεν έχει περισσέψει χώρος ούτε για σωστά πεζοδρόμια και φθάνουν μέχρι την έμφυτη παραβατικότητα του ‘Ελληνα, που αν δεν τελειώνει στην παράνομη στάθμευση, συνεχίζεται μέχρι το νεκροταφείο εξ αιτίας υπερβάσεων, που σημαδεύει ο ΚΟΚ, όχι βέβαια για να τηρούνται, αλλά για να καταστρατηγούνται.

  Βέβαια κύριε Υπουργέ χρειάζεται πρωτίστως να καταλάβετε το νόημα του παρόντος σκεπτικού, που έχει αναλυθεί και συντεθεί ύστερα από περισσότερες μελέτες συγκοινωνιολόγων. Αν αυτό λοιπόν γίνει αντιληπτό εκ μέρους σας, σίγουρα θα επιδοθείτε με περισσότερο κέφι και ζήλο και για περισσότερο καιρό από μία εβδομάδα για να γνωρίσετε μαζί με την πανέμορφη χώρα μας όχι μόνο τους Έλληνες οδηγούς, την ελληνική τροχαία και τους ελληνικούς δρόμους, αλλά και την νοοτροπία των Ελλήνων οδηγών.

  Νοοτροπία που είναι απολύτως συμβατή με την φορολόγηση της βλακείας τους, καθώς ούτε η νοοτροπία ούτε κι η βλακεία θεραπεύονται, αλλά άνετα φορολογούνται. Ακόμα και αν ακόμα μία φορά διπλασιάσετε τα πρόστιμα των παραβάσεων του ΚΟΚ.

  Κρατήστε κ. Υπουργέ τον Νόμο σας στο ψυγείο μέχρις ότου δημιουργήσετε μόνος σας τις εισπρακτικές σας εμπειρίες, αν θέλετε να σεβαστείτε την εργασία περισσοτέρων ειδικών. Και αν διαπιστώσετε αποκλίσεις επι τα χείρω, επαναφέρετε τον Νόμο αυτόν σε εφαρμογή και λειτουργία.

  Είμαι βέβαιος κ. Υπουργέ ότι, όχι μόνο θα μείνει το πρόσφατο δημιούργημά σας στον πάγο, αλλά και θα περισσεύουν χρήματα για τους αστυνομικούς ώστε, πέρα από αξιοπρεπείς μισθούς να έχουν εξασφαλισμένη και μία αξιοπρεπή σύνταξη. Για να υπάρχει και στην χώρα μας σώμα αστυνομικών ανάλογο με αυτά στις χώρες – εταίρους μας στην Ε.Ε.

  ΠΕΛΙΑΣ

 17. potamiotis avatar
  potamiotis 15/09/2008 22:01:48

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΕΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ Π@Π@Ρ@ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ....

 18. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 16/09/2008 05:45:57

  @Φυλακές Πάτρας: έπαθα την πλάκα μου! Καλά εσείς, οι κρατούμενοι πώς και δεν ξεσηκώνονται; Τόσο πολλή πρέζα υπάρχει σε φυλακή υψίστης ασφαλείας; Απίστευτο!

  Επειδή με τα λόγια, όπως είδατε, κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει σημασία στα ΜΜΕ, μια είναι η λύση: ΚΑΜΕΡΑ! Μόνο στην εικόνα μασάνε αυτοί. Όχι από κινητό. Κανονική κάμερα, από αυτές τις μικρούλες που χωράνε στην χούφτα σχεδόν. Βρείτε έναν τρόπο και τραβήξτε ό,τι θέλετε. Δείτε το μετά και αν σας ικανοποιεί η λήψη, κάντε το ένα cd ή ένα ψηφιακό αρχείο (όλο και κάποιος πιτσιρικάς γνωστός σας θα ξέρει, αν όχι εσείς) και στείλτε το στον Φάκτορα. Άκου βουστάσιο! Σε όλες τις πτέρυγες; Παντού; Μύγες, κουνούπια, ποντίκια

  @Anonymous 8:19: φίλε μου, εγώ δεν είχα ιδέα περί στρατού στην Γεωργία. Καλά που μας το είπες.

 19. kioles avatar
  kioles 16/09/2008 13:29:37

  einai alites mas ta pairnoyn hontra mas koroideyoun amesos prepei na epanap

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.